Доставчикът на заразения боб обвини конкуренти, глобяват го с над 120 000 лв.

Собственикът на фирма "Фантастика 95" ЕТ Георги Цанков, която достави бобът, заразен с гъгрици, заяви, че подозира атака от конкурентни фирми. По-късно стана ясно, че той ще бъде глобен с над 120 000 лв.

Обратно в новината

Коментари - Доставчикът на заразения боб обвини конкуренти, глобяват го с над 120 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като социално слабите не могат да ядат гъгрив боб, затова фирма Фантастика 95 го доставя по детските градини за децата в България които могат да се хранят с некачествени храни,доставени от тях. Сигурно Господинът няма деца в детските градини????

Брат, само с акъл няма да ти се получат нещата...

kgb777kgb

Тия ЕТ са известни точно на когото трябва ! Не беше ли този на червеният кръст един от първите , които ГЕРБ се опита да махне ?!

Георги Цанков, общински съветник в Община Родопи и активист от партията на Меглена Кунева - "България на гражданите", съгласно чл.231 от НК - пускането в оборот на пазара на нестандартни селскостопански стоки в значителни количества или със значителна стойност, без да е обявена изрично тези техни недостатъци, се наказва с лишаване от свобода до две години, с глоба от хиляда до три хиляди лева и с лишаване от право по чл. 37, ал. 1, точка 6 .Изпълнителното деяние на престъплението се осъществява чрез пускане в оборот на нестандартните стоки със скрити недостатъци, без да се обявяват тези им недостатъци. Тук следователно е налице едно типично двуактно престъпление: неговият първи акт се заключава в бездействие непосочване на скритите недостатъци на излагана нестандартна стока в значителни количества или стойност, докато вторият му акт се заключава в действие предлагане на такава стока. Престъпление и по чл.350а от НК., извършено против народното здраве - Който в нарушение на закон произвежда или предлага на пазара храни, храни за животни или ветеринарномедицински продукти, или питиета, и с това изложи на опасност живота или здравето на другиго, се наказва с лишаване от свобода до три години.

Навързани сте като свински черва, барабар с политиците. Печелите общ.поръчки по втория начин, точно като по времето на любимия тато, все наши хора в далаверите. После търсите други далавераджии с 1000 процента печалба да внасят боклуците с изтекъл срок. То не бе кражби и присвоявания, то не бе чудо. И от всяко нещо по милиарди в лъжливите джобчета. Да, навсякъде по света има корупция, но до 10 процента. В булгаристан се присвояват 95 на сто. И за 5 процента естествено ще раздавате лайна

Сиренето наистина не отговаря на стандартите, а цената му расте непрекъснато. На вакумните опаковки,поне се вижда кой е производител и съставките, докато при сиренето на килограм нищо не се знае. Пишат само "Добрич" " Ловеч" и прочие,което нищо не казва.

Та значи, един го е внесъл,друг го продава на Програмата.И все бизнесмени. Интересна тема е специализацията в печелене на търгове. Имат ли интерес тези хора от стимулиране на нашето производство?

kgb777kgb

Естествено , че нямат ! На кой му дреме за производството в България ?! Само разни страни като Германия , Франция , даже и Гърция със закони си налагат родното производство , но това преди 2009 не можеше да се случи в тази държава ! Сега сме в Европа и нямаме право , но винаги може да призовеш хората да изберат нещо Българско ! Аз лично не бих го направил - не познавам по-големи измамници от нашите производители !!! Те ще те отровят , разболеят и унищожат само и само да спечелят !!!

доставчика на боб си е напълнил гушката като на пеликан

"Бедният бизнесмен"- общинар трябва да събере пари за кампанията на лъжливата Партия на гражданите на Кунева. Това е партия на новобогаташите, които въобще не са истински граждани. Не гласувайте за тази партия на маскираните комуняги.

До г-н фантастичния управител: -Тоя боб през колко ръце трябва да мине за да стигне до "социално слаби" 1-2 -ДО МИНИСТЪР МИРО Г-н МИНИСТЪР ОТКОГА РАБОТИТЕ С ФИРМИ РЕГИСТРИРАНИ КАТО "ЕТ" ,ЧЕ ТО ТОВА МУ СЕ ВИКА ДЕБЕЛА ХРАНИЛКА ЗА 50 МЛН. БРАВО!!!

Що сте такива неблагодарници бре? Давам ви боб с месо и пак сте недоволни!

Безспорно, най-интересната част от новината е цифрата 'спечелени' обществени поръчки към въпросната програма. Подобни доставки ЗАДЪЛЖИТЕЛНО минават през ЗОП, а 40 милиона евро е ОГРОМНО количество спечелени поръчки. Да не говорим, че са ОТ ЕДНА ПРОГРАМА. Това е интересното. Други участници няма ли? Или тази фирма е едноличен лидер при хранителните поръчки? Ама нали сме в България и всички знаем как се случват нещата, така че дори и това не е интересно.

