17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чехите сами си запалиха складовете , защото една част от него не беше налично , а изнесено нелегално и продадено . Камуфлаж за заличаване на следи и удобна натегация на американците , за да спрат СП 2.

Вие няма ли да гоним руски дипломати като пряко засегнати от руските терористи.

Разходи за живот в Прага, Чехия Ресторанти Хранене, евтин ресторант 11.52 лв 9.22-19.20 Храна за 2 човека, ресторант от среден клас, тристепенна 61.44 лв 46.08-99,85 McMeal в McDonalds (или еквивалентна комбинирана храна) 11.52 лв 10.68-13.06 Домашна бира (наливна 0,5 литра) 3.07 лв 2.30-3.84 Вносната бира (бутилка 0,33 литра) 3.84 лв 2.69-5.61 Капучино (редовно) 4.35 лв 3.07-5.76 Кокс / пепси (бутилка 0,33 литра) 2.65 лв 1,69-3.46 Вода (бутилка 0,33 литра) Магазини Мляко (редовно), (1 литър) 1,55 лв 1.00-2.23 Хляб пресен бял хляб (500гр) 1.92 лв 1.15-3.07 Ориз (бял), (1 кг) 2.84 лв 1.54-4.53 Яйца (редовни) (12) 3.42 лв 2.30-5.53 Местно сирене (1 кг) 16.24 лв 11.52-24.58 Пилешки филета (1 кг) 11.24 лв 6.91-15.36 Говеждо кръгло (1 кг) (или еквивалентно червено месо от задните крака) 18.23 лв 12.29-26.11 Ябълки (1 кг) 2.99 лв 1.92-3.84 Банан (1 кг) 2.55 лв 1.92-3.84 Портокали (1 кг) 3.22 лв 2.30-5.38 Домат (1 кг) 4.12 лв 2.30-6.14 Картофи (1 кг) 1.63 лв 0,77-2.30 Лук (1 кг) 1,57 лв 1.08-2.30 Маруля (1 глава) 2.05 лв 1.53-2.61 Вода (бутилка 1,5 литра) 1.09 лв 0,76-1.54 Бутилка вино (среден клас) 9.22 лв 7.68-15.36 Домашна бира (бутилка 0,5 литра) 1.31 лв 0,92-1.92 Вносната бира (бутилка 0,33 литра) 2.75 лв 1.54-3.84 Средна месечна нетна заплата Прага, (след данъци) 2 508,26 лв

Затова пък в днешна путинска Русия: Сын спрашивает чиновника-папу: что такое патриотизм?- Понимаешь, когда все работают за хлеб и воду для того, чтобы мы жили и отдыхали на Лазурном берегу, Майами и других местах. -А им это нравится? - Нет, сынок! Но это уже экстремизм, а с этим борются силовики

и те западните славяни станаха послушни слуги кат поляците, слуги на долара и дявола

Завиждаш им докато слугуваш на сволоч эа капейки ?

Слуга си само ти!

а източните славянки знаеш ли какви сексуални чудеса правят за центове не за долари....

Няма да ги забави Господ! Чешките говеда ще пият по една напръдлена водичка, заради слугинажа

Абе мухльо всички малки държави слугуват на великите. Някои на запада,други на изтока. И имат право на избор. Чехия е избрала запада. А ти си избрал да слугуваш на русията.

Глупости. Люксембург на кого слугува? И к'ъф е тоя слугинаж, който ти докарва най-високият жизнен стандарт в ЕС?

Руснаците си имат достатъчно шпиони, за замяна!

Да ама вече не могат да заменят 200 дипломати от руското посолство в Чехия, защото общия им брой трябва да бъде колкото на чехите-дипломати и служители в москва. Така Чехия стана държавата изгонила най-много руснаци.

Карай - ще свърши работа и посолството в Германия - то и без това половината чехи са там .

Руските идиоти обратно в кочената.Там има водка за утешение.Ще им намерят други дестинации да крадат технологии.Те друго не могат.

Могат, господин Веселинов,могат, да ти с€ рат в устата.

В твоята вече свършиха тая работа и гадаеш ?

