17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Бай-Ганьо пеша ли ходеше на работа от с.Банкя?

Одобрявам само оставката на този кабинет и нищо друго!

Предложенията - прах в очите и надеждица да останат на власт

Всички тия данъчни и други “облекчения” просто спомагат за повишаване на цената в дългосрочен план! Изобщо не е добра идеята с различните ставки на ДДС! Нещата трябва да се опростяват, за да работят. 1 сложен механизъм се поддържа много по трудно и вероятността да дефектита е много по-висока, особено ако се поддържа от хора, които не го разбират особено! На държава с има няма 7 млн население - нещата трябва да са прозрачно прости! Тук голям завод повече няма да се построи, а всички средни предприятия страдат постоянно от промените и прищевките на управниците, от различната политика на субсидиране, облагане , стратегия на всеки няколко години!

На тия бих им одобрил само осавките и присъдите по бързата процедура.

Бягай по най-бързия начин в Русия! Ако искаш бързата процедура - само там! Така правят опричниците от ОМОН подобно на колегите си от бившите SS и ГЕСТАПО. Тук е Европа и имаме демокрация.

ВРЕМЕ Е ЗА ПРЕОСНОВАВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ВРЕМЕ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ ВРЕМЕ Е ТЕЗИ ПРОДАЖНИЦИ ДА СИ НАМЕРЯТ МЯСТОТО НА ТОПЛО.

Ааааа, Бойко Борисов ми е твърд клиент! Ти недей така! От "Израждане" също може да ми станат потенциални клиенти, но всяко нещо с времето си. Има си ред, всеки да си чака реда на опашка, не мога всички да приема. Само стой та гледай - махнат ли го главния прокурор и се почва!

Киро Истината, нали щеше да ходи всеки ден пеша на работа? Няма ли вече да изпълни намерението си? Да се разходи по центъра на път за Дондуков?

Нали, уж, за народа беше най-важното да се закрие Спецправосъдието???!! Е, закрихте го - живота а обикновения човек защо не поевтиня, защо не се подобри?? Защо си губихте времето 6 месеца, за да изпълнявате прищевките на Черепа, Прокопиев, Македония, Украйна... Това подобри ли живота на българина? Ама и българина е един тъп и упорит, сам им даде хкяжа и ножа на тия случайници, сЯ ревем колко още ще потънем... Дали ще си научим урока тия път, или?

Аз не одобрявам чалгарско-джендърско-комунистическото ни управление. Пълни бездарници са и каквото и да предложат, мога само да си избърша задника с него. Сегашните са пълна порнография в света на политиката!

В името на това да не паднат от власт всичко минава на принципа "Дайте да дадем, другари!" Ще фалират държавата в името на още месец два на власт.

Какво да одобряваме? Всичко е днес за вчера. Политиката на правителството е абсолютно неадекватна на състоянието на икономиката ни. Сядайте си на задниците господа, избрани сте не да продавате България, а да се грижите за България, да мислите за България!

Има един умен Ход: Да се върне смъртната присъда САМО ЗА ПОЛИТИЦИ, които са били на власт и след пАдАнето им от власт, през следващите 3 години демографията е отрицателна!

Такъв закон ще остави България без политици. Няма да има нито една партия и нито един кандидат за народен представител.

Държавата трябва да: 1. Нахрани, облече и/или даде подслон на най-бедните. 2. Да създаде ЕДНАКВИ и лесни условия за бизнес (инвестиции). 3. Да намери пари за ред и сигурност (армия, полиция и съд). Всеки път когато държавата ДАВА НА БОГАТИТЕ и трохи на всички останали следва или РЕВОЛЮЦИЯ и/или РАЗПАД. При нас клони към разпад. Ще видим.

Всичко е АЛА БАЛА

''Мерките '' са като да пълниш каца без дъно, НО за наша сметка. АКО имахме българско правителство мерките щяха да са насочени към достъп до по-евтина суровина. ''Нашите'' заробват държавата в дългове за да плащат на посредници докато мизерията сред народа е на небивали нива.

