Коментари - Кунева след вота: Образованието ще бъде национална цел | dnes.dir.bg
назад

Кунева след вота: Образованието ще бъде национална цел

Българското образование трябва не просто да излъчва стабилност, а трябва да има силна тяга напред, каза новият министър на образованието Меглена Кунева.

Обратно в новината

Коментари - Кунева след вота: Образованието ще бъде национална цел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вкараха лисицата е кокошарника. Сега трябва да пуснем кучетата, щото отидоха кокошките.

Леле, леле, тази помия....

Ура, другари. Да живей! С Кунева напред, към нови висини...пардон - дълбини. Все по-дълбоко. Прост народ , лесно управление, голямо лапане, грабеж. Целта е постигната!

Едно ви съветвам министър Кунева - махнете фалшивите експерти и съветници, които подведоха предшественика ви.......Имаме прекрасни историци, екскурзоводи, работещи в читалищата и библиотеките - те ща са ви ценните хора в екипа!!!

ЗАКРИТО! от госпожа закриваща, чието поръчение е закриване на България.....

Боже само като я гледам ми иде да повърна от тая гнус

ФАНДЪКОВА Е НАЙ ДОСТОЙНАТА ОТ ВСИЧКИ ВЗЕТИ ЗАЯЕДНО

КОЛКО ЗАПЛАТИ ЩЕ ПОЛУЧАВА ТА ТЯ И ЕДНА НЕ ЗАСЛУЖАВА НЯМА ЛИ ПО КАДЪРНИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА

Ми явно не останаха свестни хора тука, всички се изнесоха навън. Остана само кофтия материал.

нусно ми е да чета даже. Първите изречения на псевдо министъра на образованието Кунева е че се състезаваме с Европа и се сравняваме с Европа. WTF ау овца ти вече за друг ресор отговаряшю Научи децата да четат и пишат да уважават Родината си и частно да ти кажа СЕРА АЗ НА ВАШАТА ЕВРОПА!

и внимавай със съжителството скъпа

По коя поръчка ще закриете образованието г-жа Кунева? На американците или на европейския съюз? Преди години нашите деца(дори моите) бяха много напред с образованието , дори общата култура в сравнение с други! Но не, на тях не им изнася, и затова тиииииии дойде да осъществиш плановете им!

Национална цел трябва да е оцеляването на нацията г-жо Кунева ,ама нали вие изобщо не сте тука от къде да знаете какво е предимството на целта де...

Ако работиш така усърдно, както работи за затварянето на АЕЦ Козлодуй....жална ни майка......

Kунеффцъ, освен да затвори и университетите, както реакторите!!;)

Hяма за какво да се тревожиш турският език е международен ,който се говори от над 100милиона души

Теоретично реакторити трябваше да надживеят другарката Кунева но...... Теоретично образованието трябва да надживее другарката Кунева но.......

ДИР, много добре ще направите ако не й показвате мутрата на тази. Пишете си там каквото искате /и каквото ви кажат/, само, много ви моля, не публикувайте снимки на обекта. Бъдете хуманни.

Тая за пъстарма не става, вии министър я няправихте.

Образованието в чужбина беше национална цел...досега.

Може ли някой да ме осветли какво правеше Кунева като вицепремиер?Според мен-нищо и сега като м-р на образованието-пак нищо! Слушах я преди няколко дни какви глупости говореше и то без притеснение за хан Крум и съединението на Б-я.В тоя момент аз се смутих, запитах се аз ли не съм наясно или тая кукувица?И друго-трябва човек да е голям гьонсурат/като нея/ да знае, че хората не я искат, депутатите също и пак да се натиска за поста!Усещам миризма на мнооого пари!

ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА

Как не я е срам тази жена?! Каква цел беше образованието, когато със сълзи на очи подписваше и тя договора за присъединяването ни към ЕС и никой никога не отвори дума за предприсъединителните фондове за образование и наука? Мадам YES, за Бога, имайте капка срам и микрограм достойнство и се скрийте в дън гори тилилейски.

Общи лафове и комсомолски приказки на другарката Пръмова. Цар е да говори напоително и нищо да не казва. Апропо, образованието не може да бъде национална цел, а само средство за постигане на националните цели. Всъщност, какви са националните цели, каква е визията на сега управляващите за бъдещето на България, доколкото още е останало такова?

Вече ни е поставена целта! Сега остава да потърсим отнякъде ракети и да я започнем целта. Куфарчето е в ръцете на Госпожа "Yes"!

