Обявиха учредителната декларация на "Има такъв народ"

Учредителното събрание на партията ще се състои на 16 февруари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на неизпитан ученик двойка не се пиши

Славчо да не е болен? нещо позамрял ми се вижда....

Нямам дверие на Слави специално. Хората в партията може и да са по читави, времето ще покаже. Коалирайте се с партия "Възраждане". Тези в Н.С. ги видяхме, че са мокри кибрити.

Още първата цел , като прочетох и спрях . Допитване до народа чрез референдуми . Бай мангал като му дадеш 20 лв и ще гласува за каквото му кажат господарите на плевенския ,, исполин " . Не сме дорасли просто , хората са бедни и лесно се манипулират . А на кауня от Плевен му се отдават манипулациите .

Що не си нарече партийката "Тъпани кат нас"?

Слави на много шишковци ще обърка сметките на изборите! Младите хора и студентите ще гласуваме за него!!!

Със Славчо 58-ма година си го държим в шепата. Славчо няма да стане Проект "Зеленский". Най-малкото поради ЕГН-то.

Циркаджия какво друго да прави освен цирк.

По добре циркаджия, за какъвто и украинците гласуваха отколко българоубиец като боковци

И какво ще се съкращава ИТН ... И Така Нататък! Мислете ги тея имена бре :)

Гледа много страшно. Пее македонски бунтовни песни , лее ле какво ли не чака ако вземе власта. И разбира се не разбрах как ще нахрани бедните ,щото за икономика и ред не се обелва, може би защото той и тия около него са милионери и този въпрос за тях не стои на дневен ред.

Позна от първия път. От самозабравил се милионер нищо добро не чакай.

Политически гювеч от общо известни неща. Сopy - paste проект от 90 години на 20 век. Няма и дума за това как тоще ще се сбъдне!

е безмислено, защото липсва най-важното в програмата - виждане за икономиката. Една държава е свободна и силно социална, само когато има добре развита иконимика. Иначе е бла бла бла патриотизъм референдум народ....

Слави много детайлна икономическа програма. Още не е официално обявена.

Тъп, но упорит- що е то?

На бас, че сега, Гешев ще обвини Слави в нещо....

Абе, Слави, седи си на задника, бе! До какво си се допрел се си го ос..л!

учредително събрание на новата партия е добре но эащо не продължите и с първата няма такава държава ако може на трета истанция эащото сега предстои лятна ваканция предстои някакво допълване на новата партия отидаха още някопко месеца с новата, а эа по сигурно припоэнайте една партия регистрирана една партия с доближаващи принципи и напред

Защото няма време. Догодина има избори за парламент и за президент. Трябва да се подготвят структурите на национално ниво, за да могат да постигнат достатъчно доверите преди изборите. А и каква трета инстанция, след като по делото за Няма такава държава всичко е окончателно приключено съдебно.

Исканията са изключително добре формулирани и не търпят двусмислие. Точно и ясно е казано какво ще се търси като резултат и всичко е съвсем постижимо. Най-хубавото е, че 99% от тях съвпадат с моите разбирания за демократична съвременна политическа система, изолираща олигархичните влияния, корупционните практики и намесата и дискредитирането на съдебната система.

Само че има някои (поне според мен) проблемни искания: "въвеждане на задължително гласуване на изборите и референдумите" - противоречи на принципите на демокрацията. В демократичните държави гласуването е право, не задължение. "реално въвеждане на възможността българските граждани да могат да гласуват и дистанционно, по електронен път, на избори и референдуми" - всеки, които разбира от публично достъпни информационни системи може да ти каже какъв риск за сигурността и възможност за фалшификация предоставя такава опция. А и как ще се идентифицира надеждно гласоподавателя? Предоставя възможности за злоупотреби. "защита на семейството и семейните ценности" - звучи много добре, но... Къде е дефинирано какво са това семейни ценности? За един разумен мъж доброто отношение към съпругата си е ценност, но за бай Иван Простия семейна ценност може да е да си хвърля чепиците по жена си в кухнята, а тя да му носи ракията и салатата в отговор. Или път обратно - Мара Кухата може да смята, че един мъж не е МЪЖ, ако не пие и бие. А и не представлява ли това предложение вмешателство в личния живот на хората (или както е формулирано "гарантиране на човешките свободи и личната неприкосновеност")? Пък и нищо не пише за облекчаване на условията за регистриране и развиване на фирмена дейност; привличане на външни инвеститори; създаване на условия и подпомагане на развитието на разнородна икономическа дейност (разбирай промишленост, селско стопанство, туризъм и всичко, което би допринесло за БВП) от български и чуждестранни фирми; подобряване на инфраструктурата (ремонт и изграждане на улици, ВиК, електро-преносна мрежа и обществени сгради) на селата и малките градчета... Поне това ми идва най-напред на ум.

