17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво с теб сме професоре

Прочетох Осман Октай в радевия комитет и Валя Балканска и проф.николай Овчаров в инициативния комитет на Герджиков. Веднага реших за кого да гласувам.

Паниката във фашистката бърлога е пълна. Ченгета и зелени чорапи в ужас.

Па ... да се допишем и аз . Манго ... от чистотата!

Браво,цветът на нацията,какъвто е и проф.Герджиков!

Ще гласувам за Герджиков,ако обещае,че ще ме обедини с Пеефски и шкафчето на Борисов.С двете ръце съм за него.

Кметовете на ГЕРБ,и още няколко охранени от ГЕРБ партийни номенклатурчици ....издигат кандидатура за президент на ГЕРБ ....!!? И...кво ...?

Чрез Герджиков подкрепяте Борисов. Явно 12 години са малко.

ДПС, Герб, дърти реститутки като въртиопашката Богданка, псевдодиседента Димитър Бочев и заблудени герберки като Валя Балканска, която на стари години ще стане за резил пред народа си. Жалка работа.

Еееех, "цвета" на нацията - агенти на мракобесната ДС подкрепиха Радев.Останахме обикновените хорица. За къде сме тръгнали без цвят?

Комитет без агенти не е никакъв комитет!

Радевисти, изтрийте си пяната!

Какъв инициативен комитет с председател Радомир Чолаков, та този е в листите на ГЕРБ, спрете да хвърляте прах в очите на хората.... герберски дебили...

Тоя с тая тога е като циркаджия, няма ли нормални снимки явно спи с нея и ще си я носи когато е президент. ЦИРК ОТ ГЕРБ.

Повечето от тия са агенти и доносници на държавна сигурност, ако не и всичките.

Какъв инициативен комитет? Фандъкова и герберските кметове на Бургас и Търново. Чист ГЕРБ си е това, защо се крият зад уж комитет някакъв си?

Знатни имена в своята област са издигнали един достоен човек за президент. Надявам се интелигенцията на България да подкрепи г-н Герджиков, както семействата и приятелите на хората от инициативния комитет които са издигнали неговата кандидатура, така и нормалните Българи като мен.

Летеца лети обратно към родното си село.

Не треперяйте, не се изпускайте в гащите, не хленче!те Отивате си, Руменовци!

Те това е интелектуалният елит на мафията !!!

Кажи ги, простак!

Плюйте си колкото искате.Както се казва : Пей ли си Пенке ле,кой ли те слуша.

Радев утече у канала

Валя Балканска и мафията...психиатрията те чака

Не видях читав човек....само боклуци

Михаил Белчев???

Радев, no pasaran. Фашизмът няма да мине.Отиват си шапкари и ченгета.Предстои голямо проветряване в президентството.

Ти си гледай сбиртока от доносници начело с агент Майстора , които ще крепят мъдите на Мунчо Кауня.

Този семейство не е успял да направи ще обединява държавата...Никога не е късно да станеш за резил.

Аре, комуняги, почвайте с компроматите! Напише нещо. Дончева да го прочете!

Май някои забравят,че Корнелия Нинова първо е предложила на Герджиков да е техния кандидат.На Радев му остана сал една Мустафа на Козяк,защото и от Москва го отрязаха.Соравка,Николай Малинов,човекът на Путин във България.

Странно, защо не видях там името на фактическия му покровител и ментор: Бойко Методиев Борисов, "Доктор хонорис кауза", "Пожарникар на Републиката" и "Господин чекмедже". Да не е станал свенлив и притеснителен, та се крие?

Доста неприятно излъчване има, на мазен незадоволен гей. Не знам какви заслуги има тоя, но щом е маша на престъпниците и мутрите е престъпник.

се крие и души любимата си миризма, този страхливец.

Сина му е завършил медицина в Швейцария, става професор, в момента е шеф на клиника и е почетен гражданин на Женева

Успех на проф. Герджиков! И нека изметем този мерзавец Мунчо Кауня, заедно с цялата сган от доносници, мръсници, канадско-харвардски шмекери и бандити, които довлече Фатмака. Да пуснем водата и измием тази клоака, за да се отървем веднъж завинаги от вонята на вмирисания зелен чорап!

Великия поет Недялко Йорданов и актьора Христо Шопов също са там, но не са написани

То си пише прост гербав глупак.

Плюс ректорите на повечето ВУЗ-ове в страната... страх лозе пази, дет` се вика :-)

Що ни занимате с тези, като няма агенти. Я вижте другия комитет!

Боже, боже, 12г. не стигат.

До един доносници.

Гласуваш эа Герджиков, получаваш Борисов.

Гледай си списъка на Мунчо Кауня. Там бъка от читави, наредил ги е по ред милиционер, доносник, бандит, ...доносник. С баш главатар агент Майстора.

Всички ректори, олимпийски шампион по бокс, певица, чийто глас лети в космоса, поети, писатели, рок певица Милена, комуниста Михаил Белчев, странно, драматург, актьор, режисьор дори и гайдар, много учени и учители и Харалан е там, най добрите кметове, най добрия кардиолог професор Иво Петров, браво, Недялко Йорданов, Стефан Цанев, великата Богдана и мъжа и, браво, браво

и Харалан там тази мръша герберастка

Такива не вървят на избори... Той превеждал Аристотел, синът му в Швейцария бил звезда... Той и Богдан Филов е бил звезда в Европа в своята област, но на тези хора им казваме СТОП! На нас ни трябват хора с бръснати глави, големи мандибули и обърнати долни устни, лош поглед тип "пил съм 5 ракии, ще те смачкам", да могат да псуват хубаво и да имаме самочувствието, че се гаврят с всички. Справка: б.б., р.р., ст.тр., тошко, черепа, волен, марешки, галеви, илиеви, маргини, илия павлов, хр.стоичков, всички мутри от 1944 до 1989 година и т.н. Този госин 100% познава народопсихологията и просто си играе ролята... Достатъчно е да се разходиш по улиците и веднага ще разбереш кой за кого би гласувал...

Бпйко Дамаджанков немедленно да ги арестува!

Имате грешка - проф. Славчо Томов от няколко месеца НЕ Е ректор на МУ Плевен.

Какво се мотаете, доносници. Давайте компроматите. Дончева чака.