Ненчев е обвинен в още едно престъпление за ”МиГ-29”

Прокуратурата повдигна окончателно обвинение срещу Николай Ненчев за "Миг-29", в което е записано още едно престъпление. Спокоен съм, вярвам в доброто, каза той

Обратно в новината

Коментари - Ненчев е обвинен в още едно престъпление за ”МиГ-29” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутрата е недосегаем. Ненчев не е.

готов да изгние в затвора,но никой не ги осъжда в Б-я и затова продължават с далаверите

комунистите на които слугува и прокуратурата, не могат да си намерят място, че другарите не си взеха комисионната от провалените договори. сега ще наливат ново вино в стари мехове с ремонти за милиони на стара соц-техника.

ГУСИН НЕНЧЕВ .... ЗА ПОДОБНО ДЕЯНИЕ ВЪВ ВОЕННО ВРЕМЕ СЕ ПОЛАГА РАЗСТРЕЛ . ЗА ТАКОВА НЕЩО ПО ВРЕМЕТО НАСОЦИАЛИЗМА НЯМАШЕ ДА МИНЕШ МЕТЪР .

Курнелия разчиташе на парите от сделката с руснаците, а сега трябваше от обикновените пенсионери (уж) да събират.

ПИИ СИ ХАПЧЕТАТА РЕДОВНО И СЕ ВЪРНИ ВКАРЛУКОВО .... НЕЩАСТНИК

Радев е президент.

Ето още едно! Списание "Клуб КРИЛЕ" получи материал от хърватски приятел. Ето материала: "През 2013 г. украинската компания "Укрспецекспорт" (сделка бе осъществена с помощта на украинската частна компания "Ramsay" и Юрий Поливой и хърватската частна компания "Aero Partner") продава на Хърватия 5 изтребителя МиГ-21бис. Четири от петте МиГ-а, продадени от "Укрспецекспорт" имат фалшиви серийни номера (виж приложената снимка). МиГ-ове са били изнесени контрабандно от България в Украйна през 2003 г. от български фирми: "Йотов и син", "Бомба 77", и "Сага консулт". Според източници от хърватската антикорупционната полиция и офиса на главния прокурор, българските власти протакат разследване и не оказват пълно съдействие на хърватските власти по отношение на разследването. Хърватските власти се нуждаят от всички данни, свързани с контрабандните МиГ-ове, за да могат да повдигнат обвинение срещу престъпниците, участващи в това нередовната сделка. На 30 и 31 Декември 2016 беше обявено, че за двама души - един офицер от МО на Хърватска и директора на "Aero Partner", главният прокурор е повдигнал обвинителния след една година и половина на интензивно разследване"

Безспорно, прокуратурата се престарава. Тя иска Ненчев да разбира от самолети и то реактивни. Че той, земеделеца, от първобитно рало не разбира, та камо ли от някакви Ироплани, и то СъвеЦки. Той не иска да ги чуе, камо ли да ги види, още повече, пък да ги ремонтира. Нали така?!

Не разбира ли Главния прокурор, че с тези смешни обвинения ще направи НЕНЧЕВ национален герой! Или може би честните и почтени прокурори изпълнявайки заповедите му с абсурдността на обвиненията точно това целят -ЖАЛКА ИСТОРИЯ!

ЛЕЛКА КУРНЕЛКА ДА ОТГОВОРИ ОТ КЪДЕ СА ПАРИТЕ ДАРЕНИ ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ ЗА КАМПАНИЯТА НА РАДЕВ, АКО НЕ ОТГОВОРИ, ЗНАЧИ НАШИТЕ ПЕНСИОНЕРИ СА МНОГО ДОБРЕ И ББ СИ Е ЕДИН ДОБЪР ПРЕЗИДЕНТ.

МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ДЕ...

Безспорно мотивите са политически, враговете на страната не могат да простят на Нейчев, че по негово време Ние намерихме нашето място в единният строй на Алианса. На нас ни се падна една от най важните задачи по защита и разпространение на евроатлантическите ценности. Нашето най титулувано подразделение, участвало във всички значими учения на Алианса, чийто личен състав от високо идейни последователи на евроатлантическите ценности "Баня с Теляци" изпълни с достойнство поставените му задачи.

