Прокуратурата изчисли: Овчаров е ощетил ”Бобов дол” с 9 млн.

Спецзвеното “Антикорупция“ на прокуратурата предяви прецизирано обвинение на бившия енергиен министър на Румен Овчаров по делото "Мини Бобов дол“.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата изчисли: Овчаров е ощетил ”Бобов дол” с 9 млн. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На практика тия дребни обвинения са опит да се прекрият огромните чети и вини на Овчаров,за милиарди с АЕЦ и газовите доставки,все в полза на Русия.!

Да ви каква е истината всъщност защото съм запознат!!!Та дело се завежда за да го оправдаят и да не могат да го съдят за същото нещо повече законодателството ни е такова че 2-пъти за едно нещо не може да се да се съди! Подшушнали са му да го задейства да даде малко пари вместо много после!!!А вие си вярвайте и пишете каквото искате !НАКРАЯ ЩЕ Е НЕВИНЕН И НЯМА ДА ИМА КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВО! То голяма част вече е прехвърлено на дъщерите му и сметки и тн .АМА ТОВА Е ДРУГА ТЕМА!!!

Най вероятно ще го осъдят посмъртно с 10лв гаранция :D

9 милиона са капка в морето на щетите, нанесени на всички нас от този престъпник. Това, че все още е на свобода е доказателство, че у нас мафията си има държава, в която прокуратурата и съдът са корумпирани.

АЙДЕ РУМЕНЕ МЯСТОТО ТИ Е В ЗАТВОРА.

Ще осъдят този бандит- комуняга, колкото осъдиха съпартииката му Емилия Масларова, която приватизира с крадените от нас пари балнеосанаториумите в Павел баня и Старозагорски бани. Комунистите са генетически крадци и разбойници, в царство България са крали мандри и кметства, сега банки и народа. Само принадлежността към червената партия е доказателство за престъпност. Лидерката им Кур нали я е откраднала милиони от Техноимпекс, агент Гоце над 120 милиона, Гергов над 250 милиона, Ковачки - над 300 милиона, Румен Петков - около 100 милиона, ...

Ако някой наивник си мисли, че този нахалник ще бъде осъден от български съд, то много греши. И тука не става въпрос за конкретен измамник като това изчадие, а за цялостна система от критерии за правосъдие. За да наложиш такова ти трябва да си икономически независим в действията си, защото финансовите възможности на подсъдимия не би следвало да имат влияние върху решенията на съда. Да, ама не! Защото няма как този, който разследва, обвинява и съди да не погледне в джоба на обвинения. Не е възможно този, който взема 3 хил. да съди човек, който има 300 млн. И тук не става въпрос само за съдията, но иде реч за цялостна система, като се почне от следователи, прокурори, /и техните началници/, та да се стигне до 1-ви, 2-ри, та и върховен съд с 3ма, 5ма /и техните началници, които са ги сложили там/Като си представиш отлагания по болест, по нецелесъобразност, смяна на адвокати, експертизи, двойна, тройна, петорна, връщане за доразследване, обжалване, нови факти.. Това е една сага, която така е замислена, че на практика обвинението все някъде ще падне и край на предаването. А накрая ще падне по давност. Дори и да си убил баща си и продал майка си и то публично -все едно ако имаш капитал, то адвокатите ще те измъкнат от всякаква каша. ЗАЩОТО МОЖЕШ ДА ПЛАЩАШ. Ами те "осъдиха" Ковачки с "условна" присъда за кражби, но и тя падна на по-горна инстанция и..толкоз. Така, както съдиха, Масларова, батко-братко и кой ли не още. Глас в пустиня и прах в очите на хората. Обаче ако не може да плащаааа, олелеее! Жална му майка юнашка! Никой няма даже да му знае и името. Затова не ни искат в Европа, но и там не е много по-различно. За жалост.

Този нагъл путьо и червен разбойник отдавна трвбваше да е под земята за безбройните си престъпления към България и българския народ

Така се прави : От 2006-2007г. досега , само сте изчислявали , и накрая на 2017 , е излязла сметката -уж де ! Сега докато се задейства , процедурата , проверките , евентуално ( не вярвам ) дело , а и то ще се точи няколко хилядолетия - СИРЕЧ : Докато го ''осъдите '' , Румен Овч. , ще на възрастта на Рамзес II !!!

