17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но ако не искаме затваряния, преразглеждане за ЕС членството и възстановяване на евтината ел енергия за българите както и евтина газ трябва да гласуваме за Възраждане. Освен това няма да има намордници , плашила по телевизията и подобни соросоидни изкопаеми !

пак да сме на последно место в есъюз

Какво ще рече политическо ляво, какво ще рече политическо дяно и централно!? Едни сини други червени и въпреки това всички до един управляват по един и същи начин, взимат едни и същи тъпи решения и еднакво се борят за едни и същи промени(които така и не стават реалност). Разграничителната политическа идеология от много отдавна спря да работи и сега няма разлика между едните и другите. Ето напрамир социалистите ужким са за социални политики свързани с хората с ниски доходи и въпреки това пипат само минималните пенсии. Баш патриоти и еди какво си също за доходите, но по-специално за доходите на работещите хора и въпреки това не стигат по-далеч от минималната пенсия. ПП и ИТН са ужким за големите промени в държавата и въпреки това нищо не направиха по този фронт, но хей поне помогнаха да се увеличи минималната пенсия и "увеличения" за разните едноктрани добавки. Та кой ляв кой десен след като в практиката няма разлика между едните и другите?

Очаквам. Лявото е идеологията на слабите, мързеливите и некадърните, а те винаги ще са мнозинство. Даже ако се занимавах с политика, щях да проповядвам леви обеждения, въпреки, че ги презирам от дъното на душата си.

"У"беждения!

Баба ми, лека ѝ пръст, беше върла комунистка. Имаше 40 години стаж на нивата, в една фурна и в оранжерия. В три часа е ставала от мързел и некадърност да мъкне чували с брашно, за да пече хляб. Много от бедните в момента се скъсват да работят, за да си запазят нископлатените работни места, че никой не го е грижа как ще оцеляват и ако ги изгубят ще умрат от глад (вече имаме 4 такива случая само в последните 5 години). Та, левите са мързеливи, некадърни, не са десните, крадливи, завистливи и злобни твари, дето знаят само как да крадат и печелят на гърба на другия. Ако имаше как, аз десен нямаше да стана! А! Ама то има как!

Имало е случаи на умрели от глад в Бг? Не знаех, напишете малко детайли, при възможност?

Два случая са с по две жертви. Едните бяха брат и сестра, млади хора от някакво село в североизточна България май беше. Не искали да просят, а нямали работа и умрели от глад. Даваха го по новините. Вторият случай бяха майка и дъщеря от друго село в пловдивско май беше, те пък били трудно подвижни и при някакъв студ нямало кой да им занесе храна. Докато се сети кмета да отиде и те влязоха в новините.

Този спор е стар като света, но преди да говориш за "крадливите десни", само да ти кажа, че в основата на социалната политика е държавата насилствено да вземе от този, който е създал повече, за да го даде на този, който по някаква причина не е успял. Кражбата от кадърния в полза на некадърника е държавна и политическа идеология за "левите".

Странна политика на левите, която се е проявила по времето на десните? Рекета, насилственото превземане на бизнеси, подкупите на институции за прикриване злоупотреби, неработещия съд, за всичко това левите ли са виновни?

ЗА КАКВО ОЛЕЛЯВАНЕ СТАВА ВЪПРОС-ВСИЧКИ БЕЗ ПП СА С ЛЯВ ПРОИЗХОД!!!

Тоя ,па ! Тия в ПП сички са леви педали ,барабар с ДБ -то !Що се правиш на луд ? А ?

ме е еня ни за ляво ни за дясно. Чакам единствено да гласувам за Възраждане

Ти в ред ли си ? Този е по- зле и от Сидеров !!!

Че иска да запази лева и да използваме евтина ел енергия и газ? Я пак дебилче?

Очакваме Възраждане да вземе сериозен процент, освен ако Коцето не продължи с войната с веригите. Ако продължи в тоя стил пак ще се бори за влизане в НС.

Той е изпята песен. Нещо не е наред човекът

Какво политическо ляво? То всичко е леващина в тази държава.

Силно се надявам Възраждане да е първа политическа сила.

И как си го представяш? Ще постигнат пълно мнозинство и ще управляват сами или някой ще се коалира с тях? Същото важи и за ПП, и за ГЕРБ.

Изобщо не очаквам да се роди нещо на следващите избори, освен нови избори. Мисля, че партиите в България си изпяха песента. Системата е под всякаква критика и е крайно време да се вдигне този народ да поизмете малко измекяри и всякаква паплач, която обслужва чужди интереси, били те руски, американски, европейски или турски (т.е. всякакви други, но не и български).

К'во политическото ляво в България бе? Отдавна няма такова нещо. Има само лява ръка десен джоб!

БСП са най добрите в това, Докато размахват лозонги

ЛозУнги се пише.

Даа, точно. БСП са върхът! 45 г. мамиха хората да работят за общото благо и светлото бъдеще и накрая си врътнаха едно вътрешнопартийно превратче за да си приватизират 'сичкото общо благо и светлото бъдеще! Нямат равни на себе си в цялата световна история!

