Обвиняемият за расисткия скандал се оправда с брат близнак

18-годишният Цветан Гечев заяви, че е бил при приятелката си, а на стадион "Васил Левски" бил брат му Димитър

Обратно в новината

Коментари - Обвиняемият за расисткия скандал се оправда с брат близнак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо не се проверят и залозите за точен резултат с шест гола и двойка ???????

Пак гледам в коментарите има проблеми с разбирането на прочетен текст. ДО 5 години, а не 5 години. А защо толкова много? Ами ще му сумират старата и евентуалната нова присъда. Ако го съдеха едновремено за няколко неща, нямаше да сумират, а щяха да наложат най-тежката. Ще лежи задочно, нали си спомняте тоя лаф? Дето викате, че не били нищо, е, оказва се, че са нещо. Особено, ако е осъден глупак.

Тая сценка беше дирижирана и не е изключено да са плащани пари на наркомански групировки да направят ''расисткия скандал'' и сега да ни разнасят по цял свят.Почвата беше подготвена от английските медии и накрая заради 20 човека на които вероятно е платено ни изкараха едва ли не че сме избили милиони тъмнокожи и индийци (като британците в колонизираните от тях територии).Това леке да го сложат на детектор да се види откъде идват парите и поръчката.Вярно е че има много простотия по бг стадионите но това в случая си беше поръчка отвсякъде дали искаха да махнат Боби Михайов или англичаните платиха само това трябва да се разбере.А и нашите паднаха 0:6 пак малко демонстративно явно беше решено да се сменя Михайлов а тези ''хулигани'' бяха част от масовката.

По най-бързият начин да напускат евросъюза и да се спре да ни занимават всеки ден с тяхните гейски издънки.А да, и мача не е лошо да се преиграе.Това решение бих взел аз ако имах такава власт.

Искаш ли да им счупим левите крака на "маймуните", за да имаме поне шанс, ако имаш такава валст, разбира се?

И разпечатката за местоположението на GSM ма на келеша показва........ Айде и двамата, втория за лъжесвидетелстване!

Ако може нещо под домашен арест или по-лека... Ха, ха... :)

Може и по-лека... 24 месеца в селското стопанство. Оператор на права лопата, мотика. Почистване на обори. Все леки...

я,у кафеза и двамата !

Аз

Са... Среден пръст бил показвал... Аре са 90% от населението да ни натикат по затворите... Или задника си... Ми то бая народ си показва задниците по телевизора и вместо да ги тикат по затворите, ги хвалят колко добри били... Бил показал неуважение към обществото... А общество като нашето заслужава ли уважение?!

да се измъква за сметка на брат си...... от това поколение нищо не става!

са Белене и ловещки кариери?Тогава елате ни вижте какви сме бабаити!

Защо не кажете чие е това лекенце или ще настъпите някой ГОЛЕМ човек като онова бог да го прости дето си вървяло мирно и тихо а един дошъл от друга страна и го заклал!

Баси с кви глупости зе занимават ченгелите и съдиите. Други крадат за милиони, далавери, политически убийства и нищо. Тук някой си се правел на маймуна айде затвор. Закривайте държавата или революция да измете боклука.

Как няма да се занимават? То стана международен скандал. И в чужбина го отразиха по медиите. Няма по глупави същества от футболните запалянковци..

Това не са точно футболни запалянковци, а комплексари , които си правят каквото си искат, защото никой не ги наказва и винаги им се разминава. Изпочупят стадионите и нищо, няма виновни, няма наказани дано тоя "МЪЖ" сега да е с кафявите гащи, ха ха

Леко е странно ... Т.н. съд оставя в ареста някакви лекенца за измислен " расистки " скандал , а пуска под домашен арест ???? транзитно преминаващи чужденци , оставили на пътя по няколко трупа . Голяма смрад се носи откъм кривосъдието .... Закривай !!!!

Долу се възмущавате как топил брат си, а ако момчето е супер якият пич, който дори не се интересува от спорт, а всъщност верно е бил брат му? Ако брат му верно е наци боклук, а тоя пич просто е нормален човек, който си плаща данъците и гледа семейство? Защо да провали живота си заради тъпия си брат? Какво като имат кръвна връзка? Да затриеш семейството и бъдещето си, за да укриеш един боклук?

