Обвиниха Васил Божков за 7 нови престъпления. Подбудил 4 убийства

Бизнесменът е привлечен към наказателна отговорност за ръководене на престъпна група с участието на още трима

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха Васил Божков за 7 нови престъпления. Подбудил 4 убийства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бухалката на Герб се е развихрила..

И сто да му повдигнете той си бара това и Ви се смее.

А 10 години КОЙ си затваря очите?

Ама яко ги обвиняват по 10-15 обвинения няма това онова. Няма как да ги докажат естествено ама как звучи 10 обвинения.

А къщата в Барселона кога???

Къде е Божков бе обвинителю

Няма да го вкарат в затвора Ще се точи процеса с години и нищо Накрая той ще съди прокуратурата и държавата ще плаща заради някой некадърници .Толкова години му прибираха парите и си мълчаха сега виновен.

От тъпи кратуни толкова.

Бойко що не е в затвора?

Който не слуша .... Получава обвинения. Дали обаче има смисъл т.к. властта не го иска тук както и Цецо Василев. Плащат си хората само дето не могат да се приберат в Родината...

Да не забравят да го обвинят и за Кенеди

Божкеее! В каква опастност се е намирало Слънцето Наше само - че до преди няма и два месеца Той го приемаше в МС, ръкуваше се с него, с Горанчето му SMS - и си разменяха, а " девойките" му срещи с него си уреждаха... а то - змия в пазвата си е кътал;))

ГешеФт, кажи КЪДЕ Е РИТОНА, КОЙТО ОТКРАДНАХТЕ ОТ БОЖКОВ???? Не ни говорете врели некипили, НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ВИ ВЯРВА, БОКЛУЦИ МРЪСНИ!!!

В новата ОПГ влиза ли лицето с инициали ВГ с подбудител лицето ББ. Целите на групата били ВГЗ.

Дайте и за геноцид срещу цялото човечество плюс Цеките от Държавна сигурност.

Боко. Прасе. Мъжът ти те еге. А ти седиш и гура ми държиш.

С тези обвинения , в съда ще се окаже , че само са ни губили времето с празни приказки . Дир , защо не написахте нещо за откраднатия ритон , или не е удобно да питам .

Или журналистите сте малаумни или ония от прокуратурата. Групата действала от 2012, ама организирала покушение през 2007. Ще бъде интересно когато всичко приключи, колко от десетките обвинения ще са издържали в съда.

Досега защо не го обвинихте, ами и хазарта му дадохте и Горанов първа дружка с Божков? Как пък точно сега се сетихте? Не се ли усещате, че няма кой да ви повярва освен някоя заблудена бабичка ?

Интересно ми е Черепа как си плаща за троловете: към някоя фирма ли са, или ги набира от обяви.

Божидар Димитров беше казал, че НИМ са проверявали над 100 пъти колекцията му и, че била голям гордост, че е в България, а сега не била редовна... Що не покажат ритона, да опревергаят твърденията на Божков, че вече е на черния пазар?

Питай майка ти.

Питай майка ти

Прокуратурата конртаатакува, кое е вярно и кое - не, няма значение. Това си е черна ПР акция, в това няма как да излезеш чист. Въпросът е хората д амислят, че си престъпник. Ако продължава да говори и прокуратурата ще продължи да повдига обвинения.

Срам ме е че живея в тази безправова държава.

А на анонимните като теб?

До къде се докарахме. Един мафиот да ни е по-симпатичен от държавата!

Поприсилихме работите. Взехме му бизнеса, прибрахме му артефактите и не спираме. В момента седя наметнат с мушамата до магнолията и размишлявам. Стигам до извода, че Божков може да ни вкара в затвора, мене и ковчежника, разбира се. Вместо да се лигави с някакви SMS-и и акции, ако Васко реши да каже колко е давал и по колко от даването е стигало до нас жална ни майна. Тогава и Каскета няма да ни помогне, макар аз да съм го назначил. А бе кво става със Сийка, защо не я чувам ?

