Коментари - Официално: Финансистът Джефри Епстийн се е самоубил в затвора | Днес.dir.bg

Официално: Финансистът Джефри Епстийн се е самоубил в затвора

"Причина: обесване. Начин: самоубийство", се казва в изявлението на съдебните медици

Обратно в новината

Коментари - Официално: Финансистът Джефри Епстийн се е самоубил в затвора | Днес.dir.bg

Коментари

ЧУХМЕ,ЧЕ СЕ Е САМОУБИЛ НО НЕ ЧУХМЕ КАК?! БЕЗЖИЗНЕНО ТЯЛО НАМЕРЕНО В КИЛИЯТА И ТОЛКОЗ! ОТ КАКВО Е УМРЯЛ, КАТО НЕ ИМ ОСТАВЯТ НИКАКВИ ОПАСНИ ВЕЩИ И СА ПОД ДЕНОНОЩНО НАБЛЮДЕНИЕ

Прието е, когато се говори за конспиративни теории, това да се прави с насмешка, подигравка и дори осмиване като глупости. Всичкк знаем дежурното клише на поредния “умник” “аз не съм привърженик на конспиративни теории...”. Обаче аз пък винаги при подобни случаи (си) задавам дежурния въпрос-добре, ти не си привърженик на конспиративните теории - това го разбирам, а на конспирациите привърженик ли си? Защото те съществуват! Независимо дали някой си им е привърженик или не! И като е така, що поне един от тези умници не се позамисли тези конспирации при замислянето им как се определят? А когато са осъществени вече, но нд са разкрити, и преди да бъдат разкрити те не са ли “конспиративни теории” или версии?!? И сега да.си дойдем на думата. Много ми е интересно има ли друг случай на самоубийство, някой да се е обесил сам, и да е успял да си счупи врата на няколко места?!? Не твърдя, че е невъзможно, но дълбоко се учудвам, и затова питам. Нещо повече - има ли изобщо пример на обесен със счупен на няколко места врат!?! От ... ОБЕСВАНЕТО!!! И хем бил под наблюдение точно за самоубийство, хем имал преди това рани, хем след това го снели, хем и надзирстелите не си вършили задълженията за наблюддние всеки половин час, и двамата (поне само за тях пише), хем не ни досаждат с абсолютно никакви детайли и факти по самообесването му, зз което други лежали там и познавали отлично муртвия директно заявяват, че е невъзможно да стане там,... Тръмп твърде бързо - според мен преигра, реагира дз обвини Клинтън, но не последният, а той е президент и шеф на началниците и на службите, и на затворите,... Изобщо цялата работа не намирисва, а напраео смърди! Така навремето Осама Бил Ладен удари кулите, а синът на статия Буш, който имаше много голям бизнес от дълги години с 4-тата по богатство в Сайдитска Арабия фамилия Бил Ладен обвини... Садам Хюсеин и пренасочи вниманието, удряйки Ирак и смъртния враг на краля на Саудитска Арабия (и на тоьи на Кувейт) - Садам Хюсеин!!! И номерът мина, поне към онзи момент!

Леееко са го самоубили. Елементарно отстраняване на неудобен субект. Д Е М О - К Р А Ц И Я :)

И един мармот... САЩ все повече се превръщат в майтап! И то на всякакви теми..

Много удачно му спретнали самоубийството. На време. Да не се разприказва той много-много в съда насрочен за близко време, тъй като този "елитен"сутенер доставял непълнолетни момичета за известни високопоставени основно политически фигури. Намерена е снимка на Клинтън в червената рокля и дамски обувки на ток направена от това елитно свърталище.Той бил принуден, да признае, че няколко пъти ползвал ескорт-самолет назован "Лолита", с който го возили за развлеченията в елитен вертеп. Замесен в участието на бордей също така и Блеер, член на английското кралско семейство както и други известни имена. И тези хора ще ни учат да не човърками в носа и как правилно да се води политиката.

Умря поредната пионка на големите акули,знайни и незнайни,а те ще продължават със свойте безчинства.Сега ще му намерят заместници и този път ,ще се прикриват още по-добре.