далавера в Бантустана, нещо не е наред.

Ами Боршош и Вяра Анкова с колко ощетиха бюджета?

"...прокуратурата предяви прецизирано обвинение." изразът "прецизно обвинение" ни прави голямо притеснение за изхода от делото. р. овч. може да си позволи да плати на спецзвеното петорната сума от така посочената и пак бълха го ухапала, но поне ще е споделил по "комунистически" част от придобитото от народа заради потребностите му със свои събратя, заради възможностите им.

Е и какво като са го признали за виновен че е ощетил с 9 милиона? Ще го осъдят ли да възстанови щетите барабар с лихвите?... И затвор.... Другото е бош лаф....

Ще го хванете за...... ! Ще се разболее от един куп болести и сте до там , защото ще ви замеря с права за които дори и не сте чували ! Защо ли имитирате ''някаква ''работа ?!

Ако е вярно / дай боже/ би трябвало от кумова срама да споменат и др. Ковачки.Не е лошо да обелят две приказки и за онези,които ги оправдаха!

Ей,тоя си живее като крез в ИМЕНИЕТО си в Саранци. Нон-Стоп си джурка по света. Така е ЯКО е залебил. Старар партиен кадър ръжда не хваща. Нищо няма да му сторят,само ще го освободят от бъдещи проверки. Гарван,Гарвано.....

Този копелдак вече трябваше да е излежал половината от присъдата си.

Ако аз ощетя шиба..а държава /примерно/ с 90 000 лева, какво ли ще се случи?

Овчия нанесе и непоправими щети на инженерно-проектатнските организации с изключителната си помощ за ликвидирането на Енергопроект. Сега няма проектанти, които да проектират елементарни хидротехнически съоръжения в страната.

Определено вече е ясно, какво се е целяло с помията по Добрев. Целта е била да се отклони вниманието от поредните доказателства за р.офч!

Нашия съд може да го наречем "чистилището" . Влизат в него престъпници и излизат чисти и неопетнени като новородено. Предполагам както е традицията съдия-ще получи коледна премия и Р. овч ще е невинен.

Колко много работа има за "Наглите" - 1,2,3,4,5,6,7,8,..........100......

Да го видим осъден, пък тогава ще викаме "браво". От години се знае, че този човек е ощетил държавата с милиони. Явно много са влезли в джоба му. Ама още си ходи свободен и никой не му е поискал и лев да върне. Че и цяла партия задкулисно ръководи и гледа пак да се добере до властта.

Много шум ,както обокновенно за нищо.Досега да има някой комунист осъден,значи нещо като прокуратура не се справя добре,даже изобщо накрая все пропуска нещо

Бочоолу отвръща на удара.....Както и за прословутата ,,афера цанков камък,,,- Простотии...

смешници сте всички, никой не може да го барне това червено светило, а сте барнали а ше има...

ако този класически червен крадец го осъдят, нещо в което се съмнявам, ще гладувам винаги за ББ всички знаем че е крадец от класа, ама не знам защо няма кой да го осъди и вкара в панделата

govnioo,nali i ti se klanuash na Alaha shti ebem pichkata maichina pomashka! gledai da ne zaminesh pri nego!

той не знам дали е "говньо" ама ти си, щото дори и на БГ език не можеш да пишеш..

Пролази живот,изтече давност,за това айдуците,дето бастисаха държавицата ни си живеят жовота.А кьоравата Темида тъне в корупция и в разкош.

Ощетил е грънци.Опитват се да скалъпяват нещо американските боклуци.Софианци и експерти хайде бре,де гиди мишки корумпирани.Този е един от много малкото останали хора можещи,знаещи и на когото винаги се разбира какво говори.В един вестник пише,че Боко е ощетил България за всичкото си време с 500 милиарда лева,ами сега???

В крайна сметка той сам се оправда, човека. Докато беше на плаж на Копа Кабана, каза че е невинен като сълза и беден като муха.