Коя е националната цел сега?!? Не е ли пак образованието......?!? Да не би да е здравеопазването ...или може би съдебната система, коя е.....моля , поправете ме ако греша, но ми се струва че е ....още по-голяма деградация на ценностната система, за да може на изборите да се представим още по-добре, след което да приберем още пари, който разбира се не знаем какво да ги правим...! Това е моето мнение! Извод ....изходът е далечен и мнооооого малък, малцина ще се измъкнат, тези с по-доброто образование!

Дай адреса на изхода, че и с образование не го виждам.

Входа е Исус изхода е ясен!

САМО И ВИШТЕ УХИЛЕНАТА МУТРА!! АЗ МИСЛЕ ЧЕ СЛЕД ТОЗИ ДЕБАТ В ПАРЛАМЕНТА И ТОЗИ ИЗБОР С КЛИЗМА ТЯ ТРЯБВА ДА РЕВЕ НЕ ДА СЕ ХИЛИ КАТО ПЕЧЕНА ТИКВА...... САМОЧЕ КУНЕВА И СРАМ ТОВА СИ Е КАТО АРМЕНСКИ ВИЦ...

Бла бла бла. Спомнете си какви ги дрънкаше преди изборите и я питайте, защо нищо не свърши. И как в ужким деснят РБ, решителна роля има персона от средите на БКП. След министерстването и, сигурно ще се питаме ние образование ли имаме или УбрАзУваниИ.

НА ТАЗИ ТРЯБВА ДА Й БЪДЕ ЗАБРАНЕНО ДА УЧАСТВА В ПАРЛАМЕНТА И КАКВОТО И ДА Е ПРАВИТЕЛСТВО ПОВЕЧЕ СЪС СПЕЦИАЛЕН ЗАКОН !ЗАКОН КОЙТО ДА КАСАЕ САМО НЕЯ!ТА КАТО ГО ПРОЧЕТЕ И СЛЕПИЯ И ГЛУХИЯ ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ ТЯ ВЕЧЕ НАПРАВИ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ В ТАЯ ДЪРЖАВА И НЕ САМО И НЕ СТАВА ЗА НИЩОООО! ДА СИ УЧИ ДА СЕ ОБРАЗОВА И ДА СИ ПАЗИ ЗНАНИЯТА ЗА НЕЯ.ДА СЕ СРАВНЯВА ДА СЕ ЧЕТКА ДА СЕ ХВАЛИ.КАКВОТО ИСКА ДА СИ ПРАВИ СЪС СЕБЕСИ.ТЯ СИ Е САМОДОСТАТЪЧНА. ТЯ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЕЗПОЛЕЗЕН ЧОВЕК ЕНЕРГИЕН ВАМПИР.............

е това престъпно управление да бъде махнато и вкарано в затвора.

сферата на професионалното образование СПРЕТЕ НОВИЯ ЗАКОН въвеждане на СПТУ, без масово общо образование - осигуряване нископлатени работници за бг бизнеса- това е задачата, с която са се заели управниците

ВСЯКА ЖАБА Д А СИ ЗНАЕ ГЬОЛА Е КАЗАЛ УМНИЯ НИ НАРОД. АМАН ОТ ПАРТИИ И ПАРТИИНИ НАЗНАЧЕНИЯ. САМО ПРОФЕСИОНАЛИСТИ СА НЕОБХОДИМИ ДА УПРАВЛЯВАТ СТРАНАТА НИ. ТРЯБВА ДА СЕ НАЛОЖИМ ЗА УПРАВЛЕНИЕ ЗАВИНАГИ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА ОТ ЕКСПЕРТНИ ПРАВИТЕЛСТВА С ОГРАНИЧАВАНЕ ФУНКЦИИТЕ НА ПАРТИИТЕ. КОКАЛА ТРЯБВА ДА СЕ ОТНЕМЕ.ОСВЕН ТОВА ЗА БЪЛГАРИНА ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ НАУКА ,,РАБОТА В ЕКИП"

за министър на образованието е много по-скандално от избирането на Пеевски за шеф на ДАНС. Това показва, че сегашната колониална, българофобска, фашизоидна власт на американските мекерета не ги интересува мнението на българите по какъвто и да е въпрос. Те изпълняват това, което им се казва от чуждото посолство. Трябва да има съд за продажните американски мекерета.