ако един човек се е самообесил, не трябва ли да го намериш как си виси щастливо от бесилото, а не да му правиш аутопсия, за да установиш това. И какво излезе - нашия мангал от Сотиря и Бил Клинтън са другарчета по забавление, а пък вие викате - циганин.Не е нужно да си прост, за да си психопат - може и президент да си.

Ma че как :)...самоубит е разбира се.

официално, но не и вярно.

преди всичко Епстейн че е имал секс с непълнолетни по критериите на американските закони 21 години това не го прави педофил а е поредното внушение .Освен това тия непълнолетните проститутки са ходили по своя воля след като им е обещано заплащане на секс оргии на острова му друг е въпроса колко е морално но сравнение с Бил Клинтън който е доказан изнасилвач тоя е направо цвете . В къщата на Епстейн са намерили закачена голяма картина на Бил Клинтън облечен в женска червена рокля и токчета седнал на диван което е много странно .

аве ти нормален ли си или си просто тъп? става въпрос за 13-14 годишни момиченца???

става въпрос за 17-18 годишни които за пари са правили секс услуги на холивудски лицемерни либерали и политици като бил клинтън 26 пъти .По твоята логика в цяла Индия са педофили като се женят на 12 години и половин Европа които имат секс до 21 годишни .Тъп ганчо пак се изказа неподготвен

.човек който е бил приятел с трЪмп още няколко дузини милионери и публични личности на които е доставят непълнолетни за секс се е самоубил?друг път.

тръмп познава всички но не е ходил на секс оргии като бил клинтън 26 пъти на острова и няма портрет с женски дрехи в къщата на епстейн като клинтън и не е получавал пари за президенска кампания от епстейн като килъри клинтън

Точно по времето когато Клинтъница е била Държавен секретар Епстиийн склачва сделка с "правосъдието" плаща си и лежи само 13 месеца за същите престъпления за които сега искаха да го осъдят на десетки години затвор-)

Страшна вуня се разнася от най-мракобесната империя в човешката история. Защо не покажете каква "хубава" картина са открили в дама му ?? "Демократа"-педофил Бил Клинтън облечен в синя рокля и червени дамски обувки с токчета във вулгарна поза. Също толкова вулгарна ви е и "демокрацията" -фашизоидна!?

Човекът знаеше толкова много че просто нямаше как де не се "самоубие";)

Да бе!Така ше да е!

На туй му се вика ДЕМОКРАТИЧНО самоубийство.

Самоубили са го.

Та някой да се е съмнявал в това ''самоубийство'' удобно на бая големи глави???

Ето това представлява империята на смърта САЩ . Педофилия, извращения,лъжи и убийства . Много убийства. Цялата държава е зачената и се ръководи само от насилие. САЩ не могат да решат един проблем без насилие. ГНУСЕН ШИЗО ХОТЕЛ

Вярваме им! Е как да не им вярваме, като са демократи? При демокрацията няма лъжа, нали така? Поне така казват тийнейджърите, учейки се от техния холивуд.

Вервайте им.

значи махнали камерите, не знам по каква причина, надзирателите си "почивали", а на Епстийн назначили "заместник" надзирател, който не работил това, а идвал от време на време да замества, и на който дори не знаели името. и сега започна да излиза информация, че всъщност Епстийн не е бил сам в килията, а е имал съкилийник - бивш полицай работил с нарко картели и обвинен в убийството на 4 души. и при първия "опит" за самоубийство Епстийн казал на адвоката си, че съкилийника му се опитал да го убие, и какво станало тогава, нищо махнали камерите и сложили заместник "надзирателя" ... хахах по скалъпена история не може и да бъде.

Подобно на Скрипал, по калъпа. На скалъпването.

Ххахахах пародия.

Всички които са имали вземане - даване със сем. Клинтън - или се самоубиват , или си отиват от напълно естествена смърт , (точно като Мишо Бирата ) ! А тяхната бройка вече ПЛАШИ ...