ИЗСТРАДАЛ, ГЛУПАВ - ТОЧНО ТОЗИ НАРОД ЩЕ ТЕ НАПРАВИ ДЕПУТАТ И ПОСЛЕ ЩЕ ЗАГИНЕ В МИЗЕРИЯТА СИ ! НО ИМА И ГОСПОД - ТОЙ ВСИЧКО ВИЖДА !!

но не наказва! Това е проблема!

Честито. Поредната патерица на Бочко видя бял свят. Слави ще бъде като Бареков.

НЯМА такъв народ! банките за 20 години го УБИХА!

Като прочетох за влизането в Шенген и еврозоната и ми секна ентусиазмът към тази политическа формация! Не, мерси!

и за кво се бори, че да му ходим "на гости" ? Ахааа ... олигархията НЕ искала да я третират като "трета ръка" "на запад", а да минавала "без проверки" по КПП-тата! Да, ама - не! Тукашната бай-ганьовска олигархия може да бъде "втора ръка" и то само "от софия "до урал", на от "софия" до "биг мен" е била и ще си остане - "трета ръка"! Така, че тоя бай шенген, на никой не му пука за него!

Ми стойте си в раша бе, какво правите в Европейска България?

бе, русофил? ти май забрави че точно дългия говореше - "в русия съм, в русия съм" айде марш - или в раССия, или в лондон. В париж и берлин - няма да те пуснат!

истината, срещу новият кандидат на КОЙ и кремъл! От всичките му предложения, има само три /копирани по форумите/ които са читави! Всичко друго води до диктутар на ... КАПИТАЛА! Чрез тези промени т.н. "капитал" ще влезе през парадният вход в управлението, въпреки, че той дефакто не е излизал от атм, но е зад завесата

Слави, гадовете са полицейска мафия. Почти са ни окачили въжето На врата. В теб ние е надеждата. Не се предавай докато не влезе в затвора най закоравелия Престъпник за всички времена- Борисов.

Внимавай, Слави. Шайката вече е пуснала копоите срещу тебе и твоите най близки съмишленици с цел събиране на компромати, а вероятно и да купи някои от тях.

Давай Слави с тебе сме. Измети всичките боклуци от боклучарника

До всички хейтъри, всяващи негативизъм, без каквото и да е предложение за алтернатива!!! След като царя бил такъв, кунева била такава, бареков бил нз си к'ъв, значи и Слави щял да бъде същия????? Т.е. неуважаеми тролове, какво се опитвате да кажете на тези дето ви четат???? Че щото всички до тук управляващи и бивши членове на БКП и ДС, били от мафията, това автоматично значи, че всеки следващ ще е като тях ли????? Да, оправдано е, че народът ни гледа с недоверие на всеки следващ, но в тая връзка вие хейтърите (платени, мрънкащи и без собствено мнение) какво предлагате????? Да оставим текущата мафия да си мародерства, щото и другите щели да са същите??? Или вие само това си можете, да мрънкате???!!! Силно подкрепям новия проект на г-н Трифонов! Не защото съм част от него, а защото аз съм от хората, които не могат да се примирят с положението в което се намира държавата ни! Поради това винаги ще търся алтернатива, когато има нужда от нея! Вярвам, че стандартът ни на живот би могъл лесно да достигне поне средноевропейския, стига корупцията и лошото управление да бъдат премахнати от всички нива в държавата! Г-н Трифонов се е заел с много трудна задача, а именно да се опита да въведе ред в пропитата ни с корупция по всички етажи страна!!! Задачата ще е много трудна, но с общи усилия и подкрепа от народа е напълно възможна и реална!!! Така, че народе, гласувайте задължително на всички избори и мислете логично преди да направите своя избор!!!