Топи брат си, защото онзи явно е с чисто досие и на него ще му се размине затвора, а той вече има условна присъда, която сега би трябвало да стане ефективна Като прибавим и това провинение затвора не му мърда тоя път, затова брата ще помага

Той е във възпитанието! Факт е , че от много, много години доста младоци нямат избор, нямат и идея за избор. Съответно нямат никакъв щанс за развитие. И как да го имат, когато не са ги научили колко е 2+2 или кога се пише "у", а не "а" или "ъ" . Те го знаят /без да признават/, което е лошо. Вътрешнота им теснотия неминуемо се проявява във външна агресия. Какво да правят в дните и часовете в които така и така неучат нищо? Да ходят на опера или театър, може би? Да прочетат Шекспир или Достоевски? Тцц, няма да стане! Те ще продължават да си търсят нови емоции, които освен с напълно разбираемия секс се свързват само с мразене на нещо имагинерно и на някого, когото неправилно определят за свой враг.. Спортна среща предлага възможност и за трите мечти накуп. От там до "Долу ЦСКА, или Ботев, или Лудогорец, или Левски..... и т.н" или до "Евреите на сапун", " Черните в печката" е само една крачка. БЕЛЕЖКИ: 1. Смятям, че "братя англичани" ни спретнаха този скандал. Нямам никаква идея дали от Ми-5,6 та до 33 са плащали паунди в България, но английските медии се потрудиха доста добре да обяснят събитието, поне седмица ПРЕДИ ДА СЕ Е СЛУЧИЛО. Което не ми хареса, а на тях и тиражите им сигурно- да. Това твърдение ме води към идеята да искам Англия да излезе светкавично и без сделка от ЕС! Наши фенове може и да издават "маймунски звуци", но те ни правят на маймуни, колко години.....?????? 2. Този "екшън" няма нищо общо с футбола. Както е известно на обществото- те просто ни пребиха. В този смисъл пък, невероятните им футболисти също бяха "употребени" политически. Жалко. По тази причина няма да коментирам състоянието на футбола, нито оставката на Михайлов. Само ще попитам, защо тя бе поискана от някой който няма право да я иска? Сетихте ли се, че и футболът е политика? 3. Учете децата на някакъв морал.... Нямам идея дали трябва да почнете с тях или с майките и бащите им... Но си има специалисти ПП Писал съм подобни думи и по други теми. Моля да ме извините, ако съм Ви доскучал /това е и дълго/, но разберете и мен- МНОГО МЕ Е ЯД! Сори!

Пропуснах да кажа, че по моему няма значение дали ти си виновен или не си. Гадно е да кажеш "Брат ми е виновен", дори и да е вярно!. Чудя се за думите.... Не че братът му е герой, но ако не е виновен той- това е много тъпа, но много човешка и мъжка постъпка. Нормално е да искаш да спасиш брат си от зандана- логично.

Горкото наше правосъдие! Сигурен съм, че цацаратурата изобщо не е разбрала, че е обвинила близнак. Сега ще се усуква като мокра връв, за да докаже, че на стадиона е бил този с присъдата. Това показва само колко добре са вникнали разследващите и обвинителите в делото. Сега адвокатите ще ги направят за смях. И с право! Не оправдавам хулиганите, но "какъвто ни е футбола, такава ни е държавата..." (Р.Р.) Друг е въпросът, че някои индивиди, които имат само гръбначен мозък, смятат, че те са държавата и започват да се защитават!

Не се хаби. Само ще проверят местоположението на GSM и играта свършва.

Как за убийство дават 4години (мейсън Кристофър) и за това , че си е показал задника пък 5 години, а за поискан подкуп 20 години?

От 50 хубавци за пребиване, прибират един и то за кратко време.

заголил си задника - изключителен цинизъм - ПЕТ ГОДИНИ. То нудистите тогава директно в деветия кръг, като преди това ги утрепят, та да се изкефят англичаните, дето им отнеха апартаментите по морето...