"Эпштейн жил насыщенной светской жизнью, был щедрым филантропом, вращался в самых высоких кругах и был знаком с влиятельнейшими фигурами мировой политики и бизнеса. Среди людей, с которыми его связывали особо прочные и дружеские отношения, называют принца Эндрю (второго сына королевы Елизаветы II) и Билла Клинтона (который 26 раз в качестве зарегистрированного пассажира летал на том самом самолете). Список его знакомств включал такие имена, как Дональд Трамп, бывший британский премьер Тони Блэр, саудовский наследный принц Мухаммед бен Салман, бывший премьер Израиля Эхуд Барак, режиссер Вуди Аллен, актеры Кевин Спейси и Крис Такер."

Ще ме прощаваш, ама не ти разбирам езика.

"Даже если итогом ведущегося расследования станет подтверждение версии самоубийства, это ни малейшим образом не повлияет на широкую общественную убежденность, что 66-летнему финансисту помогли умереть. Точно так же, как более 70 процентов американцев по сей день не верят официальной версии, обвиняющей в убийстве 35-го президента США преступника-одиночку Ли Харви Освальда. Да и странно, с учетом обстоятельств, если было бы иначе. Джеффри Эпштейн — богатый нью-йоркский бизнесмен, который не просто питал извращенную склонность к девочкам-подросткам (и удовлетворял ее, используя имеющиеся в его распоряжении ресурсы). Он создал целую систему поставок представителям мирового истеблишмента несовершеннолетних из бедных семей для их секс-эксплуатации. В качестве транспорта для данных целей нередко использовался личный самолет мультимиллионера, который получил говорящее название «Лолита экспресс». А его частное владение на Виргинских островах, где проходили особые вечеринки, местные жители называли не иначе как «остров педофила» и «остров оргий». По сведениям СМИ, самым юным «посетительницам» было по 14 лет".

Надзирателите са излезли за малко, счупили са му врата и после са го самообесили . За да не започне да пее за педофилските подвизи на известни демократи баш преди изборите догодина ! Но като се има предвид , че Ъпстийн ВЕЧЕ е сключвал споразумение с прокуратурата, най- вероятно показанията му са надлежно и законно записани и съдът в САЩ ги признава за доказателство. Така че, очаквам догодина показанията на Ъпстийн да излязат баш преди изборите - ТРЪМП отвръща на удара !

Точна идея. Мисля, че целта е Тръмп, обаче.

Са приятелите пак. Епстейн крайпътна нашенска птичка нямаше да може да наеме, ако не го бяха финансирали. Еврейски милиардери му подаряват кой-каквото може, но такива хора са те - за тях парите нямат значение, само приятелите. Като Джефри...

Едва ли не може да се самоубие извън затвора. А може и да не е финансист. Или да не се е самоубил. и др

Хилъри Клинтън е начело на педофилската секта. Тя поръча убийството на двама сенатори преди 2 месеца и те бяха застреляни с по 33 куршума. Сенаторите бяха основни свидетели срещу Хилъри Клинтън .

Хилъри Клинтън е начело на пефофилската секта. Тя поръча убийството на двама сенатори преди 2 месеца и те бяха застреляни с по 33 куршума. Сенаторите бяха основни свидетели срещу Хилъри Клинтън .

Колко удобно...

Бил Клинтън,принц Андрю,Доналд Тръмп са ходили стотици пъти на педофилския остров. Не за да изнасят лекции. Има снимка на обесения мъж,но това не е милиардера. Има прилика ,но не е Епщайн

Бил Клинтън е ходил десетки пъти , както и други демократи, но Тръмп не е ходил на острова на Ъпстийн. Лъжеш !

Да, така е. Тръмп не е ходил. Те просто се познаваха с Епстайн.

толкова ли си сигурен? да не си стоял там всеки ден да им баеш? щото в интернет излязоха някои интересни снимки на Тръмп и Епстийн ;)

Естествено, че се е самоубил. Не трябва да се дълбае повече. Ходете да гледате новия Бързи и Яростни.

а освен това - да се сетим и за "самоубийството" на друг милиардер. Березовский.

Да вярно че са го самоубили, но преди това е пропял като птичка. Само да не се окаже че и тази която вече трепери е в цялата тази далавера щото тя на посрещания прави едни много интересни жестове с пръстите си а покрай нея да не се окажем и ние.

