17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вълната вече е тук. Обичам Европа - културата и традициите на италианци, французи, германци... но ЕС не е това. ЕС е авторитарна, бюрократична и непрозрачна структура, която налага самоубийствена политика на страните членки.

ами EU се яви като основен спонсор на мафията която унищожава човешките ценности в страната , и дума не може да става за доверие в политици и политики провеждани от тях

Аз съм привърженик на този ЕС, в който влзенахме през 2007 - общество на отворени граници, свободна търговия, свободно пътуване, приятелство межу народите. Този съюз, за жалост, се зомбира и превърна в свърталище на нео-фашисти, комунисти, дегизирани като "зелени" и всякакви други либерали. Налагат ни правила, на които ние никога не сме се съгласявали. Най-лошото е, че тези неща идват от шепа бюрократи, които не са директно избрани от народа. Модерният ЕС много започва да прилича на СССР - комунистите навремето са градели комунизъм, сегашните европейци градят "зелена Европа". За свобода на словото дори не става дума - цензурата е много подобна на тази от НР България. Иначе казано - и без темата по Шенген, изгубих доверие в ЕС.

Добре де ДИР-а, а защо в анкетата няма възможност да посочим "не ми пука"?!

Естествено! Вече започнаха, като чета коментарите. Ватната сволач само си търси повод.

Като цяло трябва да излезем от ЕС, та няма как да съм скептик за Шенген и Еврозоната. По-добре там да не влизаме. То се видя с отношението им към нас какво е заради Македония. Не им пука за нас, по-добре да су махаме вместо да ни тъпчат за всичко.

Накъде повече евроскептицизъм?! Без друго евроначалниците ни третират като втора ръка. Като се започне от качеството на храните и се стигне до опазването на външната граница.

Ковидарските простотии, корупцията, създадена с еврофондовете, двойните стандарти, бюрократичната идиокрация на брюкселските олигофрени, всички дивотии на Урсула и останалите нефелници, много отдавна са направили българите евроскептици.

Очаквам вълна от Европозитивизъм!!!!! Защото от Брюксел набиха канчето на родните корумпета...политици„

Тези приказки под шипковия храст ги разказвайте на някой друг. Щото Урсула и сие никак не са корумпета, ха, ха, ха. И от 90% от тумбаците в европарламента полза НУЛА. Да не говорим за малоумните вампири в ЕК. Да живей ЕССР!

Ма той умре ма усср остана само ЕС

Повечето българи са евроскептици. От членството си в ЕС нищо не видяха, освен възможността да пътуват. Нито стандарта на живот се подобри, нито сме демокрация, нищо. Само изпълняваме заповедите от Брюксел и това е всичко. Закрихме четири блока на атомната си централа, за да ни допуснат в ЕС. Това как ни помогна? Помогнало е със сигурност на останалите производители на ел. енергия в Европа.

По-големи тъпотии не бях чел скоро.

евроскептицизма няма нищо общо с ШЕНГЕН ! Той заля българина заради глупостите на управляващи те в последната една година !

повечко са годините, не една.

За евроскептицизъмът на българите - мисля, че това понятие не е точно. По скоро, немалко българи проявяват реализъм, който е далеч от разбиранията на политиците, вкл. по въпроса за Шенген.

Как да очаквам вълна, когато тя вече ни е заляла? Все едно да питате японците дали очакват цунами да залее и повреди АЕЦ Фукушима! Тя Европа с мерките срещу Русия, милиардите към Украйна и политиката на самоунищожение отдавна ни призовава да напуснем, но ние сме инат! Не се махаме лесно!

Какво значи "вълна от евро-скептицизъм". Ние си знаем, че не ни броят за хора. И, всичко идва от немците. Ниe сме в тяхната сфера на влияние и те дърпат конците зад кулисите.

Като гледам, партия Възраждане придобива смисъл... Явно ще придобие и привърженици. Като гледам, как целия ЕС сам си го набива все по-дълбоко, всичко добива ясни очертания и логична развръзка в близкото бъдеще...

Не ни искат в ЕС... Ами ОК, то и аз не искам повече да сме в ТОВА ЕС, управлявано от откровени дебили, идиоти, войнолюбци и краварски подлоги, на които им пука само от това, какво ще заповяда през-атлантическия им господар!

Добави "педофили, герантофили и борци за еднополова любов".

Следващият път -"ВЪЗРАЖДАНЕ" И РЕФЕРЕНДУМИ.ДОЛУ ЕС И НАТО.ТАМ СМЕ САМО УПОТРЕБЕНИ.