Ако нарека негъра негър, какво е грешното нещо, газано от мен?

То момчето се учило от британските запалянковци/хулигани, к' во толкоз? Да заемат да го пофалят наместо да го кастрят

"...Мирише ми на командировка в Софийския Централен Затвор… От мен един съвет: килия 213, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри… познавам го лично… Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте млад, ще излезете запазен. — Другарю капитан, моля Ви! На мен ще ми стане лошо! — Първата година е трудно. После се свиква!" Звучи познато, нали?

Този " АналЛизатор" е за моя отдел! Различава двама близнаци само по задниците им! Може пък на единия цепката да е напреко, да се чудиш....

Искме да знаем т. нар патроити ВМРО , НФСБ и Атака осъждат ли нацистките прояви на стадиона ? Защото те възникнаха на почвата на расизма , ксенофобията и дискриминацията ! Те посяха отровното семе на нацизма в ново време и носят отговорност за случилото се ! Само с колко омраза заливаха турците , ромите , евреите , левите интелектуалци .Днес цял ден слушам радио - нито една дума за лявото пространство , то не съществува в България - продажници ! БНТ са същите хамелеони !

" левите интелектуалци" ... само да споемна ,че има и "Закона за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен" !

Режим е управлението сега. Не тогава. Много лесно е под давление да угодиш на силните на деня. Светът отива към гибел сега, не при комунистическия "режим".

Закон има бе другарю, философстването е излишно !

Интересно ! Досега полицаите се оправдаваха с това , че били с качулки и затова не можели да ги разпознаят ! Как така сега ги разпознаха , та и извън София ги откриха ! Изводът е , че тези гамени са подставени лица , че са известни на полицията , че са използвани за активни мероприятия , че има сценаристи , че се тества обществото и Европа дали ще понесе фашистките изстъпления и символи .Ако не беше Англия всичко щеше да мине и замине .София е нашарена цалата с нацистка свастика . Ако американска тв направи критичен репортаж за това на другия ден няма да има и помен от нея ? Какво означава това ?Че нашите управници са продажни и хамелеони ! Един народ с велика история отново е роб!

Хубав гъз ,като дойде при нас шъ го взема за жена.

истината е че булгаристанци на територията са цървули и върли расисти, с изключение на джендарите от София дето са лева резба

Същото леке ли е дето размахваше средни пръсти на влизане и излизане от районното и се хилеше като пача?

И аз това се питам?

Страхливата пъпка натопи невинният си брат. Нали бе ербаб на стадиона, бе келеш. Лепнахте световно петно на нашата 1300 годишна нация известна със своята толерантност и мирен дух.

Кофти ситуация ! Как може да натопи брат си ! Ама и брат му защо ,не си е признал ! Пълна деградация и на двамата !

"За милиони няма закони, за кокошка няма прошка". Перуката и Лечков в пандиза КОГА?

кат ги докажат. Иначе да, от тези може и да изгубим милиони, ако ни суспендират от УЕФА и ФИФА....

Тоя верно ли топи брат си!?

Да, защото има условна. Ако сега му лепнат нещо ще излежи и двете. А брат му няма и ще му лепнат глоба или кратка условна.

Ръчички горе.. докато не изртръпнат. И пак, и пак!

2

Това ли ще е изкупителната жертва?!ахахаха

Младежа като го гледам как я е подкарал, до 25 ще има солидно досие! И са крие зад гърба на брат си! Много мъжка постъпка! Правим неща за които се боим да си плащаме?!?Време е за ефективна присъда -може 3-6 месеца, но да полежи!

Нямам против в България да има хора с крайни убеждения. Това е достойно за уважение, поне. А то? Като е част от стадото, голям мъж - ежи се, псува, бие. Като дойде момент да застане зад думите си - ами аз такова, това не бях аз, криво са ме разбрали, аз по навик си скачам като маймуна и редовно поздравявам Юлий Цезар пред огледалото. Като нямате смелост да застанете зад думите и действията си, поне не лепвайте петна по родината си, а си стойте по домовете и цъкайте видео игри.

