Прокуратурата предаде на съд Бисеров за три престъпления

Софийска градска прокуратура внесе днес обвинителен акт срещу бившия зам.-председател на парламента и на ДПС Христо Бисеров.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата предаде на съд Бисеров за три престъпления | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за тия пари няма защо да го съдят- да си плати разноските по следствието. Поредното потвърждение че няма държава и следователно съдебна система армия и какавото се сетите. Ако това е вярно защо повдигнаха обвинение срещу него?Че той сега може да ги съди в Чикаго ако иска?

ОЧАКВАМ В НАЙ - БЛИЗКО ВРЕМЕ НЕПОДУПНАТА И НЕЗАВИСИМА ПРОКУРАТУРА ДА СЕ САМОСЕЗИРА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА БОРИСОВ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

Не сте прави, моля ви! Какво е това бързане да очернете този хубав човек - човекът с лъскавото куфарче! И точно сега, преди Великден! Не се прави така, моля ви?! Да обвинявате този бял левент, носещ името Христо, не е хубаво, нали? Че беше по-първи еничар, няма значение! Но мисля, че не е станал рязана пушка, обрязан де, което му прави чест, така де! И сега вие го обвинявате-как може така? Той колко добрини стори на и за СДС, само той си знае, може би и Ментата, който пък носи името Йордан, което също не е шега работа...Може и той да е станал рязана пушка, знае ли човек? Но пък е изпечен спец в менте-делата! Сериозна работа. Там има и един друг на име Камен. Той пък беше от ВМРО и добре хортуваше срещу ДПС, когато беше кандидат за депутатин от Велико Търново. Ние помним - то бе неотдавна. И да не вземете да осъдите др. Христо Бисеров? То при такова бързане всичко е възможно. Няма още петилетка - социалистическа или постсоциалистическа - няма значение. нека да се огледат нещата хубаво, от всички страни, за де се прецени къде що може да се даде - както си му е редът! Затова - не бързайте. Колко още чакат на опашката. Пък и хората вече свикнаха, та не им прави впечатление - дали година, две, три или петилетка, не е важно. Важното е да име тема за медиите, но най-вече за телевизиите. Там има едни добри момичета, например като др. Цолова, които знаят как да задават въпросите си, за да може да се дъвче темата, докато се протака предварително отписаното дело!

Година и кусур трошиха пари за заплати ,експертизи,деловодства, куриери и т.н. ,за да докажат,че има някакви си пропуски от административен и морален характер. От прокуратурата поне за да ни замажат очите, трябваше да изискат диска с милионерите "предприемчиви българи", имащи влогове в швейцарски банки.

В днешно време на беззаконие, няма наказани политици и този ще бъде оправдан като Цв.Цв.

тези суми са смешни.дребни стотинки, в сравнрние с истинската картина.но пък достатъчи за обвинение и малка, (а може би и условна) присъда.така и вълка сит, и агнето цяло.прах в очите на хората...а в крайна сметка, може да се окаже и невинен.или пък съда ще намери пропуски в досъдебното прозиводство,или пък адвокатите му ще отлагат, и протакат делото, поради "здравословни"причини.куче влаче, диря няма.

Христо, Христо с какво ядоса ДПС, че така те тормозят сега ?

Нарочо е обвинен за някакви си кокошкарски данъчни задължения, за да го оправдаят.

Логично. Както и Цветанов го осъдиха за глупости, а не за големите му престъпления.

Никога няма да има съдебна реформа ,никога няма да стигнем Румъния, никога няма да видим осъден и реално в затвора било политик, министър, олигарх или мафиот. Сърцето ме боли, но ще го кажа-Надежда тука всяка оставете. Грабвайте куфарите и България зад гърбави.....

Играем си на шикалки. Бисеров движи черната каса на ДПС и върти стотици милиони, а те му повдигат обвинение за неплатени данъци за 25 хиляди. Смях! Поне изобщо да не се излагат с такива кокошкарси обвинения. Бисеров ще ги плати с джобните си пари.

Ей, Ицка! Лоши хора, брат... Не ти дават ни да краднеш, ни да скриеш!

Е как ще обложите с данък в България,намиращите се пари във валутна сметка в Щвейцария,при условие че парите не се вкарват в България изобщо!

Е и какво!Не е подал декларация и подлежи на глоба!Извършил е транзакции от една държава в друга,нямащи нищо общо с България!Никой не говори за пране на пари,а и сумите не са колосални,както ни се иска,при условия че има соларни централи,не може да не е препечелил нещо!Сякаш тези обвинения не ми вдъхват доверие!