Боже, молимте, закрий кочината. Булгаристан.

#kageeritona

Това си е баш Джаро от Под Прикритие , ама той не можа да избяга :)

Краде го от крадеца, който ти крадеше по 700 000 000 на година. Дайба и овчото племе. Племе на 25 поколения овчари...

Да му закачат и "М.Бирата", но да сменят гласа от разговорът да не е на ББ , а на ВБ ? Може и за някое предателство при Хайдутите или? :?

Всеки който защитава Черепа не е добре с главата,то бива прост народ,но нашия е ултра тъп.

Тиквариата съвсем се побърка! За всички престъпления в България - Божков виновен! А Шайката начело с Главура от Банкя - цЕлата в бЕло! Като е бил такъв престъпник, защо сте работели съвместно с него? Че Безкомника от Долни Дъбник и "девойки" сте замесвали в бизнеса?

Че Божков не е цвете за мирисане - това и ние си го знаем, но тия от каскетаратурата започнаха да хпеиграват! Защо толкова години управляващите ГЕРБерунгели и ДПСунгели не са предприели нищо срещу него!

И 7 пъти по 7 да го обвинят е все тая. Добре знаят, че няма да могат да го съдят. Какво стана с искането на Барни за екстрадиция до арабите? Преведоха ли го на арабски или още превеждат? Или арабите вече се избърсаха с него?

Много Тежки и Хитри обвинения ! Защо не са го обвинили , че яде малки деца ,дъвче дъвка и пуши цигари червен “„ Ротманс “ ? Обвинения , обвинения , а няма доказателна база ,всичко е измишльотини и смешки на таркалета ! Защо никой не повдига обвинения на Шайката ? Там реално има Престъпления ! Дръж се Васе бедните Българи са с теб , дори тези които изгубиха парите си , от търканите Картички !

Поръчковото прокурорче на Мафията действа тс пушек се вдига. И терени обаче кога със същия план ще подгони иОравилните бизнесмени от Герберастката Шайка.

Е,какво е вършила тази прокуратура досега,къде е спала или как са я накарали да мълчи,та сега наведнъж 4 убийства.Ами то излиза,че в прокуратурата са по-виновни от самия обвиняем,защото са го прикривали.

Аз ще свидетелствам срещу Черепа. Веднъж беше пред мен на опашката, една майка ги ядосани видхсъс собствените си ипийакизяде двете й деца И дори есе изригна след това. Закоравял кани см еийазвам.

Следващото обвинение ще е за зоофилия.

A zashto da niama kashta zad granitsa? Az sam obiknoven tchovek i sashto imam kashta v Ispania. Proletariatski mantalitet.

Ние сме си виновни след като избрахме мутра и сикаджия да ни управлява. Сега ще си сърбаме попарата.

АЗ ПЪК МИСЛЯ, ЧЕ ИНИЦИАЛИТЕ СА: М. Б. ; П. Х. : ...;...;...;...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

До вчера ревяхте защо никой не закача олигарсите. Сега погнаха част от тях, станахте им защитници. Хубаво, Борисов може и да е мафиот, може дори да са действали съвместно с Божков на даден етап, не споря, но да оневинявате Черепа е нелепо. Едва ли не е жертва на банкянският. Може и да е закъсняла тази гонитба, но по добре е, че въобще се случва. Иначе ако Бойко е мафиот и бандит, не се съмнявайте, ще дойде ден в който да отговаря за своите действия.

Аз знам за две от тях. На Джон Ф Кенеди и Джон Ленън!

да не излезне истината

МНОГО СИ ПРАВ, тоя МНОГО ЗНАЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

се впряга. Повечето са платени и пишат каквото им кажат. Двама-трима пишат безплатно и са силно заблудени "крайно десни" и "леви". И още двама или трима са прости мрънкала като болшинството от матряла.