17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" "Нищо не знам за тази история със Скрипал, нямам никакво отношение към нея. Това е пълно съвпадение, аз не до Лондон, до Алтай не мога да отида" - логичният въпрос е "кога въпросният Александър Петров казва истината? Първото което ми идва на ум е, че в твърденията на британците има много повече логика, отколкото в обясненията на двамата руснаци.

Ако тези наистина са агенти на ГРУ, значи нивото на руското разузнаване много е паднало. Обаче, като си помисля за "зелените" човечета в Крим , изобщо не се връзват нещата. Тези повече приличат на хора, които руските служби могат да използват за да пренесат нещо за някого, но в никакъв случай на агенти изпратени да отровят някого.

не ми се връзва тия да са от разузнаването /каквото и съкращение да има/...Прекалено тъпи обяснения-единият не бил ходил никога в Лондон /казва го ВЪПРЕКИ СНИМКИТЕ/, после се изкарват изкуствоведи...Все ми се струва, че е гейска история-англичаните посочват,че двамата са спали в една стая, на СПАЛНЯ...Същевремнно те не желаят да говорят за личния си живот...Единият нещо промънка за притесненията на жена си...Ходили са многократно в Швейцария /по работа и на почивка/...Само се срещат с гейове /Русия не е най-уютното място за тях/...Така си мисля...Пък знае ли човек...

Съвсем нормално е да има женски парфюм в мъжкия багаж на един "турист" , за каквито се представят - подарък за гаджето или за жената.

Сигурно са мислели да сключат брак в катедралата на Солсбъри , ама заваляло. То катедрали има къде ли не и много по хубави и големи , но те Солсбъри та Солсбъри. Аз даже и не знам за този град.

добре ги е законспирирал тези двамата, че и семействата им не знаят къде работят. Едно е сигурно, че никога повече няма да ходят на екскурзия в чужбина.

Хората са ходили на екскурзия, и малоумните луди телета ги обвиняват, щот нещо доказателствата им са кръгла нула! Нали малоумните луди телета казаха че тия са офицери от ГРУ?! Че имената им са измислени?! Че никога няма да се покажат хората! А те не само че се показаха, но и дават интервю! Само Малоумните идиоти козяци , вярват вбританското телешко мучене.

Руссо туристо, а?:)))))))))))))))

Милите невинни туристи. Ходили те архитектурни забележителности да зяпат...вярвам, вярвам. Че и истинските им имена били това - брейй, дали няма да се намери някой смел руснак който да ги е познавал та да разкрие съшитата с бели конци история. Рано или късно истината ще излезе наяве.

Руски разбирам прекрасно...просто гнила работа бяхме за малко в града, па си отидахме, после пак дойдохме, ама пак си теъгнахме, за какво в мъжки багаж да носим женски парфм, ама за личния си живот отговор не даваме...изобщо всеки един русофил нека си помисли дали е правил или дори планирал екскурзия с подобен дневен ред...

Няма ли face control на летищата в Лондон? Тия путляци не трябва да припарват до цивилизованият свят!

тези вече приключиха с туризма. Уплахата им поне е искренна - знаят че може да ги сполети 'слуяаен инцидент'.

Тия блядове да не са гей двойка? Бахти туристите -да не са ти в държавата.

Путлере, Путлереееее… Дъниш се на всяка крачка! :)))

Би трябвало сега да съдят Великобритания в Страсбург, за очерняне. Вероятно им вредят и на бизнеса. Сега ако отидат в друга държава от ЕС, може да ги задържат и предадат на Великобритания.

Да си сипеш още една чашка..Бирена с водка ще ти олекне, щото си толкова тъп, че трезвен или пиян за съжденията ти....крайният резултат е един и същ, отровен си със ДУРАЧОК?.

Къде е Агата Кристи да напише едно криминале. Наистина Солзбъри има голяма катедрала, има и голям открит пазар почти всеки ден, близо е и Стоунхендж. Единствено приказката за 1-2 дена посещение с цел катедралата ме смущава,но все пак англичаните са правова д-ва и нямат преки доказателства за съд. Засега само медийни изхвърляния за дебилите по света.

не публикувате коментара ми??? Гледах интервюто на двамата хубавци...Защо ли си мисля, че това са просто едни гейове-"международники"...

интервюто на двамата хубавци...Защо ли си мисля, че това са просто едни гейове-"международники"...

интервюто на двамата "хубавци"...Защо ли си мисля, че това са просто едни гейове-"международники"...

Тия британци са много зле бате. Прогнила, застаряваща нация пълна с тарамбуки. Държат се като одъртела леля, изгубила хубостта си. НИКОГА не можете да сте империя като Русия. За братушките сте просто едно островче.

