17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Урсула и БАЙГЪН да си ги посрещат и обгрижват,те са бежанци заради тях но на ИДЙОТИТЕ Путин им е крив.Бахти и ДЕГРАДИРАЛИЯ народ къде сме станали слагай маски слага,дупчи се готово,утре ще ви кажат скачайки от моста скачайте идйоти нямаме нужда от вас.НАЧУХА ВИ ПО АБСОЛЮТНО ПРОТИВОРЕЧАЩА ВИРОСУЛОГИЯ ПО РОДНИТЕ НИ КОРУМПИРАНИ МЕДИИ.ДНЕС ИЗВЕДНЪЖ СВЪРШИ ЗОРА ЗА ВАКСИТЕ ЗАЩО ЛИ?ИМА НЕЩО МНОГО ГНИЛО В ЕСЕС И НЯКОЙ ДЕН ЩЕ БЛАГОДАРИТЕ НА РУСИЯ ЧЕ ПАК ВИ ОТТЪРВАВА ЗАДНИЦИТЕ ОТ РОБСТВО

ГРАНИЧАРИ герой загинали за защита на ДГ на България :Дончо ГАНЕВ, Вергил Ваклинов ,с служебно куче Вихър,битката при река Доспат дере или известна още ,като битката на Римския мост, битката при връх Сарабурун ,загиват граничарите Георги Стоименов,Стоил Косовски,Асен Илиев,и тн ,четете писачи тези момчета са били част от славното минало на ГВ.

Някога имахме славните ГВ,имахме застави,и никоя паплач не минаваше безнаказано граничната бразда,имаме и граничари -герой момчета жертвали живота си за България и останали завинаги на 20 години на граничната бразда,за повечето писачи да вземат да посетят сайта Граничарите на България и да се информират ,как се е пазила Държавата граница на България.

Навремето имаше граничари , и те пазеха границата , ако ти викнат да спреш и не изпълниш започва да трака автомата.Сега границата я пази инзвъредното положение , ама не му се отдава нещо.

Ние истиснките деморкати предпочитаме тези бежанци, пред руснаците които ни заливат и окупират. Това са невинни хора, прогонени от Путлер и орките му. Вън мръсните орки. Добре дошли на всички други

Логично е служителите обработващи турското карго с камиони от граничните пунктове да бъдат пренасочени към справяне с бежанците - очевидно без подобни действия между двете съседите ни от ТУрция няма да проумеят пруичинно следствената връзка - те ни изпращат бежанци, а ние "творим" опашка от камиони.

Ние гранични войски вече нямаме ли???

Отдавна ги няма.

Лигават се нашите, със сганта идваща от Турция трябва по твърдо. Нека да застрелят стотина и оставят труповете на земята а пък други сто просто да изчезнат, веднага ще се понесеслуха и няма да припарят повече.

Бай Нелегал е бърз с автобуса, Бай Нелегал патрулки яко друса, Бай Нелегал е страшно църен тип, Бай Нелегал е на БГ политика прототип, Бай Нелегал изнасилва по градинки, Бай Нелегал подкупва куки с жълти с'тинки.

нато пази МИГРАНТИТЕ тогава?

100 хиляди цигани без оръжия не мога т да спрат иначе отворили усти срещу Русия крякат половин година като боезумели, понеже от чужди посолства така им били казали......

Какво бедствено положение. Тази мюсюлманска паплач се разхожда както си иска. Какво толкова им се чудят. Хайде, като при Тодор Живков - който пресече браздада - стрелба на месо. Да видим тогава дали ще тръгнат.

Защо не ги пращат на Путин, скоро руската армия ще има нужда от много кръв за преливане и органи.

Голям спец си по военно дело и военна стратегия,да не ти ги преподават на козяк или пък с парични преводи,тъпак.

Накложително е тотално съдействие между Българските и Сръбските Военни и Полицейски Сили ! Гърците също трябва да се включат в това съдействие.

Стоварени ги на Урсула Лайнен, ако ли не ги пратете на Путин по море....Ако ли не Зеления да ги оползотвори.... А Ерджоран - той ще ни разкаже играта. Скоро България ще бъде разпарчатосана

Бедствено положение? Шаш и паника? Предаваме се без бой на шепа невъоръжени мангали? Егати държавата, егати прехода и демокрацията!

Да се учим от имперските политики. В Англия в момента , който го хванат в лодка, в тир или без да е регистриран в Хом Офис като легално влязъл в кралството, го товарт на самолета и по живо по здраво в лагери в Руанда. От там ако искат да ходят в друга държава, ако искат да чакат да им се разглеждат молбите за убежище..

