Коментари - Обвиняемият за мъченията над Дебора иска на свобода без никаква мярка за неотклонение | Днес.dir.bg

Обвиняемият за мъченията над Дебора иска на свобода без никаква мярка за неотклонение

Адвокатът на Георги Георгиев вчера е внесъл искане той да бъде пуснат от ареста

Обратно в новината

Коментари - Обвиняемият за мъченията над Дебора иска на свобода без никаква мярка за неотклонение | Днес.dir.bg

Коментари

Невинен до доказване на противното. колко такива "виновници" осъдихя нас, България в Страсбург, заради нечитави обвинения и негодни доказателства? Време е, медиите да млъкнат, да не наливат масло в огъня, та органите ръзследващи и съдебни да си вършат работата не под натиск. Ок, четем заключения на експертизи, които "вършат работа" в съда. Защо не се дава глас на първият съдебен лекар, да си каже мотивите за заключението. Да, жестоко отношение към жена, но нека говорят доказателствата. Заплашвал, ами ако е хакнат? Рязал, но не е лицево идентифициран. Двама, а тя имала три гаджета по едно и също време. Ко праим?

на политизиране на този случай. Още не е доказано, дали този човек е истинският извършител. Показанията на дамата са меко казано объркващи. А и все още няма намерени абсолютно никакви доказателства против него. Който и да го е извършил е изрод! Но е хубаво да се намери и докаже вината на истинският извършител.

Някой психопат с удоволствие би разфасовал тоя …

Чувството за безнаказаност ще изиграе лоша шега на управляващите. Не знам журналистите ли са се активирали повече или престъпленията са се увеличили, но то си е страшно да се четат новини. Случаите на насилие са се увеличили поне два пъти.

Разследващите да търсят видеозапис на изтезанието! Такъв се прави с цел да сплашват следващи жертви и за търговия.

Димо, искаш ли да су уговорим среща и да ти размажа простата малоумна физиономия по някой тротоар, пуко нарана, какъв мъж си ти бе, жени ще биеш и ще защитаваш такива? Ще ти пръсна гнусната зурла, чакам да пишеш, ма*ка ти жална.

Много забавно ще се получи, ако се потвърди алибито му. А дали се разследва възможността за самонараняване ?

Добре, нарежи се по същия начин и се снимай после, ако не си припаднал от болка. И да ни пратиш снимка! Идиот!

Той няма алиби

Забравихме играта "Синия кит". помните ли?

Изобщо има ли някакви доказателства, че този е виновен?!

Има, има, не се притеснявай.

към тях, че да спра да се притеснявам...или така са ти казали да говориш просто?

Тоя съдист още ли е жив? Теглете му куршума, баня да му плащаме издръжката в затвора .

Пише се сАдист, ахмак

Той е учил по новата учебна програма, така че простено му е !

Видях маскиран човек с черни дрехи и маска ,който мен нападна ,парфюма му беше ,,Черна орхидея ,,който Георги използваше.От съм сигурна ,че той е извършителя?!?!Вярно е ,че имам още 3 любовника преди да навърша 18.

Ако липсва правораздаване ще се появи саморазправяне и око за око зъб за зъб. Тогава изродите сами ще искат да останат в кафеза

Жаждата за кръв вече го измъчва

Ще сменя професията. След като го пуснат, ще става фризьор.

Момичета и жени,внимавайте- привличат ви нарциси защото вие самите сте такива.Резултата за вас обаче е в най-дообрия случай като Дебора.Накой 20 години всеки ден в семейството с такива живеят в Ад и накрая гроб.Докато сте млади започнете със себе си- поведение,виждане за света,философия за живота.Това което гкедата по интернет,тв и медии е отрова.Четете книги и не се стамувайте какво ше кажат другите Търсете си добри и кротки приятели,проучвайте добре семействата и роднините им.Има свестни хора,но те не са по чалготеките,а по библиотеките. Търсете и вярвайте в Бог, само така ше се спасите от този проклет дяволски капан.

И без друго няма грам доказателства срещу него, колкото повече го държат, повече обезщетения ще плащаме после като ни осъди в Страсбург :(

Млъквай, бе!

Ти ли скри ръкавиците, а?!?

А не иска ли и чисто ново макетно ножче, че предишното се е поизтъпило от толкова употреба...

Нека пуснат момчето на свобода. Какво толкова е направил? Те жените са за това. Да бъдат мъчени.

Ти добре ли си с главата?

