Чеци отива на съд за убийството на Яна Кръстева

Софийска градска прокуратура внесе в Софийския градски съд обвинителен акт срещу Николай Русинов-Чеци, съобщиха от прокуратурата. Така той ще бъде съден за убийството на 28-годишната Яна Кръстева.

Обратно в новината

Коментари - Чеци отива на съд за убийството на Яна Кръстева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чел съм го и какво? Както виждаш, убиецът сам се върна. И сега е зад решетките където му е мястото! А ти не философствай много-много, защото Бог вижда всичко!

шопар за Коледа

вицепрезидентът маргарита попова би го пуснала с шест (6) месеца условно. да и имам морала на тази женица. а може и парична премия да му даде - знаеш ли?!

Не се палете. "гражданката" е от една партия с дон Чеци и затова го защитава като Матросов на амбразурата.

Напротив - абсолютно адекватно поведение на убиеца след престъплението - бяга и се укрива в чужбина. За щастие сега е зад решетките и се надявам никога да не излезе от там!

Представям си как някой бяга и се укрива първо в Румъния, после в Турция,

Я го виж този по-добре! Ти би ли му се навила? Точно такива комплексари-шопари изнасилват и се гаврят, повярвай! А клошара - в тази страна никой не е застрахован, утре може да сме ние с теб, Гражданко мила

Дано да са сигурни този път,и Чеци да е истинския убиец,че само с тези 5 косъма улики....

този не е от типа бияч и изнасилвач. Що не сех върнат към клошара. На него повече му приляга ансилие и излизане извън норматата на поведение. Съмнително е да е действам с клошара съвместно. Всъщност и убитата и този са били вмъртво пияни. Това поне е установено.

Гражданко, само да пишеш не стига, а трябва и малко инфо и мислене. Личи си , че въобще не си запозната със случая. Тоя същия Чеци дори беше избягал в Турция още на следващия ден, а като разбрал, че има арестуван друг за убиството - клопаря се върнал спокоен. Да ама не хванаха го.

Gal

а бе гражданко...ти добре ли си? или за пореден път се доказва, че повечето българи са расисти (дано да не е така)....щом е клошар значи е убиец

Gal

и да попитам какъв по-точно е типа бияч и изнасилвач

Със сигурност си мъж, при това селянин. Чак толкова големи тъпаци не се раждат в града, а в паланките.

Тя простотията по хората ходи,не по говедата. Като ти гледам "творението" ... да та... у гражданина!

При това правосъдие г-жа Вице президента иска реформа за отмяна на доживотната без промяна с по-лека, а хората, бг обществото вече иска връщането на смъртната присъда. Май се говори на различни езици по въпроса с правосъдието ни. В България осъдени бягат и не излежават присъдите си, а да не говоря за изобщо неосъдените виновници - рецидивисти. Срам и позор за законотворци и защитници на отявлени престъпници от всякакво естество.