Костя копейкин, Нещо само глупости му хрумват! Щял да затваря лидъл... Ако не им харесваше на клиентите, Те нямаше да ходят, там!

Фондация америка за българия, грантаджиите , центаджиите.

Ако продължи да се бори с веригите, а не с държавата, която ще им отреже главата, ако не спазват изискванията, пак ще с бори за влизане в парламента. Казвам го с тъга, а не със злорадство. Корнелия Нинова и Каракачамаков бореха мелниците, пардон, веригите. Виждаме до къде я докараха.

Политическото ляво управлява до сега. ПП са лява марксистка партия. ДБ са лява марксиска партия. БСП са ясни. Какво възраждане на лявото бълнувате?!?

Айде у лево!

ㅤ

Очакваме само Възраждане.

Абе тоя е по- зле от Сидеров. Вече говори луди неща

След Христо Ивановата лява ДБ, сега и ЛГБТ-Бабикяно Хаджигеновите Маноловци станали леви! И медиите активно ги рекламират?! САЩ си произвеждат вече и Лява партия в България. След като си произведоха ПП и ДБ, и Спонсорираха ГЕРБ. БСП остават единствената лява и социална партия на работещите хора, и малкият бизнес.

БСП са лява ръка, десен джоб! Това е единственото ляво, при тях.

Очаквам ВЪЗРАЖДАНЕ ДА . Дет то америка Свобода за България. Всички НПО-та да бъдат лицензирани като чужда агенти. американски Руски ,германски

Кое е ляво? Зелените? Да, България? ПП? Хаджигенов и Бабинян? Това са модерни леви партии по западните стандарти. Другото (БСП, Янев, Манолова, Дончева) са някакви отживелици. Съмнявам да имат и 10% от гласоподавателите под 30г. възраст. Проблемът е, че на съвременните леви партии им се налага да въдворяват демокрация преди да си въведат левите идеи. Теоретично погледнато ДСБ не би следвало да се разбират със Зелено Движение, но е факт, но достатъчно добре взаимодействат в коалиция.

И защо да не се разбират със сзлеените, след като ДБ са лява партия, прокси на лявата партия на САЩ?!? Това, че се правят на десни, за да излъжат умнокрасисивтета е друг върпсо. Но изначално те са си лява партия, ако се гледат създадетелите и споснсорите им.

За да се възроди нещо трябва някой да го възроди ! Нинова няма как да го възроди , а само може да го закопае ! Това статистиката от последните 10г !

Разделението досега беше Капиталисти - Социалисти (омиунисти). Рзделението на хората в Бъдеще ще бъде ЛГБТ+ - Нормални Хора. Така че едни партии ще поддържат ЛГБТ+, а друго Нормалните Хора.

не само лгбти+.. ще бъдат всякакви малцинства - виктимизирани юзлеси, а новото ляво ще е компенсаторни програми за съответните им недъзи с ваучери и целеви програми. за това модерно, метаверсно възраждане се говори.. то е много популярно в някои части на колективният запад.. трябва им и тук такова, защото прогресистите в бсп са само една шепа дегенерати.

Републиканци, консерватори, демократи, либерали, социалисти, социалдемократи, Виги и тори - всичко е за пред тълпата. А става дума за едни пари срещу други пари.

Тази есен очаквам възраждане.

Ще има да чакаш....

Никакво ляво няма да се възроди. Тези избори ще бъдат спечелени от Националистически и Завуалирани (като ДБ) Национал-Фашистки партии ...

"национал-фашистки" партии-тая глупост може само дебилен комуноид да изхрачи нещо като "монархо-фашист" а и за 'десния" мравояд който бил десен но с лява резба в коалиция с комунистите:)))))))))))))))само идиоти на копейки тук:))))

Дженджерите отлево ще се възродят, прераждайки се в хлебарки. А дженджерите отдясно ще се преродят във плъхове, ядящи хлебарки.

Възраждане къде е? Отлево или от десно? Аз ги виждам да са нагоре.

Възраждане са псевдо националисти. Нито ляво, нито дясно, а североизток посока Русия.

Прави се опит за налагане на американски комунизъм - масови ваучери и целеви пари за компенсация на инфлацията. А инфлацията ще бъде пусната, за да не се удря по кредитния модел, по централно-банкерския капитализъм. инфлацията ще изплати кредитите, на тези които са ги взимали за сметка на тези без кредити... като за да не страдат много, ще им дадат ваучери и целеви помощи. Евреите няма да се дадат без бой този път. Ако трябва и втора ядрена война ще направят, само и само да не си платят кредитите.

Че те, ''съединителите'' в автомобилите, демек левите педали управляваха заедно с Кирчо.....Може и да се ''възродят'', но най-много като хлебарки да се възродят...

Очаквате ли възраждане на политическото ляво преди изборите тази есен? С тая биволица нинова начело? Абсурд!

Възраждане са леви русофили.

Не са. Дясна партия, консервативна. И русофили не са.