Знам че майка ти и баща ти са първи братовчеди. Ти не си виновен но иди се лекувай, поне това зависи от теб!

sawo

Аз само едно се чудя - защо Вгъзраждане упорито мълчат по случая? Ни дума, ни вопъл, ни стон?

Не политизирай случая!

sawo

Напротив трябва да се политизира, защото излязоха буквално поне 10 случая за месец, където се оказва, че жени са пребивани почти до смърт, а полицията са се смеели на жертвите. От къде ще дойде промяната в правосъдието ако не от политиката, а?

Задържане под стража. Содистът е бил в пробация с две други обвинения за насилие. Което увеличава наказанието за средни телесни повреди, в дома на жертвата, по мъчителен за нея начивлн. Изтезание, нанасяне на психични- нематериални щети, също. Заплаха за убийство.

Щото това е криминален случай, не политически. Когато се налага политическа намеса Възраждане са на първа линия. Отдавна ги следя и мига да заявя че няма по дейна политическа формация от тях. Са съжаления са прекалено слаби още , но набират скорост. И скоро не се знае знае ли се.

Видял е зор в килията........

Оше нищо не е видял, хубавото предстои!

Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го изпълниш...

Ако този Наркоман нареже неговото дете?????

Направете протест срещу адвоката му

Адвокатът действа според желанията на клиента си. Ако оня му каже искам за тва да пледираш, адвокатът ще извърши съответните действия.

Един приятел от затвора каза, че няколко човека са наточили шпаги и този го чакат с нетърпение. Всеки ден ще му се радват по няколко пъти, имало някакъв му викали Сапа - много надарен циганин и този ги прусвал ..... жална му майка на брадатия козел....

Явно движиш в яка среда , опъват ли те редовно прЕятелчетата ?!

Смотльо, такива като теб ги опъваме и после стават гейчета, както ше стане брадатото ти приятелче. Като излезе от пандела с 40 шева на свинктера, после ще говорим. Ти си следващия, стягай бузите!

Ще излезе тая дето я е колил е защото е крала кока.. картела ще го извади защото има много замесени

има един куп народ да го преследва, включително и Рашидов, дето заради него си подаде оставката. Трябва да е пълен идиот да излезе доброволно от затвора.

Че кво е виновен пича , че мафията ППДБГЕРБ го използваха за политическа чистка , за да заграбят властта ??!?!

Трай, ве

Ако е набеден и откажат да го пуснат- повече пари от Страсбург...

не е набеден, нали си призна

Дръж тъз демокрация.

Но защо да не го пуснат? Какво толкова е направил?

Уволниха Вежди заради нея.

Аре стига с тая дебора, любителка на мутри. Понапляскал я е, щото не слуша и й е направил войнишка прическа 1ви номер с подръчни средства. Така правеха в родната казарма старшините на издънките. Следващият път да внимава. 400 шева?? Стига глупости. Некои женски си мислят, че манипулациите им винаги ще минат. Да, ама не точно.

Каква Дебора бе, в статията се говори за Гошко и адвоката му, съответно ние тука говорим за Гошко и адвоката му

Тоя като излезе...да се намери някой,който да го подреди и него така с макетен нож...за поне 400 шева...нищо друго не му пожелавам ! Смятам ще е справедливо !

Като излезе от пандела този ще е завършен Гей. Ще го спукат от бой е еб...не, такива са им любимите.

Малката Русалка май си има някой спонсор в партията на посолството ( ППДБ) , шом се вдигна толкова шум за една курва....

Тя там, цялата работа смърди… ‘фани единя, удари другия… Малката русалка в много мътна вода май е плувала…

Дайте да видим.тая експертиза с тия 400 шева

Бат Вальо ще го отърве,даже може да не е виновен ,малката п.........а колко пъти си сменя показанията

А уй неще ли?

Иска при мама, момиченцето, пуснете го, че ще напълни гащичките.

Браво, това цял ден си го мислил.преди да го изсереш

Този освен че е садист е и луд щом иска да го пуснат.

Този, които нападна дебора, трябва да си понесе наказанието. Но първо, трябва да разберем кой е той. Засега няма никакви доказателства, че това е Георги, освен аромата на един парфюм???? Така, че нека следствието малко да поработи, за да докаже, че извършителя е Георги, защото явно сега, съдът го задържа незаконно

Този боклук не трябва да излиза от затвора

Ако въобще влезе.

Този е нагъл колкото ППДБ. Той заради това е и техен симпатизант.

Иска ти се, ама не е. Фен е на Бойко Борисов. Обича Русия. Прехласва се по кадировците. Ако разлюби Борисов е готов възрожденец. Те привличат биячи и агресивни хора.

