Гриша Ганчев отива на съд с три обвинения

Специализираната прокуратура е внесла на 30 декември 2014 г. в Специализирания наказателен съд обвинителен акт срещу Гриша Ганчев за "захарната афера".

Обратно в новината

Коментари - Гриша Ганчев отива на съд с три обвинения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ганчев отиваи другаде да правиш бизнес изнеси всичко от булгаря прати работниците на борсата да им плаща боико *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя селски бек Ганчев освен ,че е изключително прост е и нагъл.Толкова на сериозно се взе ,че реши че той кара влака. Мутрите Ганчев и Борисов не могат да се разберат кой да открадне повече е за това е цялата работа!!!!

А помня, че през далечната ... тогава, като избраха Боко за първи път, си бях в Българско и гледах БГ ТВ. Точно тогава горепосоченият герой от статията обяви "Боко е спасителя". От тогава по БГ ТВ гледам само анимации :) Какво не разделиха, в какво не се разбраха ... не зная, но зная, че Боко излезе ли на чело, започва да го гони :)

Вецовете май му ги взеха още през миналия мандат. Колкото до автомобилния завод и новата сграда май и двете са ипотекирани в КТБ. Изглежда че играта стана напечена заради Петрол АД. и рокадите с акции, управление и т.н. Сега ще видим отново Танчето Дончева в действие. Ще бъде интересно.

какъв бизнесмен бе, тоа пехливанин две думи на кръст не може да кажи. Бизнесмен - дрън-дрън. Дадоха му червените откраднати от народа пари, сториха му фирма и коридор за дейността, а той се покачи отгоре като петел на бунище и се взе на сериозно. Тез далавери и измами, да не ги е правил, като е бизнесмен. По телевизията се репчи, че всичко му е наред, бил прозрачен, не се притеснявал. Дрисльо! Слуга на червените бандити!

Този "честен" бизнесмен сигурно се овъртял в далаверки за милиони!

Вожда Тиквоний няма да прости на Гришата Ганчев, че не му "преотстъпи" автомобилният завод в Ловеч! А и ВЕЦовете са в полезрението на Бочко&со! Изигра го Гришката и сега в играта е включен познатия персонаж и масончето в Главна прокуратура! Но Ганчев е стрелян заек и проблема по-скоро е на Бочко(а той носи на бой-справка Сл.Бинев и Ал.Петров)!

Малко театър за пред Европата и млко цирк за пред Бг публиката и край. Гарга на гаргата око не вади, но пък подксча и се перчи т да става сейр. Истината е, че всички политии , олигарси и големи бизнесмени са измамници, партиини отрочета, маскари, лизачи на чужди служби и най-вече на масонски и илюминатски тъмни организации и братства разни. Народа ако е умен, а тои не е, ако е буден, а тои не е, ако го е грижа за просперитета и мира,а него не го е грижа, трябва да се отакаже да играе по свиркта и да делегира права на политическите пионки, да откаже да им плаща данъци и да се сплоти около умни и кадърни хародни хора. Ама мечти. Засега всеки сам или на групички по интереси ще си търсим изхода от матрицата в която са ни вкарали. Успех на всички сърсачи.

Упс корекция на горния ми пост->Малко театър за пред Европата и малко цирк за пред Бг публиката и край. Гарга на гаргата око не вади, но пък подскача и се перчи за да става сейр. Истината е, че всички политици , олигарси и големи бизнесмени са измамници, партиини отрочета, маскари, лизачи на чужди служби и най-вече на масонски и илюминатски тъмни организации. Народа ако е буден, а тои не е, ако го е грижа за просперитета и мира,а него не го е грижа, трябва да се откаже да играе по свиркта и да делегира права на политическите пионки поставени/допуснати от задкулисните играчи, да откаже да им плаща данъци и да се сплоти около умни, честни и кадърни народни хора. Ама мечти. Засега всеки сам или на групички по интереси ще си търсим изхода от матрицата в която са ни вкарали. Успех на всички търсачи.

умни и кадърни, има, ама са мошеници всички до един, единственият начин е някои друг да ни управлявя, 1300 годишният български ген не става за нищо, факт!

