Обвиняемият Москов: Защитих здравето на гражданите

Пресцентърът на министерството на здравеопазването разпространи изявление на д-р Петър Москов във връзка с предявените му от прокуратурата обвинения.

Обратно в новината

Коментари - Обвиняемият Москов: Защитих здравето на гражданите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Масово медицински работници разказват как оперират без да има нужда, за да се точи касата. Безсрамник! УНИЗИ БЪЛГАРИТЕ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ С ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ, ЗА ДА НАХРАНИШ СЕБЕ СИ С ПАРИ ЗА СМЕТКА НА ЗДРАВЕТО НИ! дАНО ИМА ГОСПОД!

Тоя бандит е изнесъл за Турция 5 милиона ваксини произведени от Бул Био. За производството на ваксините не е платено нищо! Стойността на една доза от БЦЖ ваксината в Турция на едро е минимум 8 долара. Подарил е на турците 40 милиона тоя крадец! А е внесъл от Турция ваксини боклук, дето са с изтекъл срок и опасни съставки, стават само за унищожаване. Бая голяма далавера е завъртяло опуленото тарикатче. Със сигурност не без знанието и активното помагачество на бай Х.й! Ей бандитска държава, бре! Сигурно ще си плати на прокурорите и пак ще заметат случая!

Нали знаете как се печели конкурса за прокурор и съдия? Никой от тези мишки няма да си плюе хляба. Всеки прокурор и съдия има партийни приятели, макар да не е член на партия.

Браво Москов! По-сигурно се чувствам някак си като знам, че се бориш за здравето ми.

Боклук Москов--излизай по скоро от кабинета си завинаги--Прокуратурата тебе ли обвинява за престъпление--или Пресцентъра на МЗ-- Защо караш подчинените си да пишат глупости --Какво нахалство--ако бях Прокурор--на тоя веднага бих сменил мярката за неотклонение с -задържане под стража--защото манипулира хората

е че се опита да размътиш водата на бялата мафия. Изгубиха пари. Почна да спира източването на системата и т.н

Този нещастник има ли деца? Идиот убиец! Да го набучат на кол!

прокуратурата обяви че ваксините а в ред. не са некачествени или опасни

Не им ояснявай, те са животни. И си заслужават бедността. Заслужават си БСП да ги лъжат и доят до кръв. Не виждаш ли, че е нахъсан от групичката, излюпена от ЦК на БКП и тзи групичка един по един излъчва милионери, които се изнизват из Европа, а оставят телетата, издоени до кръв в поредната криза и икономически спад, който са оставили. Това с аолигофрени, бе човек, няма как да им обясниш. Няма как да им обясниш, като се радват на дупка за пловин милиард, защото в клуба им им шушнат колко много се печели от АЕЦ. Ккато и се радват а неизвестна цена, която да платят затази радост. А в същото време храчат, че якой осигурил в пъти по-изгодна сделка, за да покрие нуждите на страната, и като им е спестил милиони. Това са олигофрени, те не могат да живеят със свестни лидери, няма им я дозата деспотизъм и комунистическа лъжа.

Не на кол! На химикалка!

Може и на един по- големичък и четвъртит орган да го набучат!

По-точно е да се каже, че Москов ни взе здравето!

Взеха ти го комунистите. Москов ти го връщаше постепнно, че хич не ти беше останало. Да е говоря, че комунистите те оставиах да си пасеш ядрените салати, за да не обидят руската империя на злото СССР. Ккаво здрае ти дават те, нямаш си представа. Тогава в Швейцария (далеч от аварията Чернобил) имало забрана кравите да се хранят с фураж, събран след аварията. В грижовна социалистическа България сервираха изобилие от салати във введомствените столове! По-долу сте от гоевда, за това се грижеха за вас по-зле, отколкото за говедата. Че и ги хвалите сега. Просто, тъпо, уродливо - комунист.

Костоф, вземай хаповете редовно - от проверен дилър, най-точните са в Израел. Не вярвай на ЦРУ, веднъж те прецакаха.

Помня, една моя позната, много хубава, но скромна в интелект ми съобщи тайната за Чернобил. Все пак се посъветвах със съседа ми инженер в АЕЦ"Козлодуй" и после в бакалията - агнешки дробчета, бъречета,сърца,чревца и пр. стояха! Преди бе проблем и едно кило да купиш. Явно не е била голяма тайна. Накупих 5 кг, обадих се на приятели и стой та гледай... Следващата седмица реших да повторя операцията - ядец! Дали съм умрял? Едва ли, но половината ми съседи умряха млади -50, 60 годишни. Нерви, лош алкохол. Между другото в района на Чернобил са родени братята Кличко. Може би затова са толкова здрави?

Психично неустойчиви политици не бива повече да правят експерименти с българския народ !!!

