Две обвинения повдигнати на Бисеров, на свобода е срещу 25 000 лв.

На бившия зам.-председател на парламента и ексдепутат от ДПС Христо Бисеров бяха повдигнати обвинения за невярна имуществена декларация и за пране на пари. Наложена му е парична гаранция от 25 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Две обвинения повдигнати на Бисеров, на свобода е срещу 25 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е-ами МАСОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ НЕ ПОМНИТЕ ЛИ КАК ЗАБОГАТЯХМЕ

Кой назначи ПЕЕВСКИ???

Толкова ГОЛЯМ МОШЕНИК за 24години не съм виждал от ВТОРИЯ след ГУРОТО ДОГАН!

Че много му взели на човека,бе!За една пералня-25 хиляди? Егати скъпотията!

тоя урод се подиграва с хората и доверието им 5 мандата, превел 400 000 евро , това значи, че е поне милионер , а тези идиоти му искат само 25 000 лева гаранция.

хайде да не пишеме глупости. тоя дето бил ударен като гледам искаше да му завре тая статуетка. по никакъв начин не е ударен, каквото си е търсил, това е намерил. а че тоя е крал, крал е, ама дали е най виновния, май не е

Малко шум,малко дандания и после милионера ще се подиграе на всички и обиден ще напусне България за да заживее на някое екзотично място!!!Къде си бре Сидеров,нали си в комисията срещу корупцията!!!Сега мълчиш а?Намазаха ли ти дуп..то с вазелин!!!С твоя съпартиец МУСТАФА хротувате ли нежно!!!Това не е държава а помийна яма!!!

а на кого са парите които пере попитахте ли го ?

Много малка гаранция, за оставянето му на свобода, на еничарина Басъров!?Правил далавери за много и много милиони, а само 25 000 лева парична гаранция!?

Как сме могли да изберем такива крадци?Налапат ли кокала не го пускат.Ще има гражданска война то се вижда,жална им майка тогава ние няма какво да губим.

Европа пере вече с прах за пране "Бисеров"

не хабете раирания костюм

наи - ме кефи как малкият череп боклушарски и циганина доган се гаврят с панелените бантускотовете гласдували за тях !!!! тая мърша чуждите евреи го хванаха с крадени половин милион долара ,а кои знае още колко е скрил и нашят дебелак - прокурор го пуска за некви си 25 хиляди лева .......

И ТОЯ ПАТУРНАК И КИРИАК СТЕФЧОВЕЦ НИ ПОУЧАВАШЕ НА МОРАЛ - СРАМ И ПОЗОР - ВСИЧКИ СА НА ХРАНИЛКАТА - ДО ЕДИН ! НАРОДЕН СЪД ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРОДАЖНИЦИ ДЕТО НИ НАПРАВИХА НАЙ- БЕДНИТЕ СКЪСЯНЯЦИ В ЕВРОПА ЗАРАДИ ЛАКОМИТЕ СИ ЗАДНИЦИ !

И на този ако му се размине значи сме държава населена само с ебалн..ци.

дарявна измяна, не пране на пари!!! дпс и партята на дал да се забранят, след това и другите които имат протурски наклонности!!! "Транзакциите с ислямски капитали са много опасни. Нещо повече - такива действия са насочени срещу националната сигурност на България. На практика такива престъпления се разследват от отделно звено в ДАНС - "Финансово разузнаване". Така че ще им се отвори доста работа, щом има сигнал за навлизане на ислямски капитали в България, коментира арабистът проф. Владимир Чуков. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Експертът по етническите и религиозни въпроси Николай Панков твърди пред изданието, че Бисеров е разпределял огромен финансов ресурс от Турция, предназначен за спечелването на дела, заведени от Главно мюфтийство за възстановяването на собствеността върху земи, гори и други имоти.

Цирк ли е, театър ли е - все тая- играят спектакъл, защото усетиха, че колът им влиза вече в аналното отверстие! Цацата се прави на справедлив! Като позатихне шума около това лайно бисеров, ще го оневинят - или по давност, или поради липса на док-ва!

