Обвиняват Октай Енимехмедов в хулиганство и закана за убийство

На Октай Енимехмедов, който по време на Осмата национална конференция на ДПС насочи пистолет срещу Ахмед Доган, ще бъдат повдигнати обвинения по чл. 325 за хулиганство и по чл. 144 за закана за убийство по Наказателния кодекс.

Обратно в новината

Коментари - Обвиняват Октай Енимехмедов в хулиганство и закана за убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ е вярно че режисьор на фалшивия атентат е директора на Сатиричния Театър Калин Сърменов, защото той има опита на Михаил Михайлов(Милото) и е професионалист.

Абе хора,нали божем има правосъдие,така ли трябваше ...със саморазправа,егати извергите,колко злоба има у тия ,,депутати с големи заплати",не,затвор и осъждане на Октай Енимехмедов,а съд за Биячите-Депутати-тия мазни люде с двойни бради и големи търбуси,дето са със 2-3стомаха и все им малко парите и властта,а пък народеца може да кара и на фотосинтеза,понеже няма стомах и власт...

Гледам бая тъпанари обясняват, че с хаосен патрон ако те гръмнат в очето от 10 см няма да ти стане нищо. Това не е опит за убииство, но се тълкува така, ако се извади пистолет си е опит ако ще и играчка да е. Тази охрана, ако имше такава трябваше да го е застреляла в момента в който ивади оръжието. Малко беше боя те ММЕ-ците издържат по повече:)

тук 2-3 Волен Сидеровци си правят форум хахахаха

Две обвинения! - Че е бил със сигнално-звуков пистолет и му е засекъл! - Че не е успял да направи нищо, освен един цирк!

Октай пръцна (с пистолета), а прокурартурата вече се на... с обвинението ? Що, така, господа? А, за линчуващите тютюноберачи, няма ли да има нещо?

ZAshto niama da se tarsi otgovornost na biachite ZASHTO,ZASHTOTO PROKORORO E GOLA VODA>>>>>

Един етнически турчин, показа на заспалата българска нация, че е истински и достоен български гражданин или казано по друг начин: НЕ на Доганизацията на България

Сигурен ли си, че етническият турчин е имал политически подбуди с цел анти-доганизация? Ако беше така, щеше ли да скочи на сцената със звукови патрони и пипер, вместо с истински?! Каква ти анти-доганизация, като сега го направи герой?! Това е политически сценарии за омърсяване на България, като са използвани лични, финансови или вътрешнопартийни мотиви, за да подмамят този младеж.

Luna0102

А какво стана с регистрациите при криминални престъпления? При убийство, а не закана за убийство в България често само се регистрира, а този тука искат да го осъдят на не знам си колко години щот се бил заканил. Ам чи мен не трябва да ме вадят от затвора тогава.

Значи Октай ще го отнесе за заплаха за убийство с бутафорния пистолет, а озверелите делегати-депутати са били в стрес и по тази причина закон не ги лови. Ами хубаво, не ги съдете за опит за убийство. Съдете ги за уронване престижа на страната. Позорните сцени с талибанското отмъщение три пъти обиколиха света. Това не е ли лепване на мръсно петно на челото на България? Аз отказвам да стоя под един знаменател с тези зверове.

А на ритащите го делегати, кой ще повигне обвинение в опит за убийство

Защо само ДВЕ г-н Сарафов,та този "СВИРЕП РЕЦИДИВИСТ"дори не позволи на ВИШЕСТОЯЩИТЕ ОСОБИ да му събуят гащите и да го наплескат по ДУПЕТО? СРАМ! СРАМ! ГОЛЯМ СРАМ г-н Сарафов! Според мен обвиненията трябва да са ДОСТА,ЗАЩОТО ЦЯЛ СВЯТ ги ВИДЯ!

