Петър Москов отива на съд за турските ваксини

Софийска градска прокуратура (СГП) внесе в Специализирания наказателен съд обвинителен акт срещу бившия министър на здравеопазването Петър Москов.

Обратно в новината

Коментари - Петър Москов отива на съд за турските ваксини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

герб разсипа реформаторските министри, а форума освен че е противен е и некомпетентен...

И без пари да ти дават. пак си престъпник. защо си честен, а не си откраднал? Петре не им се давай на лакомите хиени.

А оня очилатия плах Огнян Незнамкой си открадна цяла софарма - и нищо. За милиарди

Две годишна условна присъда.

Когато има ефективни присъди , тогава може да кажем , че има правосъдие и че вървим в правилна посока. Това правителство с този парламент не може да се очаква нещо ефективно и добро .Бърза промяна е необходимо с качествени хора .Колкото по бързо толкоз по малко загуби ще има.

Тоя наркоман си е жив рецидивист, с три обвинения накуп. Лошото е, че след няколко години ще излезе, че е невинен и ще осъди държавата.

КАЗВАМ ТИ ДЪЩЕ, СЕЩАЙ СЕ СНАХО! дъщерите - реформатори го отнасят. да се готвят снахите - патриотари!

Колкото Венци Върбанов го осъдиха,толко и тоя,само малко прах в очите....

Прокурори Съдии и адвокати завидяха за далаверките на министърчето и намериха начин и те да се облажат с по някое левче като му извият мръсните ръчички ,белким подели и с тях част от плячката.

Поредното импотентно театро на българското кривосъдие. Да не забравят да снемат на Пепи пръстови отпечатъци от пръстите на ръцете и краката и това да правят всеки път, когато призовават Пепи на съд, за да се гарантира, че е самия Пепи, а не негов двойник.

Ааааааа ха ха ха ха ха ! И КАКВО като отива на съд ??? Да Ви кажа ли какво ще стане ? Ами ще го ОНЕВИНЯТ завинаги , така както направиха с Масларката , Христо Бисеров , Цв.Цв. и още сигурно СТОТИЦИ такива хубостници ! Те , да напомним СЪЩО ходиха на СЪД ! И тъкмо затова , сега никой вече НЕ МОЖЕ да ги пипне !

не знам някой бг политик или министър да е влизал в съда и да е излязъл осъден от там??? не знам закони ли няма за тях ,те ли са над закона или тука са най-честните хора???

Защо сега(не, че не е за съд), защо не, когато се омаза, за да замажем гафовете Гинко-ЧЕЗ и Доктора, защитил собствеността си ли или да се "покажем", че и ние можем да съдим министри престъпници пред европата (излишно натягане те ни знаят колко струваме)

я един седераст ще лежи у панделата

И какво от това?Въпросът е какъв ще е резултатът.Най вероятно както винаги, като влакът убиец в Хитрино 5 години по късно.Да го духат бедните.

Този още ли не е в затвора?

Защо съучастникът на Петър Москов-Костадин Ангелов все още не е подсъдим, а "управлява" Александровска болница, заедно с шефа на Шалом Александър Оскар. Кой го пази-еврейте ли?

Сега ГЕРБ ще имитират активност и току виж осъдили условно някой и друг министър от коалиционните партньори. Техните си министри разбира се ще оправдаят. :))) Мръсни мафиотски номера!!!!!

Ще му пръднат на бялото прахче!!!

Най-после!

Следва дългогодишно съдебно разтъкаване и кратко съобщение, че няма виновни.

Съд без присъда...

Фашистките подчовеци винаги са обичали Туркия и турското.Кобурчета.

Някой ще отговори ли на въпроса - парите, с които е ощетена държавата в чий джоб са отишли? Още тогава се говореше за тези пари, но Борисов се правеше на разсеян и не му поиска оставката. И как така изведнъж им скимна след толкова време да започнат дело срещу него? Просто трябва на някого да покажем, че нещо се върши в тая държава ли? Това ми прилича на друг здравен министър, който ощети държавата с 2 милиона и само го уволниха.

В съда ще се докаже всичко.Това здравно министерство не задържа нинистър.

Добър орато, спорен политик, слаб здравен министър, диктатор.