Коментари - Официално: Финансистът Джефри Епстийн се е самоубил в затвора | Днес.dir.bg

Официално: Финансистът Джефри Епстийн се е самоубил в затвора

"Причина: обесване. Начин: самоубийство", се казва в изявлението на съдебните медици

Обратно в новината

Коментари - Официално: Финансистът Джефри Епстийн се е самоубил в затвора | Днес.dir.bg

Коментари

ЧУХМЕ,ЧЕ СЕ Е САМОУБИЛ НО НЕ ЧУХМЕ КАК?! БЕЗЖИЗНЕНО ТЯЛО НАМЕРЕНО В КИЛИЯТА И ТОЛКОЗ! ОТ КАКВО Е УМРЯЛ, КАТО НЕ ИМ ОСТАВЯТ НИКАКВИ ОПАСНИ ВЕЩИ И СА ПОД ДЕНОНОЩНО НАБЛЮДЕНИЕ

Прието е, когато се говори за конспиративни теории, това да се прави с насмешка, подигравка и дори осмиване като глупости. Всичкк знаем дежурното клише на поредния “умник” “аз не съм привърженик на конспиративни теории...”. Обаче аз пък винаги при подобни случаи (си) задавам дежурния въпрос-добре, ти не си привърженик на конспиративните теории - това го разбирам, а на конспирациите привърженик ли си? Защото те съществуват! Независимо дали някой си им е привърженик или не! И като е така, що поне един от тези умници не се позамисли тези конспирации при замислянето им как се определят? А когато са осъществени вече, но нд са разкрити, и преди да бъдат разкрити те не са ли “конспиративни теории” или версии?!? И сега да.си дойдем на думата. Много ми е интересно има ли друг случай на самоубийство, някой да се е обесил сам, и да е успял да си счупи врата на няколко места?!? Не твърдя, че е невъзможно, но дълбоко се учудвам, и затова питам. Нещо повече - има ли изобщо пример на обесен със счупен на няколко места врат!?! От ... ОБЕСВАНЕТО!!! И хем бил под наблюдение точно за самоубийство, хем имал преди това рани, хем след това го снели, хем и надзирстелите не си вършили задълженията за наблюддние всеки половин час, и двамата (поне само за тях пише), хем не ни досаждат с абсолютно никакви детайли и факти по самообесването му, зз което други лежали там и познавали отлично муртвия директно заявяват, че е невъзможно да стане там,... Тръмп твърде бързо - според мен преигра, реагира дз обвини Клинтън, но не последният, а той е президент и шеф на началниците и на службите, и на затворите,... Изобщо цялата работа не намирисва, а напраео смърди! Така навремето Осама Бил Ладен удари кулите, а синът на статия Буш, който имаше много голям бизнес от дълги години с 4-тата по богатство в Сайдитска Арабия фамилия Бил Ладен обвини... Садам Хюсеин и пренасочи вниманието, удряйки Ирак и смъртния враг на краля на Саудитска Арабия (и на тоьи на Кувейт) - Садам Хюсеин!!! И номерът мина, поне към онзи момент!

Леееко са го самоубили. Елементарно отстраняване на неудобен субект. Д Е М О - К Р А Ц И Я :)

И един мармот... САЩ все повече се превръщат в майтап! И то на всякакви теми..

Много удачно му спретнали самоубийството. На време. Да не се разприказва той много-много в съда насрочен за близко време, тъй като този "елитен"сутенер доставял непълнолетни момичета за известни високопоставени основно политически фигури. Намерена е снимка на Клинтън в червената рокля и дамски обувки на ток направена от това елитно свърталище.Той бил принуден, да признае, че няколко пъти ползвал ескорт-самолет назован "Лолита", с който го возили за развлеченията в елитен вертеп. Замесен в участието на бордей също така и Блеер, член на английското кралско семейство както и други известни имена. И тези хора ще ни учат да не човърками в носа и как правилно да се води политиката.

Умря поредната пионка на големите акули,знайни и незнайни,а те ще продължават със свойте безчинства.Сега ще му намерят заместници и този път ,ще се прикриват още по-добре.