защо се мачите да пишете?.......безсмислено еееееее

...да не би някой да вярва, че обвиненията са повдигнати без съгласието и внушението на кукловодите???!!!... сега искат да му вземат бизнеса със завода за коли и да го отстранят от футболното първенство да не мъти водата за печелившите участия в турнирите... едни мушмороци отстраняват други мушмуроци с помощта на съдебната система и тн... вижте кой ще спечели от бизнеса на ГГ и ще разберете кой седи зад обвиненията...хахаха зрелища за простата маса...

Гриша Ганчев e олигарх и престъпник в началото на прехода който е до сега и ще продължи явно.

Баба Нора му е бабувала и му дала да куса от златна лъжичка

Това е удар върху българското автомобилостроене!

пътници ..... :)))))) хахаха аз си спя спокоино

Щом не се подчиняваш на Б.Б така ти се пада.

А вальо златев кога??????

Къв Валю тук говорим за Президента Стоянов за премиера Костов за всички след 1990 до сега.

лошото е ,че те докато крадат ние си мълчим и колкото повече мълчим толкова по късно децата ни а май отива на внуците ще са добре заради 1000 крадци.

аз съм регистриран и вече са ме засекли , слаб съм за сега ,но ако народа въстане жална им майка.

Мутрите започнаха да се нареждат

Не мога да разбера тези на които им дадоха властта и парите на времето.Идва един момент в който трябва да се спреш и да даваш на народа иначе народа ще те шиба.

Бойко докато не завладее бизнеса на Гришата няма да го остави на мира. Очевидно много са апетитни най-вече ВЕЦовете които има.

ПОРЕДНИЯТ ТАРИКАТ,ИЗНУДВАЧ,БОКЛУК.....

Така си приемат законите ,че следващия да не може да търси отговорност на предходния .Дайте да видим договора на ЧЕЗ за ТЕЦ ВАРНА ааа? Ще кажат че е секретен боклуците.

Сигурно който е подписал договора е ощитил България минимум с 3 000 000 лева и къде е закона и новото правителство? Когато са давали ТЕЦ -Варна на ЧЕЗ не са ли биле длъжни да направят сероучистки и да отговарят ня европейските или само са крадяли от нас пари и сега оставиха 700 човека без работа?

Вие не разбирате ли ,че няма БСП или ГРБ или ДПС Или други партии създадени от основните играчи.Народа трябва да скочи иначе сме будала.

Не знам защо не стана като в Русия олигарсите си платиха данъка или избягаха.Тук сега за месните избори таакова мазало ще стане :)))

След подновяването на това дело следва облитане на територията със въртолет и заснемането на палати с басейни,вили построени в ,, чашите,, на язовирите и други такива и предаване на снимките на НАП и т. н.

Това е правено и мина номера.

едва ли някой се е съмнявал че този малоумник е престъпник, както и домусчиев, както и другите мекерета, които се врат в спорта

Както Цоки и Боки.

Когато държавата е мафия ,какво чакате хора.За да има промяна трябва сопа.

какъв бизнесмен е тоя ?! колкото кюлев е банкер а жоро илиев застраховател боклуци

Така-а-а...преди време (2011) един наш премиер беше награбил и Лукойл, и ЕРП-тата - то не бяха нарушения, то те беше неспазване на договори и какво ли още не. Но - хората си платиха комуто, където и колкото трябва, и нещата се утишиха отведнъж. Както е тръгнало, най-вероятно и сега ще стане така, или най-много три месеца условно... Вариант - ще си плати човекът или ще си раздели бизнеса с някой "наш" човек, и всичко ще се потули, както обикновено.

Цял свят знае ,че българите които имат пари са от ДС само ние в БГ не знаем аааа

до кога този комунист ште бъде на свобода на тази мишка даржавна сигорност даде милиони и сега той бил лош явно е забравил кой кара влака

"шт"е д"а"ржавна! сиг"о"рност! кой клас си завършил? и какво всъщност искаш да кажеш?