но ако Бисеров беше от ГЕРБ щеше да е съвсем друга работа и щеше да ревеш до небето, но виж, Бисеров е "наш" човек и няма проблеми...

Не казвам ,че няма проблеми,има някакви проблеми,но както са представени обвиненията е доста халтаво!Не са изяснени обстоятелствата,за какви чуждестранни лица става дума,какви сметки(лични или фирмени ,кредити или печалба)доста е неясно всичко!

Той е доверено лице на Доган,затова трябва удар по мафията от страна на съда.Затвор за Бисеров.Време е да последваме румънците.

Тоя е изпечен престъпник и трябва да бъде осъден.

на бас,че ще мине само с условна присъда,ако изобщо има присъда.

ний при такоз веднага плащам данака. инак много рушвета бате и сръчкат но не на фейса.

ДПС веднага си отърси от него.. колко му е една глоба..утре ще си приберат милиона. жалко, че другите партии и толкоз не правят да замажат очите на раята.

Помня много добре ,че за Христо Бисеров се намесиха от Мосад и ЦРУ Помня ,че заради него привикаха и Станишев в Израел и кой беше ...в САЩ в централата на ЦРУ.Едва ли ще се занимават с това дали баТ Ичко не си е платил данъците.Нещо се премълчава по въпроса за взривовете край Бургас /Сарафово/ и спряганото име Христо Бисеров за пране на пари и субсидиране на радикали ислямисти.Да не би Тези обвинения да са отпаднали ...или ще се повдигат по късно...

когато е за висш държавен служител - "или" да стане на "И" ..... от свобода до 6 години или глоба в двойния размер на предмета на престъплението ......> от свобода до 6 години И глоба в двойния размер на предмета на престъплението!

"За престъплението се предвижда наказание лишаване от свобода до 3 години или глоба от сто до триста лева" Е няма друга такава държава. Със всичката строгост на закона 3 годили или 100 лева. Изборът е ваш.

Повечето хора не мислят логически... До 3 гонини не означава 3 години или най-малко 3 години :-) До 3 години означава и... 3 месеца... или 3 дни... По "преценка" на "справедливото" "правосъдие" :-)

БИСЕРОВ, КОФЧЕЖИКЪТ НА МАФИЯТА - В ЗАТВОРА.

Ама него намериха ли го, че нещо изпуснах нишката?

Система "Хризантема" - синджиро си иде, козата я нема!

Въпрос към Хасан Бисеров: Е,сега боли,ли?!

мислех,че този има повече пари,или може би това не е успял да скрие? за иво се говори,а за брат му ?

Ivo

Не виждам най-важното обвинение - за пране на пари придобити по престъпен начин!....Прокурочета недоклатени!

Бате Ицо е перфектен!! И от това ще изкара от Булгаристан поне още 200-300 бона!!!? А

"" Така беше и при Бай Тошо!?""

.. и ще му пръдне на хуя!!!?>>>>

Ще му бръкнат ВГЗ. Сивият кардинал и ковчежник на Сокола и Павел отдавна е проиграл канала - водещ до братята Галеви. Колкото до обвиненията - ПО ПАРОДИЙНИ СЛОВОБЛУДСТВА отдавна не бях чел!

Цитат: "За престъплението се предвижда наказание лишаване от свобода до 3 години ИЛИ глоба от сто до триста лева." Смешна държава, много смешна!!!

И понеже Бисеров ще си признае чистосърдечно, ще съдейства на обвинението, ще поиска съкратен процес то окончателната присъда ще е 2 години условно, 5 години да не заема висши държавни постове и глоба 150 лева . Така, че през 2018 година ще го видим отново в парламента и то като заместник председател ! Така вижда аз нещата, а що се касае до неплатените данъци НАП ще ги събере с лихвите и Бисеров охотно ще ги плати ! До конфискация едва ли ще се стигне защото става ПРЕЦЕДЕНТ за всички висши управляващи, мнозинството от които експлоятират постовете си корупционно , за лично облагодетелстване !

d4

това не е новина. новина ще е, когато Бисеров осъди държавата в Страсбург за накърняване доброто му име и за нанесени му морални и материални щети.

Ами нищо чудно с тези три обвинения от които само в 3-тото имя някакъв резон ! Не мислете, че съм фен на Бисеров, напротив, не съм и той ми е антипатичен, но той е от средните риби!Акулите никой няма да пипне !

Novae

Има мутра на изпечен престъпник.

Къде в същност е Хр.Бисеров?

