17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В град Перник кв. Ралица се занимават с трафик на хора, там полицията работи само по съседки за 500 евро си затварят очите!

Ако се преровят гетата ще я намерят. Много жени "изчезват" там .

Вчера се говореше , че казала че отива на фитнес. От фитнеса бяха потвърдили, че не е имала записан час. Т.е още с излизането е излъгала или мъжа и лъже, като е казал, че е казала че отива на фитнес. Проблема е вътре в семейството. Дано жената е добре.

записан час..тва да не е зъболекар? глупоси

Абсолютно невазможно най вероятно мажа и е замесен няма кой да я отвлича това го има само в филмите

ужасно е ..но ми напомня за случая с русенската журналистка..Виктория ли беше? това е много голям стрес за близките....единствения шанс е да е искала да накаже мъжа си по някакъв начин...колкото и да налудничаво за майка..това ще е най-добрият вариант

Ако знаете нещо,кажете. Ако не си затворете човките! Днес е тази жена,утре може да бъде ваша близка. Безразличието на мъжа,това,че не и е обърнал внимание показва,че може и сама да е изценирала,че отива на фитнес. Оставила е детето в сигурни ръце. Дано е жива и здрава!!!

Спомням си за един компютърен специалист в БигБрадър, който завъртя връзка с момиче още в къщата и после не си спомням дали се ожениха. Понеже пълнеха клюкарските страници на вестниците с новини за бивши брадъри, този нещо беше почнал да я заплашва че я наблюдава от всякъде и ще я накара да се побърка. Виждал й телефона отдалече и напляскал с камери и паяци апартамента. После този замина за Америка да става американски компютърен специалист.

За какво говориш, не разбирам?

Защо винаги дават много малка снимка на издирваното лице ? Винаги снимката е само на главата ?

Вие на личната карта в цял ръст ли сте?

Полицията бездейства. Не е разпитала мъжа с който живее на семейни начала. Не дава информация къде се намира телефона на жената. Не са проведени разпити на работно място на жената. Чакат народа да им свърши работа с голи ръце. Става въпрос за убийство или отвличане. Не е възможно човек да се изпари. Още повече за майка .

Трябва да се приеме Истанбулската конвенция за защита на жените,гейовете и транссексуалните. В България гейовете са дискриминирани и много често им отказват работа. Транссексуалните не ги вземат на работа. Това не е нормално, България трябва да уважава Евроатлантическите ценности.

Хайде нема нужда!

Това е някаква ирония, нали? Не виждам Евгени Минчев и Мариус Куркински да имат проблеми с изявите или с дискриминация. Хора като хора. И са много по-големи мъже от доста народ, имащи се за мачовци в България. Българите никога не сме имали проблем с хомосексуалността. Просто не говорим за нея. Но виж, с извинение, има една не много тънка разлика между гейовете и педерастите - първите са като хората описани по-горе, а втората група са постоянно дискриминирани и пискат за права. Също обичат да демонстрират "женствеността" си! Грозно е и е пошло! Не съм тръгнал из улиците с бира в ръка и да пърдя и да се оригвам на чесън и да си развявам мъжкото достойнство с идеята да покажа колко голям мъж съм! Ако тръгна да дърпам и да бия минувачите сигурно и точките ще обера! Това е ужасна проява на лош вкус! Очаквам и от другите да не го правят - просто дразни! Докато самите тези хора не приемат себе си за нормални ще са педали и лесбоси! Толкоз! Дразнят! Много от тях са го разбрали и си живеят живота. Познавам и гейове и лесбийки - окей са си хората. Но не са от парадиращите и от тия, които ходят на стрийт денс фестивалите.

Полицията бездейства. Не са взели записите от камерите. Не са засекли последния сигнал от клетката. Уж има сателити. Дори не са отишли да разпитват във фитнеса.

Погледнете внимателно двете снимки. Това не е една и съща жена.

пълни глупости просто косата е друга и прическата

Няма никаква сигурност за жените в България. Ако сте красива това не ни прави живота по-лесен.... Дано е живо и здраво момичето!!!

Винаги можеш да срещнеш някой северин, уви.

Не разбрах за мъжете има ли някаква сигурност? Жените все пак са значително по-рядко жертви на насилие, особено пък от непознати. Значи за мъжете положението е още по-зле ама не виждам на някой да му пука.

жената е с малко дете, няма майка която да си остави детето ей така и да не се върне няколко дни вкъщи. Най-вероятно е била насилствено отведена някъде, много вероятно да е отвлечена от цигани или някаква друга измет, както неведнъж се е случвало, но се е премълчавало и не се е казвало, за да не се създава напрежение. Жалко за жената. Липсата на ред и законност в България е много голяма. Полицията спи и нищо не прави, какво направиха до сега, лапаха мухи и си взимаха заплатките и пазиха такива като киро боксьора. Жалко за жената , за детето, което ще остане без майка. Мислете си, че всичко ви е добре и не сте вие на това място. Тепърва ще има такива проблеми. За това сме на това дередже, на никой не му пука ако пряко не го засегне.

Или убита от мъжът си, който я обявява за изчезнала 2 часа след като отива до фитнеса. Нещо много съмнителен този мъж.

за съжаление ако нямат някаква лична причина ...скарване или причина да се крие е много питеснително това.....

ужасно е за мръсните усти в форума

На всяка снимка с различна коса ...

на снимката където е с по-светла коса са видими тъмни петна под долните ресници - явен признак за недоспиване ... все пак е редно момичето да попита враговете на некой относно слабите му места ,преди да стартира връзка с момчето ;може да не си е достатъчно отспивала на спокойствие ... или да не е комфортна атмосферата на нейното работно място ; дано поживо - поздраво се прибере при нейното дете

Дано се намери в добро здраве и скоро да се върне при семейството си и да прегърне детето си.

Амин! Дай Боже!

ДАНО!