Да не ги на бутат само в България че каквито сме им суки като нищо ще ни курдисат пак някой руснак за министър председател

Жалка подмяна на отравянията със "страшната" отрова Новичок (от която НИКОЙ не умря?!?!?!).Сега за натиск известно време ще се използва "изгонване" на руски дипломати, докато се износи и тази политическа "фатка".Само на пълни галфони не е ясно че ВСИЧКИ дипломати на ВСИЧКИ държави са шпиони.А "Москва на сълзи не вярва" и отговаря реципрочно.Ще се изтърка и ще им омръзне и тази "атака"!

с огромна радост Радев ги е приел в България.

След ГЕРБ какви технологии да търсят тук? Как се връзват кабелни комплекти?

руските мужици ги гонят на всякъде защото са много убави.ха.ха.ха

Не бе щерке - много сте огъзените .

по иззвестни като руснаци... между хазарска пачавра и българско мойче зе получи руснак...

Братушки,а??!!!!!! Панславизъм,а?!!! Славянски братя!!!!! Поляци, чехи, словаци, украинци, българи мразят от сърце руските си "братя" и ги гонят като псета от домовете си!!!!!!! Само слугите им сърби по изгода сега ги обичат, ама то и името им такова - слуги, сервитьори! Ватенките трябва да бъдат наврени обратно в подмосковието, откъдето някога са изпълзяли!

Сърбите не обичат никого освен собствения си интерес. Както днес са с руснаците, така утре ще се обърнат срещу тях кохгато им станат непотребни.

Тя дипломацията е за това. Всеки дипломат представлява и работи за своята държавата в чужда държава . Така че при желание винаги има повод за изгонване на всеки дипломат от всяка държава. Играта на "добри и лоши" никога не свършва, макар че всички правят еедно и също.

След два дни търсене: Мъжът, нападнал търговец в ''Капана'', е задържан

Чиба, сволочи!

Духай

“ Обявени за експулсиране руски дипломати напускат Чехия “ - Драги драскачи тройкаджии от дирник.бг, а сега на български - “ОбявениТЕ за ИЗГОНВАНЕ руски дипломати напускат Чехия”. Седни си, СЛАБ 2.

Вярно е само ако всички едновременно напускат Чехия.А те напускат на групи и тогава изречението на човека е вярно! Само не зная защо със самолет? Трябва по стара сталинска и хитлерова традиция да ги извозват с конски вагони, както за депортирани кримските българи и татари. А някой съвсвм случайно не си ли е задавал въпроса, защо част от народите на СССР са посрещали германците като освободители? Това на никой ли не му говори, че историята на СССР е напудрена с цел да се прикрият чудовищни престъпления? Едва ли е възможно да бъдат маниоулирани така лесно цели народи освен от управляващите партии - КПСС например, или Единна Русия.

Всеки ден ни занимавате с тая руска сволоч. Освен шпиони, си имаме платени журналя на Кремълска заплата. Няма отърване от тия червени боклуци.

Това не може да бъде! Братята руси не правят такива неща!

Ама хич.

Сидерови от България.

Не си струва да сме жестоки

Че руснаците са и винаги са били боклуци Нищо друго не е важно

Гонете тая сган от целият цивилизован свят.

Не са лоши руснаците - вождовете им са за бой и ..ане. Не може да се освободи тоз народ от крепостничеството и това си е. А иначе - добрият руснак е този руснак, който си стои в Русия. Ама пусто, не ги свърта там бе... Все гледат да яхнат танка и да ходят някъде в чужбина на екскурзия.

Защо? Защото Русия никога не е била в състояние да произведе нищо читаво. Вижте го само кагебейския продукт Путин и правете сметка какви нещастници са руснаците

Да. Ако нещо може да се оплеска, то ще се оплеска. Като група са по-скоро стадо. Но някои като единици са гениални. Литература, музика, наука. В това е парадоксът и шизофренията на руската душа. Или си нещастен гений, или - щастлив алкохолик.

След Ленин всичко в тая страна е мъртво Вижте Сталин, вижте Путин Отрепка до отрепка

Това с гените е преди болшевизма. Тоя ген много старателно и системно е затрит от комунетата. СССР и след това къде са тия музикални творения?! Къде е тая архитектура кино няма само нескопосани копия на западни такива. А имаха имаха и то качествени. Кой можеше нещо ценно избяга на запъд

А още яко ебане следва

Когато на Путин или лукашенко им влиза в задника с 200

Браво ! Айде сега мутрафонова и антуража и чемодан , вагзал , масква !