предложение ги е копирал по форумите, от такива като мен. Някои от тях са сравнително добри / за прякото допитване, електронното гласуване/, а други са абсурдни и страшно опасни - мажоритарна система, 120 депутата, избори на ченге и прокурор , "задължително" гласуване / пълен абсруд, граничещ с диктатура/ Няма да стане тая! НЕ го искаме тоя брат-чед!

Къде е проблема с директно избиране на прокурор и полицейски началници от народа???

с изборите на прокурори и полицейски шефове е в това, че подобни избори ще се превърнат в още един фронт на партизански войни. И това е така, защото тези прокурори и полицейски шефове ще бъдат лансирани, явно или не, от политически партии. Кой ще им организира издигането на кандидатурите и предизборните харчове, които са неизбежни? Или всеки кандидат за прокурор или полицейски шеф - клиент на фирма за бързи кредити? Смешници недоучени!

Алоо, "Половинката",... Един съвет мойто момче.. Първо МИСЛИ, пак помисли и след това пиши... В повечето случай има надежда да проработи....

Много сме бедни за пряко допитване за каквото и да е , ако ме разбираш . Пример с. Галиче .

Корупцията е част от характера на народа. Като успееш да промениш характера на народа, тогава ще премахнеш и корупцията. Т.е няма да е скоро.

Правят логото в негатив и няма да има бяло, зелено и червено... Съда нищо не може да им каже за цветове...

Еееее...аз пък очаквах да пробвате с "Шат на патката главата" , "копелета гадни" , "Шъ тъ праа да умиргаш" и също много подходящо за партия би било добре "един от многото". Ехх...разочарован съм

Просто сезонът на тиквите мина. Стига толкова.Чалга,мутри,милиционери и физкултурници- ето го РЕЗУЛТАТЪТ.

Българското простолюдие ме изумява с наивността си. Сума ти години ни управляваше неграмотен селяннин от Правец. Сега ни управлява бивш бодигард и пожарникар без никакво адекватно образование. И в момента нискоинтелигентното простолюдие иска да провъзгласи за месия някакъв остриган шоумен-чалгар, който 20 години ръси идиотщини по националния ефир и внезапно реши да влиза в политиката.

Ако си мислиш,че някой ти се връзва на ,,загриженоста” да плюеш по ГЕРБ сравнявайки ги със крадците от БСП и фронтмена им славчу тъпуту

добре е написано, но това с референдумите не ми харесва, народа не е дорасъл да взима решения. Глас народен, глас божи е пълна глупост. Ян Хус го е казал - свещенна простота. Иначе е хубаво да има такава партия...ще поживеем, ще видим.

И с тази като се провали, ще учреди следващата - "Моля те бе, народ" а след това, може да опита и с "Що тъй бе, народ"

Прокламира слави.Тези ,,референдуми” и ,,избирания” от ,,народа” означават безвластие,криза след криза,разпад на държавата и държавноста,анархшя и накрая ...има няма след пет-шест месеца безвластие славчо ще се обяви за силно президентска република и излизане от ЕС и НАТО ... Н’ъл тъй ве слафчо?

значат техните "избирания"? Стабилност и неограничена власт на мафията.

Извинявай ти в момента в коя държава живееш?????

Само Клоуни и полицаи управляват тази страна. Цирка продължава само ще е малко по свеж с нови муцуни

Славчо, партията ти ще се казва " Не народ, а мърша".

Няма такива селяци

Г-н Трифонов трябва да се консултира с юристи относно - задължително гласуване! Противоконституционно е право на гражданите да се вменява като задължение! Повечето от останалите неща звучат смислено.

НДСВ номер 2

да видим какво ще свършат

Някакъв учиндолски селяндур си е повярвал много.

А, тя щото банкянската кратуна не си е повярвала...

то е същото..ще разбереш ама след изборите че са едно, и ще си от първите който ще се скрие в миша дупка и ще се прави на умряла лисица. От същите диванета си които гласуваха за Крадлив Дедо, после за Кунева, Бойко и т.н.