А бе аз още като ги видях си викам: Тия двамата амбриажи са си най-обикновени туристи. Къв новичок , кви 5 лева. Той новичока не е лубрикант. А.....всъщност това е решението на загадката. Тия двамата са искали да си купят лубрикант а вместо смазка са им да дали новичок за да ги накиснат.

Един прост въпрос към Козяците олигофрени. Ето британските телета казват че тия двама руснаци са виновни, и те го знаели отдавна! Е тогава малоумните ми британски телета, защо не ги спряхте на границата ве кончити! Нали сте знаели че са от ГРУ! Значи по вашите малоумни думи, вир оставяте руските агенти на ЦРУ да подхвърлят шишенца с пръцки с лук- Казачок по парковете! Забележете! По парковете, А не в кофите за боклук, най близката река или канафка....и тоя ми ти супер отровен Казачок, от който цял град умира...странно защо ли не уби Скрипал! О чудо на телешката олигофрения. И дебилизъм!

Само ти си кончита. На Путлер.

Един чист и нов свят на терорашафоби!

Руски джендъри с дамски парфюм, отиват за сефте в Англия, да гледат катедрала в Солсбъри :)

от хубавата страна на събитието, троловете намаляха още...

тези двамата били туристи-терористи..ха.ха има ли будали да вярват на руските лъжи съчинени за деца под 7г..ха.ха

Най-големия главорез, терорист и убиец на кагебееца е Кадиров. Тези са по-малки в йерархията. Другите ги обучава в Дагестан и Чечня, тези двамата са от Пето управление на КГБ.

по-скоро са от ГРУ, поне така твърди руснак, с прозвище Аполон и от скоро в Англия...поредния кандидат за новичок може би, а може и да е част от постановката.... а ГРУ и ФСБ от доста време са в тежък конфликт... Путин естествено е на страната на ФСБ/КГБ...доста генерали от ГРУ си отидоха без време - кой от балкон падна, кой под метрото, имаше и удавени във вана... все нещастни случаи

Путлер гордо нареди Русия до ИДИЛ!

Постановката е съвсем явно съшита с бели конци, две интервюта през ден пълни с противоречия - ако Александър Петров от първото интервю казва, че не е ходил до Алтай, а пък в Лондон изобщо не е бил и работи в Микроген, то същият ли Александър Петров участва във второто интервю, като вече е бил и в Лондон и в Солсбъри и има частен бизнес.....Обяснението е, че тези от обкръжението на Путин или са много зле или работят срещу него....

Хаха, а като туристи не сте ли се запознали и там случайно без да искате. Руски чекисти , лъжци и убийци.

Добре де. Не ми е ясно защо им трябва на руснаците да тровят Скрипал с Новичок ? Та нали след хим.анализ ще стане ясно какво е веществото ? В хим.индустрия няма скрито-покрито !!! Ако някой мисли, че формулата на Новичок не е известна на англичани, американци и т.н. .... дълбоко се заблуждава. Нямаше ли да е по-лесно да му спретнат някой нещастен случай ? Я изтичане на газ, я инфаркт ...... варианти колкото щеш. Но дори да са ги тровили, след този гаф, наградата за издънката е само една: СМЪРТ. А тези пишман "отровители" са живи, здрави, че и интервю дават. Пък и нека си спомним "професионализма" на англичаните: уж в една арабска държава имаше биологични ли, химични ли оръжия за масово унищожаване, а след кланетата не намериха нищо ! После с половин уста си признаха, че са се заблудили. Ама избиха маса народ :( ... демократично и хуманно :(

Единствено императорчо от ИЗ може да даде обяснение защо предпочита отрови - полоний, новичок. В Русия доста дисиденти убиха с отрови... специфика на мисленето на поръчителя...

Ще ме извинявате много, ама ако вие сте терористофили, аз съм терористофоб! Мерси много и спосибо!

Кво толкова коментирате дали са ходили заради катедралата бе може да са правили квото си искат, не са длъжни да дават отчет на вас! Ако искат по проститутки да си ходят или да са продавали евтини цигари или няква далавера, въпроса е че ингилизите тря да докажат че те са извършили престъпление а не хората да се оправдават! Има ли нормален крадец който не носи качулка или шапка с козиркакато знае че е бъкано с камери, а тези двамата аматьори за да е удобно на ингилизите си показват фейса да могат да ги познаят по лесно хахахах ебаси шпионите.

Нищо, Путлер ще направи световно по хвърляне на бумеранг и е изчистил имиджа....

Да си русофил, означава ли да обичаш да тровиш хората??

"Нищо не знам за тази история със Скрипал, нямам никакво отношение към нея. Това е пълно съвпадение, аз не до Лондон, до Алтай не мога да отида". "Как така в мъже ще има женски парфюм, това е глупаво. Ние минахме през митница през летището" След 2 дена ще обяснява как е купувал парфюмчето за жена си.