Чух,че прокурор Кокинов е заявил,че на линчувалите делигати няма да им бъдат повдигнати обвинения.Ако това е истина то тогава аз не бих искал да живея в тази държава,защото това не е демокрация.Брайвик уби толкова хора и никой не си и помисли да му удари поне един шамар.Такива джалати в България е имало през турско но и тогава са ги затваряли в Диарбекир,ако че са турци.Значи излиза,че Османската империя е била по демократична и правова държава от съвременна България член на ЕС.

Вярно е, с ушите си го чух...те били действали под стрес, а онзи художник - Опиц, който уби крадец, нахлул в дома му, не действаше ли под стрес? Ако е така, да бъде освободен незабавно

аззз

абе малоумник никой никъде не е нахйлувал пак нищо не си разбрал баси и кухата лейчица си да знаеш, дано нямаш деца, че и те ще станат тъпи и грозни като теб....

Г-н Сарафов,а за ЛИНЧА,който се разигра на сцената,НЯМА ли да има ОБВИНЕНИЯ? Или това ще го сметнете като просто едно "ПРИСЪСТВИЕ"?!

Браво на Октай!Да го подккрепим за смелостта!Освен ако не са го принудили (доброзорлен),защото има и такъв вариант. ДА ПОДКРЕПИМ И РОДИТЕЛИТЕ МУ!ГОРКАТА МУ МАЙКА ,КАК ЛИ ГО ПРЕЖИВЯВА! И НАЙ-СТРОГО НАКАЗАНИЕ ЗА ГАДНИТЕ И ЖЕСТОКИ БИЯЧИ! Само да не си затворят очите за тях!

Окака се аркадаша.Следващия път да ми се обади.Липсваше само димката.Не го е обмислил както трябва-яваш яваш- нищо няма да му се случи.

Защо искаха да свалят гащите на момчето

за да видят дали е обрязан, че е от техните...защото мислеха, че е е българин

Наглоста на нашата прокуратира продължава с предизвикателствата и предателствата си.Каква закана за убииство може да има с тапен пищов?Вие се подигравате с цял народ.Това е просто една лоша шега и дребно нарушение на общественият ред. Той дори не е ударил Доган.Всички видяха това и нашите управници раболепно се интерсуват от здравето му.Отвратително.

Въоръжен с воден пистолет се опита да елиминира Сокола, а след това орда от 10-на башибозуци не успя да елиминира терориста.Въпреки положените усилия и удари момчето все пак успя да оживее, въпреки невъзможността си да изрази несъгласието с политиката на депутат-бейовете. Но кривосъдната система ще свърши останалото и ще го хвърли в зандан. А Сокола и шайката му ще продължи да дирибейства.

напълно невинен

чок гюзел хулиган

Опит за убийство с пистолет с капси?!?! А бе тия съвсем за мезе ни взеха. Утре и тапешник ако насочиш към някой политик ще кажат че си искал да го утрепеш. Страх ги е и от сенките им!

Трябва да съдят башибозука в опит за убийство. А заплахата с газов пистолет със звукови патрони, ако е опит за убийство значи кривосъдието работи!!!

"...По-рано днес градският прокурор Николай Кокинов коментира, че според него не е редно да се търси отговорност от хората, пребили нападателя на Доган..." Тогава призовавам всички колеги-адвокати МАСОВО да оспорват присъдите на всички бг. граждани, които съдът на определена инстанция е признал за виновни по чл.12 ал.2 от НК! Кокинов ни показа, че е налице ПРЕЦЕДЕНТ в прилагането на чл.12 ал.2 от НК от прокуратурата!

фен сам на кокинов шему искам автограв скоро време с добра подострен молив *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

боико,на циганина по цигански,на облия амет ъ г..зо иначе скоро ще се появи нов бардоква за вас сволачи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Отвратителна гледка - грозни, криминални шопари увлечени, унесени да ударят и ритат падналия. Хиени.