Сомо - ах недей! Българският съд да му нвложи глоба от 4500 лв. на тоз злодей. Така ще му се пада.

То, да беше само той, с мед да го намажеш....А сегашните с техните милиарди какво ще ги правим?

Е, и! Ще му пръднат на суджука! Какво изчислявате, пращайте го при бай Ставри!!!

Всички партии са корумпирани и всички крадат, това че уличават от време на време някой политик е само прах в очите , всички уличени досега политици са оправдани напълно. Партиите имат споразумение което им дава право да се конкурират и уличават, но не им дава право да вкарват в затвора. Затова досега имаме десетки уличени политици, но НИТО ЕДИН В ЗАТВОРА.

Кой не знай Овчар войвода, кой не е слушал за него..? В южна Америка бяха най-ефективни Ескадроните на смъртта Не призовавам за тях, само напомням. Такива като него не бива да умрат от естествена смърт - няма да е хигиенично.

До Бг-Парламент Кога ще се гласува награда , златен орден 1-ва степен , заедно с награда от 1 милиард евро , за ''КРАДЕД НА ПРЕХОДА'' ?

Интересно , пак търсят под вола теле!Този който има да плаща платил ли на ТЕЦа или още не е платил?Сегашните министри търсят ли вземанията !Директора който е бил по Овчарово време същия ли е?А бе май Бойко пак се крие зад гърба на БСП....стари номера Цацаров ...избраника на Борисов, я се скрийте!

..... всичко по реда си охлюв, първо червения мандри р.овч. да си изсърба попарата, после и другите.... ако искаш да ти направя цветно табло да схванеш..... стига инсинуации по ниновски.... да връща милионите и беж в затвора.....

а червените бабишкундери ще ходят да му скачат по манифестациите, пък той ще ги гледа благо и ще им обещава благоденствие...

КОЛКОТО ОСЪДИХА МАСЛАРОВА ТОЛКОВА ЩЕ ГО ОСЪДЯТ И НЕГО . . . ИЛИ ПЪК КОЙТО И ДА Е КОМУНИСТ !

А Съдът , реши : След извършената ''проверка'' , нарушения няма , .....парите са толкова , и вече са наши

Само с 9 милиона?!?! Той сигжуро два пъти повече е гушнал от всичките си далавери за сметка на България и българите! И сега какво да очакваме - другарско порицаване пред строя?! Какво се случи с оная червена свиня мазнярова?! Нищо!

Един типичен червен бок.лук.

Не е типичен , той е ДОАЙЕНЪТ НА КРАДЦИТЕ НА ПРЕХОДА.

Уникален крадец. Интелигентното лице на Мафията в енергетиката.Адски нагъл в годините. Не знам,не мога да преценя,до къде точно стига гьосуратя на политиците и безпомощността и корупцията на магистратите. Емблематични крадци на т.нар."Преход"се оказаха тотално невиновни,скандално невинни.Мургина-над 200 мнл.ДДС.Марио Николов-по САПАРД над 146 мнл.,Батко и Братко-над 130 мнл.и мн.,мн.други.И същото продължава днес,с пълна сила.

teleto borisOFF-16 MILIARDA! DA VI EBA NA SICHKITE MAIKIATA!

А ние с Пеевски си делнахме 4 милиарда от КТБ!

C толкова, ощетил държавата, а колко е лапнал той?? Tова ,да каже държавното обвинение!! ясно е, че държавата не може да се справи с тези крадци, ами само народната тояга ще ги оправи!! "Kво" стана, с оная Mургина, с оная министърка на социалното министерство дето правеше врътки за милиони със старозагорската болница?? Hищо, нали??;)) Aма, ганю си е виновен, че му вземат залъка от устата и той ги търпи!!;)

9 милиона! Този е откраднал поне 900 милиона!

Р. Овчъ. , се подиграва на народа в България , много прозрачно , не му пука че е КРАДЕЦ НА ПРЕХОДА. Защото Съд. система в България е още в отпуск.

До сега , не се ли знаеше ?

Олигарх, вън от лявото. Курнелио, гнилите ябълки. Редно е за нова лява партия, без старите айдуци. На чисто.