Обвиниха в шпионаж ключов свидетел по разследването на Байдън-син за корупция

Гал Луфт бил насърчавал интересите на Китай като агент, както и се занимавал с трафик на оръжия, нарушения на санкции срещу Иран" и "фалшиви декларации пред федерални агенти

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха в шпионаж ключов свидетел по разследването на Байдън-син за корупция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако се вземат предвид мащабите на БГ и САЩ, идеалите на българина т.е. Тиквата и Простото надминават сем. Байдън. Както съветва един американски сайт : “de-Biden your money” Ама за 60% от българите Тиквата и Простото са идеални политици, затова си ги избират. Краставите магарета …

Да беше мислил идиота свидетел,с какво се захваща. Хак да му е на глупака.

Синчето на Бай дън, Чисто като сълза! Всички обвинители корумпирани!?! Хитро а?

Крадецът вика дръжте крадеца. :) БАЙДЪНОВЦИТЕ са за затвора.

Ама в американсерските щати са в президентството.

Затъналото до устата в лайната синче, същото което забърса бая парици в Украйна и за замитането на насраното от него там бе инспирирана цветната революция от 2014 и войната в момента. За семейство Бидон съществуването на самата държава Украйна е проблем в аспекта на кофти историческата памет, която ще направи царуването на стареца за посмешище. Все повече се замислям, че в поведението му към руснаците напоследък има елементи на нескрита провокация, като, че ли му се иска да тласне Путин към горещо решене на операцията, с което проблемът с урките ще бъде решен радикално. Ама загинали там няколко милиона селяни - много важно. Ще дадат един трилион на останалото облъчено население да си подравнят хубаво земята, която вече 2/3 е на реднеците и след 20-тина години току виж цъфнал нов амерички щат в Европа. По този начин се решава и въпросът с Русия, която ако използва първа ядено оръжие ще бъде пратена на боклука на историята, при това не само с активното участие на САЩ, но от НАТО и цяла Европа, която ще гълта радиоактивни боклуци поне едно десетилетие. Остава открит въпросът доколко чекистът - президент ще се върже на козните на Г-н Бидон

Вече разбрах защо гешо толкова често ходеще до САЩ. Просто е ходил на обмяна на опит с тамошната гешефтура.

Оставете хънтърчО на мира, той само е минавал оттам. Демокрация и равенство пред закона било, чиба.

Представяте ли си да приемат закон за чуждите агенти и в България и примерно в парламента да ги обявяват така: "Има думата г-н Х, агент на негово превъзходителство американския посланик, след него за реплика давам думата на г-н Y, агент на нейно превъзходителство посланика на Русия и накрая за дуплика давам думата на г-н Z, агент на негово превъзходителство турския посланик." Така де, не че и сега не знаем кой кой е, ама ще е някак по-забавно.

Уж плюят по Сталин, но от методите му не се отказват... Как досега на този ключов свидетел НЕ БЯХА ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ, а едва когато стана ключов свидетел по обвиненията на БАЙ-ДЪНО-ВИ за корупция - тогава поръчковата прокуратура се задейства... Твъдре познато, навсякъде по света!

ДемоНкратични ценности

Охо, вече и те имат свой Навални!

Що за държава е тази, в която населението си избира за президент (след престрелки и щурмуване на парламента им) дементен старец, възпитал син-наркоман, перящ пари зад граница, който очевидно се ползва с протекции поради длъжността на баща си и демонстративно стои над закона?

Не е съвсем така. В най-демократичната държава, дет' се казва люлката на демокрацията народа не избира президента, а избира някой, който да гласува от негово име и от на още хиляди името. И ако този някой избере зайчето Бъни излиза, че това е и твой избор. А що за държава е това, че сина наркоман и престъпник, а бащата с напреднала деменция и си правят каквото си искат, ами така е в едно кралство. Тези в които е властта са недосегаеми

На тате бандитчето е с протекции - нали тате и партията му избират властта в САЩ. После законите важали за всички - ха ха. Заради сина на Байдън взривиха северен поток, който изградиха Русия и Германия. Щом няма да продават газ руснаците през контролираните от Байдън младши тръбопроводи през Украйна то на никой няма да продават.... ред и на гръмнат и турски поток....