"Лекарите са направили над 400 шева на порезните рани." Доскоро шевовете бяха 400. На тази мисирка и се видяха малко и ги направи над 400. Но понеже българите са прости и кълват на гола кука, утре могат да станаг 500, а след това, ЧЕ НЯМА НИТО ЕДИН ШЕВ, ЩОТО СА СЕ ОБЪРКАЛИ !!!! А тва е вече новина - която мисирка го напише ЕВАЛЛА !!!

Явно Бай Ганювците от Възраждане, са решили да се застъпят за своя събрат Георги, който е същият изрод като тях!

Ганю или Георги щеше да изведе Деборчето в Дойчланд, щеше да си върти синджира селския бек, а Деборчето щеше да му носи евраците на сабахлента. Ама не стана, работата се издъни и някой може да полежи и в панделата!!!

Негово право е да си иска, ама съдът решава. Ако наистина е наранил човешко същество, затвор докато "забременее".

До кога ще ни занимавате с тази проститyтка и неуредените и отношения с нейният сводник? Да приемат закон за легализацията на проституцията, с който да регламентират техните трудови и медицински отношения, задължения и произлизащите от тях финансови приходи в хазната, за да се решават и проблемите нейните колежки които не са съвсем малко, дори в България ги броите за VIP.

Ми прав е човека като гледа батковците какви работи правят безнаказано.

но ще излезнеш като Гергина...

Няма да го пуснат, разбира се, и той го знае. Просто иска да използва отказа на съда на първа инстанция като коз при обжалването на втора и евентуално трета. Това е изтъркан трик.

И да го осъдят ще лежи година две

Ама той жив ли е още нали беше смърт или свобода айде да се вземе в ръце и да привършва

но не го мислят.... нямат достатъчно топки... НО пък изглеждат страшно :D

Шегаджия... Подобни отрепки трябва да са в затвора. И за тях да се пише само с възпитателна цел. Да знаят другите кретенчета какво става като правят такива неща.

Не бързайте, пичове... За подобна наглост обикновено има причина ! Току-виж утре го пуснали, без да обяснят защо... А то - да се окаже, че бил човек на човека...

и козелска брада ми пуснал да се прави на мъжествен, ще го сцепим тоя гей брадат

Коментари - Обвиняемият за мъченията над Дебора иска на свобода без никаква мярка за неотклонение | Днес.dir.bg

Обвиняемият за мъченията над Дебора иска на свобода без никаква мярка за неотклонение

Адвокатът на Георги Георгиев вчера е внесъл искане той да бъде пуснат от ареста

Обратно в новината

Коментари - Обвиняемият за мъченията над Дебора иска на свобода без никаква мярка за неотклонение | Днес.dir.bg

Коментари

Невинен до доказване на противното. колко такива "виновници" осъдихя нас, България в Страсбург, заради нечитави обвинения и негодни доказателства? Време е, медиите да млъкнат, да не наливат масло в огъня, та органите ръзследващи и съдебни да си вършат работата не под натиск. Ок, четем заключения на експертизи, които "вършат работа" в съда. Защо не се дава глас на първият съдебен лекар, да си каже мотивите за заключението. Да, жестоко отношение към жена, но нека говорят доказателствата. Заплашвал, ами ако е хакнат? Рязал, но не е лицево идентифициран. Двама, а тя имала три гаджета по едно и също време. Ко праим?

на политизиране на този случай. Още не е доказано, дали този човек е истинският извършител. Показанията на дамата са меко казано объркващи. А и все още няма намерени абсолютно никакви доказателства против него. Който и да го е извършил е изрод! Но е хубаво да се намери и докаже вината на истинският извършител.

Някой психопат с удоволствие би разфасовал тоя …

Чувството за безнаказаност ще изиграе лоша шега на управляващите. Не знам журналистите ли са се активирали повече или престъпленията са се увеличили, но то си е страшно да се четат новини. Случаите на насилие са се увеличили поне два пъти.

Разследващите да търсят видеозапис на изтезанието! Такъв се прави с цел да сплашват следващи жертви и за търговия.

Димо, искаш ли да су уговорим среща и да ти размажа простата малоумна физиономия по някой тротоар, пуко нарана, какъв мъж си ти бе, жени ще биеш и ще защитаваш такива? Ще ти пръсна гнусната зурла, чакам да пишеш, ма*ка ти жална.

Много забавно ще се получи, ако се потвърди алибито му. А дали се разследва възможността за самонараняване ?