Из делото срещу Цветан Цветанов .... Съдията: Цецо от къде взе парите? Цецко: Тъщата ми ги даде. Съдията: Г-жо от къде взехте парите? Тъщата: Намерих ги в шкафа. Съдията: А кой ги е оставил там? Тъщата: Цецко. Съдията: Цецо от къде взе парите? Цецко: Тъщата ми ги даде. Съдията: Г-жо от къде взехте парите? Тъщата: Намерих ги в шкафа. Съдията: А кой ги е оставил там? Тъщата: Цецко. Съдията: Цецо от къде взе парите? Цецко: Тъщата ми ги даде. Съдията: Г-жо от къде взехте парите? Тъщата: Намерих ги в шкафа. Съдията: А кой ги е оставил там? Тъщата: Цецко Съдията: Цецо от къде взе парите? Цецко: Тъщата ми ги даде. Съдията: Г-жо от къде взехте парите? Тъщата: Намерих ги в шкафа. Съдията: А кой ги е оставил там? Тъщата: Цецко .....

Партийната централа друго не можа ли да измиси- изтърка се тази опорна точка! Воните, лайнари

Ще измислим други , мърльо...за разлика от тъпите мутренски кратуни , ние може да мислим , така , че споко:)

това са му джобните за деня - голяма санкция голямо чудо - точно като две малки

Интересно , че Бисеров си е бил в България, така се бяхме надъхали да празнословим ,че е в чужбина. Сега върху какво ще чоплим семки?!?!?!

ТОЯ СА МУ КАЗАЛИ ДА НЕ ГОВОРИ ЩЕ ГО ОНЕВИНЯТ НАЛИ ИМА ПАРИ

Нема да ви дам парите, вече са в офшорката ми, оставете ме на мира !

Е каква стана тя, ДПС,СДС,БСП и ПАРЛАМЕНТА чисти и честни като утринна роса. Един е БАХ и той умря!

Бисеров боли ли,боли ли като вадят зъб или твоя е с упойка

БАРЕКОВ, О! Рицарю на истината! Къде си? Някакво "журналистическо" разследване няма ли да направиш ? Някакъв допълнителен сигнал при Болен няма ли да внесеш ?

Кога ще има осъдени политици,те си правят каквото си искат, защото нямат страх от прокуратура в тази политическа анархия!Как народа после да ви вярва управляваща измет!!

Бисеров каза ,че е ---НЕВИНЕН !

Гусина Бисерова ,...яко е ЗАЛЕБИЛ!

СРАМ И ПОЗОР!!!ДА Е "ЖИВ И ЗДРАВ" ТОЗИ НАГЛЕЦ - "ГОСПОДИН" БИСЕРОВ!!!

НАЧАЛОТО Е ОБЕЩАВАЩО ПРОВАЛ В КРАЯ. Двамата са обвинени в едно и също. Всъщност кой е подозиран в престъпление- бащата или сина. Е, това че Бисеров не е декларирал в Сметната палата..., ама я да бръкнат и да видят колко настоящи и бивши министри и нар. представители СА НАПРАВИЛИ СЪЩОТО.

ДАЛИ НА ИВАН КОСТОВ НЕ МУ ТРЯБВАТ КАФЯВИ ГАЩИ В МОМЕНТА А????

ХУБАВО Е, ЧЕ НЕ СЪМ В Б-ИЯ.АКО, АЗ БЯХ СГАФИЛ НА ЧАСА ЩЯХ ДА СЪМ В ЗАНДАНА.ТОВА Е БУЛГАРИСТАН НА КОМУНИСТИ- КРАДЦИ.

A ОФШОРКО ??? А БОКО ???

На всички ни стана ясно, че прали.пари...но на кого са тези пари...на Доган или на ДПС....е те това не разбрахме....някой да каже.....

НАЛИ ИМАШЕ САМО 21 ХИЛЯДИ ДЕКЛАРИРАНИ - ДОКАЗАНИ ЛИ СА ОТДЕ ГИ НАМЕРИ ТОЯ МИНДИЛ

Бг-СЪД.СИСТЕМА ще излезе със следните резултати : ---НЯМА НАРУШЕНИЯ!

