Коментари - Очаквате ли опитът за покушение срещу Иван Гешев да бъде разкрит? | Днес.dir.bg

Коментари - Очаквате ли опитът за покушение срещу Иван Гешев да бъде разкрит? | Днес.dir.bg

Коментари

Няма какво да се разследва-всичко се знае. Нормален човек на мястото на гешев след такова о сиране би си подал оставката, но от него не очаквам такова нещо.

Не може да бъде разкрито нещо, което не е станало! Мислех си, че това е очевадна истина! Имам предвид че няма опит за убийството на Гешев (или когото и да е цило), и това вече стана пределно ясно от изказванията на прокуратурата и следствието! However, ако забележим определението тук - вече не опит за убийството на Гешев, а за ПОКУШЕНИЕ срещу Гешев (а покушението включва и инсценировка за сплашване например), то тогава може и да се приеме въпроса за резонен! Но отговорът все е същия - твърдо Н(и)Е! Защото това са пора от обкръжението на Гешев и с поръчители онези, които избраха и назначиха Гешев на поста му, за да ги слуша и пази! Да не се разсейва и разколебава и да не забравя кой го държи за топките, докато се прави на велик и независим!

Тъп Холивудски сценарии ????

Очакваме. С нетърпение.

Тротинетките - ДБ и ПП са моралните извършители. Уродливи вещества!

Покушение ли? Хахаха

Може да бъде разкрито нещо, което е било.

Ншщо няма да намерят, защото няма кого да намерят.

Не очаквам. Ако бъде разкрит виновника, ще се окаже, че е самият Гешев, който е инсценирал всичко това, с все още неясна цел.

Трябва само Гешев да си признае

Стига сте занимавали хората с циркаджийски истории. По-добре с оня театър с пръскачките пред парламента ни занимавайте. По-достоверно звучи.

Ха хаа, как да очаквам опитът за покушение срещу Гешев да бъде разкрит, след като вече повече от две години сме свидетели на яростно злостна кампания срещу него от страна на Мунчовското протестърско котило от идиоти, лъжци, престъпници и пр. шорошки уруспии, които не зачитат ни закони ни Конституция и де факто управляват държавата, така че няма съмнение, че извършеното е в техен интерес и че именно те са най-вероятните поръчители?!

Няма да бъде разкрит, защото тези които ще разследват са и извършителите.

Лаконично казано - ДА! (Те и извършителите - поръчителите, са от едни и същи обръчи и кръгове от организираната престъпност)

“Цветан Цветанов: Не смятам, че покушението срещу главния прокурор ще бъде разкрито” Цецо 6-те апартамента му създаде партията на Борисов, когато го избраха за това и му поръчаха, той бе дълго дясната ръка на Борисов и министър на МВР. И най-важното - точно те, Борисов и Цветанов бяха натоварени на времето и се скъсаха да агитират за Цацаров не само като най-подходящият, но и единственият годен за поста главен прокурор?!?! (А Цацаров дори не бе прокурор, а съдия и тези тръбяха колко добре били РАБОТЕЛИ със СЪДИЯТА Цацаров?!?!?), Без дори и от кумова срама да допуснат друг кандидат! Точно както след това инстарираха и Гешев.

Тази анкета е напълно безсмислена. Реалното ниво на доверие на българите в държавните институции, еле пък в съдебната власт и следствието е такова, че дори ако някой застреля Гешев в кабинета му, никой няма да повярва. Всички ще решат, че е някаква постановка, а самият Гешев си живее някъде на спокойствие по Карибите.

Очаквате ли опитът за покушение срещу Иван Гешев да бъде разкрит? Ако разследването се води от инспектор Тюхчев, то с голяма степен на вероятност бих могъл да твърдя, че случаят ще бъде разрешен за по-малко от 168часа, седмица... Но Каскета и прилежащата му Каскетатура нямат качествата на инспектор Тюхчев... Пък и как се разкрива атентат организиран от самата "жертва"?