ако един човек се е самообесил, не трябва ли да го намериш как си виси щастливо от бесилото, а не да му правиш аутопсия, за да установиш това. И какво излезе - нашия мангал от Сотиря и Бил Клинтън са другарчета по забавление, а пък вие викате - циганин.Не е нужно да си прост, за да си психопат - може и президент да си.

Ma че как :)...самоубит е разбира се.

официално, но не и вярно.

преди всичко Епстейн че е имал секс с непълнолетни по критериите на американските закони 21 години това не го прави педофил а е поредното внушение .Освен това тия непълнолетните проститутки са ходили по своя воля след като им е обещано заплащане на секс оргии на острова му друг е въпроса колко е морално но сравнение с Бил Клинтън който е доказан изнасилвач тоя е направо цвете . В къщата на Епстейн са намерили закачена голяма картина на Бил Клинтън облечен в женска червена рокля и токчета седнал на диван което е много странно .

аве ти нормален ли си или си просто тъп? става въпрос за 13-14 годишни момиченца???

става въпрос за 17-18 годишни които за пари са правили секс услуги на холивудски лицемерни либерали и политици като бил клинтън 26 пъти .По твоята логика в цяла Индия са педофили като се женят на 12 години и половин Европа които имат секс до 21 годишни .Тъп ганчо пак се изказа неподготвен

.човек който е бил приятел с трЪмп още няколко дузини милионери и публични личности на които е доставят непълнолетни за секс се е самоубил?друг път.

тръмп познава всички но не е ходил на секс оргии като бил клинтън 26 пъти на острова и няма портрет с женски дрехи в къщата на епстейн като клинтън и не е получавал пари за президенска кампания от епстейн като килъри клинтън

Точно по времето когато Клинтъница е била Държавен секретар Епстиийн склачва сделка с "правосъдието" плаща си и лежи само 13 месеца за същите престъпления за които сега искаха да го осъдят на десетки години затвор-)

Страшна вуня се разнася от най-мракобесната империя в човешката история. Защо не покажете каква "хубава" картина са открили в дама му ?? "Демократа"-педофил Бил Клинтън облечен в синя рокля и червени дамски обувки с токчета във вулгарна поза. Също толкова вулгарна ви е и "демокрацията" -фашизоидна!?

Човекът знаеше толкова много че просто нямаше как де не се "самоубие";)

Да бе!Така ше да е!

На туй му се вика ДЕМОКРАТИЧНО самоубийство.

Самоубили са го.

Та някой да се е съмнявал в това ''самоубийство'' удобно на бая големи глави???

Ето това представлява империята на смърта САЩ . Педофилия, извращения,лъжи и убийства . Много убийства. Цялата държава е зачената и се ръководи само от насилие. САЩ не могат да решат един проблем без насилие. ГНУСЕН ШИЗО ХОТЕЛ

Вярваме им! Е как да не им вярваме, като са демократи? При демокрацията няма лъжа, нали така? Поне така казват тийнейджърите, учейки се от техния холивуд.

Вервайте им.

значи махнали камерите, не знам по каква причина, надзирателите си "почивали", а на Епстийн назначили "заместник" надзирател, който не работил това, а идвал от време на време да замества, и на който дори не знаели името. и сега започна да излиза информация, че всъщност Епстийн не е бил сам в килията, а е имал съкилийник - бивш полицай работил с нарко картели и обвинен в убийството на 4 души. и при първия "опит" за самоубийство Епстийн казал на адвоката си, че съкилийника му се опитал да го убие, и какво станало тогава, нищо махнали камерите и сложили заместник "надзирателя" ... хахах по скалъпена история не може и да бъде.

Подобно на Скрипал, по калъпа. На скалъпването.

Ххахахах пародия.

Всички които са имали вземане - даване със сем. Клинтън - или се самоубиват , или си отиват от напълно естествена смърт , (точно като Мишо Бирата ) ! А тяхната бройка вече ПЛАШИ ...

