Обвиниха мъжа, поругал гроба на патриарх Неофит, грози го до 3 г. затвор

Възложена е и експертиза за психичното му състояние, тъй като няма писмени доказателства в тази посока

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха мъжа, поругал гроба на патриарх Неофит, грози го до 3 г. затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Черния пират - веднага го познах!

За няколко години 6 пъти разбиват и ограбват гранитните плочи от паметниците на родителите ми, полицията много добре знае кои са извършителите, но не предприема никакви действия за да ги задържи, докато за ДС агента патриарх Неофит, задържаха нещастника изтръгнал кръста за ден. И в смъртта си хората не са равни.

3 години на топло, на сухо, с редовна храна, не е лошо.

И аз това си помислих - за тоя пич на снимката, затворът ще е истински напредък в живота.

Правосъдната система трябва да работи ефективно и да осъжда малките хора. Строги наказания за така наречените скромни, бедни, обикновени хора.

"Прокуратурата повдигна обвинение на задържания за оскверняването на гроба на патриарх Неофит. Той е подведен под отговорност за оскверняване гроб на покойник, за което законът предвижда до 3 години затвор, пробация или глоба до 10 000 лева." Браво на Прокуратурата! Макар и да не сме нормална държава, Законът в България все още осъжда и довежда до наказателна отговорност лица, които поругават гробове. Кои са тези и въобще нормални хора ли са, които считат, че на този престъпник и бездомник трябва да му бъде простено?

зимата на топло и ще го хранят 3 пъти на ден.

"няма писмени доказателства в тази посока"? ... Байко, виж снимката. Луд на кучета, на 100%...

16 часа работа за този

Недейте го съжалявате този клошар! Нека да бъде наказан! Иначе сте остане с чувството, че може да прави каквото си иска, а обществото, християните и починалите да му прощават безкрайно! Този боклук НЯМА никакво право да посяга на гроба на починал човек, особено на патриарх! Патриархът може да няма наследници , но има близки, има племенник и той да съди до дупка това брадясано говно на снимката! Как мислите вие, как се чувства племенникът на патриарха в този момент? Той е загубил първо майка си, след това баща си, а накрая и чичо си! Не може обществото да толерира такова гнусно поведение спрямо починалите. Който иска да защитава злосторника, дано същия тоя да поругае паметта и гроба на негов скъп близък!

в българия не е много трудно да изпаднеш и да останеш на улицата, обикновен лош късмет е напълно достатъчен. този тип е за лечение.

А пари за лечение от къде от всички наши джобове ли несъм съгласен

Ами вземи този мангал при теб и се грижи за него, хората не са му длъжни

Този Иво Инджев съвсем се е сдухал, последно като го гледах беше пак толкова мазен и неумит демократ, но не къртеше гробове

Дано го помилват

тогава ще се върне с лопата и ще разкопае гроба та барем го приберат задълго

За клошарите, цялата сила на закона !!! Другите дето убиват и осъкатяват деца, ги пускат условно

Прокуратурата се задейства за 24 часа,предявиха скоростно обвинение,интересно е,че не се казва дали ли са му служебен защитник и как го намериха толкова бързо.В други случаи даже и при ясни случаи работят месеци и години по даден случай.От снимката е ясно,че човека няма покровители по върховете.От там явно идва и тази ефективност на прокуратурата.Не че не заслужава,но това нормален човек не би го направил.

Дано Бог му прости

Прецакал се е. Вместо да влезе на топло преди зимата, той влиза преди лятото.

ГОРКИЯ ЧОВЕК ЛИЧИ СИ ПО СНИМКАТА ЧЕ НЕ Е ДОБРЕ ПСИХИЧЕСКИ, ТАКИВА НАЙ ЛЕСНО ГИ ВКАРВАТ В ЗАТВОРА

Объркан свят! Никакво смирение, само мъст и некаква прошка. Не знам защо, но все си мислия, че дядо Неофит, лека му пръст, би простил.

Ако беше поругал гроба на твой скъп близък, едва ли щеше да си толкова смирен и широко скроен спрямо престъпници, било то и клошари. Ако има държава все още, този престъпник би трябвало да си получи заслуженото. С какво право посяга на гроба на патриарха?! Бездомник и клошар- това не оправдава престъплението му.

Ами най големия майтап е че когато на обикновените гробища потрошат паметници кръстове и гробове на обикновени хора никой нищо не прави . Но някакъв поп агент м дс закопан на пъпа на София се задейства цялата държава прокуратура и всички плювалници в нета ....Начи за простите хора никой нищо а за попа агент цялата мощ . Ебати държавата

Боклук, според теб и според кретените в тази държава, винаги жертвата е виновна, а виновникът - невинен! Явно за теб и Христос не е жертва и Сам си е виновен, че за никакво престъпление и без вина му е определено да бъде разпънат на кръст!

Поне ще има дом в затвора, а и достатъчно храна.

като че ли си реши наболелите проблеми - покрив и храна. Като го пуснат предсрочно, ще знае прекрасно какво да направи. Лошото е, ако му просветне, какво би му осигурило по-дълготраен престой и тогава жална му майка на късметлията.

3 години за дребно хулиганство ;))) , бре бре бре ...

само че психиатриите в бг са тотално зле и са абдикирали тотално или иначе казано институциите правят нещо само при голям проблем

на маймуни ни направиха! Ето като тоя на фотото

Поредният удар на бг прокуратура. Искат 3 г. затвор за невменяем, който очевидно не е с всичкия си. Организираната престъпност трепери...

да работи 3 години в църква или гробище и да лъска кръстовете до блясък

десетте хиляди лева глоба отпадат автоматично в случая

Като никой не полага грижи за лудите в тази държава, така е. А те освен да поругаят един гроб, могат и да убият някой и после какво, пак НИЩО, "лечение" няколко месеца и пак НАВЪН... Срам за държавата...

носете си нещо под ръка, защото не сте застрахован, такъв да надникне и над вашето рамо. Ако имате връзки с КОС, разбира се. Защото редовите нямат, да не застрашат статуквото примерно.

Мдаааа, както се казва.......Ще вземете на босия цървулите!

Това че е беден - не оправдава постъпката и престъплението, което е направил! Като е луд, защо не яде лайна или не се хвърли под някой мост? За да остане мизерник, значи е боклук и като човек. Престанете виновните да ги изкарвате невинна жертва, а невинните - виновни!