картечни гнезда.

И багери с булдозери - да ги заравят

Обаче са с маски в багажника. Респект! Веднага хуманитарен статут

Че НАТО гарантирало националната ни сигурност. Вероятно ще разположат няколко батальона по границата да я пазят. Ама са толкова добри и професионални, че дори не можеш ги види, същински спец отряди.

Ти виждал ли си прехвалените натовски сили? Стават само да плашат гаргите. Ако палатките им не са с климатик, електрифицитани и с удобни легла, ще получат психологически срив.

Много си прав.Шибаните натовци,за нищо не стават.Те само по въздух нападат,разчитат на технологии.Страхиливи копелета са...и гадни.

за Украйна! Щом имат такъв силен натиск, вероятно ще отблъснат Руските агресори!

държавата, освен, че арестува каналджиите, какво прави с парите, които мигрантите са дали. само за последния месец са заловени достатъчно, за да се търси общо 1 милион от каналджиите. КЪДЕ СА ПАРИТЕ??!?!?!

E как точно ще установят къде са парите, кой ги е взел и в коя офшорна сметка ги е бутнал. Ти да не мислиш , шофьорите., които са последната брънка в схеата събират кинтите и раздават билетчета и разнасят кеша в жабката на буса :)))

Парите се придвижват и разпределят нагоре по пътечката, където нямат проследяване, щото се къса връзката... Както никога няма да стане ясно кой покровителства чадъра над трафикантите на мигранти... Никога не се стига до главата на рибата, там са и парите :) Удобно, нали?

изобщо ги ловят хората, ами пускайте ги да стигнат за където са тръгнали - Германия, Швеция, Дания - там останалите държави с добра социална политика. Никой то тези хора дори и не си помисля да остане в България. Можде и да идват от третия свят , ама имат могат да боравят със смартфони и интернет, могат да се информират каква е ситуацията в България, та да ни избягват с 200.

Няма проблем.. ето, ГРОБ водят с 9% - значи булгаристанци са доволни от тяхната телена мрежа по границата, която ни струваше 160 млн. лева, а не може да спре дори магаре..

Добре и че това има, щото при любимия ви станишко и овчарко беше гола ливада!

Нали Дерменджиев каза,че е овладял бежанския наплив? Къде отидоха 1,5млн.лв. уж за уплътняване на оградата.Налу разкриха 40полицаи участвали в схемата? Има ли уволнени и наказани? Защо началник на Гранична полиция Росица някоя си калинка,не отговаря за мигрантския наплив,а за Шенген?Защо уволни зам.началника,който отговаряше точно за трафика? Или колкото повече мигранти,толкова повече пачки? Човекът"бях точен с парите" как ще коментира?

Румен Радев е виновен за всичко. Той с помощта на ГЕРБ и ПП ще ни вкара във войната.

Шенген няма да има още 200 години.

По суша не е възможно да се влезе незаконно в Гърция,само в България може много лесно. Има над 50 места с отрязана ограда.

След като в далаверата са замесени почти всички държавни институции, значи се касае за държава политика!? Иначе как ще си обясним съдебния процес против момчетата, които ловяха мигранти из гората?

Никой от бежанците не иска да остава в България. Напротив, час по-скоро да прецапат през територията и беж без да се обръщат назад. Но, европейците ни ползват като щит за себе си и ни карат да ги задържаме. Това е проблема. Ами като искат хората ценности, дайте им! Само с приказки не става!

По мое време 143 българи предатели бяха застреляни на границата защото изнасяха секретна информация,също стотици мюсюлмани бяха застреляни в опит да пресекат границата и да се включат в обявяване на независимостта на Република Разград и Кърджали.

България намалява с 80 000 на година. Какъв е проблема Ви с мигрантите, отделно какъв е проблема с пенсионерите и какъв е проблема с децата дето ги няма?

И да гласуваш пак за банкянския толуп , той ви давал сигурност

Първо, тия мигранти не са се запътили към България. Пропускането им да минат нее проблем за България. Оставанвто им тукзначи че малкото работешо населвние трябва да г хрантути, щото те не работя.

ако разстрелват на място трафикантите и конфискуват цялото им имущество, няма да е така! и ако имаше ограда, която боклукът симеонов не направи

Е така доста проблеми могат да се решат, НО не е модерно.