И като замени съжителство с владичество образованието ни ще цъфне и върже!? Господа,няма вече качество в нашето образование по много причини. Образованието е отваряне на очи,отдаденост на науката,стремеж към творчество,а не усложнено и обемно учебно съдържание,което ги убива.И високоерудирани учители,но не с 500-600 лв.заплата.Днешното образование е и книжно-почти не се правят опити и наблюдения,а само нов урок след нов урок-зубрене.И т. н

Господине, бъркате образованието с висшето образование. Прав сте само по отношение на изискванията за висше образование. А тук става дума за масово ограмотяване. Кунева няма моралните качества, а има позорно петно, за да управлява образованието. Характерно е, че като че ли заради това са я избрали. Позори цялата нация. То чест май не са ни възпитали за столетие.

За съжаление в БГ никога не е имало качествено образование! За това и влизаме от робство в робство! Да не говорим за знание върху Библията дето уж сме християни!!! Не си мислете че по времето на най-гнусния период тоталитарно-комунистическия сме били много добре с образованието!!! 90-те години след излизане от комунизма се видя колко сме грамотни и можещи - реално най-изостанали в европа!!!

Замяна на националните идеи с глобализъм и простотия.Сега ще почне унищожението. Уволнения, унищожаване на училища, библиотеки/нали има интернет програми/,дистанционно обучение. Глобализъм на клечка , цигания и най-важното нашите пари за техните деца. Да публикуват списъка на тез национални предатели кафеджии скапани.!Дьонме долно еугленесто!

наивен, старата полит.гвардия отново те излъга. 1/4 патриота В. С. и 1/4 Каракачанов = 1/2 патриоти, защото са туркофоби, но оснаналата им половина е за Р. империя, не одобряват К., но се въздържат. Така днес ти на мене, утре аз на тебе, старите полит. муцуни отново ти показаха среден пръст. . Няма по-неподходящ човек за този пост от К. Ще работела с всички сили. Тя изобщо няма сили за тази сфера. Няма да пипне рускага гавра с българската история. Ще словоблудства и заедно с русоугодния ББ, Цацаров, плупатриотите, АБВ, Атака ще отчетат успехи на световно равнище. Двете империи - Р. и Т-та са доволни - обезбългаряването ще продължи, енергията за промяня ще напусне Б-я. Това ни чака, щом оплюваме всеки, казал истина за имп.Русия. Бедността е смачкала провинцията, столичани само съзерцават, плюещите на щат във форума тържествуват!Дий, воле, дий!

Хубаво си изброил фактите ама какво е решението? В Европа през тъмните векове ситуацията е била много по-тежка но какво се случва? Идва Реформацията, хората получават достъп до Божието Слово, обръщат се към Бог и днес имаме Западна Европа! В България всеки има Библия и я ползва само за престиж! Ами отворете, четете и се учете от Бог! Това е изхода! Този народ си носи проклетията от езичеството от хилядолетия! Отвори и чети за да видиш как да се променят нещата! Викай към Бог нали си християнин защо само констатираш? Бог е казал каквото е невъзможно за човеците за Бог е възможно! Ама вярваш ли в Бог? Всички велики нации в момента имат огромни общества от вярващи хора които реално се молят и търсят Бог!!! В БГ какво се търси?

още една чиновничка на държавната хранилка...

обичах катя павлова. и сички знаеха. че тя ..ми даваше сила. не разбираха..защо не чувстваш жени, като плячка, от съзтезание безсмислено. дали аз или друг..повика на гена и меренето му е .необходимост. . не разбирах , че обичам майка ми. нещо, де не можиш да го промениш.

вероятно липсва Владимирова? или некоя дивизия? не в тва е вапроса. а от близост , не сексуана. сичко и беши секси. който да си избере. дори и некой без висше . имаше и наказания, от дивизии софийски, с шеф татко и. сички я харесваха.... безплатна безстрашна обич тук вечи нема. има слугинчета.. за медали. кате, не е било писано. твоите деца - мои деца. знам че сме кръв една. ся, сигур, пак си прекрасна. дълга талия и къси крачета и езкрайто харексащи ме весели очи.. колко му требе на човек.

че не идеален. и малко радва са.

тука крийват любовта? между жина ценцорка цицореста и маж.. защо?

за глупостете ви. аз без таз цензорка..и у нея мойто коментар..как да живея? кажи бати ойко..чесно ли е така. един пат една свирка ни ми е цензурката правила, за оборота. де е конкуенцията поне. и па и и аз сакам да ма важат .. българин. ко кат немам пари за харем. елате и ми мерете пишката. вие вабще, що крадете и плащате.. пораства ли ви?