“Очаквате ли опитът за покушение срещу Иван Гешев да бъде разкрит?” А може ли при инсценировка, при това много очевадна, много тъпо извършено и много нелепо представяна като истински опит за убийството на Гешев, с безброй фрапиращи лъжи още от първия ден на прокуратурата и следствието … ИЗОБЩО да бъде разкрит “опит за покушение”?!? Това е все едно да отидеш на пазара за плодове и зеленчуци за да търсиш да си купиш някакво лекарство! Самият въпрос, формулировката му предопределя ВЕРСИЯТА, очевидно лъжливата версия с много лъжи на Гешев и прокуратурата, изключвайки всички останали - и то още ПРЕДИ да започне пеално разследването! Ами - само да попитам, ако не е така? Ами ако например зарядът не е 3 кг., а 200-400 глава, ави ако той не е изкопал кратер, а притка дупка, ави ако не е бил заложен не да убива, а дори и да не одраска колата на Гешев - а само няколко дръвчета, и да вдигне шум и пушилка, ами ако Гешев ту е бил в тая, бронираната кара, ту не е, ако престъпниците ту са били професионалисти, ту не са, ако и израелски неизвестен експерт те е правил веднага оглед на място, ту не е, и е известен и шефът на следствието Сарафов казва, че е правил оглед, а шефът на разследването Варинов / че не е - и двамата категорични, ако Гешев хем е бил със семейството и децата си и те много се уплашили, хем не бил… Тогава какво всъщност реално разследват тия - краварката в десния ъгъл, ли! Или уя ми ли:)

Такова неодобрение за Гешев - 90% от българите не му вярват. Просто не е за вярване. За какъв гл.прокурор говорим, за каква институция ?

Толкова е просто. От видео камери се преглежда кои коли са минали. От клетките на телефоните И всичко е готово. Защо се срамуват да обвинят Русия, се чудя

Какъв опит за покушение бе ДИРници???? И НА СЛЕПИТЕ Е ЯСНО, ЧЕ ПОСТАНОВКА.....

Разследващите казаха веднага, че разследването щяло да продължи поне няколко месеца, демек докато всички събрани доказателства (ако има такива) изчезнат незнайно къде или станат негодни за използване. А през това време мандата на Гешев си върви. Какво ще разследват при толкова противоречиви свидетелства: имало/нямало израелски професионалист да разследва; имало/нямало семейство в колата; имало/нямало заподозрени; имло/нямало следи от осколки по автомобила и т.н. А това са най-лесните за проверка (за 5минути) доказателства, за които разследващите не са на едно мнение.

Демержиев лъже както преди за хибридните атаки от Русия.

Не очаквам, защото нямаше опит за покушение, а чист театър!

Твърдо НЕ! То и покушение дали е имало, или.....!? Дано не набедят някой нещастник за извършител само и само да приключат случая.

ГОЛЕМИЯ ВЪПРОС Е : ИМА ЛИ ОБЩО МЕЖДУ ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА ОТСРАНЯТ ОТ ПОСТА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА ГО УБИЯТ .

дали очакваме да бъдел случаят разкрит?? ами не

Откога хвърлянето на пиратка е атентат? Сещам се преди време един бг-гей евродепутат хвърляше пиратки от прозореца срещу протестиращите долу ама тогава атентат нямаше. Явно си трябва каскет за тая работа.

Най-вероятно няма никакъв атентат.Медиен пиар е да вдигат рейтинга на Гешев,никой няма доверие във него ,а това е много жалко! Хората нямат доверие на главния прокурор.Не е харесван от голяма група в обществото. Спешна и незабавна съдебна реформа е нужна в нашата държава. Голяма част от политическите проститутки нарочно я бавят и стопирват ,за да не им бъде отнето имущество или да не бъдат пратени да търкат наровете в пандиза!!!

Аз знам! Вече са намерени два паспорта.

и аз научих, че имало вече заподозрян, Рашко циганина се изпусна, че изгубил една чанта с пиратки на ония завой.

вероятно е някой клошар

Най-вероятно някое хлапе си е изпуснало кутията с пукащите топчета, купени от Илиенци...

След като една седмица лъжехте и манипулирате хората, сега нагло ги и питате какво им е мнението.

искат да видат дали лъжите им са фанали дикиш

Може и да открият на кого е платено да опърли тревата около пътя, но до седмица две с тези дъждове тревата ще се развие отново и въпросът, кой го е направил, няма да е на дневен ред вече.

Нье

Ае стига ни занимавахте с тоя клоун.

Явно ковид измамата наистина свърши. Язък за всички балъци където се надупчиха

Само едно единствено нещо липсва , за да стане ПЪЛНА цялата тази комедия ! А какво липсва ли ? Амииии ... ъъъъ .... Демерджиев , с неговите Руски следи ! Направо не е за вЕрване как така са го пропуснали ...

