17-11-2017 20-11-2018

Коментари

steltian

Гласувах с не макар че съзрях в проекто листите на бъдещия кабинет лицето Гроздан Караджов за министър на транспорта който е стар кадър на ДСБ и Реформаторския блок.Макар и да беше обвиняем по източването на Теленор все пак е намерил място в проектокабинета.

гласувах с НЕ. Мисля, че няма да съставят кабинет, а ще подкрепят такъв на БСП/ДБ. Така ще се опитат да си измият ръцете от отговорност, а в същото време няма да изпуснат кокъла.

Гласувах с "не", но може би ще скалъпят някакво подобие на правителство. Но ще бъде "ден до пладне" Чалгарите нямат нито капацитет, ни то опит, нито знания, да управляват държава. Политиката е наука! Политиката е професия. Политиката е опит, знания, и призвание.Не може случайни хора, от чалга бизнеса , да се " надскачат" с професионални, опитни политици, с които трябва да общуват , както у нас, така и извън страната. Абе, както се казва, видяла жабата че подковават вола, и тя вдигнала крак (политик да става) Ако не ползват опита на "старите" партии, ще се провалят до месец. Тука лансираната приказка от тях, че нов бардак не се прави със стари кур.и, не важи Със стари политици не, но новите и те трябва да са политици, а не чалгари!

За много кратко време маските паднаха.Това, което Фатмака трябваше да свърши - хаос и разруха се случва.От нататък жална ни майка, но сами си го избрахме.

Ми той Славе си го каза в прав текст ама кой да гледа - става дума за парите от плана за възстановяване. Това мина ей така между другото, но това е причината! Така, че всичко живо дето е на хранилка - Маджото, Маямата…нямат избор освен да подкрепят :)

Самия факт че още преди да е номиниран дори, тоя започна с лъжите и хвалбите, че бил международно известен мениджър и работел с гугъл и не знам още какви си, както и подкрепата му от страна на патологичния лъжец и мошеник трифонов, вече говори за провал още преди да е започнал.

Днес ще се докаже за пореден път правилото "Всеки си има цена". То цената е договорено, ама трябва сега малко шоу за народа колко сме честни почтени и прозрачни.

Докато премиерите се избират от щандовете за разпродажби и след "кастинг" при един отявлен кретен и наркоман, няма никакво значение ще ли, или не ще да получи подкрепа. Резултата ще е един и същ.

Комбайнероинтелигента беше до тук. Стига Чалга!

Едно ферари с цвят червен едно за тебе едно за мен...ясно..ясно...кво ще става..голема лапачка

Славчо траа на ушенце да ми пее и тогава ще му мислим

Честно казано не очаквам, защото всичките са алчни и няма да могат да се разберат кой колко да лапа.

АБе ще се разберат. Някой ще направи предложение, на което да не може да се откаже.

Очаквам защото дълбоката държава няма да изтърве кокала другото е ала бала пред народа

Ще се вземат със старото и новото статукво,и готово. Заблудиха много хора с лъжите си.

Баницата е голяма. Огромна. Народа е прост и мизерен.

защото доста невздрачни хорица ще изпуснат капачката .

лапачката

Шнорхела ходил ли е войник?

Не, но за сметка на това е ходил на концерт на Хиподил като младеш..но го е било страх да влезе в погото.