Обвиненият в укриване на Митьо Очите бизнесмен Бенчо Бенчев осъди прокуратурата за 70 000 лв.

Haĸaзaтeлнoтo пpoизвoдcтвo cpeщy нeгo e вoдeнo e бeз oбвинeниeтo дa пoчивa нa peaлни фaĸти, ycтaнoвявa Oĸpъжният cъд в Бypгac

Обратно в новината

Коментари - Обвиненият в укриване на Митьо Очите бизнесмен Бенчо Бенчев осъди прокуратурата за 70 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е.а ти държавата,съдебната система и прокуратура.Тука истината и правото не могат да виреят.

Само истински идиот и уличен простак може да носи такова име. В превод на английски той ще се казва Скамейко Скамейков. Ужас, говедо та дрънка!

А пък къв сурат вади направо не е истина!

Аре бе тъпчовци от Стара Загора няма ли да отговорите. Я вие май не можете да четете и да пишете...

Аре бе тъпаци с макетни ножчета от Стара Загора град на куурви и пеедераси

Каквото и да си говорим в Стара Загора се раждат и живеят най-тъпите копелета на тази земя. Не стават нито за шофьори нито за чеп за зеле.

Помня ,че когато го изключиха от БСП, той каза заветните слова " Бенчо без БСП може,но БСП без Бенчо не може! Беше прав ако гледаме резултатите от изборите.

Баси държавата е това. А Бенчо- Фаса е фактор. Не е истина просто......

Новият "Народен Съд" ще реши проблемите !

20 болни за прокурора,50 бона за мен!

Народа е с господин Бенчев и винаги сме гласували за него! Хората го обичат и му се доверяват, за щото се е доказал с грижа и честност, като никой друг!

Ти изтрещя ли ве мамут

Пример за типичен подкупен български съд, а сметката я плащаме всични от данъците си

Сия. И аз като вас се нахъсих срещу Бенчев покрай ролс ройса и комбайна тогава. Но, като не познаваш един човек, лесно се палиш покрай плюнките в медиите. Човечен е, сериозен и си държи на думата. С други думи е всичко, което управляващите не са. Загубил е доста повече от тия 70 хилки, заради тая идиотска политическа поръчка, но как да го разберем ние, дето бачкаме 24 дни месечно за 2400 лв... Не става.

Ти за комундел не ми разправя. Те мерят с два аршина.

Как така се нахъси срещу този човек, след като знаеш колко е човечен? Смех ....

Само истински идиот и уличен простак може да носи такова име. В превод на английски ще се казва Скамейко Скамейков. Ужас, говедо та дрънка!

Само истински идиот може да смята, че името прави човека. Що цигани станаха Христо Ботев, ама... Все са си салийчовци.

Името идва от " бенка".

И наистина има наследствена такава /бенка/.

С нашите закони и система е така. А иначе наглостта и лицемерието на този "бизнесмен " и "политик " могат да предизвикат световъртеж и гадене. Той нямало как да знае, кой е Митьо очите горкичкия, пък и е добра душичка, заедно с оня другия. Май имаше и от ДПС замесен. Ми те са добри души и кой и да им се помоли ще се погрижат за него. Без да го познават и няма и да се замислят кой е, в добротата и наивността си. Нали? А това не е повод за срам, а за гордост. Не ли?

Съдът винаги е на странат на престъпниците.

тия дела бяха заведени последните 2 години при дамаджаната мутрите решиха че са обърнали мача а прокуратурата и гешев бяхя подгонени именно заради интересите които засегнаха в този период. последните 2 години гешев не е повдигал обвинетие срещу престъпници ... бранеше се докато не се съгласи да се обърне срещу борисов

Самата съдебна система генерира престъпност. Излишна структура в нашите условия!

Трепаниеее този урод много пострадал та чак психически вреди и сега тези пори ще му оправят психиката ...цирк и подигравка с държавата

Когато на Митьо му щракнаха прангите в Стамбул Града,Бат Бенчо и той беше в кюпа,и него го бяха прибрали от Интерпол.Но беше Кмет на Несебър избран със опората на БКП го пуснаха за да разправя на ляво и на дясно,че се озовал съвсем случайно на масата на Очите,въпреки заповедта за ненапускане на страната.И после Бенчо като си го прибраха обратно комунягите,Бенчо взе че се покри,понеже бил много болен.Е като беше болен,майка си ли търси на масата на преговори за нарко-контрабанда.Да ,точно заради международен трафик за наркотици ги бяха изпоприбрали.И като си дойдоха от Истамбул,вместо присъди,взеха та ги пуснаха да си ходят свободни.Ето за това всички инвестирали пари в апартаменти в големите БГ градове,разпродават масово и инвестират в Гърция.

А и да си прост много акъл не ти е нужен.

косичката боядисал та чак и веждичките ,направо топ модел за най красив олигарх , жалко че страната ние превърната в клоака от такива хора ...