"Эпштейн жил насыщенной светской жизнью, был щедрым филантропом, вращался в самых высоких кругах и был знаком с влиятельнейшими фигурами мировой политики и бизнеса. Среди людей, с которыми его связывали особо прочные и дружеские отношения, называют принца Эндрю (второго сына королевы Елизаветы II) и Билла Клинтона (который 26 раз в качестве зарегистрированного пассажира летал на том самом самолете). Список его знакомств включал такие имена, как Дональд Трамп, бывший британский премьер Тони Блэр, саудовский наследный принц Мухаммед бен Салман, бывший премьер Израиля Эхуд Барак, режиссер Вуди Аллен, актеры Кевин Спейси и Крис Такер."

Ще ме прощаваш, ама не ти разбирам езика.

"Даже если итогом ведущегося расследования станет подтверждение версии самоубийства, это ни малейшим образом не повлияет на широкую общественную убежденность, что 66-летнему финансисту помогли умереть. Точно так же, как более 70 процентов американцев по сей день не верят официальной версии, обвиняющей в убийстве 35-го президента США преступника-одиночку Ли Харви Освальда. Да и странно, с учетом обстоятельств, если было бы иначе. Джеффри Эпштейн — богатый нью-йоркский бизнесмен, который не просто питал извращенную склонность к девочкам-подросткам (и удовлетворял ее, используя имеющиеся в его распоряжении ресурсы). Он создал целую систему поставок представителям мирового истеблишмента несовершеннолетних из бедных семей для их секс-эксплуатации. В качестве транспорта для данных целей нередко использовался личный самолет мультимиллионера, который получил говорящее название «Лолита экспресс». А его частное владение на Виргинских островах, где проходили особые вечеринки, местные жители называли не иначе как «остров педофила» и «остров оргий». По сведениям СМИ, самым юным «посетительницам» было по 14 лет".

Надзирателите са излезли за малко, счупили са му врата и после са го самообесили . За да не започне да пее за педофилските подвизи на известни демократи баш преди изборите догодина ! Но като се има предвид , че Ъпстийн ВЕЧЕ е сключвал споразумение с прокуратурата, най- вероятно показанията му са надлежно и законно записани и съдът в САЩ ги признава за доказателство. Така че, очаквам догодина показанията на Ъпстийн да излязат баш преди изборите - ТРЪМП отвръща на удара !

Точна идея. Мисля, че целта е Тръмп, обаче.

Са приятелите пак. Епстейн крайпътна нашенска птичка нямаше да може да наеме, ако не го бяха финансирали. Еврейски милиардери му подаряват кой-каквото може, но такива хора са те - за тях парите нямат значение, само приятелите. Като Джефри...

Едва ли не може да се самоубие извън затвора. А може и да не е финансист. Или да не се е самоубил. и др

Хилъри Клинтън е начело на педофилската секта. Тя поръча убийството на двама сенатори преди 2 месеца и те бяха застреляни с по 33 куршума. Сенаторите бяха основни свидетели срещу Хилъри Клинтън .

Хилъри Клинтън е начело на пефофилската секта. Тя поръча убийството на двама сенатори преди 2 месеца и те бяха застреляни с по 33 куршума. Сенаторите бяха основни свидетели срещу Хилъри Клинтън .

Колко удобно...

Бил Клинтън,принц Андрю,Доналд Тръмп са ходили стотици пъти на педофилския остров. Не за да изнасят лекции. Има снимка на обесения мъж,но това не е милиардера. Има прилика ,но не е Епщайн

Бил Клинтън е ходил десетки пъти , както и други демократи, но Тръмп не е ходил на острова на Ъпстийн. Лъжеш !

Да, така е. Тръмп не е ходил. Те просто се познаваха с Епстайн.

толкова ли си сигурен? да не си стоял там всеки ден да им баеш? щото в интернет излязоха някои интересни снимки на Тръмп и Епстийн ;)

Естествено, че се е самоубил. Не трябва да се дълбае повече. Ходете да гледате новия Бързи и Яростни.

а освен това - да се сетим и за "самоубийството" на друг милиардер. Березовский.

Да вярно че са го самоубили, но преди това е пропял като птичка. Само да не се окаже че и тази която вече трепери е в цялата тази далавера щото тя на посрещания прави едни много интересни жестове с пръстите си а покрай нея да не се окажем и ние.