Дотук Лондон си вкарва само автоголове със Скрипали....

червените са приятели с Лъжата, измамата, кражбата.....така се е зародил болшевизма, по подобие на руските бандити от онова време и си продължават в същия дух.

НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ!И МАЛЦИНАТА КОИТО ВЯРВАХА НА РУСНАЦИТЕ СЛЕД ТОВА ИНТЕРВЮ ЗАГУБИХА ВЯРАТА СИ!ЧЕСТИТО НА ПУТИН!!!

ако са гей двойка защо единият да не носи женски парфюм?

Да ги разправят на старата ми шапка че за един час отиваш да разгледаш катедрала. Стояли 2 дни в Лондон и двата дни ходили за 1 час да разглеждат катедралата, ама първия ден било лошо времето. Хайде не нам тези измишльотини.

стой си в чужбина и не се връщай никога тук продажнико

тоя па умря от яд че не е ходил по чужбина. Ами ако е Русия бе другарю?? Там не е ли чужбина? :)))) смешен си сельо.

Спомням си една велика руска комедия с Юрий Никулин - "Диамантената ръка". Героя разказва - Напих се, заспах, събудих се - гипс. Та и тези момчета. Могат ли всичко да помнят ?

Тея руските изроди са по двама, като ситите от Междузвездни войни :)))

Жалки отрепки...

всички соросоиди

Скоро ще стане ясна истината. Дъщерята изнесе важна информация и те нея се опитаха да претрепят. Както винаги действат руснаците - припряно, неефективно и после лъжат и мажат. Сега ги е яд, а Британците за това не дават достъп до семейството, защото то отдавна е в САЩ и пеели пее.

няма нищо по тъпо от български русофоб

Британците организираха тази провоция и ще търсят виновници ???Само малоумни могат да се хващат на подобни тъпо скалъпени инсинуации... Има го цялото интервю в САЩ. Тези хора работят във фитнес сектора, а малоумниците пишат че са в химическата лекарствена индустрия. Помня в началото тъпите британци даваха видео от къщата на Скрипал. Специалистите в противозащитно облекло, а наоколо полицаи в униформи без противогази и пр. защитни облекла. Повече от това като информаци ,че случаят е скалъпен просто няма. Другият факт е, че няма следствено дело в Скотланд Ярд. Цитират службите какво казала. Всчко могат да кажат, но щом няма следствено дело, тогава няма да има и съдебно дело. Оттук нататък всичко издиша. Освен това Скотланд Ярд отказва да коментира интервюто на руснаците. Знаят, че това е политическа опера и се пазят като добри професионалисти.

Политическа опера, кино или театър, няма значение! Важното е да се покаже на света какво "нещо" в момента е Рашата. Путин използва в хибридната война всички възможни средства, така постъпват и противниците му. А тия двата "ръба" от ФСБ дори не си заслужават коментара.

Само им вижте физионимийте. То лъха една смиреност, едно благородство...

покажи твоята мутра ..ние я знаем и знаем на какво лъха

145 твойта мутра лъха на чесън и бел сос

Според Британските служби убийците на КГБ ходят по двама, с обществен транспорт и пред всички камери по пътя да жертвата. Два пъти минимум, явно да не им е уроки... А Скрипалови живи... А тия двамцата и те живи, въпреки издънката? И даже ИНТИРВЮ дават, сякаш са примадони, а не офицери от разузнавателно ведомство??? То и храна за троловете трябва да има, щото другото свърши...

И ще се самоапострофирам! Защо, аджеба, при толкова матрЯл, го нема заведеното дело? Улики с каруци, а дело - йок!!! Извод - ингилизкия съд не се впечатлява от постановки, а от факти. Фактите, дето липЦват.

Империята на Злото и лъжите! Терораша!

Всеки руски турист в Англия е потенциален убиец - особено ако си носи шишенце с дамски парфюм Нина Ричи ха ха Толкова скалъпена и неграмотна английска версия - че нали Русия има визи с Великобритания бе катили - нали англичаните са им издали тези визи - как така стана, че дадоха визи на двама Руски агенти на КГБ и убийци на Путин - не знаехте ли че са такива ? А сега как разбрахте, че са агенти на КГБ ? Или сега го знаят, че е удобно, а преди не са го знаели и са им издали визи ? Що за английски тъпотии ! И защо на тези мега-убийци ще им трябва да пренасят от единият край на Земята до другият химическа отврова, в шишенце с дамски парфюм, че това е най-сигурното като опаковка и само то предпазва от лошият "новичок", като можеха с един шамар да го убият дъртака скрипал и никой дори нямаше да ги търси ?

Ти глупав си се родил или отпосле ти стана нещо?

Руските католици или протестанти, особени ценители на британските катедрални храмове - хахахахах

абе те били обикновени руски педелаласи бе. Ние какво си мислехме пък то...