Обявявам партия , "ДА КРАДЕМЕ ДРУЖНО" ДКД , гласувайте и ще делкаме !)))

монополистите просто ще печелят повече от намаленото ддс, а горивата ще поскъпнат с поне още 25 стотинки, само до към средата на юни, заради това, че държавата ще поеме 25 ст на литър и това ще им е оправданието, но нали трябваше да налагаме санкции, айде сега честит ви хляб и бензин по 5 лева, да видим как ще се оправим...

като намалиха на ресторантите ддс, някой нещо усети ли, то даже стана по-скъпо миналата година...

Хората спряха да ходят по ресторанти заради пандемията от коронавируса и отвикнаха вече да ходят. Допълнително се утежни ситуацията с изискванията за разни сертификати и тестове. Масово се поръчва храна за в къщи.

По- измислено правителство до сега не съм виждал в страната ни!

Според мен Фандъкова и ГЕРБ организират протестите в София с цел падане на правителството. Не одобрявам всичките мерки и дийствия на правителството, но то е по добро от това на ББ. В сегашните действия на протестиращите няма икономическа логика и водачите им трябва да бъдат наказани.

Това правителство е по-зле от това на Виденов и Орешарски.Правителството на Борисов е успешно Тогава живеехме по-добре.

Като беше успешно правителството, или по-точно е да кажем правителствата на ГЕРБ защо тогава загубиха изборите миналата година? Защо не оправиха България за цели 12 години?

Правителството да си подаде оставката и да се договорим с руснаците .Сега ще плащаме скъпи горива и ще раздаваме компенсации като теглим кредити.Кой ще ги връща тези кредити?Ние,които сме все още в България Кирчо е канадси гражданин и ще изчезне.

... да се договорим с руснаците? Да ги поканим да влязат в България необезпокоявани, да ни окупират и да проведат военен парад пред Народното Събрание, с което да демонстрират руската военна мощ (или това което е останало от нея), и да подадем молба до Путин да ни приеме в състава на Руската Федерация като НРБ, както си бяхме при бай Тошо ли???

Сега като сме на подчинение на Зеленски и са ни напъплили укрите какво мислиш, че ще стане? Какво защитават хохлите? Территорията, за която претендират не е тяхна, рожба е на революцията, а революцията е отречена от всички дружно.

Какво стана с намаленото ДДС на ресторантьорите? Паднаха ли цените? НЕ! Мизерията по тези географски ширини не е мръднала с десетилетия. Маса хора се раждаха, живяха и умряха в нея, заедно с празните си надежди. Много Цървули искат да онождат този народ когато са във властта.

ДДС пада цените НЕ.ДДС скача цените също скачат.Тактика Европейска.

Пак ще гласувам за тези млади хора от ПП Не на мутрите от герб и дпс които съсипаха България

И аз те подкрепям! Докато съм жив ще гласувам за ДБ (за тях всъщност гласувах) или за ПП ако нямам друг избор! А Бойко Борисов за 12 години не намери време да събори МОЧА! Не само че не намери време - защитаваше го! Бойко Борисов е приятел с Валентин Златев - руски възпитаник, собственик на Лукойл България и проводник на интересите на руския гигант Лукойл и кремълската политика в България! За 12 години ако беше в състояние, Бойко Борисов щеше да оправи държавата, хората щяха масово да са доволни и на редовните избори миналата година нямаше да загубят, нали така? Всеки който намери аргумент срещу тези факти значи е кръгъл идиот!

Ще събориш, мъ.ите на коча, с уста.

Абсолютно и безусловно ДА! ПОДКРЕПЯМ! Бе кой бяга от хубавото бе? Бойко Борисов? Той краде бензин, да не мислите че си го купува? Тази сутрин слушах по радиото в колата - още не са уточнили как ще се процедира, така че е още идея, но идеята не виждам какво и е лошото? Това, което уточниха със сигурност е, че при всяко зареждане на гориво до 50 лева (не повече) на бензиностанция може да се ползва тази отстъпка. Ще се мисли как да се избегнат фалшификации и тарикатлъци. Така че - който е против тази идея, значи е от мафиотите на ГЕРБ!