Май тези с минусите не те четат внимателно, а пък и ти не пиши чак така витеевато.

Ненчев е вимовен. Не е съгласува сумата с лелка К...Не сключил договор със съветските дугари.

Тази прокуратура кога ще се задейства за бабите и дядовците, които уж дарили по 500 лв. /дори не помнят по колко са дали/ за кампанията на Радев. Това си е ЧИСТА ПРОБА ДАЛАВЕРА.

Тоз нищо не е откраднал бе! Кой от тях можеше да си помисли да краде през главата на Началника! Не ги ли знаете какви мишоци и послушковци са. Оня ги плюе , те се лижат.

Не знам дали е извършил престъпление, но е пълен смешник. Реформи в отбраната - 0

Не мога да повярвам че в 21 век 10 год. след приемането на България в Европа - съюз на свободни, демократични и независими държави, българската мафия и руската олигархия използват прокуратурата за ограбването на народа и срещу Българския национален интерес.

тъпата тиква

Никакви реформи вече! Ясно ли е! Роби на Кремъл! Това ви е съдбата! Плащайте и нереформирайте!

Безспорно мотивите за тормоз на министърът на отбраната в оставка са политически. Високоотговорният и талантлив наш политик не може дори и за миг да допусне, че ремонта на нашата авиационна техника ще бъде в ръцете на врага. Той направи дори и невъзможното но удвои паркът на нашата истребителна авиация, годен за полети. Колко тъжно е че подобни безкористни патриоти са обект на политическо преследване.

Със "земеделеца" ставате ДВАМА демоКРАДЦИ...!!! Дааа...!!!

Така е, прав сте вече имаме четири съвременни бойни самолета. Вече сме страшна сила.

Някой задава ли си въпроса защо половината реформатори са подследствени?

щото другите двама най-вероятно не са направили абсолютно нищо - за какво да се хванат прокурорите?

Бръснач, косене на "ливада" и Затвор... Това е толкоЗ просто и логично... Но в Затвора "земеделеца" не ще е сам, защото всички БОКови "министри" (барабар със БОКо) ще са там...!!! :::))) Дааа...!!!

какво плачеш бе, приготви си лубрикант за панделата и въздишай по пиара си.....

за всичките му мръсни далавери плащаме ние с мизерния си живот-пенсии под минимума,а те крадат ,разхищават и развращават....затвор ,но няма правосъдие у нас-всички министри са престъпници в Б-я

с мизерният си живот плащате и далаверите на политбюро дейците от късният соц до наши дни... а също и на комсомола.

Няма ненаказано добро. Човека е работил за българската сигурност и спря източване на стотици милиони сега го обвиняват.СРАМ!!!

ти , като добър самаританин, може да влезеш с него в сцз, за да му забърсваш г*зъ, след "оперативна"намеса

натъкнахме се от един XYЙ на друг, вместо да станем незавсисима държава като Швеция, Норвегия или Швейцария

Щерев не си губи времето тука а търси някое по закътано и по доходно място на околовръстното, че зимата изглежда ще е доста студена, а спонсорите за писане на глупости си заминават много скоро.

Ненчев едва ли ще бъде осъден. Не и това е целта. Целта е да бъде предупреден всеки следващ какво го чака, посегне ли на интересите на руските военни корпорации. Не изкарвам Ненчев жертва, но е странно да го съдят за това, че е спестил пари на държавата или че е дал работа на държавно предприятие, а не на частно.

Да не си се завъртяла и ти из кабинета му???? Още му носиш мед....

Вижте, в държава, в която Кремиковци струва 1 долар, никой не трябва да се плаши от Съда!

Този Тиквеник е по, по от Свинаров ! Свинаров купи за бюджетни пари розов Кадилак за бала на щерка си ! А този маймун Ненчев , си присади коса и нае за секритарки и компаньонки бивши проститутки ! От любов към Обама и САЩ изхарчи няколко милиона евро да прехвърля и връща двигатели на М и Гове към Полша и от там ! Разстрел му е малко за идиотщината която направи ! Такива като този изрод от първия ден се виждат че са тъпи и крадливи , Премиера е в играта , а него никой не го вика ! Ако ги обесят двамата на една греда никой няма да разбере кой кой е , две фекалий !