интересното е ,че 40 млн е спечелил от ..храни за бедни и социално слаби кой зане още какво е пробутал на довйни цени а БЧК плаща като поп на "наши" хора ..пък пенсионерите кучета ги ядат(буквално)27

Разбира се че има и други фирми. Които са дупе и гащи с тази и си делят пая. Другите също "печелят" уговорени търгове за почти същите милиони. Захар, брашно, боб, бисквити, кафе, мед, сухо мляко, пюре.

Някой ми се е из.кал в гащите...

като има толкова пари за храни за бедните ,защо тези пари не се дават на самите хора сами да си купуват боба? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Богатите, пардон милосърдните, вместо да плащат за унищожаване на негодни храни или такива с изтекъл срок на годност най-милосърдно ги "даряват" на Червения кръст. Стойността на "подареното" им се приспада частично или напълно от данъците...

Ганьо, Ганьо, взе и боб да внасяш, при това чак от Аржентина, дето пътят излиза по-скъп от стоката. Алчно, цървуланско племе, дето няма наяждане.

Ганьо, майка ти ли се казва, боклук нещастен? А иначе, който ще гласува за кундева да се накаже да изяде една тенджера боб с гъгрици, като за прибори да използва сърп и чук.

Този бизнесмен имал за 4 години сключени договори за 40 МИЛИОНА лева в същата сфера. Ето защо се влиза в политиката - за Солунската митница или за Червен кръст. Ох бабачко ! А глупавият електорат от нашенски голтаци , насъскван от политическите хитреци, лае та се къса срещу вражеския електорат, съставен също от такива наши голтаци. Да ви е сладко , баламурници-електорати! Добре че сте вие, за да има алъш вериш.

Ми не му е лесно на човека да финансира "гражданската" партия на патронката. Че ако чака на гражданите - и една паница боб няма да получи. Кой знае колко от милионите връща обратно в знак на ..."признателност".

точно така гладен ше си ядем боб с месо ! едно неразбирам докога в булгария общинарите ще имат законен бизнес та нали те са на заплата там защо трябва да имат странични незаконни доходи???

Бе тоз от 4 години "доставя" и е "доставил" неща за 40 милиончета. Партията на Кунева е от миналата година... Чий активист е бил преди това и дали не е направил погрешен избор на нова партия?

Какво му е лошото на боба ,че той е готов с месо вътре!!!!!

Не бе, проблемът бил че бавно увира, за 5-6 часа, и месото много се разварява, пък трудно се отделя преди да почнеш да вариш боба...

Като се купува такива български храни да се търси производител от България който наистина да го е произвел той а не само пакетирал . Така прекупвачите печелят а Червен Кръст губи което е малко неморално.

България за гражданите ааа???... и гражданите и селяните ще ядат боб, и то гъгричав ...како Миглинооо ,кой ти сра в гащите?

kgb777kgb

Големи смешници са това "бизнесмените" на Кунева , но по-големите тъпаци са тези които и вярват ! А колкото до храните виновни сте всички , които им купувате боклуците на всякаква подобна сган !!! Ако никой не купува кренвирши от 3.50 няма и кой да ги произвежда от нещо което не се знае какво е , НО със сигурност НЕ е месо , няма да има менте алкохол и ментета дрехи ! Но не комплексарите са облечени с Адидас , за една трета от цената и естествено "истински " , пият едни алкохоли "истински" и мезат от 3.50 , ама от месо ! Както е казал човека - ДА ама НЕ !!!

Е като ти е пенсията 250 лева или заплатата 400 - какво ще купуваш? Нали трябва нещо да ядеш? Лесно е да раздаваш оценки, ама да те видим тебе какво ще купуваш с такива пари.

Незнам, защо се е налагало да се внася боб от Аржентина при условие, че български боб си имаме именно родно производство точно в региона на Плевен. По евтино щеше да им излезне да го ввнесат от Румнъния евентуално, но явно хората не само пари перат и боб може да се пере вече.

ako Kuneva иска да предложи алтернатива на сегашното управление, този активист трябва да е само симпатизант.....КАК СЕ ПЕЧЕЛИ ДЪРЖАВНА ПОРЪЧКА ПРИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ ЗА 40 млн. лева?

Че тя точно такива ги иска - да има приемственост в далаверата, пардон, във властта

Георги Цанков,ти си за съд бе човеко.Защо вкарваш боклуци за бедните хора,а и си активист в партията на Миглена Кунева.Ами тя отсега да види с какви се огражда за да и е ясно накъде ще върви.

Дали Бобът от Аржентина не бил ОК, а този на Фантастика 95 заразен с гъгрици...след което е бил подменен и продаден Аржентинския а този с гъгриците преопакован от чували в разфасовки по 1кг и приготвен за социално слабите ??? Чиста сделка...някой перат пари...други боб...!!!

Много точно

Тя самата Кунева си каза,че не е за социална политика - така че няма какво да се чудиме.

виновните-на бесилото,жалко,че няма смъртно наказание!това е гавра с хората!