Да подкрепим момчето ! Доган ( и другите като него които стоят на политическата сцена толкова години вече ) са все една стока - нарича се политически елит на България. Момчето им се противопостави ! Евала за куража !Какво значение има че се казвал Октай - нали всички сме Българи ! И какво значение има че е насочил пистолет към Доган - мигар Станишев и компания не са същите кожодери ? Аз съм ЗА момчето !

Не вземам страна. Така и не чух, какво точно е искал да каже, покаже, докаже този човек в неговите 5 минути слава. И много се съмнявам, че е очаквал, някой да му даде микрофона, след като е извадил патлака. Освен, че е бил студент, той се е занимавал с наркотрафик. Така че, може да има разни мотиви - криминални, социални, политически. Но, не може да са етнически и верски, както твърди Местан с пяна на устата.

"Сокола-Доган"; "Павел-Местан" ; "Гоце-коце" и какви ли не още. България е като една ев. нива, но в която никнат само плевели.

Никнат, щото ги торят!

Съжалявам за неприятностите ,които ще има Октай,но се радвам ,че има такива български мюсулмани с гражданска позиция.Това е едно ново поколение,което не може да бъде строявано от Доган в две редици и той да командва парада.Семейството му е интегрирано в българска среда/от Бургас съм и познавам хора от блока ,в който живеят/.Доган има власт над тия,които живеят изолирано в техните общности в определени райони.Използва неграмотността и беднотията им за да ги манипулира.Иначе това са много трудолюбиви хора.Говоря за обикновените български мюсулмани,не за политиците им.

МЕСТАН ДА СЕ ИЗВИНИ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И ТУРЦИ КАТО ГОВОРИ ЗА ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ!!!!!!!!!!!ИМА НАПРЕЖЕНИЕ ЕДИНСТВЕНО СЪЗДАВАНО ОТ ДПС!!!!!!!

ДС пак сработи и Гоце на часа довтаса.

ДА ВИ ГО НАБ...М У ЗАКОНИТЕ МУТРЕНСКИ. ЗА СЧУПЕН ПИСТОЛЕТ И ХАЛОСНИ ПАТРОНИ ЩЕ СЪДЯТ ЧОВЕКА. А ЗА МУТРИТЕ КОИТО ОГРАБИХА И УНИЩОЖИХА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА НЯМА ЗАКОНИ.... ЗАТОВА НИЕ НАРОДА ЩЕ СИ СЪЗДАДЕМЕ НАШИ ЗАКОНИ КОИТО ДА СА ПРОТИВ ТЕЗИ КОИТО НИ ЕБ.ХА МАМАТА ПРЕЗ ТЕЗИ 23 ГОДИНИ. И ТЕЗИ ЗАКОНИ ЩЕ СТАНАТА РЕАЛНИ В СЪВСЕМ СКОРО ВРЕМЕ.

Че това нашето не е държава,не е...А бе,аланкоолу,прокуроре,кому ще обясняваш,колко и кого ще осъждаш,щом си затваряш очите за извергите,които пребиваха вече обезвредения пишман атентатор.За каква справедливост ще пледираш,когато и глухите чуха как "великият" демократ /агента Павел от ДС,настоящ председател на ДПС от трибуната на националното радио се разпореди как да съдите. Жалко!!! "Свещения телец" Доган не бе гръмнат.Това означава само едно, пред целукупният БЪЛГАРСКИ НАРОД ще се разиграват още много спектакли с комунистическо-агентурен привкус.Керванът с опустошителите на народната съдба ще си върви,а хората все така ще продължават да "лапат мухите" ако в единство не пожелаят достоен живот и справедливост сега и веднага.

Ако това момче го осъдят трябва да осъдят и костюмирания башибозук, който го преби и призоваваше за убийство! Ако Октай влезе в затвора това ще е най-яркият пример за двойните стандарти на българското правосъдие!

Браво на момчето! Истински мъж! Така трябва да се действа срещу вечните политици - ограбили България материално и духовно!!Единствено българските политици в Европа, доведоха народа си до нечовешка мизерия...