Ако обикновен граждаин бъде пребит лошо но е жив съдът няма да оСъди виновния за нанасяне на физически и пихически травми , но кигато се отнася за олигарх престъпник и най- малкия намек за вина се таксува скъпо , СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ЗАЩИТАВА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В БГ , ДЪРЖАВАТА ТУК Е МАФИЯТА !!!!!

Едно време зърнопроизводителите бяха ли така заможни. Това не е нормално. Най глупавите имат пари.

Онова ококореното апашче и тоя с брадавиците трябваше отдавна да са в затвора.

Е кой да ги вкара този си е от комунделите назначени за милионери а очите е негова собственост айде не негова на партията айде не на партията на номенклатурата

Не в затвора а на бесилото

А трябваше и двамата да са разстреляни.

Ни лук ял, ни лук мирисал. Иначе майбахове ли комбайни ли перални ли с какво си изкарваше парите?

И за кмета на Генерал Тошево ще плаща прокуратурата, няма проблеми! Те си играят ,раба плаща!

да ама на митьо очите няма неустойка ...боксов мениджър в затвора. политиците покрай него макар и с 70 хиляди лева неустойка са си получили заслуженото ... връзките им с мафията са документирани ... вече и в турция не могат да ги скрият. та преди да критикуваш помисли малко ... това са прецеденти в положителна посока, които преди 20 години бяха немислими.

Егати шибаната държава.

точно в тоя случай както и с божков трактора крокодилите и още няколко други знакови дела се поставиха положителни прецеденти ... прокуратурата не е доказала че е знаел че е издирван човека за който е правил резервации, но е направила необходимото сега аз и ти знаем че тоя е мръсен политик. Да неустойката му е законна но 70 хиляди лева за такава "грешка" са си направо оферта.

Като онези Баневи, държаха ги малко в ареста,и сега си хапват и пийват в ресторанта на Русалка.

в домашен арест

Това не е държава.

напротив ... точно това е ситуацията в нормалните държави ... всеки има права и не всеки арестуван и обвинен ходи в затвора

Селяндур , Ролс роийс и сланина

Съдиите са най-големите боклуци в тая държава!

Доказан престъпник и (БКП) гешефтар осъди прокуратурата на България!?!?!? Пускай завесите!!

Милиционер до милиционера, да се чете глупак до глупака. За това сега данъкоплатеца ще плати на Бенчо почивката на екзотичен остров!

Напротив: Хитрец до хитреца, политик до политика, социолог до социолога, пастор до пастора, поп до попа, народен представител до народен представител, Крадец до Крадеца.....!

Бенчо работи здраво и кара Бентли а аз калтака си купувам всяка сутрин баничка даже с боза и карам 20 годишен орел . Браво бенчо

Ролс имаше, говедото...

Купиха му още едно Бентли!

Не, купиха му, а ще му купим ние още едно Бентли

Нидерландия каза - за Шенген ви липсва върховенството на Закона! Е? Ето!

Комунистическото влияние край няма.....

Не прокуратурата, а поредният съдийски произвол Поредният съдия на къса руска каишка в интимна връзка с БСП и едрата организирана престъпност Съдиите обявиха война на България

Гешефт, плащай, милиционер прост, заедно с утайки недялков и симона милкова

без думи! Жалко за българския народ!

Някой някъде чувал ли прокуратура да бъде осъдена за некъдърно дейност ?! Не,няма,но в Ганьоволандия може,защото не некъдърните прокурори си плащат некъдърноста,а данъкоплатеца !

Нали не сте забравили че това се случи по времето на Гешев който бе назначен от Бойко

Абее , май при Цацата беше интрото

кое .. че очите беше пуснат за издирване в последствие осъден и вкаран в затвора и хванат заедно с политическите му пипала в кюпа ... това не сме забравили

Да се смееш ли, да плачеш ли? Прокуратурата не може да сглоби едно обвинение срещу съучастник на престъпник и да го прокара през съда, а съучастникът просто ги прави за смях пред цялото общество, че и му плащат за това. Ама иначе прокурорите са много компетентни и не дават дума за се издума срещу тази институция, че тя била върхът на върховете. Жалка история. Сега тези пари да бъдат изискани от прокурорите, които са работели по делото. Нещастници.

Между не могат и не искат има разлика... А то колко бандюги изпосъдиха в Брюксел родината...

Ако имахме истински, народен, а не държавен съд, и бенчо Бенчев и митьо очите отдавна щяха да са изгнили, 2 метра под земята. Както и почти всички държави съдии

Това май се явява най-новия модел за грабеж на горката ни държава: Прокуратурата обвинява незаконно някого, после той съди прокуратурата и накрая парите се делкат между прокурора и обвинения. Колко милиони се раздадохапо този начин! А народа спи и плаща!

Има пари и за съда !

Да се вземе от ФРЗ на прокуратурата. Тая година от 14та заплата от всеки прокурор вземат по 50лв и готово

Да не дели с прокурора

Корифей Гешев да плаща.

И сега кой ще плаща? Прокуратурата? Или те взимат бонуси?

А сега някой да каже че няма мафия в съдебната система