Коментари - Обвиняемият за вчерашното убийство в Гоце Делчев има влезли в сила 6 присъди, жертвата е с 15 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мангали!

Бз да съм фен на САЩ уточнявам , че за повече от 3 пприсъди в САЩ последната ще е поне 20 години на топло , даже да е за кражба на пакетче фъстъци, защото попада в категория "рецидивизъм". И никакви отлагане, никакво отработване два за три дни, никакво приспадане на доашен арест, просто , защото такова нещо там няма. Двадесет години до последната секунда в тюрмето.

Така беше и при Тошо. А общо взето и в цяла Европа преди 1991. Тогава се наложи едно американско лоби чрез добре познатата ни Меркел и Лафонтен в Германия - the price of the crime. Наложиха тази система в ЕО. И вече престъпността и престъпниците в Европа станаха добър бизнес. Изобщо, като чичо Сам ти е приятел, не ти трябва нищо друго, умираш си за да си му приятел.

.....ИЗЧЕЗВА ДЕНЕ СЛЕД ДЕН НЯКОЙ-И-И-И РАБОТИ ЗДРАВО ЗА ТОВА ................................................................................................... ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ВИЖДАМ ,КАК ВСИЧКО ТОВА МОЖЕ ДА СПРЕ ?????????? ДАЙТЕ ИДЕЯ

Да живеят "висящите дела" - корумпирани съдии - купете си четен брой цветя за вас и близките ви роднини - дано похарчите всички мръсни (от рушвети пари) по лечение на тежки болести.... П.С. От ПРОСТОЛЮДИЕТО

любимата съдебна риформа на Ристю. Дай му на келемето са джафка с Президента, Доган и Прокурора!

Имало ли е чадър над тези двамата? Трябвало ли е да са в затвора? Проверки на съдии, прокурори, дознатели! Аман!

Сигурно са си типични обитатели на това село.

Кой търка наровете в затворите, като всичките предтъпници си се разхождат съвсем свободно, а някои от тях са дори ВИП!?!

от три дена в кочината България е изписването от болницата на 8 годишното момченце ( да е живо и здраво ) Георги . Господи мили Боже , така ли ще продължава и занапред Господи ??? .... Така ще продължава чедо , докъто продължавате да търпите пишман политиците си и сребролюбивите си прокурори и съдии .

ей тъй да се изтребят един друг всички кримки

Ако съд и прокуратура си бяха свършили работата сега и двамата щяха да са живи в затвора

Те са си ги свършили. Има 7 присъди. Най вероятно докато са го съдили за първите е извършвал още. След това са му дали 7 присъди по 6 месеца, кумулирали са ги и след половин година е чист на свобода...

А ако на втората криминална проява му издрусаш 10 години ама да си ги излежи в пълен размер дали ще свари да има богато минало?

Няма да му стигне живота ако съществуваше кумулативно прилагане на присъдите.

Обвиняемият за вчерашното убийство в Гоце Делчев има шест присъди, жертвата е с 15, стана ясно на брифинг на и.д. окръжен прокурор Евгения Стоянова, наблюдаващият прокурор Ирина Аспарухова и директорът на Областната дирекция на МВР в Благоевград ст. комисар Георги Кандев. А тези защо са въобще на улицата с ен на брой присъди.

Защото са си изтърпяли смехотворните наказания.