Герджиков: Разкрихме нарушения в МО, МЗХ, МЗ, МИ, МВР, АПИ

В част от министерствата не са установени нарушения при провеждането на обществените поръчки, но в друга такива са открити.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков: Разкрихме нарушения в МО, МЗХ, МЗ, МИ, МВР, АПИ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обективна ревизия трябва да има,но за реална оценка е необходимо достатъчно дълго време и добре подбран експертен и независим одит....това е вън от съмнение- Г временния просто трябва да си свери часовничето

прави дори и новоназначената чистачката и после докладва на шефа, колко препарати и метли липсват, така че подходът на герджиков е правилен, понеже като дойде пак пожарникарят ще обвини всичко живо преди него, че е виновно, макар че мутрата от 2001 е в управлението на държавата. затова ревизия на предходно управление винаги.

Герджиков-ПЪРВО кой те упълномощи да правиш проверка на законен кабинет след като ти си слу жебна пионка и каква ти беше задачата. ВТОРО- след като чистачката направи ревизия на министерствата каква стойност имат те. ТРЕТО-след като си прочел доклада на чистачката си констатирал- АБЕ БАН ХУЙ КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА ТВОЙТЕ КОНСТАТАЦИИ СРЕД КАТО НЕ СИ КОМПЕТЕНТЕН ПО НИЩО. ЧЕТВЪРТО-ЗАЩО НЕ НАПРАВИШ РЕВИЗИЯ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА НДСВ И ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ-ЛЕЛЕ КАКВИ НЕЩА ЩЕ КОНСТАТИРАШ,ОБАЧЕ НЕ ТИ СЕ ИСКА ЗАЩОТО СИ В ГЬОЛА.

Правилен подход-трябва Ревизия на грабежите на правителството на Борисов, в които отличници бяха Москов и Ненчев. Но трябва и няколко от тях да се вкарат в затвора. Москов си мисли че има депутатски имунитет и ще може на воля да си харчи окрадените пари от пръстовите отпечатъци и ваксините, от апаратурата закупена с европроекти, но ненработеща и ненужна. БРАВО Герджиков, българският народ подкрепя твоите действия. Не се плаши и не спирай дотук, бъркай и по-надълбоко.

Не е нужно да се правят пространни разследвания, за да бъде осмислен масирания грабеж на масовата приватизация. Достатъчно е само да се вгледаме в един от емблематичните герои на нашето време, свързани с този процес, за да доловим духа на тяхната морална нечистоплътност, техния бай Ганьовски манталитет. Вероятно най-представителната фигура в контекста на масовата приватизация е Николай Банев потомствен социалист и близък приятел на Сергей Станишев. Той стартира кариерата си от Комсомола, където е покровителстван лично от тогавашния шеф на ДКМС Андрей Бунджулов. Влиза в предизборния щаб на Янаки Стоилов, от където получава и първите си политически бонуси под формата на разрешение за търговия с оръжие, дадено с протекциите на ген. Тодор Бояджиев. През 1996г. взема заем в размер на 3,5 милиона долара от чешката компания Форест Инвест и участва в масовата приватизация посредством учредения от него приватизационен фонд АКБ Форест. Фондът провежда агресивна рекламна кампания, като се обещават фантастичните 40% годишен дивидент: обещание, подхождащо повече на финансовите пирамиди. Над 100 000 българи влагат боновите си книжки в него, но никой от вложителите не вижда никакъв дивидент, а самият фонд, след като сменя формата си на собственост, се оказва изпразнен от съдържание, като придобитите активи са прехвърлени на други фирми, собственост на Банев и управлявани от него. Става дума за наистина впечатляваща собственост. Например за химическият завод Полимери в Девня, който през 2012 безславно фалира в хода на неговата икономическа агония хиляди работници са изхвърлени на улицата; за курорта Русалка, за резиденция Созопол и ред хотели и къмпинги по черноморското крайбрежие. Между впрочем АКБ Форест стои и зад фирмата инвеститор, която упорито се стреми да бетонира и Иракли Swiss Properties, дъщерна на офшорка, регистрирана в Цуг. Самият Банев участва като собственик и акционер в над 90 фирми, занимаващи се с какво ли не.

А МРРБ? А МОСВ? Там при поръчките е мазало. Разкритите нарушения са за ежедневните джобни пари на Б.Борисов. Чакаме да ни покажат неразкритите - те са за милиардните лични банкови сметки на видните ГЕРБерски лидери и цялата им банда.

Не очаквах,че ББ ще управлява и по време на служебното!Мда-а-а,трябва да виждате малко по далеч от носа си!