Какъв атентат бе. Такъв няма. Най-много да разкрият Каскетака

Тази Атака е трайно и Силно Законспирирана ! Може нашите Внуци след 90 години да узнаят истината ! Никой не каза че Взривното Вещество е ПИ-8 , защо ?

Заподозреният И.Г. на 52 г. от гр. София, работи в прокуратурата и е известен с честото носене на каскет.

При толкова противоречива информация относно това т.нар. покушение (бил-не бил със семейството, намерили-не намерили втора бомба, гръмнало секунди предварително-гръмнала след като минал кортежа, четири метра пламък, а не засегнал цъфналите клони над бомбата и още и още ),излезнали включително и в тази медия, е несериозно да ни питате каквото и да е.Питайте разследващите, които това им е работата и за това им плащат.

Престъпността и Корупцията ЗАПОЧВАТ от Турско- негърските фирми- А1, ВИиваком, които разболяват цяла България с РАК и Левкемяи..Още преди 20 години, знаехме че САМО мутри ходят с Мобифони... ТОва са Мутренски фирми на Предатели Мутри, направени да ги ползват ТЪПИ мутри. Другите виновници за престъпността и Корупцията са Агенцията за бежанци, които пускат арабите в Европа и Бъ;гария.. Тия фирми А1, Вииваком и Агенцията за бежанци трябва да бъдат ЗАПЛАЛЕНИ или взривени, за да я има България !!!

Очакваме да не ни занимавате с мутри и политици, които са доказали, че не работят за сънародниците си! На тях мястото им е в затвора!

Е! И на още едно място могат да бъдат пратени.

Кво да разкриват бе това си е вътрешна работа ,никой не е искал да го убива тоя селянин!

Очакваме МВР да намери клошар-бомбаджия

Да, колегите му от 8-те джуджета са го заложили

Очакваме Каскети Галфоне да бъде канонизиран много скоро :)

Имат ли кристална топка ?

Хахаха Там горе става нещо за което ние нищо не знаеме и никога няма да разбереме . Просто ще си измисляме туйунуй.

Коментари - Очаквате ли опитът за покушение срещу Иван Гешев да бъде разкрит? | Днес.dir.bg

Коментари - Очаквате ли опитът за покушение срещу Иван Гешев да бъде разкрит? | Днес.dir.bg

Коментари

Няма какво да се разследва-всичко се знае. Нормален човек на мястото на гешев след такова о сиране би си подал оставката, но от него не очаквам такова нещо.

Не може да бъде разкрито нещо, което не е станало! Мислех си, че това е очевадна истина! Имам предвид че няма опит за убийството на Гешев (или когото и да е цило), и това вече стана пределно ясно от изказванията на прокуратурата и следствието! However, ако забележим определението тук - вече не опит за убийството на Гешев, а за ПОКУШЕНИЕ срещу Гешев (а покушението включва и инсценировка за сплашване например), то тогава може и да се приеме въпроса за резонен! Но отговорът все е същия - твърдо Н(и)Е! Защото това са пора от обкръжението на Гешев и с поръчители онези, които избраха и назначиха Гешев на поста му, за да ги слуша и пази! Да не се разсейва и разколебава и да не забравя кой го държи за топките, докато се прави на велик и независим!

Тъп Холивудски сценарии ????

Очакваме. С нетърпение.

Тротинетките - ДБ и ПП са моралните извършители. Уродливи вещества!

Покушение ли? Хахаха

Може да бъде разкрито нещо, което е било.

Ншщо няма да намерят, защото няма кого да намерят.

Не очаквам. Ако бъде разкрит виновника, ще се окаже, че е самият Гешев, който е инсценирал всичко това, с все още неясна цел.

Трябва само Гешев да си признае

Стига сте занимавали хората с циркаджийски истории. По-добре с оня театър с пръскачките пред парламента ни занимавайте. По-достоверно звучи.

Ха хаа, как да очаквам опитът за покушение срещу Гешев да бъде разкрит, след като вече повече от две години сме свидетели на яростно злостна кампания срещу него от страна на Мунчовското протестърско котило от идиоти, лъжци, престъпници и пр. шорошки уруспии, които не зачитат ни закони ни Конституция и де факто управляват държавата, така че няма съмнение, че извършеното е в техен интерес и че именно те са най-вероятните поръчители?!