Аз съм на 60 г. Видял съм през какво мина България.Истински българин съм! Сърцето ми кърви, кърви!Очите ми са сухи, защото няма там сълзи! Изплаках ги! Родината ни се унищожава пред очите ни и ние седим безмълвно, неразбиращи и заслепени. Аз съм на 60 г! ИСКАМ РЕВОЛЮЦИЯ И ИЗМИТАНЕ НА МРАКОБЕСНИЧЕСКИТЕ ТЪМНИ СИЛИ, КОЙТО МАМЯТ, ГРАБЯТ, ЛЪЖАТ, МАРОДЕРСТВАТ И УНИЩОЖАВАТ КЛЕТИЯТ ОСТАТЪК ОТ НАРОДА НИ! Българи, ако иматеа чувство за самосъхранение, ако обичате децата си, не давайте повече престъпниците-българоядци да ви мачкат. Запейте българската Марсилеза. Друго не мога да ви кажа! На 60 г. съм! Уморих се!

не само гледа и лиже. и плаща чесно. плюс, плюш, плюк, .. кат беши млада са кефеше..

Ами обърни се към Бог и се покай! Бог казва че ще ти даде ново сърце! Недей само да плачеш за миналото а се хвани за Бог и си вземи доброто бъдеще! Как да стане това? Намери си църква където се говори Божието Слово! Не разни човешки предания и мъдрости на старци! А Божието Слово което единствено може да даде вяра и живот!

е да бъдат изметени такива стари лица на комунизма като Кунева-Пръмова от политиката и вкарани в затвора.

да са жертваш за деца..де имената им и ни знаеш.. който тука- се мое дете. толкоз.

на дворянска партия - първи пред сватба. и кой за колко са е ..изгубил кат кунева. оди са у дома снахо. не снасяй на бойко пари за знание и деца. тоже. безсмислено е и е срамно. да крадеш от дете. немн никав смисал. само ти са ядосват. за циците да им и пипнеш. на цензорките циците.. щом дават млеко..требе и цици да има..некви. вечи и шакспир н ми помага..ша питам пнекой козар за опарничави. дир..да имате една коза под..ръка? без връзки и овчар не дава коза.

винаги сам харесвал я. само я мъчат и ползват. и такава ти става устата след инфаркт..ни знаете ли , не виждали сте се.. само цици гледате. а мерака..секаш не сте го имале. дайте и шанцата.

Демек, целта й е чрез образованието да реализира най-големите кражби в национален мащаб.

Е, ние от големите цели и стратегии за българското образование и наука сме стигнали нивото на Тамбукту. А още по-голямата цел на М. Кунева е сега да си прибере паричките (420 милиона) от еврофонда за наука, пък учените да се избият помежду си, ако искат за 2-та мижави проекта, които ще финансират, евентуално. И за какво състезание говори тази жена, тя хабер има ли си как се финансират училищата в Западна Европа и къде сме ние. А за заплатите на учителите в Западна Европа, спрямо тези у нас - ще каже ли нещо?

От всите недоволни само Йоло Денев показва класа!

ЛИКВИДИРА 4 БЛОКА НА КОЗЛОДУЙ ТА ЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ЩЕ И СЕ ОПЪНЕ!!! БЪДИ НАХАЛЕН ЕВРЕИН!!!!!!! БЪДИ ВИНАГИ ДО КАЦАТА С МЕДА И ГРЕБИ С 2 РЪЦЕ!!!!!

А Гоите ли да бъдат!

Абе те гоите са най-голямата фиксидея на робите, които се мислят за царе.

и за унучето му. Знайш ли ко ша доди след ЗИКА и ко можи да ни спаси? Кунева..надали. тя и от зика ни можи да пази..дето и да е. природата ви казва- мравки загубени сте. секой у гьола пръв, правител на чужди нему съдби. живота бойко е симибоза не с динозаври, камо ли с дракони. дракони подметки не дъвчат.

Гласът на народа се чу, ашколсун, гяури! Но каквито избирателите, такива и властващите!

прекалявай със задни ти желания.. празник ви е пак..види са.. марсианците имат чурки и за пръстета, не само за други дупки по хората. протесираш май.. пробай се на Зарезан. ша резнем и плод ша дадеш.

Протест кога!

ся..

ами туй то, матрияла, който избра гробарите и деформаторите, да се радва: след унищожението на икономиката идва заключителния етап-унищожение на образованието и науката - просто г-жа ЙЕС ще продължи курса на унищожаването на националната история, традиции. Интересно след това в борда на коя банка ще я видим пак. Това ще е според резултатите - затвори "нашта" 3 и 4-ти блокове на АЕЦ Козлодуй и получи назначение в Париба Банк, която финансира строежа на АЕЦ в Румъния. Патриотка, а? Милееща за Родината си, имаща национална цел, а?