Добре, нарежи се по същия начин и се снимай после, ако не си припаднал от болка. И да ни пратиш снимка! Идиот!

Той няма алиби

Забравихме играта "Синия кит". помните ли?

Изобщо има ли някакви доказателства, че този е виновен?!

Има, има, не се притеснявай.

към тях, че да спра да се притеснявам...или така са ти казали да говориш просто?

Тоя съдист още ли е жив? Теглете му куршума, баня да му плащаме издръжката в затвора .

Пише се сАдист, ахмак

Той е учил по новата учебна програма, така че простено му е !

Видях маскиран човек с черни дрехи и маска ,който мен нападна ,парфюма му беше ,,Черна орхидея ,,който Георги използваше.От съм сигурна ,че той е извършителя?!?!Вярно е ,че имам още 3 любовника преди да навърша 18.

Ако липсва правораздаване ще се появи саморазправяне и око за око зъб за зъб. Тогава изродите сами ще искат да останат в кафеза

Жаждата за кръв вече го измъчва

Ще сменя професията. След като го пуснат, ще става фризьор.

Момичета и жени,внимавайте- привличат ви нарциси защото вие самите сте такива.Резултата за вас обаче е в най-дообрия случай като Дебора.Накой 20 години всеки ден в семейството с такива живеят в Ад и накрая гроб.Докато сте млади започнете със себе си- поведение,виждане за света,философия за живота.Това което гкедата по интернет,тв и медии е отрова.Четете книги и не се стамувайте какво ше кажат другите Търсете си добри и кротки приятели,проучвайте добре семействата и роднините им.Има свестни хора,но те не са по чалготеките,а по библиотеките. Търсете и вярвайте в Бог, само така ше се спасите от този проклет дяволски капан.

И без друго няма грам доказателства срещу него, колкото повече го държат, повече обезщетения ще плащаме после като ни осъди в Страсбург :(

Млъквай, бе!

Ти ли скри ръкавиците, а?!?

А не иска ли и чисто ново макетно ножче, че предишното се е поизтъпило от толкова употреба...

Нека пуснат момчето на свобода. Какво толкова е направил? Те жените са за това. Да бъдат мъчени.

Ти добре ли си с главата?

Знам че майка ти и баща ти са първи братовчеди. Ти не си виновен но иди се лекувай, поне това зависи от теб!

sawo

Аз само едно се чудя - защо Вгъзраждане упорито мълчат по случая? Ни дума, ни вопъл, ни стон?

Не политизирай случая!

sawo

Напротив трябва да се политизира, защото излязоха буквално поне 10 случая за месец, където се оказва, че жени са пребивани почти до смърт, а полицията са се смеели на жертвите. От къде ще дойде промяната в правосъдието ако не от политиката, а?

Задържане под стража. Содистът е бил в пробация с две други обвинения за насилие. Което увеличава наказанието за средни телесни повреди, в дома на жертвата, по мъчителен за нея начивлн. Изтезание, нанасяне на психични- нематериални щети, също. Заплаха за убийство.

Щото това е криминален случай, не политически. Когато се налага политическа намеса Възраждане са на първа линия. Отдавна ги следя и мига да заявя че няма по дейна политическа формация от тях. Са съжаления са прекалено слаби още , но набират скорост. И скоро не се знае знае ли се.

Видял е зор в килията........

Оше нищо не е видял, хубавото предстои!

Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го изпълниш...

Ако този Наркоман нареже неговото дете?????

Направете протест срещу адвоката му

Адвокатът действа според желанията на клиента си. Ако оня му каже искам за тва да пледираш, адвокатът ще извърши съответните действия.

Един приятел от затвора каза, че няколко човека са наточили шпаги и този го чакат с нетърпение. Всеки ден ще му се радват по няколко пъти, имало някакъв му викали Сапа - много надарен циганин и този ги прусвал ..... жална му майка на брадатия козел....

Явно движиш в яка среда , опъват ли те редовно прЕятелчетата ?!

Смотльо, такива като теб ги опъваме и после стават гейчета, както ше стане брадатото ти приятелче. Като излезе от пандела с 40 шева на свинктера, после ще говорим. Ти си следващия, стягай бузите!

Ще излезе тая дето я е колил е защото е крала кока.. картела ще го извади защото има много замесени

има един куп народ да го преследва, включително и Рашидов, дето заради него си подаде оставката. Трябва да е пълен идиот да излезе доброволно от затвора.

Че кво е виновен пича , че мафията ППДБГЕРБ го използваха за политическа чистка , за да заграбят властта ??!?!

