Съдят Иванка Тръмп за ”кражба” на дизайн на обувки

Иванка Тръмп ще трябва да даде показния по дело, заведено от италиански производител на обувки във връзка с авторските права върху модел от нейната марка.

Обратно в новината

Коментари - Съдят Иванка Тръмп за ”кражба” на дизайн на обувки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудят се какво да правят защото ако се върнат поне 10 години назад ще да се види че и те са откраднали дизайна на някой през това време дизайнер.. Нищо ново под слънцето в дизайна на каквото и да е освен добавен кич не може да се види защото на всеки поне 10 години се връщат обратно нещата в ''модата''

Да, обаче 780 долара за чифт сандали не са за тънки джобове. Не бих дала 780 долара за чифт сандали, каквито и да са те.

Недейте така с детето, то по навик - с това са натрупали каквото са натрупали, сега ли да спре? Пък и примерът е заразителен. Тъкмо ще се покаже и пред камерите в Европа. Жив безплатен ПиАр, кой ти го дава?!

Законите трябва да са за всички!

И всички за законите.

Смях в залата Аз, ако си построя къща с кота корниз 10.80м., трябва ли да ме съдят от древноримско време???!!! Пълно с идиоти по тоя свят... Патентите са най-голямата спирачка за развитието

Ти говориш за 1 брой за лично ползване. Ако си купиш 1 чифт обувки от Тръмп с краден дизайн, никой няма да те търси. Ще търсят Тръмп, че е откраднала дизайна и ги е пуснала в масово разпространение. Нали така?

Аман от кръгли идиоти и откровени тъпанари като теб. Патентите били спирачка за развитието, че и най-голямата!!! Ти изобщо знаеш ли какво е патент, бе тъпак? И не знам защо най-неграмотните кретени непрекъснато държат да рекламират невежвството и просторията си. А конкретно за случая, Иванка е момичето на татко, на същия Тръмп, който от години се скъсва да се хвали, как САМО ИМЕТО МУ, МАРКСТА МУ, ПАТЕНТЪТ МУ СТРУВАЛ ПОНЕ ... "2-3 милиарда долара". Дори преди години съди автора на книга, в която той бе наречен "САМО" милионер. Познай какъв бе резултатът и делото и дали Перуката спечели делито и милионите, които искаше, или .. ИЗГУБИ. Отделен въпрос е, че собствените му данъчни декларации от миналата година сочат, че Тръмп "струва" 1,2 микиарда долара, а не 5-6 или "много повече и от тях", както тръбеше непрекъснато до онзи ден... Ама ти тези неща не ги знаеш, защото си неграмотен тъпанар, убеден съм.

А на нас какво ни пука това?

Браво, ако ти се занимаваш с бизнес и си в проблем с авторските права, няма ли да ти пука, ако някой тръгне да те съди?

Защо ме облъчват с това?

Това ще е интересно да се види какъв ще е отговора.