Окръжен прокурор обвинен за престъпление срещу правосъдието

Софийска градска прокуратура повдигна обвинения срещу окръжния прокурор на Плевен Иво Веселинов Радев за престъпление срещу правосъдието.

Обратно в новината

Коментари - Окръжен прокурор обвинен за престъпление срещу правосъдието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с ябълки е гнила. Мястото им е на боклука. Повече от година не можаха да изберат главен инспектор на ВСС. Какво ви говори това? Просто няма нито един читав и некорумпиран. На боклука тая сган проядена от корупция!

В затворите на Щатите е пълно с баровци, излежаващи присъди от по 200-300 години. За всяко престъпление-присъда. После присъдеите се групират. Ако обжалваш успешно една 20-годишна и ти намалят наказанието на 180 години , остават ти да обжалваш успешно още 5-6 докато излезеш. В шибаната България измислиха закон който го няма никъде по света, за да може прокурорите и съдиите да гушат подкупи от богати престъпници. Ако си осъден по 100 обвинения, лежиш само най-тежкото, т.е ако осъдят айдука 99 пъти за кражба на 1000 лв и един път за кражба на 1001 лв,, той ще лежи само за кражбата на 1001 лв , а не за 100 000. Да ви е.............а п......ч.........та м......а корумпирани зализани, мазни изроди като тоя на снимката!

А Снежа,защо не е поискала и конфискация на придобитото по престъпен начин?

Виновен-прилича на Пътин

Ами веднага да се уволни и по ве4е да не заема такава длъжност! Нека да накарат неговата дъщеря да стане проститутка или сестра му или някоя близка?! Да видиме как ще реагира тогава боклука му със боклук?

Само уволнение е малко. Ще стане адвокат и ще продължи с мръсотиите.

той си знае, че конституцията е писана да пази такива него, а и съдията е Свои човек. Не му пречи да е поредният боклук покровител на циганските свинщини

Време беше, едва ли с една заплата, колкото и голяма да е г-н Радев може да поддържа такъв стандарт, какъвто демонстрира...

МНОГО ГНИЛИ ЯБЪЛКИ В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!АМАН ОТ БОКЛУЦИ!!!

така както сте запоцнали, минете и в пазарджик ,има нужда да се поотупа и прокуратурата там, ще видите какво , може да изкоци и от там *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕН ????????????????

Това не означава ,че ще бъде съден! ''САМО'' 98% от българите ,НЯМАТ ДОВЕРИЕ ,в Бг-СЪД.СИСТЕМА... Е,колко да са ''само'' 98%?

Всяко ''ЧУДО'', само за 3 дни....

Добре са му повдигнали,но дали ще го видим осъден?!?!? Съдийте продажни ще го изкарат невинен!!!

и после защо циганите са нагли ами то самото правосъдие ги пази!!!

Браво започвайте като в Румъния!

Всеки си пати от главата и лакомията, която ражда! Който каквото си направи сам, никой друг не може да му го направи!

В България няма правосъдие.

Атаката продължава то не бяха съдии, генерали сега прокурори ,после кой следва ? Като ще се борим с "гнилите ябълки" да се борим истински,а не само с неудобните.

....Е ОПЪЛЧИЛ СЕ Е НА МАФИЯТА....

ама мислите ли це имаме правосадна система в бг всико е корумпирано и всики се пазят /колегите/ де искам да кая ,много лоша работа всико трябва да баде ижварлено наван и да се запоцне с нови лица ,ако искаме в бг нещо да се слуци *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.