Много си далеч от света в които живееш. Да отстояваме интересите си в границите на Европейския съюз ще е много по-лесно отколкото да отстоява интересите си в Евразия, те там ония могат да делят само на едно.

когато майката буе детето си от първия ден, дали ще я заобича?!?! не, чака да му дойде времето и да й тегли една майчи ска

Резултатът от анкетата е красноречив... и напълно логичен. в крайна сметка БГ населението започва да проумява, че ние не сме поканени в ЕС за да седим с другите на общата европейска софра, а за да им сервираме... За западните чорбаджии, ние винаги сме били "диваците от покрайнините" и това няма да се промени, както многократно го е доказала историята!

очаквам референдум за нато и ес! всички регламенти и правила са само за някои! особено важат за България! все едно в училище калкулатора да е разрешен само на НЯКОИ! Шефа на Фолксваген каза е вече не може да се работи в европа, 71 000 страници били регламентите които спазват!

Тя вълната си върви, без значение от Шенген. С натиска за еврото и безобразните санкции, чрез които ни унищожават, закриването на енергетиката ни, с което ни унищожават, и т.н. и тн. тя вълната ще стане цунами. На протеста на Възраждане в Събота е имало хиляди, и това се вижда от видео записи, хиляди, които според медиите бяха 100 човека. Безобразно управление, от безобразен президент и безобразни партии, водят до безобразни резултати и, евроскептцизъм. Всички им виждаме вече насраните гащи на ЛБГТ+- другарите от Брюксел.

НА МУНЧО ЕСТОНКАТА МУ ПОКАЗА ВРАТАТА...А ТОЙ ИСКАЛ ШЕНГЕН ?? КИРЕ ТЪПОТО И ТО НАПИРА !! И НЕГО ГО НЕ ИСКАТ !! ТА НАМАЗАХМЕ И НИЕ ПОКРАЙ ТИЯ БОКЛУЦИ !! ЩОМ ГИ РАЗКАРАТЕ ТИЯ ––ДОБРЕ СТЕ ДОШЛИ !! КАЗВАТ НИ ГО...НО НЕ РАЗБИРАМЕ !!

нещастен роб си ти, недоклатен цървулане!

...аз, примерно-мангали в къщата си нема да пусна...първо-къпане, зашити джобове и да пляскат с ръце и да ги виждам че не пипат!

Идват избори и народа требе да покаже КууууР на ЕС. Не искаме високи цени на тока, не искаме псевдо зелена икономика,, не искаме ГМО земеделие и немски вериги продаващи боклуци които ни тровят. Огледайте се това ли е живота който искате за вашите деца.

Аз лично вече намразих ЕС и заобичах Турция, Иран и Русия например. .....Аааа, забравих за Китай, направо ми се прииска да ме поставят в ковид карантина, ей така ....напук на лошия ЕС ;)

още по голяма омраза към москалите - всички беди на България идват от това долно, мръсно племе, което не ни остави на мира!

Май нещо не си добре с авата.Ами има лудница, вземай мерки

Отдавна трябваше да се махнем от този Еврогейски съюз.

Една затворена врата отваря две други. Румъния,България,Унгария, Сърбия, Македония, Албания, Турция и Гърция може би е дошло времето да обединим икономическите си интереси вместо да стоим послушно пред вратите на ЕС и да чакаме на огризките ''милостиня'' ,които ни излизат все по- солени и горчиви.

Краварите, ингилизите и франсетата не харесват това.

Ние отдавна сме евроскептици, вече почти от 30 години. Ама ни управляват платени европодлоги, та по тая причина не сме ги елиминирали досега. А е крайно време да се изчистим от предатели.

не вярно. 2007ма хората имаха надежда към ЕС. Но после с европарите много хора станаха богати, мафията разцъфтя под крилото на Брюксел, а след това с натиска за унищожението на лева, зелените сертификати и терора върху енергетиката ни доведоха до евроскептицизъм. да не говорим за гей драмите дето ни натискат да вкараме и тук.

Повече от сегашния ли? Освен мениджърската класа дето ходи до гърция на кайт през лятото и до австрия на ски през зимата, друг залюбил членството на България в еропейския съюз не познавам...

първият евроадиот

напаво ще доведе до иглизане от порноструктурите НАТО И ЕС и решението ще е необратимо! НАТАМ ВЪРВЯТ НЕЩАТА!

с народ ходещ за гъби на изборите, или гласуващ за евроатлантици, че иначе идвали от Москва - други резултати няма как да има.