виж сега , като откраднаха милиард и половина от бюджета на здравната каса, ти къде беше ? взеха ги и ги прибраха в бюджета на държавата,у щото имало големи пробиви . като осръвнеменят цената на пътеките, никой няма да лъже. не може цената на пътека за е 120 лева, те отиват само докато те регистрират в системата и ти пуснат най елементарните изследвания. след това ядеш от моите пари за заплата.

Дянков постната пица... Убийци и крадци! На съд и в затвора! А дали боко успя да построй затвор за цялата си шайка?

Дянков показа пицата, която му оставиха БСП с ДПС, момче тъпо. Това беше в началото на мандата на ГЕРБ, след като година и половина БСП прави икономически спад преди това. Сега загряваш ли, че който те лъже, ти е готин, а който ти каже какво се случва, ти е лошият?! Ами прост си. Няма комунистичекса държава, която да не е на постна пица. За декада ще е на блажна и след това, като издуха всичко, ще е пет декади на постна. Това сте вие некадърниците. Погледни има ли бюджет на плюс, докато е управлявало БСП и ела да ти се изплюя в лицетео след това, дето ти пък плюеш Дянков. Дянков в невиждана криза постигна икономически ръст, бе! Ти си проста свиня. Грухтиш простотии.

Умът ми не го побира! Как е възможно един толкова побъркан лъжец да е бил министър! Поне да се беше научил да смята!

Моят коментар за Москов не беше извън темата нито съдържаше спам, а казваше верни неща за обкръжението на Москов. Егати цензурата. Боковщината действа усилено. Пуснете ми коментара, че иначе ....

Преди няколко години престоят в бедна общинска болница беше 40лв на ден.

Емблематично нагъл крадец! Изнася български ваксни за 40 милиона долара, а внася негодни турски боклуци, които са за унищожаване. Освен това българската фирма Бул Био не получава и една стотинка за производството им. Ама колко нагло лъже тоя, няма равен!

Да се спре безумието с пръстовите отпечатъци и Москов да бъде осъден за всичките идиотщини,които направи! Не сме имали по-некадърен и неадекватен министър,който ни мисли за примати и обижда и лекарското съсловие!

цялото лекарско съсловие тръпне в радостно очакване на Пепи, като се завърне в произволно избрана от него болница, за да работи. или ще емигрира някъде ??

Москов е искал доброто на обикновенните българи - бързо да ги изпрати в един по-хубав свят.

НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА: В ПОСЛЕДНИТЕ СИ ДНИ КАТО МИНИСТЪР ,ПИЯНДЕТО МОСКОВ И КОМПАНИЯ, БЪРЗАТ И ПРАЩАТ ПАРИ ЗА ИЗМИСЛЕНИ РЕМОНТИ НА ОПРЕДЕЛЕНИ БОЛНИЦИ ОТ КОИТО СИ ЧАКАТ И КОМИСИОННИТЕ!! СПРАВКА - БОЛНИЦА ПО ХЕМАТОЛОГИЯ ГРАД СОФИЯ С РЪКОВОДИТЕЛ ПРОФ МИХАЙЛОВ ЩЕ ПОЛУЦИ ОКОЛО 1 000 000ЛВ!!!

на Москов да е защитил здравето ми. По- скоро обратно. Провежда ГЕНОЦИД на българите- забранена ваксина за бебетата ни, пръстови отпечатъци за всички/ но нали сме гои, нямаме права/ Някой е писал-турско мекере, а аз ще кажа не, по-лошо, еврейско.

тия ваксини има живак. а живака е забранен , дори термометрите вече не са живачни, защото се приема, че при счупването им би могло да се замърси средата и това да доведе до фатални последици. дори Цар Киро го съдят сега за притежаване на живак. кой даде разрешение да се ваксинират бебетата с тези ваксини и къде е била инспекцията за изследване на нови лекарства и която би трябвало да е дала или да е забранила употребата на тези ваксини ?

Всички са в кюпа.

Марш в затвора турско мекере.

Има си хас да допусна калъф като тоя да се грижи за здравето ми, хеле пък на семейството ми...

Калпав министър - нека го съдят !

А бе май цялото правителство се е увъртело в пари от турската далавера!

По добре ще е сега, да се защитаваш пред съда, иначе знаеш...панделата няма да ти се размине...така е за всички крадци и мошеници употребили глагола -гепи!

Тоя опуления крадец добре го наЦацориха! Тресе го яко шубе, та ще му изпаднат дзъркелите! Ама продължава да наглее и лъже, което впрочем е типично за всички бандити!

ПРЕТРЕПИсоросояд спасиРОДИТА!!!

Какво ревете за тия отпечатъци? За операция на окото в софийска болница ме приеха по документи в петък, а реално влязох в болницата в понеделник. Резна ви Москов далаверките и завихте на умряло. Не можели да вземат отпечатъците. Просто не искат, за да си продължат краденето.

