17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще се влошат само семейните отношения и ще загубим няколко балдъзи-рускини, близки до заминаващите си пътници. Защото отколе е знайно какви прекрасни труженички са рускините и докъде могат да стигнат в професионализма си като нежни посланички на мира и любовта между хората! Това е май единственото, което могат спокойно да изнасят по света без да се притесняват, че ще им върнат некачествената стока.

Хич и не ме еня за взаимоотношенията между ПП и БСП, надявам се единствено да не влоши отношенията България-Русия, както и в Русия да разбират, че решението са го взели прости тъппаци

Те БСП са отрепки, антибългари, подкрепящи чужди интереси, по-вредни и от най-вредните паразити, отделно че са нелегитимна терористична партия, която трябва да я разстрелят, както разстреляха румънците Чаушеску, но те са по-качествен материал и това се и вижда!

КИРУ ГЛАВНИЯ ПЕДАЛ ДА СИ СБИРА ЛУДИТЕ И ВЪВ ЧЕМОДАН ЗА КАНАДА.

Като искате рушняци, вие русоробите се махайте в любимата си Руссссссия!

Очаквам Киро Дебило ДА БЪДЕ ВЪДВОРЕН в ПСИХИАТРИЧНА клиника КЪМ ЗАТВОРА.

Е, за показност пред червените бабички и другите избиратели на БСП може и да се демонстрира влошаване, но не и в дествителност, тъй като и едните и другите са най-лични шорошки слуговници. Начело с Мунчо Херомустафов!

Спрете ако обичате да разпространявате долнопробните лъжи на един патологичен лъжец с психични отклонения! Защото вие ставате съучастници в лъжата! На територията на България няма толкова руски дипломати, и това ясно показват данните от МВнР. Всичко на всичко те са 40 човека, и не всичките се намират в България. Този Петков може утре да реши да изгони Путин, без Путин да е бил реално тук. Този има маниакална шизофрения и раздвоение на личността. Моля, специалистите спешно да се намесят, преди този човек да е станал твърде опасен за себе си и околните!

Защо няма отговор "не ми пука"? Иначе, така ли се пуска кокъла. Ама едно време си късаха гъзовете да плюят по Борисов как бил готов на всичко за властта...

Властта е по-сладка от някаква си лоялност и последователност. Заради властта БСП се обърна срещу Радев, затова сега ще се обърне срещу Русия. Нинова сменя в последния момента ръководни лица в подопечните ѝ държавни фирми и няма да го прекрати заради Русия.

Защо няма опция "Дано"......

защо БСП като лява партия подкрепя россия с нейната дясна националнистическа линия? няма сми

Дреме ми за бсп, важното е, че изритахме смръдливи ватници!

САЩ имат около 200 служители в посолството си. Половината са шпиони. България има около 20 служители в посолството в САЩ. Веднага изгонете 180 американски шпиони!

Очаквай, ама мечтата на прорушняшкото позитано 20 няма да ти се сбъдне!

от мен пак на МАКЯ ти.

Какви шпиони те гонят в рамките на НАТО? При съюзници има свободен обмен на информация, шпионажът е сред неприятелски държави за каквато ни обяви Русия.

Това не са дипломати, а шпиони братя българи Вие дали сте българи или...

Надявам се БСП да останат на висотата на своето досегашно политическо поведение, и да се отделят от Американските сбърканяци ПП и ДБ.

Дано комунистите помислят и тръгнат по цивилизационен път Там където са децата им

Пациентът е превъзбуден, демонстрира импулсивна психомоторна активност, произтичаща от ментално разстройство, склонен е към делюзии. В подобен пристъп Кики като нищо ще обяви война на Русия и ще арестува Слави Трифонов или пак Бойко Борисов, които припознава за източници на страданията му.Всеки следващ ден на клиничния случай Кирил Петков в правителството е опасен за общественото здраве и мира в държавата. Крайно време е да бъде въдворен в съответното специализирано заведение, където да му окажат квалифицирана помощ.

Въпросът е, кое ще надделее във върхушката на БСП, алчността или инстинктът за оцеляване.

Герб можел да крепи правителството....според Ивайло Дичев в жабата.

_stankow

Колко подличък въпрос. Питайте дали се очаква да се влошат отношенията между България и Русия. Какво ни интересуват отношенията между ПП и БСП ? Една неуспешно несъздадена и една разрушена партия ?

Евала Станков, прекрасни коментари пишеш - аналитични и точни!!!

Очевидно че длъжността им е точно такава не дипломати а разузнавачи.руски измекяри

до оооооп- ша те опъна бе споко.

Не неочакван .Отдавна трябваше да стане това.Интересно в неприятелска държава как се подвизават такъв голям брой разузнавЧи

Очакванията са, че този тъпашки акт ще донесе много негативни неща за България. Ако мравката настъпи слона, той едва ли ще усети това, но ако слона настъпи мравката, това ще е фатално за нея. Това сътвори Просто Киро. Но няма да му е простено.

След като се изясни, че става въпрос за 17 руски дипломати ( от общо 40 в България), а не за 70, защо всички официозни медии продължават да тиражират поредната лъжа на Киртака?

Не. КУРнелия вече се е продала.

не защото по същество те са едно и също

Ако беше друг председател, БСП нямаше да е един файтон хора. И нямаше олигофрена Киро да ѝ е началник. А сега Корнелия крепи поста си , крепи на сина си позицията в Америка. И за 70 те дипломата, които не са ѝ толкова, баш я брига. Както казват западните ни съседи.

добре де, реално не се ли усещате, че целта на това е предизборна агитация с фалшиф предизборен скандал. А именно, така проамериканските фенове на ПП ще се стимулират, а чрез фалшивия скандал ще се активират и феновете на БСП. С един удар два заека, но все още вярвам, че българите са умни и няма да се вържат ма плоската игра на този дебилизъм

_stankow

Ама най-мното ще се активират феновете на Възраждане. И проруски или просто разумни хора има във всички партии. Ще спаднат гласовете и за ДБ, и за БСП, и за ПП - за всички партии, свързани с вече крайно токсичния Петков !

Нищо не казваш за ИТН,нима очакваш, те да продължат да бъдат някакъв фактор в БГ политиката и в бъдеще?

винаги другарите ще се полигавят малко колкото да напомнят за себе си , и ще им мине , зер власт така се дава :))

Русия иска да спести едни пари от издръжка на дипломати. И не иде някакси да казва, че няма пари и затова и е по-удобно, че уж България ги гони.

Глупак!

Нормално е, то в комунистическото стадо има руски говеда.

И американски телета

Schilo

Не, не очаквам. Корнела е жадна за власт. Съсипа и собствената си партия за да начеше егото си.

от посочен от Алцхаймера човек?

пука , всичко е цирк ! ако не беше цирк, парламента щеше да прати официално патлаци, имаше 135 гласа теоретически , но не го направи ! извод: театър по сценарий на масква !

власт , другарите и това ще отнесат / преглътнат / като куцо пиле домат :)))

Остава да откажат да участват в предлаган кабинет и да гласуват против такъв.

щом накрая се подкрепят и ми обясняват колко по-зле съм щял да бъда без тях. Всеки ден цените продължават да препускат, иде зима а нямало газ, ще има съкращения, глад...,а те си се подкрепят. Ми как да им вярва човек?! В България няма социална партия.

шут от Киро и нямат избор. Ако си затраят....заминават да гледат НС по телевизора.

Той и Киро не иска нови избори щото ако има, и той ще гледа НС само отвънка.

Точно, улучи десетката!