Когато Боисов взе властта през 2009г от втория ден започна да вади далавери и корупционни нарушения на павителството на Станишев. Чудно той как така откри нарушенията за два дни, пък сега за две седмици да не е възможно? Всички искаме прозачност и вивните да си понесат отговорността, но само, ако виновните са от противниковия отбор. Нашето л....о на гюл мирише.

Браво Герджиков, ти оправда моите съмнения, ти си истински държавник...мачкай наред крадците и мошениците на ГЕРБ!

Герджиков царския мошеник о рускиагет ,напълни министерствата с агенти наКГБ.

Като приключа тук, отивам да се боря за чиста и свята република в други страни. Да се готвят също и: УЕФА, ФИФА, ТУФА, МУФА, ООН и Голямата черна дупка в центъра на Млечния път. Надушвам, че и там има нередности в обществените поръчки. Опа, звънят от Позитано 20 и Библиотекарския, изчакайте.

Браво на Герджиков, разри авгиевите обори, които смърдеха от корупция

хахаххахахаххаа верваш ли си? комуне!

Вярата крепи човека дупедавецо, такива като теб са безверници и безродници, вярващи само в парите и в нищо друго! Но Господ си знае работата!!!

А в НДК всичко наред ли е???

Драги ми неуважаеми ГЕРБерасти, човека е юрист, за разлика от вас, които нямате и средно образование. Претендирате, че разбирате от политика, но ако беше така, нямаше да изберете една бивша мутра с не много успешна кариера и сбирщината му. Хайде чиба да садите картофи и да целувате портрета на дамата с магнолиите. Можете да изнесете и една серенада на кавал в Симитли :D

Герджиков забрави, че беше свален от поста Председател на Народното събрание за злоупотреба със служебно положение. Глуповато ухилен, направи ревизия на цялата държава за десетина дни. Депесаро-бесепарската мафия си намери радево-герджикови послушници. Да ви е честит достойния летец!

Служебният кабинет не каза нищо са МРРБ,ДНСК,Общините , а там безобразията са огромни.Съвсем не е задължително злоупотребите да са свързани само с обществени поръчки.Беззаконията в строителния сектор са най-видими и с тежки последици за българския народ,най-ярък е примера с протестите в жк.Младост,Бистрица.Мафията - "Общини-строителна мафия" заслужава също да бъде разбита.В никакъв случай ресорът на МРРБ не е чист и заслужава да бъде цитиран като един от най-проблемните.

Там е работата, че нищо не сте направили, вие нямате легитимност за оценка, никой не е гласувал за вас, Гврджиков.......така че, не заблуждавай хората!

ТАКА КАКТО СТЕ Я ПОДКАРА ЛИ, Я ДА НИ КАЖЕТЕ И КОИ СА КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНИРИ ОТ КТБ? ИЛИ МОЖЕ БИ ЩЕ СИ ГОВОИРМ САМО КАКВОТО НИ Е ИЗГОДНО.

бойко пожела проверки, герджиков ги направи :D понякога е добре да внимаваме какво искаме

Разкрихме нарушения. Ало, кой ти дава право да твърдиш за нарушения. Излагаш се, уж си учен човек. Има компетентни органи който са оторизирани за проверките, не е работа на правителството ти да прави това. Можеш само да информираш проверяващите да проверят и кажат, но не и да констатираш нарушения. Не се ли усещаш че олекваш и се излагаш. Бойко те избъзика и ти се върза тенекия като наивник. Работата ти е само изборите и евентуално председателството на ЕС. Хващаи се за изборите и си до тук, не се прави на интересен.

Има ли сфера където не открихте нарушения ? Или само там , къ дето не е проверявано !!!!!!!!!

абсолютен СМЕШНИК, комик, трагик, ... балон!

Gerdjikov se okaza podloga!Za dve sedmitsi pregledaha za 2godini dokumenti i razbraha kup narushenia !Po tazi logika im triabva 26 sedmitsi da pregledat 26 godini prehod .Iavno e veche che BSP darji prezidenta i premiera !Jalko za Balgaria

КАК ТОЛКОВА БЪРЗО УСТАНОВИХА НАРУШЕНИЯТА-НЕ МИ Е ЯСНО. КОГАТО ЕДИН ПРОВЕРЯВАЩ РЕШИ ДА ДОКАЖЕ, ЧЕ ИМА НАРУШЕНИЕ-НАМИРА НАЧИН ДА ГИ ДОКАЖЕ.СЪЩО КАТО ДАНЪЧНИТЕ. ЗАКОНИТЕ СЕ ПИШАТ ТАКА НЕЯСНО-ВСЕКИ СИ ГИ ТЪЛКУВА КАКТО СИ ИСКА. СЪГЛАСНА СЪМ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ ПРОВЕРКИ, НО ЗА ТОЛКОВА КРАТКО ВРЕМЕ ДА УСТАНОВИШ НАРУШЕНИЯ НАВСЯКЪДЕ Е СМЕШНО. ТОЗИ ПЪТ ГЕРДЖИКА СЕ ИЗЛОЖИ. МИСЛИ СИ ЧЕ НАРОДА ТРЕВА ПАСЕ.