Подкрепям напълно

Не , че нещо , ама на учителката ти по граматика - СЛАБ 2

За теб рашката граматика е пътеводна светлина ли смешко ?

пафка - драсни го на майчиния си турски .

Майчиният ми е Български бляд !

СТЕ РУСКИ ШПИОНИ И ПОДЛОГИ !

Четеш коментари и си викаш ебати тъпия сайт !!!

Това е сайта на руската мафия

А какво става с малкия чорапопродавач Митко? Днес статия за него няма ли да пускате?

На дневен ред е руската смрад

И на среща наново се появи "Храбрият войник Швейк"

Сламеният рязань със смрадливите дворове се показва на хоризонта Слънчева Европа свърши

Покрай тая американски простотия Чехия получи официален статут на враг. А това води до последствия за подобни малки държавици.

Че руското крадец беше изринато на боклука Боли я кура Чехия, че бедняшкаа Русия я обявила за враг Като е враг, ще се разкара на майната си и ще остави чехите на мира

В Европейските страни, Руските посолства трябва да са само с един човек. Най-добре ще е да има Руско посолство само в Брюксел с един руснак за целия Европейски Съюз. Да не би сега Европейскуте Държави да имат посолства в Окупираните от Империята Републики? Не, нямат. Достатъчно е едно посолство в Брюксел на Русия с един варварин в него и едно посолство на ЕС с един културен Европейски дипломат на ротационен принцип през месец за да не полудее в Руската Изолация. На Варварина в Брюксел, трябва да му се носи храна и вода, за да не излиза навън и до магазините. За да не маже бравите на колите и домовете на хората с отрови. В Европейския Парламент трябва да се приеме Закон за Лечение от Русофилство и на русофилите да се осигури по стая във всяка лудница, където на спокойствие да гледат филма " Ирония на съдбата или Честита баня" до оздравяване.

И един човек не ни трябва Няма да бъде човек, а шпионин със записващо устройство в задника

През ПСВ, Гражданската в Сибир и полсе ВСВ /Сталинград/бая лабут изядоха чешките окупационно корпуси В Русия. Всъщност не се знае дали някой е останал бив

и кои ходят насрани - руснаците

Нова Желязна завеса за блядовете и пълна изолация. Искам да ги върнат в първи клас и да си живеят в кочината от преди 89год. И колкото се може по-далеч от България. Колхозници и алкохолици не ни трябват.

След година-две вашти чернокожи братя от америка като ви го нахендрят пък и на жените ви, ко' прайм?

Ти пази твоята. За другите не се грижи.

Ми то от времената на Хаубсбургите, Чехия е била средище на ционизма. Няма изненади.

Гонят крадливите руски маймуни с хайки

Чехите сега си хапят задника задето послушаха американците за тази постановка. Дори президентът им се опита да направи завой по темата.

Идиот И ти харесва

Браво на чехите че имат характер. А бие търпим всякаква московска измет да си разиграва коня и да ни се качва на главите

Въпрос на време

Много по-лесно е да се отървем от вас - американските кавали. Една шепа хора сте. Господарят ще ви даде зелени карти и о радост - ще миете кенефите в Ню Йорк. Легално!

Виж Костя копейкин колко изкара на изборите 2 процента Толкова сте руските нещастници

Дотук беше цивилизацията. Идва пак лайняната Русия с осраните дворове.

Ан така. Ший мурзилажа. Хакай му го отзад.

Руските братя съвсем го закъсаха. Ще зяпат през телената мрежа Европа както майките и бащите им.

Руските гадове трябва да бъдат мачкани навсякъде по света!

Така е. Сега обаче - почивката свърши .Продължавай с тоалетните .

Чуй тъпанар: руските хора преживяха репресиите на Еврейската Болшивистка Революция, преживяха изрода Сталин и ВСВ с нацистките изтъпления, преживяха тъпите Брежнев и Горбачьов, преживяха еврейския тъпан Елцин, както и съвременните англо-цио-американски блокади. А ти нещастник, кво можеш да изживееш? Едно дилдо/изкуствен пенис/ отзад ли?

Неук идиот с разпорен от десет дилда задник

споко след путин ще излижат и си дзин пин

у гъза ти хахахаха

Чехите ги уважавам заради бирата и Шкодите А руснаците заради водката и черния хайвер И чехкините и рускините са хубавици

Бира и водка има навсякъде, ама чехкините и рускините верно са красавици