Обвиниха майката на Николай Банев за причиняване на средна телесна повреда при катастрофа

Със своето ауди възрастната жена е отнела предимство и предизвикала произшествието през лятото в Харманли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешни сте...

Работата около Баневи, нещо избива в странни посоки. При Банев вместо приватизационните золуми,на първо място изскочи някаква евразийска партия. Сега и при майка му изровиха някаква катастрофа. Май,предстои да извадят нещо от сорта, и за Банева.

Писна ми да слушам за тия от тази фамилия криминали. Искам да чуя как са задържали и останалите разбойници при разгражването на България - около 2-3,000 души без да влизат престъпниците от политиката и властта! Включително от МВР, службите и ... прокуратурата и съда, всички ги знаем кои са!

Пак Харманли....пак пенсионер зад волана !!! Аз като ви разправям от две години , че между Радеви и Баневи няма разлика - вие ми праскате минусите !

то и един друг отне предимство на едно кръгово там някъде, ама синчето каза не е!!

"Не вярвам в случайности" казва литературният и филмов герой Джак Ричър. Същото твърдят и останалите крими герои- истински или измислени, от целият свят и спектър. Та питам се не за Вселената, но все пак за пространството и времето.... Защо тук и защо сега? Седем месеца за обвинение в доказана катастрофа не е ли малко длъжко? Или пък е "позадържано да бъде длъжко", докато се види - "Кой има тука и кой нема тука"? Ако е така, значи и Баневи са ги "слагали на тигана" още от поне година. Ако пък не е вярно- защо са крили бабата? Баба /Дама/ е коз в ръкава, особено ако кара АУДИ и "танкира" де що види чиляк и го попилява. Баневи не ги харесва отдавна. Без доказателства..... Ей така, просто не ги харесвам! От друга страна мразя да се съди тъпо, "по бързата процедура" и само защото "обществото го иска". В случая няма дума "общество", нито то има думата. Има "Виновен" за това...., това.....това или "Невинен". Просто е. Защо се прави сложно? Въпроси с повишена трудност: 1. Платихте ли си сметките за ток,вода, парно? 2. Платихте ли си членският внос в любимата Ви Партия? 3. Плащате ли за охрана? 4. Плащате ли да Ви охранява любимата Партия? Плащате ли си да не Ви съдят, а ако се случи- да Ви оправдаят? 5. Плащали ли сте да се публикува в ДВ Закон, който сте писали Вие, за себе си? Ако повечето отговори са с "ДА"- значи сте в идеална кондиция и няма нужда да се притеснявате извън вашето вътрешно "АЗ". Ако Вашият отговор е с повече "НЕ", то ние сме братя по душа, защото и аз изпълнявам само т.1 И не вярвам в съвпадания!

Как пък нищо не бяхме чули и прочели за нея преди да налазят гешевтарите сина и?????? Само се чудите от цацаратурата какво да измислите и да добавите към вече забърканите каши.. Не оневинявам баневи ама толкова години да не ги закачат като повечето властват герберасите и сега да се юрнат от всякъд прилича на сплашване... То не бяха ''телефони в сокове, руска връзка а партия, евразийски съюз'' и какви ли не още дивотии а а основното с което си оправдаваха цирковете ни дума ни стон...,,,,

Гнили са целия род!

Някой да ми каже,че явно съм проста и не разбирам, ама защо на този бабишкер му е толкова бърза кола и след като е немощна и я изпратиха под домашен арест поради този факт, това не значи ли ,че тя не е много адекватна ,че да се движи по пътищата и да трепе простосмъртните, след като очевидно те са от богопомазаните

Аз пък чакам да осъдят някого заради счупеният нокът на малкия пръст на ....дайте предложение за някой с много пари.

Фюри

Скрития телефон,на синчето от затвора,ли?Пиши престъпник,и си пази ноктите- най вече насрания гъз.

1неписан закон на Мърфи – това което един интелигентен човек, след много умуване и разсъждаване може сам да си докара до главата, и на най големият му враг не би му хрумнало да му го причини. (по случай несгодите на един приятел ) това добре, с баневи се заиграха, ми къде са всички останали първенюта от приватизацията, хората с куфарчетата, хората които унищожиха промишлеността! разходете се дори само из София и вижте дали приватизаторите на заводите извършват някаква реална производствена дейност - всички са станали рентиери - отдават площи под наем. аз ще спомена две имена на такива рентиери - вие може да допълвате Венци и Краси Веневи - бившия асансиорен завод, завод витоша ...

Един по един. Наведнъж не става за всичко.

Точно така като се сплаши един другите ще дават без да мрънкат....

Цялото семейство на Баневи е изплетено от измами.

И така, защо само Баневи. Къде е Бен Чобенчев с Бентлито. Къде са Миньо. Ветко и Митьо зъркелте - къде отодоха спонсорите на Партията Закрилница - на криминалите.

Изпечен криминал е този бабишкор! Нищо, че се прави на луда.

Браво бе . Счупен врат било средна телесна повреда...Браво бе клептократи....

Не е варат, а прешлен. Освен прешлени, Вратът включва и гръбначен мозък. Ако няма други увреждания, би могло да е средна повреда.

Злите езици говорят, че госпожата-литературовед имала собствена фирма и произвеждала колбаси.

И уморила от секс шофьора си на тези години

Е, ясно е, че са я зачесали тая фамилия и няма да спрат, докато не ги унищожат до един. Лошото е, че това са същите, които доскоро ги покровителстваха. Грешката на Банев - ами просто стана непослушен и явно е спрял да плаща вноските спокойствие. Реши да се пробва и в политиката. Същият е случая и на Цецо Василев... А, схемата за ликвидиране си е добре позната... Така е в тази игра и не само у нас... Който е решил да я играе, трябва добре да си прави сметката.

Както изтрепаха мутрите преди 10-15 години, които бяха машите, сега погнаха и ръцете.

Аман от това Харманли!

Някой е подкарал олигарсите на БСП по домова книга. И каквито и да са мотивите му го приветствам. Преходът не може да свърши, докато тези хора са на свобода, а следващите виждат безнаказаността им.

Интересен е въпросът, КОЙ ги е "подкарал" всъщност и по чия поръчка, както и дали този някой е по-добър от тези, които сега "получават възмездие"...

Предпочитам докато разсъждаваме по тази тема олигарсите да пишат оплаквания от условията в ареста, отколкото да чета оплакванията на оставените на улицата безработни.