модераторе

От началото на годината се повдигнаха 3 дела срещу Хънтър Байдан. Едното за корупция, което на бързо се замете още преди този свидетел да е набеден за какво ли не; едно партитата му с наркотици и прочие, което също набързо се погреба и последното за по-голяма издръжка към извънбрачното му дете. Е по отношение на издръжката съдът не само отреди да не се увеличава, но я и намали значително и наложи забрана детото да може да носи името на фамилият Байдън.

Ето от къде се учат нашите управници някой като знае нещо и има опастност да каже и айде е кауша

Методите на партията на бай Дън са зловещ сталинизъм..

Това не означава, че на наркомана хънтър байдън ще му се размине, делата ще си вървят паралелно. :) Но това е знак, че хънтър байдън наистина има шанс да бъде осъден както и дядката байдън, затова отговарят с атака дори и с фалшиви обвинения.

Хахахахахаха, истинската демокрация и законност в действие...

Абе някой не готви ли някоя тактическа за Вильнюс, та да почваме отначало?

Шъ, скоро ще е, както са я подкарали. Имай търпение.

Байдън младши невинен като агне, разбира се. А Байдън - старши, неее - не бива да обиждам овцете, като ги сравнявам с Байдън старши. Освен че са по-умни от него, вероятно са и по-почтени. Кога ще я закрият тази държава САЩ, че всички да си отдъхнем?

Свидетел срещу Байдън син,е съден че може би работи за китайско НПО, без да се регистрира за това. Законът в САЩ задължава хора или НПО Кито получават пари от Чужда държава да обявяват във всяка своя изява че са Чужд Агент който работи за Чужда държава!!! В България обаче, работещите з Чуждата държава САЩ не са длъжни да ни казват при медиумите си изяви,че с Чужди агенти на САЩ!! Защо?

Как защо? САЩ искат да владеят света.

В някоя държава (Молдова ли беше?) Стана почти преврат защото искаха да приемат този американски закон. Обаче нпо ДСБ -подпбните излязоха с лозунги как това е руски закон.. ;) те такива се връзват на Посолството и на толкова им е развитието

Точно Молдова

Ти базикаш ли се? Съветника на украинското МО го направиха министър на нашето МО. Кви агенти, кви 5 лева?

Шило

https://t.me/aviapro1/30584

Шило

Малко за Хънтър Байдън и начина му на забавление

Сащ са най-корумпираната държава в света.

И най-корумпиращата.

Значииии В демократичните сащ, опонента на Байдън за президент получи обвинения и дела точно преди изборите, а свидетел срещу синчето е нарочен в шпионаж (по принцип там това е по лошо и от убийство) Коооооолко демократично

Хахаха!!! Тези нагли демократи са за електрическия стол всички без изключение!!! Най-корумпираното семейство Байдън свързано с преврат в Украйна, с провокиране на СВО в Украйна, с кражби от Украйна, с наркотици, търговия с оръжие и какво ли още не, продължава да го пази много" независимата съдебна система" на много "демократичните" с 805 военни " миролюбиви" бази по света САЩ!, нападнали с избиването на милиони жители и ограбването им на Ирак, Либия, Югославия, Афганистан, Сирия/превзети и ограбвани нефтените полета на Сирийския народ/, Украйна/2/3 от Украинската плодородна земя е вече на Американски корпорации/!!! Всичко е много демократично!!! И след тези факти, ако продължавате да подкрепяте въобще САЩ и НАТО, тази територия е с дебилно население, което е вече две поколения оглупяло!!! Жалко за нацията на една от на старите държави в света!!! Много жалко!!!

А кога и в България ще има закон за "чуждите агенти"? Или Лена ще продължава да си дрънка празни приказки за "едни хора", дето получавали по 4000 лв от руското посолство. А чуждите агенти НПО-та на хранилка при Сорос? Лошото е, че тогава няма да ни остане политик, дето да не е чужд агент, ама поне всичко ще е официално.

