Обвиняемият за убийството в Борисовата градина Йоан Матев изчезна, неоткриваем е от месеци

Две от защитничките му също не се явиха в съдебната зала - едната била в отпуск, другата твърди, че вече не му е адвокат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При толкова некомпетентен съд и несправедлива присъда, роднините на убитото момче може да са взели нещата в свои ръце. И са прави ако е така.

Море пусто дрЪво неоделяно ! Некомпетентен бил съдо ! Ми да оди да копа компири !

Мога само едно да напиша за всичко това, което представлява Съда - пълна порнография с елементи на изтъпанчване, поради липса на качествени кадри да си свършат работата! Нямам думи! Този е поредният, който е обвиняем, има косвени доказателства, има и намерен нож с днк материал, но е пуснат! И този не е единственият.

Изчезнал е март А Рашков министър на МВР от Януари !? Съвпадението е случайно !

Мисля че Путин е виновен. Трябва да изгоним още посланици. Киро трябва да поръча още кораби с газ от САЩ. Браво на Гешев, браво. БРаво на независимия български съд. Трябват бонуси за добре свършена работа. Браво. Хвала на такива герои

Кой го оправда? Американците ли? Ами не, долни корумпирани чиновници, които взимат опит не от САЩ а от Кликата на Русия, където властва именно беззаконието и олигархията.

Лично Путин може и да не е виновен, но русофилията със сигурност е. Русофилията покварява, тя е синоним на корупция. Бас държа, че съдиите са били русофили.

Тича си някой по улицата, наблизо имало убийство и хоп, заснела те камера, че тичаш и най лесния вариант е да теобвинят... Това не са доказателства...

Йоане , ти ли си бе боклук , мамицата ти Сребра да еба в дебелия задник ,а теб бих те набил на кол !!!!

ПИПО

И защо? Всеки един съд по света работи с доказателства, а такива няма от ден първи. Вината трябва да се докаже и тогава идва присъдата. Никой съд няма да даде присъда на косвени доказателства и статии от жълтата преса. Освен това по това дело от съученици на пострадалия и обвиняемия се чуваха съвсем различни версии от тази която се тиражира.

Пипо ....... Има доказателства. Дори брат му на тоя каза къде е хвърлен ножа от убийството. Доказателства има. Присъда няма. Но това не е само тоя. Същото е и с убиеца на Милен Цветков. Бил на лекарства, някой му подхвърлил дрога в пиенето, не се знаело дали е той зад волана....... Колко години са необходими за едно дело за което има всички доказателства плюс записи от камери

БРата на Йоан е отиъл и е казал в полицията че брат му е извърил убиитвото и казва къде е ножа, това малко ли ти се струва, поле тоя дебил нарочно пуска брада и напълняваза да не го разпознаят, какво да ти обяснявам на тъпо комунде ....

Този ме си тичаше за здраве, и дрехите му не са на спортуващ, а БЯГАШЕ от нещо.

Бе той брат му го обади, па ти се правиш на адвокат...

Жалко за погубеният живот ... Тази безнаказоност рефлектира върху всичко нас.

Вендета , това отава като изход, не разчитайте на българките институции, ВЕНДЕТА !

Гнусната българска мафия наречена" Съдебна система" пусна на свобода още един убиец, по традиция тук всички големи престъпници срещу съответното заплащане просто са недосегаеми за закона !!! Не си плащайте данъците , държава в която няма правосъдие не е държава !!!! Няма държава а само крадци и мошеници които се представят за държавни институции !!!

Като няма доказателства, как да го накажат?? Утре може на теб да се случи. Може би е той, но без доказателства не става!

ПИПО

А вие как решихте че е убиец? Имате доказателства или сте били сидетел на убийството? Въобще как решавате кой какъв е без доказателства и факти? Може и да е, но може и да не е.

Брат му е признал, завел е полицаите при оръжието на местопрестъплението. Всичко това не се приема от съда, защото е събрано неправомерно. Съдиите знаят това, но няма как да се произнесат на база неправомерно събрани данни. Грешки на полиция и прокуратура. Глупави полицаи и млади и неопитни прокурори срещу асове в правото. Това го има и на запад.

Много често не е от неопитност, а полицаите са подкупени и умишлено правят "грешки".

