Първи министър от кабинета ”Борисов” отива на съд

Прокуратурата внесе обвинителен акт в Софийски градски съд срещу бившия министър на здравеопазването Божидар Нанев заради сделките с антивирусните препарати.

Обратно в новината

Коментари - Първи министър от кабинета ”Борисов” отива на съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е Цецко. Тъстчето му е

От хора като теб, можещи само да плюят жлъч, друго не може и да се очаква...

Kакво стана в нашата страна? Cмрад и гнилота от горе до долу!? Bсе кражби от народа.... Tака ли в с и ч к и са си загубили акъла и вървят след дявола? A той е баща на всички крадци....и други.... Oсъзнайте се, той води с а м о до ада!

Въпрос на време е...

А Дянков? Кога? Разпродава държавни предприятия и държавни дялове на печеливши предприятия. Приключва социалната роля на държавата - няма болници, училища, наука, пенсии. Съдят един за пред хорските очи, а останалите рушат с пълна сила, това което не са строили.

И какво като отива? Разходка и обратно.

Всичките ще отидат там, начело с шефа на кабинета.

е па то се от некъде требе да се почне...

Хайде, на слука да е, след него и тотю Младенов заради превишаването и злоупотребата с власт да назначи признат за ВИНОВЕН в ПРЕСТЪПЛЕНИЕ по чл.313 от НК за Директор на Инспекция по труда-Плевен-НОХД 1024/09г на СГС!

Хадйе, на слука, след него и другите. И накрая вожда

Отива защото не си е платил по веригата а нали и другите трябваше да разберат какво ще им се случи.Миналото лято имаше присъда срещу служител на пътни такси от4.5 години за 85000 лева щета значи тук става въпрос за над 100 години.

Надявам се,че това е само началото.Днес - един министър, утре - целият кабинет.

ти не си Ментор, а Ментак. Цецо има апратаменти,повечето наследствени и къща в село Шума (ужаасно скъпа!). И аз имам почти толкова. Какъв е проблема, въшко ?

А Тотю МЛАДЕНОВ КОГА ЩЕ ОСЪДЯТ НАЙ-СЕТНЕ ЗА ЗЛОУПОТРЕБАТА МУ С ВЛАСТ? КОГА ще го осъдят-защото назнначи в с-мата на Главна инспекцция по труда хора от КТ "ПОДКРЕПА"-при Несъвместимост с Държавната служба?, Например-1-я Братонвечд на Венци Върбанов-лицето Данчо Вас. Кънев-признат за ВИНОВЕН за ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО чЛ.313 ОТ нк-С РЕШЕНИЕТО ПО НОХД1024/09Г на СГС!!!!!!!!!!!!!Докога Тотю МЛАДЕНОВ ХЩЕ ГО ИГРАЕ ЗЛИЯ ГОСПОД И ЩЕ СЕ ГАВРИ С9 ЖИВОТА НИ САМО ЗАЩОТО СА ГО ОВЛАСТИЛИ И ТО-завършил-ВиК-работи Социален министър-ето защо България-та никога няма да се оправи-Пример!

А Тотю МЛАДЕНОВ КОГА ЩЕ ОСЪДЯТ НАЙ-СЕТНЕ ЗА ЗЛОУПОТРЕБАТА МУ С ВЛАСТ? КОГА ще го осъдят-защото назнначи в с-мата на Главна инспекцция по труда хора от КТ "ПОДКРЕПА"-при Несъвместимост с Държавната служба?, Например-1-я Братонвечд на Венци Върбанов-лицето Данчо Вас. Кънев-признат за ВИНОВЕН за ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО чЛ.313 ОТ нк-С рЕШЕНИЕТО ПО нохд1024/09Г на СГС!!!!!!!!!!!!!

Един от екскурзиантите, ходили за сметка на хичев до САЩ на съд? А останалите?

Това правителство само експлоатира своите. Назначават министри, после ги нонят и очернят. Тоест хванат хартийка, обършат си задниците и после в коша. Колко министри смениха? Нали всички бяха честни и умни. Как ги провериха?

Ако беше СерГей-овото правителство, щяха да го понижат в председател на парламентарна комисия:)))

Сякаш описваш какво се случи с Лъчо мозъчето ....драги.

Как само звучи - като че ли това е най-корумпираното правителство! Просто това е първото правителство, което не си затваря очите за корупцията!!

Защо така, те нали бяха най-честните!