Трай, ве

Ако е набеден и откажат да го пуснат- повече пари от Страсбург...

не е набеден, нали си призна

Дръж тъз демокрация.

Но защо да не го пуснат? Какво толкова е направил?

Уволниха Вежди заради нея.

Аре стига с тая дебора, любителка на мутри. Понапляскал я е, щото не слуша и й е направил войнишка прическа 1ви номер с подръчни средства. Така правеха в родната казарма старшините на издънките. Следващият път да внимава. 400 шева?? Стига глупости. Некои женски си мислят, че манипулациите им винаги ще минат. Да, ама не точно.

Каква Дебора бе, в статията се говори за Гошко и адвоката му, съответно ние тука говорим за Гошко и адвоката му

Тоя като излезе...да се намери някой,който да го подреди и него така с макетен нож...за поне 400 шева...нищо друго не му пожелавам ! Смятам ще е справедливо !

Като излезе от пандела този ще е завършен Гей. Ще го спукат от бой е еб...не, такива са им любимите.

Малката Русалка май си има някой спонсор в партията на посолството ( ППДБ) , шом се вдигна толкова шум за една курва....

Тя там, цялата работа смърди… ‘фани единя, удари другия… Малката русалка в много мътна вода май е плувала…

Дайте да видим.тая експертиза с тия 400 шева

Бат Вальо ще го отърве,даже може да не е виновен ,малката п.........а колко пъти си сменя показанията

А уй неще ли?

Иска при мама, момиченцето, пуснете го, че ще напълни гащичките.

Браво, това цял ден си го мислил.преди да го изсереш

Този освен че е садист е и луд щом иска да го пуснат.

Този, които нападна дебора, трябва да си понесе наказанието. Но първо, трябва да разберем кой е той. Засега няма никакви доказателства, че това е Георги, освен аромата на един парфюм???? Така, че нека следствието малко да поработи, за да докаже, че извършителя е Георги, защото явно сега, съдът го задържа незаконно

Този боклук не трябва да излиза от затвора

Ако въобще влезе.

Този е нагъл колкото ППДБ. Той заради това е и техен симпатизант.

Иска ти се, ама не е. Фен е на Бойко Борисов. Обича Русия. Прехласва се по кадировците. Ако разлюби Борисов е готов възрожденец. Те привличат биячи и агресивни хора.

"Лекарите са направили над 400 шева на порезните рани." Доскоро шевовете бяха 400. На тази мисирка и се видяха малко и ги направи над 400. Но понеже българите са прости и кълват на гола кука, утре могат да станаг 500, а след това, ЧЕ НЯМА НИТО ЕДИН ШЕВ, ЩОТО СА СЕ ОБЪРКАЛИ !!!! А тва е вече новина - която мисирка го напише ЕВАЛЛА !!!

Явно Бай Ганювците от Възраждане, са решили да се застъпят за своя събрат Георги, който е същият изрод като тях!

Ганю или Георги щеше да изведе Деборчето в Дойчланд, щеше да си върти синджира селския бек, а Деборчето щеше да му носи евраците на сабахлента. Ама не стана, работата се издъни и някой може да полежи и в панделата!!!

Негово право е да си иска, ама съдът решава. Ако наистина е наранил човешко същество, затвор докато "забременее".

До кога ще ни занимавате с тази проститyтка и неуредените и отношения с нейният сводник? Да приемат закон за легализацията на проституцията, с който да регламентират техните трудови и медицински отношения, задължения и произлизащите от тях финансови приходи в хазната, за да се решават и проблемите нейните колежки които не са съвсем малко, дори в България ги броите за VIP.

Ми прав е човека като гледа батковците какви работи правят безнаказано.

но ще излезнеш като Гергина...

Няма да го пуснат, разбира се, и той го знае. Просто иска да използва отказа на съда на първа инстанция като коз при обжалването на втора и евентуално трета. Това е изтъркан трик.

И да го осъдят ще лежи година две

Ама той жив ли е още нали беше смърт или свобода айде да се вземе в ръце и да привършва

но не го мислят.... нямат достатъчно топки... НО пък изглеждат страшно :D

Шегаджия... Подобни отрепки трябва да са в затвора. И за тях да се пише само с възпитателна цел. Да знаят другите кретенчета какво става като правят такива неща.

Не бързайте, пичове... За подобна наглост обикновено има причина ! Току-виж утре го пуснали, без да обяснят защо... А то - да се окаже, че бил човек на човека...

и козелска брада ми пуснал да се прави на мъжествен, ще го сцепим тоя гей брадат