Още ли вярваш на Кирчо

Не! Никога не съм му вярвал! Всъщност много малко го познавам, а наивният си ти! Щото вярваш на кухата тиква от Банкя! За 12 години ако искаха и можеха ГЕРБ щяха да оправят България и нямаше да загубят изборите миналата година, не мислиш ли? А ти пък защо си помисли, че вярвам на премиера? Къде съм го казал? Аз вярвам на фактите - въпросът е одобрявам ли идеята да мога да плащам по-малко пари за същото количество гориво. Е, ти как искаш, какво очакваш от мене да отговоря? Искаш да кажа: "Не, не одобрявам да плащам по-малко за гориво за колата, всъщност, искам да плащам повече щото съм много голям баровец и не знам какво да си правя парите!" Това ли очакваш от мен да кажа? Трябва да съм тотално изкукал за да очакваш да кажа подобно нещо! Дали тази идея ще се осъществи - предстои да видим. Аз не съм казал че вярвам че ще стане. Казал съм, че одобрявам идеята. Как пък извъртя нещата че съм бил "вярвал" само!!!

Одобрявам пръчки, камъни, сопи, вили, мотики, винкели. Кой каквото има. Всичко върши работа. Без мастър ресет няма да мине. Тоя народ трябва да си извоюва правото да съществува. Не да чака поредния крадец.

“И дойдоха времена нелепи, в които крадци управляват слепи.” Радой Ралин Уважаеми служители на общинските транспортни дружества, Спаси София защитава всяко независимо участие на гражданите във функционирането на институциите като коректив на порочни и корупционни практики. Ние винаги сме ценили вашата огромна роля за нормалното функциониране на живота в столицата и сме заставали зад вас и вашите права за достойни условия на труд, заплащане и почивка. Днес обаче вие не протестирате, за да защитите своите права! Протестират умели кукловоди, които са готови да ви хвърлят пред гумите на превозните средства, които управлявате, за да спечелят политически битки, от които победители няма да има. Това са същите онези хора, които обезкървиха цялата система на градския транспорт и превърнаха служителите и гражданите в заложници на техните интереси. Виновниците са ясни и се обръщаме към тях. Уважаеми синдикати-ГЕРБ: Къде бяхте 15 години и защо не протестирахте срещу системната разруха в градския транспорт, довела до спад на пътниците, опасни условия на труд и двойно повишаване на моторизацията в града? Къде бяхте 15 години, в които пътната инфраструктура на столицата се разпада и коства живота на десетки граждани? Къде в крайна сметка отидоха милиардите, които трябваше да подобрят градския транспорт и живота в София? Уважаеми служители на общинските транспортни дружества, Благодарим ви за отговорната работа, въпреки всички нечовешки условия, на които ви подлага общинската администрация! Ние заставаме зад вашите искания, но пътят, по който можем да постигнем справедливост, е друг. Спаси София призовава за незабавната оставка на всички управители на столичните транспортни дружества – Димитър Дилчев, Слав Монов, Евгений Ганчев, Стоян Братоев – и за оставката на зам.-кмета по транспорт Кристиан Кръстев. Столицата се нуждае от компетентни хора, които да работят за доброто на нейните граждани, а не да пълнят партийните каси!

Сутринта като пътувах за работа видях страшно много полицейски коли с ченгета! Повече от протестърите бяха! Имаше и бусове за арестанти! Някой ще яде голям бой, но да видим кой...

...проблемите са създадени от ЕС ....да се продължи с внос на руски петрол и газ ....другото е политика ...

глупави питания , не виждате ли колко одобряващи са блокирали София и страната ?

Аман от платени протестъри! Ще ми блокират движението да не мога да ходя на работа! А кой ще работи бе, лумпени? Ама вашата няма да стане - на път за работа видях огромно количество полицейски коли и ченгета. Имаше и такива бусове - за арестанти. Някой ще яде голям пердах ми се струва!!!

а от къде пари за плащане бе празноглавец ?