Няма да бъде разкрит, защото тези които ще разследват са и извършителите.

Лаконично казано - ДА! (Те и извършителите - поръчителите, са от едни и същи обръчи и кръгове от организираната престъпност)

“Цветан Цветанов: Не смятам, че покушението срещу главния прокурор ще бъде разкрито” Цецо 6-те апартамента му създаде партията на Борисов, когато го избраха за това и му поръчаха, той бе дълго дясната ръка на Борисов и министър на МВР. И най-важното - точно те, Борисов и Цветанов бяха натоварени на времето и се скъсаха да агитират за Цацаров не само като най-подходящият, но и единственият годен за поста главен прокурор?!?! (А Цацаров дори не бе прокурор, а съдия и тези тръбяха колко добре били РАБОТЕЛИ със СЪДИЯТА Цацаров?!?!?), Без дори и от кумова срама да допуснат друг кандидат! Точно както след това инстарираха и Гешев.

Тази анкета е напълно безсмислена. Реалното ниво на доверие на българите в държавните институции, еле пък в съдебната власт и следствието е такова, че дори ако някой застреля Гешев в кабинета му, никой няма да повярва. Всички ще решат, че е някаква постановка, а самият Гешев си живее някъде на спокойствие по Карибите.

Очаквате ли опитът за покушение срещу Иван Гешев да бъде разкрит? Ако разследването се води от инспектор Тюхчев, то с голяма степен на вероятност бих могъл да твърдя, че случаят ще бъде разрешен за по-малко от 168часа, седмица... Но Каскета и прилежащата му Каскетатура нямат качествата на инспектор Тюхчев... Пък и как се разкрива атентат организиран от самата "жертва"?

“Очаквате ли опитът за покушение срещу Иван Гешев да бъде разкрит?” А може ли при инсценировка, при това много очевадна, много тъпо извършено и много нелепо представяна като истински опит за убийството на Гешев, с безброй фрапиращи лъжи още от първия ден на прокуратурата и следствието … ИЗОБЩО да бъде разкрит “опит за покушение”?!? Това е все едно да отидеш на пазара за плодове и зеленчуци за да търсиш да си купиш някакво лекарство! Самият въпрос, формулировката му предопределя ВЕРСИЯТА, очевидно лъжливата версия с много лъжи на Гешев и прокуратурата, изключвайки всички останали - и то още ПРЕДИ да започне пеално разследването! Ами - само да попитам, ако не е така? Ами ако например зарядът не е 3 кг., а 200-400 глава, ави ако той не е изкопал кратер, а притка дупка, ави ако не е бил заложен не да убива, а дори и да не одраска колата на Гешев - а само няколко дръвчета, и да вдигне шум и пушилка, ами ако Гешев ту е бил в тая, бронираната кара, ту не е, ако престъпниците ту са били професионалисти, ту не са, ако и израелски неизвестен експерт те е правил веднага оглед на място, ту не е, и е известен и шефът на следствието Сарафов казва, че е правил оглед, а шефът на разследването Варинов / че не е - и двамата категорични, ако Гешев хем е бил със семейството и децата си и те много се уплашили, хем не бил… Тогава какво всъщност реално разследват тия - краварката в десния ъгъл, ли! Или уя ми ли:)

Такова неодобрение за Гешев - 90% от българите не му вярват. Просто не е за вярване. За какъв гл.прокурор говорим, за каква институция ?

Толкова е просто. От видео камери се преглежда кои коли са минали. От клетките на телефоните И всичко е готово. Защо се срамуват да обвинят Русия, се чудя

Какъв опит за покушение бе ДИРници???? И НА СЛЕПИТЕ Е ЯСНО, ЧЕ ПОСТАНОВКА.....

Разследващите казаха веднага, че разследването щяло да продължи поне няколко месеца, демек докато всички събрани доказателства (ако има такива) изчезнат незнайно къде или станат негодни за използване. А през това време мандата на Гешев си върви. Какво ще разследват при толкова противоречиви свидетелства: имало/нямало израелски професионалист да разследва; имало/нямало семейство в колата; имало/нямало заподозрени; имло/нямало следи от осколки по автомобила и т.н. А това са най-лесните за проверка (за 5минути) доказателства, за които разследващите не са на едно мнение.