Скоро , след 22 ян. Ненчев ще е свидетел срещу Борисов. По същите въпроси. Чакайте и гледайте.

че какво им пречи още веднага???

Единствения който има пряк интерес и има зъб на Реформаторския блок е ББ, а той е дупе и гаши с Цацаратурата.

Пеевски и Цацаров вилнеят, така става винаги когато Боцко слезе от власт.

ЗАГЛАВИЕТО Е ........ОБВИНЕН В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ЕМИ КАТО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КО ПРАИ НА ВЪН ПА И МИНИСТЪР ОТ ГОРЕ!!!!???????????? ТОВА ГО ИМА САМО ТУКА, НАЙ СПРАВЕДЛИВО ...........В АРЕСТА ЩОТО МНОГО АВЕРИ СЕГА ЩЕ МУ ПОМАГАТ!!!!!!!

Единственото престъпление на Ненчев, е че спря кранчето на Руските лакеи и крадци. Какво очаквате от Цацаров, който работи за Шиши

loyola

неговата защита е , че било в интерес на сащ да скъсаме с русия

Свинската цацаратура брани със зъби и нокти монопола на МИГ.Такъв смях е това...Всичко ще пада в съда,но целта е трите свини да отстрелят цялата конкуренция преди изборите.Интересно е,че Гоце и Дпс са недосегаеми въпреки ,че рубладжиската подлога купи хотели за милиони.

Такааа, значи Ненчев разби монопола на Миг. Направо ги срина руснаците със земята. Браво на героя! А какво стана с модернизираните в Полша двигатели? Или май на нас ни трябваше не да ги модернизират, а да ги ремонтират. Иначе и аз мога да модернизирам шевната машина на баба ти. Слагам и мигащи лампички и готово!

Абе, напоследък цацатурата работи добре съвместно с Борисов. То и Гоце работеше с него в това 'правителство'. Та защо си пропуснал Борисов?

Така както вървят нещата до пролетта няма да остане нито един министър на БХ необвинен. Какво нещо е да избереш правилния Президент. Всичкото правосъдие се разшава - хахахахахха

да не намекваш, че Радев казва на прокуратурата кого да обвиняват и кого не?

За кокошка- няма прошка, за милиони- няма закони. Ако беше някой оперативна счетоводителка, за присвояване в размер на около 50 000 лв. щяха да я пъхнат в ареста. А наш Ненчев, с щети за милиони, се разхожда свободно. А, и с още няколко обвинения.

прави впечатление че обект на разследването са министрите правещи и искащи реформа. москов въведе пръстов отпечатък, от които се се пестят около милион на ден. зш0 милиона на година-тези пари са били крадени от болниците и бялата мафия. може да добавите към още 200 милиона спесптени от търговете за лекарства - 500 милиона са спестени от кражби. естествено е да го съдят. същото е при ненчев, които се опита да лиши руснаците от монопола им при ремонта на миговете като вкара в играта поляците. да сега отново ги ремонтират руснаците, но на много по ниска цена от първоначално предложената, защото трябва да се конкурират с поляците и техните по ниски цени. траиков провали далаверата наречене белене за десетина милярда - е и тои си е заслужил обвинението. дянков с ванио танов сложиха измервателни уреди на лукоил - да си плащат данъците. е такава вреда да нанесат на руснаците и олигархията - единия се спомина, а за другия обвинение. само христо иванов още се измъква по неведоми начини - но ми се струва че и на него ще му намерят цаката.

между другото - българия ще се оправи едва когато на постовете като моя почнат да има повече плюсове отколкото минуси. с други думи ще се оправи едва когато народа започне да разпознава кои са добрите и кои са лошите, и когато съда и прокуратурата почнат да гонят престъпниците а не тези които се борят с тях. говоря за колосалните кражби - цанков камък - един милярд, ктб - три милярда, ненужни реактори за аец белене един милярд и триста милиона. четири милярда и половина очевадни кражби и нито един наказан. с тези пари можеше да се довърши магистралата с северна и северозападна българия и да се върне към живот този забравен краи. също така можеха да бъдат инвестирани в образование - в момента заради ниските заплати на учителките персонала в училищата е над шестдесет години.