Много сте странни някои от вас-хем пискате да има прозрачност и т.н.,хем като се изнесат някакви данни и ви е все тая. Пишат си се разни безсмислени коментарчета по форумите-ден да мине ,друг да дойте. И спрете да защитавате сляпо " Тиквата". Как пък толкова нямате достойнство и желание,поне малко да анализирате дадена информация.

Андрей Петров - педераст и комунист

Прекрасна статия, сега на всички наимни подръ жници на ГРОБОКОПАЧИТЕ НА БЪГАРИЯ, ОТ ПРЕСТЪПНОТО ОБЕДИНЕНИЕ ГРОБ-ГЕРБ, бе трябвало да е ясно защо всичко ненормално е нормално и обратното, защо падат осветителните тела в тунелите!! о И още много други неща!! Мислете, преди отново да изберете бандата предатели и гробокопачи на власт!!

За професора руснаците биха казали-поздавления с ушами.

Тъка ти изнася и затова пишеш.Посочи нещо къде д паднала е цената.Герджиковото правителство рзпродаде на безценица всичко, а какви инвестиций трайни се правят,точно никакви.Нито една концесия не е в полза на държавата.При професионално управление всичко ще бъде на печалба

Какво трябва да свърши Герджиков: - да осигури машини за изборите Какво е свършил дотук: - връчи купа на Гришо - ходи на мач на Лудогорец

Още незавършило словото на премиера Герджиков другаря Желю Бойчев известен като Желю тъпото разбрал не разбрал почна да плюе както Корни му е наредила. Той като велик апаратчик собствено мнение няма.

Както я е подкарал Герджиков като нищо ще опраска и БХ - хаха. Браво на него !

Нито едно служебно правителство,не е вършило толкова ПРОСТотий както сегашните.Това беше най АЛЧНО. И РАЗГРАБВАЩО по тяхно време. Проклето да ви е това което сте ОТКРАДНАЛИ,да не може да го ползват ВНУЦИТЕ ви.

Брей, какъв потенциал у Герджиков! Каква бързина, каква скорост! За 30 години нищо не се случи, а този за 20 дни какви разкрития направи! Да му дадем още два месеца и ще оправи цялата държава.

ти наистина ли

Тази информация ми звучи точно като подадената от синдиците на КТБ ,колкото там разбрахме КОЙ е обрал банката.

Е са си ЕПМ. Кво ше праиме?

тия се шегуват с нас. Пълен и тотален провал е служебното правителство, да си гледат изборите за да не станат подсъдими. Радев се изложи тотално. Смешник.

Бая поразии направи пак Герджика, ама не му се сърдете бе хора.Толкова си може човека.Както се казава едно си баба знае-едно си бае.И дай на простия власт и му гледай сеира.Ще кажете, Герджика е образован.Да образован е , но е прост.Защо е прост ли?Ами хем знае какви ги надроби по време на НДСВ, и пак продължава със простотиите.Вие как ще му кажете на такова чудо?

И какви нарушения последно са установени??? "ЗАБАВЯНЕ" на обществените поръчки?!?! Ограничителни условия и такива, даващи предимство - хубаво, нарушения са, ако са установени по съответния ред. Но забавяне...?!

М-рката от енергетиката каза,че тия са никой и проверки се правили от други органи......

Цецо Ухото и БХ нали се кълняха, че ще борят корупцията, че са прозрачност и други шменти капели. Сега се оказва, че почти всичките им министри са за прокуратурата - хахахахаххаа

Мадридският лисик действа! Герджиков е маша, пионка!:))

Не обели две думи за КТБ! А,е професор по корпоративно право....

Гоче, трябва ли да вярваме в Дядо Коледа и на дипломи на Герджиков, след като го виждаме какви ги лющи?

Бойко, видя ли какво стана, когато не слушш народа.Разкарай ги само тези двете противни цуцулани-Цачева и Павлова и обещай най-сериозно да направиш ревизия на Царя, Герджиков, Шулева и националния предател Паси.Ей това ако направиш , еваларка.Не съм казал, че ще те подкрепя обаче.

градим по герберастки

А за Министерството на външните работи ,няма ли да кажеш Герджиков ...защо мълчиш...

Е...служебният кабинет не е като кабинетите на близалков и оня пед-ал марин райков да замитат престъпленията на гроб....