Е, това на територията наречена за благозвучие България ,е редовна практика

Аз не знам управниците в тая държава знаят ли какви послания отправят към нормалните хора с такива новини ? НЕ РАЗЧИТАЙ НА ПРАВОСЪДИЕ, А СЕ САМОРАЗПРАВЯЙ! Дават ли си сметка до какво може да доведе това и каква анархия може да настане?

Ние сме един малък, но много заспал народ! За съжаление. Гражданското общество е пълна скръб.

Ако бяхме нормална държава щеше да е в затвора, а учителите му и съучениците му подсъдими за съучастие и укривателство. Оказва се, че цяло училище е знаело нещо дето дето полицията (дето трябва да знае повече от всички нас) не е успяла да установи с години. Иначе ако сега изпратя СМС с псувня до някой политик ще ме намерят до половин час и довечера ще ме покажат по телевизията.

неоткриваем бил този хубостник,ми нали затова го пуснаха,за да се скрие хубаво! Нищо ново не ни казвате ,то и един друг, Илиян Тодоров се казва и уби двама пред Соло,но изчезна вдън земи,а уж бил невинен според съдия Ченалова!

Ако бях бащата на убитото момче , немаше сън да спа докат не Го закопам тоя гад мръсна. Зъб за чене Око за 2ве

Българска работа. Партийният агент се отървава с убийство.

альооо,бунаците от съда!вие кво очаквахте бе?да седи дома и да чака да го вкарате в затвора ли?абдали!!!!

За жалост това не е държава. Това е територията на бивша България. Държава България няма от 9 септември 1944г. Дано отново успеем да съберем държавата!

И после разправяй как спец. прокуратурата и съдът били много нужни за тежките престъпления! Въпреки че обикновеният съд не може да си свърши работата. Какви косвени доказателства и липсата на доказателства, че обвиняемият е извършителят? Установили се че е той на камерите? Да. Установили се че чрез показанията на братът се намери оръжието на убийството? ДА. Е какво повече се иска? Пращат в съдът мъж целият в червен цвят. От главата до петите. Съдията пита защо е в боя? Прокуратурата отговаря, че индива не е в боя, а в кръв. Бил арестуван след като при сигнал за шум го намарелили как разчленява множество тела. И от тогава индивида не позволява да го почистят или да си смени дрехите. Минава известно време съдът връща на няколко пъти свидетели на разпит и след 5-10 години решава, че обвиняемият е невинен. Защо? Защото полицайте които го арестували не видели директно дали разчленява телата, въпреки че всичко било в кръв и за това нямало доказателства за престъпление!!! Ето така ми звучи всяка новина за обвиняем за убийство, които го пускат поради най-абсурдите твърдения.

Некадърно разследване. Духваш зад граница, защото у нас няма правосъдие.А кой е виновен? Едва ли ще разберем. ,,Кассо серадо"- американски филм ,,Затворен случай" е преводът от испански.... в който се търсят извършени престъпления преди 10- 20 години назад.ФБР са гл. герои......Отдадени 100% на работата си.

Стига трихте коментари бре

Ауууу! Каква поредна съдебна изненада, драги телевизионни зрители и радио слушатели! Ми че нали точно заради това е пуснат с мярка подписка, а не са го оставили в ареста! Само чакайте да видите какво ще стане с убиеца на Милен Цветков. Пак ще има изненадани.

Дано да е ликвидиран от близките на убитото момче...

Йоан Матев отдавна е извън България, никога няма да го намерят.

В БЪЛГАРИЯ ПОЛИЦИЯТА БИЯТ, А ТЕ ЧАКАТ ПРАВОСЪДИЕ.

Принудително довеждане за майката няма ли? И за него държавно издирване?

Държавата е на абсолютното дъно. Тук нормален човек не може да живее, просто психиката му няма да издържи. Убиват дете в Борисовата градина, издирват убиеца, намират го и го оправдават. И народът спи. Излиза да подкрепя правителството, провеждат се гей паради по софийските улици, но за бездействието на съдебната система, когато убиват дете посред бял ден в центъра на европейска столица - нищо. Мен ме е срам, за вас не знам.

И мен!