Урааааааааааааа!!! И за кога е насрочена...манифестацията по този толкова...значим повод,а именно...някой да си плати за това,че е нарушил Закона??? Ама ще чакаме първо присъдата,че да...гърмим с шампанското:)))!!!

Спокойно,Цацата е наш човек!!!

Освен,че е бандит и престъпник,тоя бисер-ов е и яничарин.Типичен и непоправим...та поне един си намери наказанието...

10% от кадрите до ниво кмет на случаен принцип в затвора и сме се преборили с корупцията

Бисеров, добре. А Борисов, кога? Едрите риби гонете, едрите.

Не че съм против да осъдят Бисеров, но когато се случи да погнат някого, веднага ставам сигурен, че той е от по-дребните риби и е пожертван в интерес на едрите лапачи!

Да. И за да има народонаселението върху кого да си излее злорадството и да забрави за истинските бандити.

В народното събрание всички са дребни риби и дребни лапачи. Едни са съдени, други осъдени, трети обжалват, четвърти заради имунитета, пети ги пази Главния прокурор на събранието... 26 Години Българска ОФШОРНА демокрация.

бисеров е дпс кадър- на мода е тях да гонят

"За престъплението се предвижда наказание лишаване от свобода до 3 години или глоба от сто до триста лева. " В нормална държава за укриване на сметка глобата е 25% от съдържанието на сметката!!! Я да вземе да укрие сметка в Германия, Франция или друга държава.

Христо Бисеров не беше ли заместник председател на върховния орган на България - Народното събрание? Той не беше ли избран от ЦЕЛИЯ Български народ? - га краде, да лъже и да е корумпиран? Къде е БОРКУР? Защо не са в затвора тези курове на Борко? Какво правят те? За какво си получават парите? Вярно ли че имало в България Бюро за финансово разузнаване? Те за какво получават пари? - За КТБ или за Бисеров? Къде е МВР? Ами те за какво получават пари? Да пазят Народните представители докато крадат? Или това са само тези от ОБО? МВР ги пази от народната любов да не ги пребият? Гнила БЪЛГАРСКА Офшорна Демокрация в полза на САЩ изолирана от целия нормален свят- МАФИЯ!

Получават пари за това,че имат невероятния шанс да служат в полза на онези,които...грабят Кочината:)))!!!

парва стъпка на изваждане на държавата от дупката която се намира е да почнат да се плащат данаците и да се спазва закона - като се почне от наи дебели и се стигне до наи малките, без изключение закона да важи за всички и за богатите и за бедните, в термина сива икономика влизат и тия с много пари и тия които нямат много но се подписват на минимална а получават повече. след това вече може да се сложат облекчения на тия които взимат малко така се прави в напредналите страни но сигурно няма да стане в бг защотото българина, беден и богат иска законите да важат за всички други без него

Kalin

Общо взето го съдят за жълти стотинки за него.Явно са се договорили нещо за да споменават такива сучи а реално трябва да се добавят нули накрая на тях.

ЗА КАКВО СА ВКАРАЛИ В ЗАТВОРА ЕДНО ВРЕМЕ АЛ КАПОНЕ - ЗА НЕПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ?????? А В БЪЛГАРИЯ - ЖИВОТ КАТО В РАЯ! НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!!

Стига сте лали по мой адрес. Платил съм на Бецова колкото поиска да ме изкара най-честния българин от времето на прехода. Аз нямам вина, че законите в България са такива, че ми дават правото като депутат да крада, лъжа и да имам имунитет. нали вие гласувахте за мен, за да ви направя още по-бедни. какво сега викате и ме обиждате. Вие ме заслужавате. По-добре аз да ви крада отколкото депутати от СДС, ГЕРБ, БСП, защото ние от ДПС знаем как да го правим безболезнено и мъдро. Не се тревожете депутат в затвор не е вкарван. Няма и аз да съм първия. Само мислете зза кого гласувате следващите избори. Дано и аз вляза в парламента. Тогава ще ви довърша. Аз Боклук Бисеров

Толкова време мислеха как да го измъкнат. Наше момче е. Нищо няма да стане, пушилка за наивници

прокуратурата да разследват ОТКЪДЕ са дошли парите ?? не са от закуски , и не е важно колко и какви наказания се полагат , а каква присъда ще получи Бисеров пак замазват очите на хората с много шум и накрая тихомълком оправдан , като отмине обществения интерес , това вече сме го гледали НЕЩАСТНИЦИ

Къде е ЛЮТВИ-то, да го защити със словесен конструкт който само той си разбира? Лютви кажи нещо бе конструктор такъв