17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ас съм на години и помня какво беше Обзор. Благодарение на обзорските шумкари затънтеното село Гйозеки стана днешният град Обзор Тогава курортите Равда и Влас тънеха във кал а във Обзор всичко беше асвалтирано. Тогавашният шеф на БКП Несебър беше уш партизанина Семерджиев Община Несебър трбва да се радва че ше се отърват от този труден за достъп град от селски тип и манталитет. Тези които ги подкокоросаха ше вземат своето а гйозекийци ОБЗОРЦИ ще духат супата ама вече няма да има кой да им дава. Ще има. КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА

всички гробаджии. Съсипахте България.

ТОЗИ ОБЛАСТЕН БУРГАСКИ УПРАВИТЕЛ НЕ ЗНАЕ ЛИ ЧЕ СЛЕД ТОЗИ РЕФЕРНДУМ КОЙТО РАЗРЕШИ СКОРО ЩЕ ИМА И ДРУГ ЗА ПРЕСЪЕДИНЯВАНЕ НА ОБЗОР КЪМ ВАРНА. ОБЗОРЦИ СА ОБЪРНАТИ ПОВЕЧЕ КЪМ ВАРНА И МЛАДЕЖИТЕ ИМ УЧАТ ВЪВ ВАРНЕНСКИ УЧИЛИЩА И ИНСТИТУТИ СЕЛАТА ОКОЛО ОБЗОР СА СЪС ПО ДЕСЕТИНА ЖИТЕЛИ И ОТДАВНА НЕ ФУНКЦИОНИРАТ ПО ГОЛЯМОТО БАНЯ Е КРЪВНО СВЪРЗАНО СЪС НЕСЕБЪР А И ЕМОНА СТЩО. ВСЕКИ ТРЕТИ ВЪВ НЕСЕБЪР Е БАЙНЕНЕЦ ИЛИ ЕМЕНЛИЯ АБЕ ФА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА КАТО НЕМОЖАХА ДА ПРОБИЯТ ЧРЕЗ НЕСЕБЪР НЯКОИ ЗА ДА ЗАСТРОЯТ ИРАКЛИ И ДРУГИ МЕСНОСТИ ПОДКОКОРОСАХА ОБЗОРЦИ И ТЕ ЛАПНАХА МУХАТА

Този въпрос - "Подкрепяте ли предложението за обособяване на нова община с център град Обзор"- не е правилен, защото всеки може да има каквито си иска желания, а да се допълни - "ако може да се издържа самостоятелно." Иначе и аз на гърба на данъкоплатците мога да искам какво ли не.

е, и какво са гласували - да или не? какъв е точно въпроса? А кой ще издържа тия ако се отделят, могат ли да се издържат сами, или герб ще ги натресе на данъкоплатците, бъркаш в хазната и хвърляш през "жипката" пачките и ето поредните хрантутници. Несебър са прави че няма нужда от референдум, там са стабилни, ама Обзор са някакви продажници-предатели.

мерака на герб да сложи ръка на Несебър, който все още се държи от местните е стар колкото света. Което значи да заграбят бизнеса и да унищожат местните бизнеси и гласове, без значение дали те лично или договорка с ДПС срещу друга услуга от тях. А факта че има НПО показва какъв ще е резултата. Ако и етноса в тия села са мюслита съвсем ясно става. Да не забравяме че гаднюгите патерици на герб - валери и магарешки, техен е и министъра на туризма, държат цялото черноморие.

Несебър е един без отчетен дерибейски престъпен синдикат извън контрола на закон и държава. Поздравления за инициативата. Така се смалява едно раково образувание и метастазите му.

Сега така, а след време и референдум за присъединяване към турция.

Името ти е много точно!

От тия 264 община в България 2/3 от тях не могат да се самоиздържат. 80% от разходите им са за заплати и осигуровки. Само администрация и никакво качество на работа. При съвременните информационни връзки , на кого са необходими толкова чиновници и платени общински съветници? Няма изисквания за образование на избран кмет, кметски наместник и общински съветник. Беше повдигнат въпрос за намаляване на общините при критерий на 10 х.души население, но...Все избори и не им стиска промяна на законодателството

Ако се отделят, ще се пръкне още една община, която ще е на дотации от държавата. До сега поне ги издържаше община Несебър.

Ще се вредят и да си изберат и платени общински съветници, които ще се осигурят на хранилката и без да знаят каква им е работата.