Толкова народ арестуваха за едно и също деяние,а пък само за един решили да са по сурови и да се опитат да му лепнат затвор!? А и какво му е скандалното на тия като във Великобритания е същата работа с техните граждани?

Като чуя, това име Цветан и започвам да "повръщам"!!! Не знам защо,... "Hамразих"... това хубаво име????;))

Нивото на такива утайки сред младите е плашещо високо!

Какъв расист е този пръдльо? Той по черен от черните британци.

Кое му е черното бе, кьорчо?

от гащите ми в задника му,

Само белите ли са расисти? ... Колко расистко...

Лекенца. Борил се бил Левски с ЦСКА ще обясняват на баба си!

такива примати с нищо не допринасят за обществото, за сметка на това му вредят и то не малко. та.. в дранголника.

а ти с какво допринасяш бе, цървул алкохолизиран !

Ако нямаше снимки на ББС нямаше да има задържани, нямаше да има и съдени.

Това наподобяваше римския поздрав , от гестапо щяха да му сърпат ушите за тази имитация. Силно се съмнявам дали е влагал умисъл и идеи свързани с расизъм. Непораснал футбулен запалянко.

хайде, хайде, като са правили римски поздрави, защо не са показвали палци горе или палци долу? :D

де я едновремешната милиция? За минута-две ще си каже всичко копеленцето, ама сега нали е демокрация и такива лумпени могат да разиграват полиция и прокуратура с месеци, докато всичко се забрави...

едновремешната милиция? .... станаха милионери, а ти да го духаш !

или да...Живял ли си в онова време, пик..ьо, та си толкова информиран?

некролог глуповат, Дарвин е писал за дегенерати като тебе, живял си повече от колко заслужаваш, казах ти да го духаш

теория отдавна е отхвърлена от науката, така, че такива примати като теб не са еволюирали като хора, а са си останали шебеци с червен задник и идиотска усмивка....

ганьовците сте по зле от шебеци, вижте се на клиповете кви боклуци сте, ...

Премиерът Борисов е едновремешната милиция, дори ги е обучавал.

Премиерът Борисов, щото сте цървули и си искате едновремешната милиция да ви уравлява, ... плюл съм на вас, сволач териториална !

5 години не са ли малко пресилени. Англичанина " терорист" иначе представен като турист колко получи за опита за осакатяване на камериерката. Той не излага ли Англия не по малко. Това момче е младо, с него трябва да работят психолози и педагози, да премине през няколко програми за осъзнаване на деянието. Лесно е да го хвърлят в затвора и да го направят завършен престъпник.

да не го вкарат в някой профилакториум с пет пъти хранене и весели филми на Дисней и накрая с диплом за завършен курс по обществено поведение...Ако на 18 години не знае какво прави, какво е правил през цялото време на своето образование? Нищо читаво ли не му е влязло в празната глава? На неговата възраст в много държава18 годишни издържат семейство - дори и болните си или недъгави родители...А това ла-но е успяло да си заработи и добра условна присъда...

Твоята глава като е много пълна, кажи ми какво си мислиш, че се случва, ако вкараш един 18 годишен за 5 години в затвора? Излиза след 2 години на 20, с абсолютно никакъв шанс за нормална работа, образование или ккавото и да,но за сметка на това с више образование по престъпност, контакти, и от него преко и преностно е "избито" всичко човешко. Това ли смяташ, че е правилен ход в случая и това ли ще донесе някакво благо на обществото? Да не би като се случи на теб или на твоето дете, друга песен да запееш?

Ти видя ли, че тоя дегенерат, извинявам се, това младо момче, вече има една присъда?

ми той е за пробация уе.

братът иска да отърве бизнака, на който тежи условната присъда и е заплашен от ефективна такава...

а стига бе, Шерлок! че ние не се сетихме... нали за тва е цялата новина..

станахме двама Шерлоковци...Няма лошо!

Дръжте го с изпъната нагоре дясна ръка както е показвал нацисткият поздрав 24 часа!

Брат, тва не е като да шофираш с алкохол или друсан. Няма мърдане.