Виж сега ... знам, че е така. И вината е изцяло в държавата. В случая не мога да виня съда. Всички доказателства срещу този са косвени, това е лошото, въпреки, че се знае, че на 100% е той. Но за всичко си има начини. Особено за такива дела, с висок обществен отзвук. Не може щото, видиш ли, майка му и баща му имали скътани 1-2 милиона лева цяла прокуратура, МВР и съд да треперят от тоя. Колко пари имат? Не могат да запушат устата на всички! Има си начин - такива, при косвени доказателства, един специален екип, намират го, сядат при него, говорят му, и той на другия ден отива и си признава всичко в полицията, като предварително е записано 15 години лишаване от свобода. Толкова е просто. Явно институциите ни обичат да са мазохисти и хората да нямат доверие в тях. На българина му трябва малко самочувствие, нищо повече! Трябва да знае, че такива като тоя и оня пернишкия каратист вместо да биват убивани и осакатявани за назидание неминуемо влизат в затвора! Това е! Толкова е просто! Не може едно леке да вдигне цял град на главата си и органите да нехаят! Това е безумие!

От години ,пред очите ни ,България се превръща в нещо като феодално владение. Навсякъде важат само едни правила- на парите. А както знаем, богат с работа не се става. Лошото е, че винаги такива изроди като този , са деца на новобогаташи- кой от дрога , кой от кражба на държавна пара, кой от мутренски изпълнения.Нормално е - децата на мутрите , да се държат като мутри! Затова - ОМЕРТА - кръв за кръв! Никакъв съд , никакви адвокати !Те са доказано най-големите престъпници!

Следя делото : доказателсвата не са косвени. 1во , брат му е посочил каде е скрит ножа 2ро има Днк от него 3 то брат му променя показанията си Чекай бре :: камери има , нож има , днк има Ко още друго ти требе ?? Мотив ли Тоя се е надрусал , и не помни ко е направил Шибанякк

Това ме заболя устата да го обяснявам. А брат му после се отрича от показанията, а разследващите вече намерили ножа и дрехите. Ами тъпанари, как брат му знае къде е ножа и т.н. ? Ако не знае от по-големия си брат, тогава той е убиеца. 7г се точи това дело, пълни идиоти

Доколкото си спомням, точно ДНК няма. Това е проблемът! Ако имаше, щеше да е в кауша! Точно това казаха - ножа е престоял толкова време в шахтата, че няма биологичен материал по него! А ДНК по Матев - ами може да каже - ами де да знам ... сблъскали сме се някъде! Има тичащ човек, който явно е той, нож, човек който на 100% е замесен и до там!

Майката е била платен Журналист , като напуска работа прави фирма и печели обществени поръчки от Мин. На земеделието. Бащата е граничен полицай Страно откъде толкоз много пара ???

Значи знаят тънкостите за преминаване зад граница без документи.... Мдааа....

А Брендо как е?!? Брендо! Такива са ни скапани законите ... тоя е извън граница, със сигурност. Мама и тате имат пари и могат да го настанят където си щат! Следя делото отдавна, и с ръка на сърцето признавам, че въпреки, че е ясно че или той или брат му имат съпричастие към убийството, всичко е на косвени доказателства! 100% е той, по действия, по реакции, но просто няма как да бъде на 100% доказано. След убийството си сменя външния вид, става потаен, абе, той е. А брат му напътства полицаите и знае фактология, която ако не си съпричастен към убийството няма как да я знаеш! Та ... не му завиждам и на тоя - да се криеш като мишка, а не знаеш рано или късно дали някой приятел на Георги няма да те намери и да получиш от твоето лекарство! Как ли спи това леке не знам, но това е много тежък товар. Съмнявам се да са го поръчали и да е станал част вече от някой бетонен фундамент. По-скоро мама и тате са го покрили. Те са експерти в това ...

Ти Брендо с тоз измекяр ли сравняваш ?? Брендо е изпрал през креди суис , я 1 милиард € Гаххааааххаа

Което не става с Пари , Става с Много Пари Жалко за родителите на мъртвото момче, жалко много жалко Аз Ако бях : тоя щех да разпъна на кръст горе на Витоша да го ядът гарваните Но това сам Аз Другите търсят от Съда присъда Но там парите са играли вече Жалко жалко жалко

Абе ... да не ти идва на главата ... опитвам се да вляза в ботушите на родителите му и виждам само безсилие и безпътица. Ако съм баща му, да речем, какво трябва да направя ако имам жена и деца за хранене? Да срежа ижовката с ножовка и 13 нули в цевта а после две бригади часовникари да го събират? Ще върне ли сина ми? Ще нахрани ли жена ми, децата ми, или ще вляза в затвора? Това липсва в България - превенция. Тоя е същия, като оня пернишкия кикбоксьор - няма да миряса докато не убие или не осакати някого и чак тогава не влезе в затвора. Тия неща трябва в зародиш да се изкореняват. Винаги ще има такива, навсякъде! Но системата ни е прекалено толерантна!