Бих казал пълен тъпанар!

Сега на ход е съда, обаче ми се струва че ще го оправдаят по добре познатата схема. И за това не се чудете що Холандия ни спира за Шенген. Ето за такива дела, дела при които няма нито един осъден министър, висш политик, дори чиновник, пък за депутати да не говорим.

След вчерашното решение ДБГ да обявят АнтиГЕРБ Коалиция от всички желаещи да свалят ГЕРБ .... ...Днес ... ...ГЕРБ размахаха Бухалката СГП срещу Десните ...да се Съобразяват какво Мислят,Казват и Правят !! .. Предупреждение към есички Несъгласни с Убийството на България ! Оставка !!

Нали за това го изключиха от ДСБ!

Да не се затича и да им удари и на тях една ваксина, току-виж я сбъркал с тази за шап. Много обичам да ме ръководят хора с две-три години стаж и даже да се хвалят, че ето, и те не са съвсем без хич и ги отбират тия работи. А при и над мен е пълно само с такива, назидават ме, нареждат ми, спускат инициативи и срокове, а работя само аз. Все пак трябва от време на време да си оправдаят четирицифрените яки заплати с нещо.

Всички ГЕРБаджии в кауша!!!

Тоя к.пут не е гербаджия! Тъпунгер....Нема увеличение!

А за пръстовия отпечатък кога? Колко пари от бюджета на здравната система потънаха за прословутите машинки вместо за лечение на болни?

Ли не вярваме.Да посегнат на децата.Няма специализиран,няма обикновен НИЩО НЯМА ДА ГО ОСЪДЯТ,У НАС СЪДИЙТЕ СА В ЛЕТАРГИЯ

Московчанина дА си взема сапунчето и бегом в ЦСЗ. Дано там му оправят тремора в гласеца и краиниците,така де има специалисти по кожените ваксини и ги набиват безпогрешно в аналниa сектор,`estito:)

МАСКАРИТЕ НА СЪД!!

Москов се помъчи да спре кражбите и...прокуратурата го погна Пръстовите отпечатъци бяха заклеймени...защото те спираха източването

Прокуроре,този на външен вид не е лошо да му повдигнеш обвинение за употреба и разпространение на наркотици!А после го захапиза ваксинките:)

явно ако някой иска реформи има корупция ако някой иска някой друг освен русия да ни доставя военното оборудване има корупция ако някой говори против русия има корупция ако някой говори против пеевски има корупция ако горното се прекрати няма корупция в момента корупция няма?!

За Москов ли? Дето парадираше с игри на карти с Баце?

точно това се случи тези които искаха реформи говореха против москва и пеевски в момента са подсъдими не е ли очевидно??

предвижда, ама господата са от голямото "Добро утро" и съдът не им дава тези наказания. Ако беше така нямаше да има един корумпиран чиновник.

га видим акули на топло тогава ще вярваме иначе цаци многооо

Другарето пак са се назобили. Ами кой бе другаре като няма васкини да ги подсигури? Вносителите умишлено отказват да участват в търга за доставка на ваксини. А фесовете услужливо предлагат. Дали не е активно мероприятие? А?

криза с ваксините? Няма го Москов,няма криза.

За саботаж не си ли чувал? Хайде сега... В школата на ДС това и начинащ го знае. А пък ако не е саботаж ти как мислиш, че се задейства активно мероприятие? Ехххх другаре, другаре и с фесове се разпознавате.

Пепи, няма'а се шашкаш, и в затвора има бело.. ;)

За министрите и циганите само се пише в новините, но не ги съдят.

Чии поръчки изпълняваш Цаца...кой поръча Москов...МАФИЯТА ЛИ

мухльо!

Нещо полезно, което да е свършил Москов да можеш ли да посочиш?

О да. Много добре и издълбоко усети къде и кой лъже и мами. И започна от дълбокото. Ама това дразни. И ако за формата беше груб, то поне беше напипал мафяита в дълботоко. А без дълбоко напипване в корените на проблема, проблем не се решава. Само с декларации и безмислен труд нищо не се оправя.

Каква прекрасна новина. Пуснете си отново разследванията на Валя Ахчиева..

А дано го опандизят този мръсен ,крадлив боклук .....ама ...надали...