PEYTSCH

ПЪРВО ПЪЛНА ЗАБРАНА НА ЧАЛГАТА. Който слуша чалга рискува затвор и оромна глоба. Хайде де...

УРАААА. Давай Слави смотай ги както при референдума . Началото на края на тридесет годишната политическа измет .На ДОБЪР ПЪТ НА СЛАВИ , ЕКИПА МУ И ПАРТИЯТА СЪС ВАС СМЕ

Ако и това име не му одобрят, може да опита с "Комбайнеро-интелигентска". ПП: преди сто години имаше в репертоара си песен с такова заглавие. Поне ако помня правилно, де.

PEYTSCH

С Чалгарството унищожи народа, а сега трябва Образователен и имотен Ценз. Ама едва ли...Пак ще клечат на биричка, но няда да мръднат до урните, Манталитет с партийни директиви не се променя.

AinaSs

Красиви, удивителни момичета на България, на които ще им е интересно да влязат да видят -> getbadgirl. com

Какъв ли ще е тоя народ дето ще гласува за партия която го взема на майтап!?

Ще се изненадаш колко дебили и чалгаджии ще окупират изборните секции за да гласуват за кумира си.

Българския Народ , а не Тикви като теб със съмнително минало !

Извинявай, Слави, че те засегнах!

Същите, дето гласуваха за Бареков, та го пратиха удобно на топло в Брюксел, или пък гласуващите за царя, или пък за Марешки, или пък за Светльо Витков. Все чакат спасител.

чакането на спасител изглежда като успешен бизнес, като почнем от Тато и Путин и минем през цар-а и ББ, хубавото на този бизнес е че робите сами се натискат да са под властта на цар-освободител

Боже мили, точно Слави ли иска свобода на словото! Точно той ли се смята за кристално, чист ,честен и порядъчен! Не, драги Слави, не ставаш, само ще забъркаш още по голяма каша! Няма ли да ти е съвестно, Слави, или ти нямаш съвест! Или може и от трибуната на народното събрание да изплезиш големия си език ,за да те разбираме по добре!Прави си шоуто, ти това можеш! Но иначе си прояден и не си по малко корумпиран или по малко лъжлив! Не можеш да се впишеш в редиците на тези, които по честен път имат и бизнес и пари! И ти си като останалите, та и по лошо, защото и държането ти е под нулата в повечето случаи!И Бареков ни убеждаваше ,колко е честен, ти също, вече ни омръзнахте с простотиите си! Мое мнение, разбира се!

Слави, прочетох програмата на партията която искаш да учредиш! В основни линий, тя ще бъде една злободневна еднодневка! И, знаеш ли защо, защото целите които си поставя партията ти, ще се случат с теб или без теб! Те са залегнали в темелите на ЕС и НАТО! Това не са цели които могат да обединят една нация, това са цели за потребители..... И ти ще бъдеш като сегашния губернатор, ще изпълняваш чужда воля в подопечената ти колония ако спечелиш изборите. Според мен си един дребен политически шмекер … Не бих гласувал за теб, защото според мен си прекалено наивен и емоционален, без необходимата подготовка и дадености за политик! Също така навиците които си изградил по време на творческия и жизнен път са навици на лакей, който винаги е чакал да му подхвърлят кокалче и да оближе ръката на господаря си! Тъжнжното е че успя да заблудиш, доста от младите и найвни хора в България! За довиждане, няма да ти пожелая успех, защото твоя успех ще е нещастие за страната ни ...

От кой пленум на БКП преписа всички тези глупости?Никой няма да ти се вържи,ти си поредният "дудук" Ти и честност?Ние вече трудно се лъжим,защото 30г.ни лъжат,т.н.ЦАРсе подигра с нас ,какво още да очакваме.?

Ако и това име не му признаят...голям смях и фал старт за Славчо. Те сецанирсите му от години не мога да скалъпят читав сценарий. Какво остава за държавата? Ивчо Сиромахов от ФБ ли ще краде идеи за спасението ни?

Партия "Има такъв косъм" би било по добре. На нас взе да ни омръзва бръснати по мутренски кратуни да точат лиги да имат власт над другите. Баце, Гешев, Трифонов. За двама от тези е ясно и известно че са се търкали и отъркали о мутрите, съответно и прическите им са мутренски без един косъм по главите.