Споко! Сорос обяви, че съкращава разходите и персонала.

Знаехме си ама няма да мине.... Б. Е пътник

Ще изкараме всички боклуци, но ще спасим баш боклука на байдън

SirBob

Колко удобно идват тези обвинения, а? За да се откачи синчето на Байдън от отговорност за всички безобразия, които вършеше в Украйна. Но нищо чудно - те цял генерален прокурор в Украйна смениха, та тук едни обвинения ли няма да скалъпят. Щом е за спасяване на тази прогнила демократска фамилия, нищо не е невъзможно.

Ама те и тук смениха прокурора, човек на републиканците :) И Бойко бе човек на републиканците, но го хванаха с Магнитски. Гешев нямаше как да го хванат с Магнитски, та го пробваха първо с бомба, после с фронтална атака :)

SirBob

Е, то Бойко беше човек на "началниците" както казваше самият той.

Направи от свидетеля престъпник за да му нарушиш всичко което казва като свидетел.....

Шило

Правилно, как така ще свидетелства срещу член на клана Байдън? Я му пришийте и роля в убийството на Линкълн и Кенеди!

Долна измет са Байдънови.

Пак добре ,че още е жив човекът, ме помня точно ,но около 5-6 свидетели срещу клинтънови умряха скоропостижно ,като някои от тях просто го задтреляха при неизяснени обстоятелства.

Сега ще изкарат че Пудела на Мелани е шпионирал ! Тъпи , ама много Тъпи са американците от чифутски произход ! Гледай Соломон Паси написал и дал на един Продажен соросоид Ивайло Сиромахов да го прочете Възхвала за Зеленски в Ефира на 7/8 , гадост и мръсотия , дано клошар да станеш изрод ! !

Къде ги ваксинираните десносектанти да ни обяснят за свободата на словото в САЩ?

кат' баце! 2-ма умрели и един обвинен... Па на Тръмпито му тарашат бърлогите, че си водил записки...

Това си е саморазправа от страна на Байдънови !

за тях!

Абе и щатските прокурори май са като Гешев и Сарафов като гледам. Въпросът е кой от кого се учи?

Еврото и 8-те джуджета? Сигурно Долара и Бандата на Оушън!

Пък в България такива направо ги изписват с Остър инфаркт.

То беше ясно от самото начало, че ще направят всичко, за да оневинят синковеца! Всеки, който надигне глас срещу фамилията, ще бъде обвинен във всички възможни грехове на земята! Много жалко, елементарно и обидно за държава, самопровъзгласила се за "най-голямата демокрация в света".

Сега ще се развихри дива кампания по очерняне, дискредитиране и сплашване на сводетели. Като истината не е на твоя страна, заглуши я. Това е левичарския подход. Гледаме го всеки ден.

Може и да се удави или самоубие.

Не, съвсем случайно ще се окаже на място, на което някой съвсем демократично ще застреля десетина души.

а тука кога ще има обвинени в шпионаж за Русия?

А случайно някоя сексуална забежка преди 45 години срещу някоя дама или колежка или съседка

Не думай! Демокрацията така работи. Без отговорност....

Абсолютно очаквано! Шом обвинява на Бай Дън сина .....трябва да е в затвора!!! Демпкратичен тоталитаризъм се нарича това. Да стискаме палци ненормалния дядо Бай Дън да не започне да ни бомбандира.Вероятноста е същата като да ни бомбандира Путин.

Думата е "бомбардира"

двама убити и един обвинен свидетел по Байдънови. Демокрация, какво да правиш. Ама развяват Политковская щом стане въпрос.

Само така, Русия и Китай, пък и всички останали, саботират и задушават развитието на американската демокрация

Ама този китаец съвсем не прилича на вреин. Мириканската дипломация продължава с пълни сили.

А се твърди че американската правосъдна система не е корумпиран. Миналата седмица откриха кокаин в Белия дом внесен от същия индивид( сина на Байдън). Сега компрометират ключов свидетел за да измъкнат от батака синчете, същото заради чиито бизнес интереси в Украйна бе инспирирана цветната революция от 2014 и войната в момента.