С голям личен интерес следя как ще завърши 1-то дело на така наречен специализиран съд и европа го наблюдава .

Олигарх народе няма да видите в затвора. Вероятно да изгърми някое име за успокоени на народа .Но ако искат шенген ,ще трябва да се стегнат малко и ще изгорят няколко бушона.

Разбирате ли ,че ако Богаташ влезне в затвора ,трябва някой да му е дал парите и той да влезе ако има държава.

Тоя глупак няма да се измъкне . Понеже е прост сам стъпи на килима,че и детето си забъркал в простотиите си. Не му е ясно на глупака ,че въпроса със захарта е в кръгозора на европейската комисия. Защо ли, отговора не е за прости хора.

"НАП", "Укрити данъци"... студено, студено г-да! Търсете в посока Митко-Каратиста-Пашата-Тиквето! Мислех, че и най-тъпият знае за тази схема!

Ха да видим сега кой,кого ще бутне?В първия рунд Гришата бутна Боко.Аз твърдя ,че ще спечели този когото Първанов подкрепи.Ако на Бойко му се иска да стане президент,ще слушка Първанов/разбирай Доган/.Иначе Пашата взема захарния бизнес а Бойко се прощава с президентсвото.

хаха рче захарния бизнес и сега е в Гришата

Още не се е родил съдията който да осъди Гриша Ганчев и неговия син . С милионите които има Гриша Ганчев , може само да му пръдн....т на к.....а . ЗА пореден път ще се види колко смешен съд имаме в тази държава ....ПАРОДИЯ

Ловеч остана наполовина заради този пишлегар. Хубаво е, че ГЕРБ опитва да направи от постокомуистическия кенеф държава. Друг до сега не се е противопоставял на съда, за да започне да работи. Ето и поредните резултати. Но когато видя ТИМ-аджия в съда, тогава щше ги призная наистина. За сега са на 50%, което е пак нещо, но не много. Предполагам всичко наведнъж не може да се промени. Да сме реалисти понякога е по-важно, отколкото да сме големи умници.

Ти си малак.

Какво стана с Христо Бисеров и защо мълчи БНТ -1 За другите ми е ясно.

Време беше.

Когато в България гражданите (суверенът) прехвърлят законодателна власт за определен период от време, през който гражданите са ЛИШЕНИ от законодателна инициатива и решение, и същевременно гражданите са се ОТКАЗАЛИ от КОНТРОЛ. Тогава настъпва най-опасният момент за гражданите, защото гражданите на практика поверяват ВЛАСТТА БЕЗКОНТРОЛНО и НЕОГРАНИЧЕНО. Това от своя страна ВИНАГИ води до открита УЗУРПАЦИЯ на властта през този период, в който суверенът на гражданите е фактически ПОДМЕНЕН. В този момент, върховенството на закона е НЕВЪЗМОЖНО, защото, на практика, гражданите (суверенът) е само НАБЛЮДАТЕЛ без да има някаква РЕАЛНА власт и РЕАЛНА информация в своите ръце. Ето защо в РБългария НИКОГА не е имало демокрация. Демокрацията винаги е била и е - ПОСТОЯННА ВЛАСТ и достъп до пълна, и реална ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин (Швейцария, Исландия). Демокрация е - ВЛАСТ за ГРАЖДАНИТЕ.

Българското правосъдие и система/закони са на този хал именно заради пустите фрази с които сте облечени законите създавани от ВАС - висшата форма на корупция и простотия. Глупак е този който и най-простите постулати облича в сложни фрази, Умен е който сложното прави просто и достъпно за хората. Но ти си далече от всичко реално.

малкото от което се нуждае БГ е разни дърдорковци да разводняват терена, който те самите поливат. Действия, а не плямпане на тема - виж ме колко съм велик празноглавец.

Не три, а трийсет обвинения да му трупнат, дори и три косъма няма да паднат от главата му.

еми за това се надявам на европата.Те са корупция ама на 30? а наще на 90% ми да се спрът малко.

Тъпаци ,винаги в БГ е било планирано ,това че вие не сте разбрали е друго.:)))