а на психиатър ходи ли ??

А ти?

Напълно вярвам на Москов .Ако искате да спрат кражбите в здравната система подкрепете го.

А, този освен ваксините, дали ще даде пръстов отпечатък?

Москов задължително ТРЯБВА да влезе в затвора ! Искаме и задължителен тест за наркотици !

Мани, че ще срутиш "демокрацията"...

Сега ще го оправдаят и ще излезе по-чист от момина сълза. После никой не може да го съди по този показател. Така, че. Цацаров пак работи за тях. Всичко е игра, "пунт и пластика" му казвахме едно време.

Аз съм първия изпран,тия само повтарят

Москов и Пръмова са виновни за загубените избори и доверие към Герб.Много хора не гласуваха за Цецка ,вкл. аз и моето семейство.

И малоумника, който ги назначи.

Граждани, моля правете разлика между лекари и престъпна организирана група на Москов, Шарков, Костадин Ангелов, Пенков от МЗ. Аз като пациент не мога да кажа нищо лошо за моя лекар, който се възмущава от безобразията така както и ние всички, но никой не иска да го чуе нито него нито нас досега. Адано сега следователите и прокурорите да слушат тези които не искаха да чуят гласа на хората.

Заместниците му какво чакат?

МАЛУМНИКО, СТИГА ЛЪГА

Този в клетката до живот.

ИЗРОД БЕЗПОДОБЕН ! Доктор Менгеле наруши правата и личната неприкосновеност на всички българи ! Тоя е 100% зомби !

Изглежда не можеш да четеш какво пише в статията. Ще си го отнесеш пак от твоите, види се... Падмеш ли им на БСП, има да плащаш после още две петилетки кражбите и дупките за по половин милиард за АЕЦ с незнайна цена :-) Храни си руските империалисти, аз ще храня семейството си. Хайде със здраве, че Москов се опита да ти го върне...

третират ни като престъпници

Защо още не сте го сритали този нахалник и имитатор на Хипократовия закон ! Време Министър направил гаф със здравето и живота на гражданите да се заковава и вкарва в СЦЗ без Съд и присъда , там да гние и въшлясва !

Д-р Менгеле,очаква те нов Нюрнбергски процес!!!!!!!!!!!

Поддържам направеното от д-р Москов и дано да остане внедрено в работата на МЗ.

Ха! Много били близки реформаторите с Ердоган ! Такива сделки не се сключват случайно на правителствено ниво ! Какво друго се разбраха с тях ?

ПРЕТРЕПИсоросояд спасиРОДИНАТА!

Този наркоман заслужава да го затворят до живот при най-даровитите ромияни, гад подкупен.

Кво здраве, кви 5 лева ,измамници проклети,дано присъдите да са ефективни.Всички вие от крадливото правителство на Тиквата, доста сте излизали турски гъзове,всичко каквото има да далаверите, сте го изтъргували с иначе съседната нам държава Турция,А на каква цена ,надяваме се, освен прокуратурата и българският народ да научи.

И как защити здравето на гражданите, бе умник?! Като натъпка дечицата с Тиомерсал ли? Жалки отрепки!

Смъртно наказание за доктор Менгеле. Болен от рак

този алкохолик и зависим човечец съсипа здравеопазването, което едва креташе, на този трябва дамчу се отнеме званието лекар, той е убиец

Нека се знае : Цената на една българска ваксина БЦЖ е 1,90 лв. Няма как Москов да твърди, че 5 милиона броя от тази ваксина е щяло да бъдат продадени за 400 хиляди лева в България. Няма как. Реалната цена на 5 000 000 ваксини БЦЖ е 9 500 000 лева. Ваксини на такава сума той е дарил на Турция срещу внесени ваксини с живак, които са забранени за ползване в ЕС на стойност 4 000 000 лева. Реално е ощетил държавата с 5 000 000 лева. Не може да твърди, че ваксина, която струва 1,90 готова, произведена и опакована според него да струва 12 стотинки. Няма такава ваксина на такава цена. Просто НЯМА. Москов толкова се е увлякъл в лъжите си, че не се усеща вече колко и как лъже.

Тоя е недосегаем за съдебната система по психически причини.Ползувайте психиатриите.

пръстовите отпечатъци една табела с номер и при бай Ставри в софийския да го ваксинира

Уважаеми д-р Менгеле, обяснете колко българи сте спасили с турските ваксини, които са забранени за употреба....

Не е виновен Пепи.Виновен е този,който го е назначил.А него Вие го назначавате.Ако Пепи Ви харесва пак гласувайте за Боко.

Москов е най-успешния здравен министър до сега,който в "блатото"здравеопазване се мъчу да прави реформа.