всеки получава това, което заслужава. не се притеснявай.. като си умен и красив умираш в собственото си легло обграден от семейството ти.. като си тъп мреш като куче в канавката. Това е природен закон, който тези с минусите не могат да променят... и колкото повече доближава денят, в който всичко свършва, толкова повече се озлобяват и търсят кого да набият или застрелят, че да им мине. както казва Ненчев - "да вярваме в доброто".

на Хр. Иванов му повдигнаха някакви неясни обвинения за министерстването му още преди година ми се струва...

Договорите са винаги в два екземпляра най малко. По един за всяка от страните. На всеки екземпляр стоят подписите на всяка от страните. Как се крие нещо, което го има и в друг екземяр, на друго място? Това е толкова дебилско нещо, че думи нямам. Оказва се, че Ненчев и за портиер в МО не е ставал, а те министър го направили. Заключение: държавата ни е на автопилот и все още я има въпреки опитите да бъде съсипана. А ако започне някой и да я управлява вещо, чудеса ще стават тогава.

като е в оставка ,защо назначава свои хора в МО.Сега ще застъпи един негов за шев .Това също е престъпление.

Голям смях! Как Ви се връзва името ..Ненчев и Миг -29???... тоо ако беше Молотовка или Ифа...иди-доди...

Този човек трябва да го наградят не да го съдят че спаси от ограбване българската държава от руската мафия покрай тези руски таралясници...МИГ

Братчед, то това Миг..е аероплан, а не трудовашка кирка, бе! Бегай от тука, че се излагаме и ме бъркат с тебе хората, та да ме псуват и мене за няма нищо!

ВЗИМАЙ ПРАВАТА ЛОПАТА И ОТИВАЙ ДА КОПАШ КАРТОФИ ...... НАЛИ ТАКА КАЗА АГЕНТ БУДА ОТ 6 УПРАВЛЕНИЕ

Перчемлиев се прави на умрела лисица, като Тиквата за офшорките.

И ние вярваме. Чакаме с нетърпение присъдата.

АМА ЗАЩО НЕ МУ ОПРАЗНАТ ЕДНА КИЛИЙКА НА ЧОВЕКА ,АМИ САМО ГО РАЗКАРВАТ, КАТО Е ЗАСЛУЖИЛ........ДА СИ ГО ВЗЕМЕ!!!!!!!!!!!

Кой го направи Министър този лакомник за пари и служба в ЕС ! В това Правителство нямаше нито един професионал , всички неграмотни , ако не е бръснар то е кафеджия или келнер ! Цялото Правителство заедно с Премиера да бъдат арестувани и разследвани и всички пари откраднати от Българския Народ конфискувани , като нечестно придобито имущество!

И ти си като българското правосъдие. Първо всегласно обвиняваш, после търсиш престъпление( ако въобще има). Давай народен съд. Виновен си и толкоз.Разстрел.

Този дъжд от обвинения след оставката на правителството прилича на лов на вещици. Дано да не съм прав. А броят на обвиненията специално съм Ненчев прилича на лична вендета на летеца-президент. Дано и за това да не съм прав

Най-лошото е,че си прав.

Защо Радев мълча, когато при предишния кабинет самолетите ни бяха 8, а сега са девет. До края на годината ще станат 10. До 2019-та ще имаме още 10 нови самолета, това никога не се е случвало от началото на промените

КЪДЕ ГИ ВИДЯ НОВИ БЕ НЕЩАСТНИК F-16 ТРЕТА РЪКА

Спокоен съм, вярвам в доброто", каза Ненчев пред журналистите, които го очакваха отпред. В прокуратурата да вярваш в доброто , това си е вид дебилизъм.

Прокурорите работата им е да го обвиняват - каква точно вяра има в тях - че няма да го обвинят ли? Този изобщо прави ли разлика между съд и прокуратура???

Я да дойдат румънски прокурори и съдии да го видя как ще го хване диарията

Ненчев пред следствието: Спокоен съм, вярвам в прокурорите Нененчев,Ненчев мишок си и мишок си остана. Шапка свалям на Трайчо Трайков, който оприличи говорителката на главния прокурор с говорител на жълтите медии- разбирай прокуратурата.

"Спокоен съм, вярвам в правосъдието и прокурорите - тези почтени хора, които се трудят неуморно" Христо Бисеров и той така ПОВЕЧЕ НЕМА КАКВО ДА ГОВОРИМ.