И до кога ще се трае тази обстановка? Защо охраната на границата не се поеме от армията ( ААА, забравих то и армия нямаме, благодарение на нашите подлиги и нарежданията на САЩ и ЕС) и да се стреля? защо не пробвате да влезете незаконно в Турция?Може и да ви разширят некой дупки в повече!

xik tak vieste nay gol magali na EVROPA.

Ко речи?

Ааааа, така да !

Къде е Дамаджаната бе и защо не отговаря за простотията си?

Сега е Демерджиев.Или си мислиш,че Тея са влезли при Дамаджан и до сега са били на фотосинтеза От къде ви намират такива тъпи тролове?

Имаме ограда, имаме армия, имаме и родолюбиви политици, имаме полиция. Те ще защитават смело и самоотвержено народа от 100 000-ната армия, която днес ще щурмува границите на Гърция и България. Пиле няма да прехвръкне. Вместо това вие мислете за Украйна, Русия и фон дер Лайен. Това са важните теми.

Либералния ЕС. Най-доброто което можем да имаме.

Създадоха още една криза. Що ги ловите бре, да ги настанявате тука и да създавате проблеми?

Няма що, голяма външна граница има ЕС, всеки мангал да преминава свободно.

точно анархията на евролайняния съюз

Абе да не забравите да благодарите за тези бежанци на господарите от Козяк . Те бяха тези които подплаиха войните в Ирак,Афганистан,Сирия..............

Да ги транспортират по- лесно, като направят един коридор до Дунав и оттам по реката нощем до където искат в Европа....Меркела и Макрон ги искат, педерасът от Франция Макарон даже каза веднъж публично, ч е ги предпочитал пред източноевропейците като тия от България...

Да де ама вчера ги върнали на Каварна (т.е. спасили ги), че и гориво им сипали на лодката.

ако ги посрещаха с патрони нямаше да е тая цигания...

По-скоро трябва частично военно положение да се обяви. Ама няма кой да мобилизирате

Защо по темата коментират хора,които не са запознати по темата .Живея в кооперация до бежанския лагер в Овча купел.Най-големия наплив на мигранти беше през 2016 г.Нспалото на тази година(2022) беше много спокойно.Даже високия корпус на лагера беше затворен.Имаше единични мигранти ,предимно негри.Сегашният наплив започна началото на август .И вече всичко е пълно.

Повечето изобщо не се интересуват от бежанския лагер

Ги настаняват точно в бежански лагер.А после се измъкват към Германия. Ела в Овча купел и виж с очите си..

99% от нелегалните дори не стъпват в Овча Купел, а минават транзит.

Е поне картечници не останаха ли? И тях ли окрадоха? Защо не се стреля на месо, когато границата е атакувана? Бил съм лекокартечар в Харманли и ако ме вземат запас няма да се поколебая да им пусна един ред. Останалите сами ще се измесат на кушия.

то е лесно да те вземат в запас да стреляш по невъоръжено стадо от 100-на човека на куп, моли се да не те вземат запас като при рашките или украинците...

По тази логика, да ги пускаме свободно ли? После с какви пари ще ги издържаме? Гледна тези, които са вече тук не са се счупили от работа, а по-скоро по цял ден подпират пейките по улиците...

Пускайте военните по границата. Като застрелят стотина останалите ще спрат да минават.

Като печено агне ги чакат за войната в Украйна

Решението си е от едно време: българската граница се обявява за свещена и неприкосновена, единственото място за преминаването й са КПП-тата, при всякакъв друг опит за преминаването й се стреля на месо и се дава награда (на граничарите полагаха максималните 15 дни отпуск). Отделно - граждански отряди за ловене на незаконно преминаващите, с право на използване на огнестрелно оръжие. Само това ще ни оправи, и да видим дали някой ще посмее след 50-60 застреляни като кучета боклуци!

Бяха ербап, когато стреляха по бягащите навън. Сега се правят на хуманни.

Да. амаа... не мисля, че това е главната цел на нареждащите и управляващите за жалост...

Какви бедствени положения, какви щети на имуществото и икономиката, какви заседания и не знам си какво... стига седалища и заседания, тия жалки управници не могат ли да мислят за друго и с друго освен седалища?! Затваря се границата за такива! Толкова ли е трудно?! Като ги намерят, ги депортират ВЕДНАГА! Хоп на буса, хоп на границата - чао. Да се оправят с тюрките, каква е тая поредна, срамна и жалка излагация и мизерия?!

Нали трябва по някакъв начин да разсейват народа от основните му проблеми, тъй като Ковид и Войната в Русия вече не са интересни и сега емигрантите са на ход!!!

Те са Имигранти, а не Емигранти. Като Импорт и Експорт на стоки.