ДПС-Бисеров-РЕЗИЛ-ДПС-РЕЗИЛ.... ОСТАВКА!

Всички ще излезнат чисти като сълза! Бисерка, Боце, Офшорко, и т.н.! Невинни са! Няма олигарси в БГ!Всичко е долни слухове! Само едно нещо не се връзва. Защо тогава народа е толкова беден и отчаян!?

Абе айде един да ми каже за какво да е виновен този Боцо и явно визираш Плевнелиев???

Невинни са! Не четеш ли какво съм написал! Няма виновни!

Виж фактите : Офшорната фирма е закрита 1997г. и няма конфликт на интереси вече документите са в Комисията Дудука подлога като теб пусна тази лъжа да отклони внимание от Бисеров-зъбобола и дудука отива на съд!! Чакай решение! Само недоразвити комунета не знаят, че офшорните зони са нормални финасови оазиси и се използват от световния бизнес...

Пуснали са го за да намери на заем пари на за гаранцията! Ай сиктир!

БИСЕРОВ ЩЕ КАЖЕШ ЛИ ЗА ТВОЯ ГУРУ ИВАН КОСТОВ С КОЙТО ЗАЕДНО КРАДОХТЕ!!!!!!!!!

АлКапоне го вкараха в затвора за неплатени данъци, но това успяха да докажат в съда. Не е важно в какво и колко обвиняваш човека, а какво може да докажеш. Ако беше Цветанов, щеше да има камери, 5 качулки, ритнати врати, 10 обвинения, 5 години процес ... и после държавата България да плаща 40-50 000 Евро на задържания. Цацаров е много по-интелигентен.

A ОФШОРКО ??? А БОКО ???

По-долу са ти начаткали една купа минуси. А скърпи нещо ново де - иначе няма 5-ка за теб!

8901

И тоя бръкниноско ще си тръгне с гордо вдигната глава от храма на корумпираната ни Темида.Готов съм да се обзаложа от сега.

Поредния театър разигран пред българския народ.Ако националния предател Бисеров беше гражданин на друга страна до половин част от повдигането на обвинение щеше да увисне на бесилото.Независимия Цацаров повдига обвинение за подадена декларация с невярно съдържание.Господа прочетете в 168 часа за какво става въпрос-движение на огромни парични потоци от ислямистки групировки за узаконяване на имоти на мюфтииства и ускорена ислямизация на страната.По този въпрос не е повдигнато обвинение.Продажни политици през последните 24 години прокли да сте и бял ден да не видите.Незабавна забрана на престъпната антиконституционна мафиотска партия ДПС.Забрана и на престъпната БСП чиито еничари 24 години слугуват и предават България на турците.Трябва да има народен съд за тези изроди и пълна конфискация на имушеството им.Бог да ги накаже.

Защо още не е арестувана тази гнида??? За къде по-малки престъпления хора лежат по арестите! Цацаров, комунист долен защо се правиш на разсеян?

Не защитавам Хр.Бисеров, напротив мразя го. колкото всички останали политици, обаче как се разбра, че тези пари са от престъпления?? Работата започва да прилича на акциите а ла Цветанов, първо са виновни, пък после каквото стане - да доказват че нямат сестра.

Изглежда ДПС са му направили последно предупреждение, щом такива нищожни обвинения са му изнамерили. Ако сега се държи прилично и стане отново послушен, ще целува ръка на Ахмед в сараите и ще отпаднат обвниенията. От тук насетне да му мисли Местан, дали ще си позволява да прескача Доган.

Ако не ги бяха стиснали американците, нашият демократичен съд щеше да признае, че на всички им се е привидяло и причуло, че Бисеро прави трансфери и щяха да го пуснат. че и в парламента щяха да обинят Б.Б. че прави заговори срещу ДПС.

Ох, отдъхнах си че са американците. Представяте ли си да бяха руснаците! Интересно е в случая е за кого е предупреждението, като "опържат" Бисеров за тези дребни суми. Ако бяха руснаците - предупреждават СерГейчо, а американците... Мислете хора. Крадците нямат цвят! п.п. Той Бисеров си беше син /СДС/ сега лилав /ДПС/ пък го защитават и червени...