Най-изтъкнатите представители на българските турци,показаха нагледно,какво представлява ДПС и неговия електорат.Хора лишени от човечност,озверели садисти и побойници с липса на какъвто и да е морал.Ритащи с наслада един безпомощен човек.За какви права и свободи,имат наглоста да говорят тези хора,потъпкващи всяко човешко право.

bezime

На този Октай вероятно са му платили доста парички, за да си сложи главата в торбата да го бият а може би и да го убият, за да разиграва жалки циркове.

на побойниците дето го налагаха след като го неутрализираха кога ще им бъде повдигнато обвинение? Това искам да видя, а за него е ясно,че ще има такова. Двойния аршин е нещото което най-много дразни хората! А пък най-лошото е ,че той се прилага навсякъде . И в ЕС има корупция, престъпност.....но разликата е ,че като те хванат няма прошка без значение кой си си понасяш последствията !

Мисля, че трябва да бъдат обвинени и делегатите, които се опитаха да го линчуват в безпомощно състояние пред лицето на света. Лично аз смятам, че този акт ни излага повече от бутафорното "покушение".

А НА ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, КОИТО ИЗВЪРШИХА ЖЕСТОК ПОБОЙ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ?!?!?!

Доган-оглу клати по своему държавата доста дълго; а сега по своему ще люлее държавата старият агент Павел-Местан. НСО ще ги охранява даже, а данъкоплатците ще плащат до гроб.

това момче успя да обедини и християни и мисулмани един достоен гражданин които взе думата която нему беше дадена свише

Абе вие идиоти ли сте, за убийство по непредпазливост- на пешеходна пътека, коеот може да се причиски към непредумишлено убийство - условна присъда, а за хулиганство - 5 години !

Незабавна оставка на доказалият се некомпотонтен и непригоден прокурор на София Кокинов Главният Прокурор Цацаров да се самосезира за недопустимите внушения на прокурор Кокинов и да предложи на ВСС да уволни по непригодност и уронване престижа на съдебната власт Кокинов....

абсолютно подкрепям,и да вземат да повдигнат обвинения на тия дето ритаха момчето,аз лично бих ги смачкал и оня дъртак с чадъра лелее

сега е важно да подкрепим родителите му защото бургас е с вас християни мисулмани всички заедно можем

не съм съгласен

А на Местан за внушение на целия свят, че "нападението" е на етническа основа, няма ли да повдигне обвинение Кокинов? А на биячите?

За мен поведението на Местан е много по-опасно от това на малчугана с водното пистолетче!

ВИСШ ПРОКУРОР ОТКАЗВА ПРАВОСЪДИЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ! ЗАЩОТО БИЕЩИТЕ ДЕЛЕГАТИ ИЗГЛЕЖДАХА КАТО ПРЕСТЪПНИ ЗВЕРОВЕ И ТАЗИ ГЛЕДКА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ КОМПРОМАТ ЗА БЪЛГАРИЯ! ВСИЧКО ДРУГО Е ДОПУСТИМО, ДОРИ УБИЙСТВА СТАВАТ. НО ТЕЗИ ЗВЕРОВЕ ДА ЗАЯВИШ, ЧЕ НЯМА ДА ПРЕСЛЕДВАШ? НИЕ, ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ ГРАЖДАНИ ИСКАМЕ ОСТАВКАТА НА КОКИНОВ!!!

шушу мига е БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА

шушу мига е БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА

Сега да видим къде сме. В Чехия има абсолютно идентичен случай. Ще можем да сравним къде сме ние! "Атентаора" от Чехия е на вече извън ареста.Ще започва дело. Заплашва го ефективна присъда от две гподини!

На лекар от Спешна помощ му опряха пистолет в главата.По време на следствието дознателката пита доктора,как не е познал,че пистолета е газов. На собственика на пистолета не бе повдигнато никакво обвинение и всичко се потули.