Аз казвам Ако бях баща му , на убитито момче . Нямаше да спа , докат не го заровя тоя боклук. Тук сме дивия запад . Ако добре се потготвиш , няма да те открият или накажат . Око за 2ве Зъб за чене

Ами ако утрепеш грешния? Ако все пак е брат му а тоя го крие?!? Знам, ще кажеш - тоя е знаел, има вина, за това не е загуба, а и родителите му ще разберат какво ми е на мен ама все пак ... един убиец в гроба а на друг да му тежи. Не вземай чужд живот ... не можеш преплати цената! Абе ... абе ... абе ... да не ти идва на главата! Аз мога да кажа едно - ако ми се случи, не знам какво ще направя, наистина.

Ми, ако сбъркаш - сбъркаш. Errare humanum est. След това ще се поправиш, като набараш и брат му.

Калната дупка с име булгаристан

Не съм изненадан. Първо ги пускат, после ги дирят... Да не стане същото и с убиеца на Милен Цветков ?!

Ами какво стана ... оня лежи вече! Но след 2-3 години е вън, а Милен - в гроба!

На това нещо само като му видиш гнусната брадясала физиономия и ти иде да го размажеш някъде....

Обвиняемият за убийството в Борисовата градина Йоан Матев изчезна, неоткриваем е от месеци - каква изненада !! Съдът покри нашите хора !!!

Някой изненадан ?

Ще го хванат за... сещате се къде. Ето защо близките на убитото моомче трябваше да действат по един друг начин... а те, горките - вярват на БГ правосъдието???? На тоя брадич техните бяха някви "големи клечки", кво са очаквали да се случи??

Това се очакваше, че ще се случи. За всеки нормален човек, който гледа обективно на нещата е ясно, какво се е случило, брат му призна всичко. Само за съдиите от СГС е мистерия. Безумно жалко е това, което се случи с това дете и всичко което причиниха на близките му през тези години. Дано получат поне някакво възмездие.

Този случай е отличен пример за провала и деградацията на българското общество - от социалната среда, училището, семейство, до съдебната система.

Младежът е духнал в чужбина, както направи Илиян от Соло. По същия начин ще духне и убиецът на Милен Цветков. Още ще има и ще е така, докато независимия български съд е "независим".

Това се очакваше още от деня в който съда се произнесе. Защо трябва да се учудваме от поредното безумие на правораздавателната ни система? Сега отнякъде ще изплува адвоката му и ще каже, че няма информация къде е неговият клиент. А керванът си върви...

Голяма изненада! Беше ясно, че в момента в който излезе от затвора ще се укрие. Пускайте го за издирване в европа, сащ и останала част от света.

на време и място е възмездието да го сполети, него и онези които са позволили това да се слули! Прошка нама за никого и никъде!

На едно дете му изтече кръвта на Шита пейка в парка , но на едни червеи облечени във власт да колят и бесят не им пука - важни са парите. Не знам каква съвест трябва да имаш , сериозно...как заспиват тези и как си отглеждат децата...а този е ясно на всички , че е виновен и всички това става пред очите на един цял народ! Ярост - това изпитва всеки ,четейки подбни новини!

БЕЗ КОМЕНТАР...

Неефективна и подкупна правораздавателна система, това е основният проблем на България. А такава се поддържа от политическата олигархия, защото така я устройва. В тези две изречения се корени трагедията на България, уви...

Човекът Матев е"невинен"-затова се е укрил,т.е.,бегал или изчезнал безследно. Често се случва при Правосъдието БГ.

Напишете имената на съдиите, взели решение за невинност!

докато го намерят ще изтече давността даже за убийство... хубава работа, ама...

В някои страни давността за убийство е 25 години.

Анджък, де. И 25 години ще минат, докато този благоволи да се яви.

И защо го пуснаха от ареста изобщо?

Винаги съм казвал, че най-отгоре на всичко е правораздаването...никой няма да приеме насериозно държава, където могат да ти откраднат бизнеса, да ти източат сметките, да ти убият детето на пешеходна/в парка и това да остане безнаказано.

После се оправдават с материала.