Демержиев лъже както преди за хибридните атаки от Русия.

Не очаквам, защото нямаше опит за покушение, а чист театър!

Твърдо НЕ! То и покушение дали е имало, или.....!? Дано не набедят някой нещастник за извършител само и само да приключат случая.

ГОЛЕМИЯ ВЪПРОС Е : ИМА ЛИ ОБЩО МЕЖДУ ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА ОТСРАНЯТ ОТ ПОСТА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА ГО УБИЯТ .

дали очакваме да бъдел случаят разкрит?? ами не

Откога хвърлянето на пиратка е атентат? Сещам се преди време един бг-гей евродепутат хвърляше пиратки от прозореца срещу протестиращите долу ама тогава атентат нямаше. Явно си трябва каскет за тая работа.

Най-вероятно няма никакъв атентат.Медиен пиар е да вдигат рейтинга на Гешев,никой няма доверие във него ,а това е много жалко! Хората нямат доверие на главния прокурор.Не е харесван от голяма група в обществото. Спешна и незабавна съдебна реформа е нужна в нашата държава. Голяма част от политическите проститутки нарочно я бавят и стопирват ,за да не им бъде отнето имущество или да не бъдат пратени да търкат наровете в пандиза!!!

Аз знам! Вече са намерени два паспорта.

и аз научих, че имало вече заподозрян, Рашко циганина се изпусна, че изгубил една чанта с пиратки на ония завой.

вероятно е някой клошар

Най-вероятно някое хлапе си е изпуснало кутията с пукащите топчета, купени от Илиенци...

След като една седмица лъжехте и манипулирате хората, сега нагло ги и питате какво им е мнението.

искат да видат дали лъжите им са фанали дикиш

Може и да открият на кого е платено да опърли тревата около пътя, но до седмица две с тези дъждове тревата ще се развие отново и въпросът, кой го е направил, няма да е на дневен ред вече.

Нье

Ае стига ни занимавахте с тоя клоун.

Явно ковид измамата наистина свърши. Язък за всички балъци където се надупчиха

Само едно единствено нещо липсва , за да стане ПЪЛНА цялата тази комедия ! А какво липсва ли ? Амииии ... ъъъъ .... Демерджиев , с неговите Руски следи ! Направо не е за вЕрване как така са го пропуснали ...

Какъв атентат бе. Такъв няма. Най-много да разкрият Каскетака

Тази Атака е трайно и Силно Законспирирана ! Може нашите Внуци след 90 години да узнаят истината ! Никой не каза че Взривното Вещество е ПИ-8 , защо ?

Заподозреният И.Г. на 52 г. от гр. София, работи в прокуратурата и е известен с честото носене на каскет.

При толкова противоречива информация относно това т.нар. покушение (бил-не бил със семейството, намерили-не намерили втора бомба, гръмнало секунди предварително-гръмнала след като минал кортежа, четири метра пламък, а не засегнал цъфналите клони над бомбата и още и още ),излезнали включително и в тази медия, е несериозно да ни питате каквото и да е.Питайте разследващите, които това им е работата и за това им плащат.

Престъпността и Корупцията ЗАПОЧВАТ от Турско- негърските фирми- А1, ВИиваком, които разболяват цяла България с РАК и Левкемяи..Още преди 20 години, знаехме че САМО мутри ходят с Мобифони... ТОва са Мутренски фирми на Предатели Мутри, направени да ги ползват ТЪПИ мутри. Другите виновници за престъпността и Корупцията са Агенцията за бежанци, които пускат арабите в Европа и Бъ;гария.. Тия фирми А1, Вииваком и Агенцията за бежанци трябва да бъдат ЗАПЛАЛЕНИ или взривени, за да я има България !!!

Очакваме да не ни занимавате с мутри и политици, които са доказали, че не работят за сънародниците си! На тях мястото им е в затвора!

Е! И на още едно място могат да бъдат пратени.

Кво да разкриват бе това си е вътрешна работа ,никой не е искал да го убива тоя селянин!

Очакваме МВР да намери клошар-бомбаджия

Да, колегите му от 8-те джуджета са го заложили

Очакваме Каскети Галфоне да бъде канонизиран много скоро :)

Имат ли кристална топка ?

Хахаха Там горе става нещо за което ние нищо не знаеме и никога няма да разбереме . Просто ще си измисляме туйунуй.