Обрат: Съдът върна зад решетките Петко Дюлгеров, подсъдим с Иванчева

Той може и да е подбудител към корупция, а не само помагач като посредник за подкупа, смятат магистрати

Обратно в новината

Коментари - Обрат: Съдът върна зад решетките Петко Дюлгеров, подсъдим с Иванчева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен беше неясно защо изобщо го пуснаха.

Дюлгеров ще яде уя за подбудителство. А пък ако се разприказва за заверата, много други лица ще гърмят с него

Става напечено, някой ще пострада заради парите дадени на прокуратурата и съда за освобождаването на Петко...

Тая пишман писателка май й е гот на топло според израза й.

Наистина ли не ти е ясно?

ще ти олекне! признай си кой и защо те накара да направиш това,и да лъжесвидетелстваш!

Както всичко друго измислено от гербериата постановката срещу Иванчева беше калпава, груба и същита с бели конци! Дано, да даде господ, някой да отговаря за това безчинство! #бойковатакочина

Иванчева има микроаденом на хипофизата/това е тумор в мозъка/.Този микроаденом расте при стрес, с повишаване на един хормон. Микроаденомът може да направи Иванчева сляпа или глуха в зависимост кой нерв засегне с растежа си,може да засегне и говора, но гешетурата отказва да я пусне под домашен арест и даже в болницата на магнитен резонанс я води с пранги като мечка, а на скенера са я вързали с белезници и дори и с доктора не са я оставили сама, за да чуе какво е състоянието ѝ. Унижението да им дават закуската в използвани кофички от кисело мляко и да държат вратата на тоалетната отворена, когато двете арестувани я ползват са едни от малкото издевателства, на които те са подложени вече СЕДЕМ месеца. И защо е всичко това? За да покажат на българите, че всеки, които се изправи срещу техните корупционни схеми ще бъде смазан. 6 часа ги държаха на улицата и затискаха устата на Иванчева, която викаше към журналистите, че не пускат адвоката ѝ до нея. Двете жени бяха сложени в стъклена клетка, за да не могат да говорят с журналистите, и как ги държаха с белезници дори и на съдебно заседание, нещо, което не сме виждали дори и за най-изявените ни наркотрафиканти и убийци. Случая с Иванчева е показателен за действията ма мафията -държава.

Този не вижда хубаво , защото го болят очите и без да иска ще премине границата

Тоя гнусен човек си беше корумпиран и като беше кмет на Младост. От ГЕРБ!Той е за затвор, а не ония женици, които направиха на маймуни само защото не са партийно обвързани!

Щото е от ГЕРБ, беше тяхно лайно като кмет на Младост по-предния мандат. Пълен боклук :(

На този цирк кой ли му е сценариста? Тиквата ще да е, като гледам какъв ресурс са впрегнали в тая репресия....

Ледът се пропуква , господа съдебни заседатели! Кенефът на Койпи се размириса.

вижте го само какъв жалък боклук е този кмет на герб от шайката на онази лелка и грозния тъп плешивец с двата пръста чело!

А ваклото яре Ваклинчо кога ....????? Или както каза прокуратурата в началото " Човек с друго мислене и манталитет "

И Маргина беше с дискова херния. Всички се разболяват тежко, ама чак след ареста.

Последно той ли е или не? Че долу "капацитетите" викат, че тоя бил от герб. Вие тук друго разправяте. Да се чуди човек на кой тъпизмите да чете :D

С единствената разлика, че Маргина е мафиоз и отдавна го няма и си живее живота, а единствената вина на тези женици е, че са се опитали да се опълчат срещу мафията в полза на хората, които са ги избрали. След арестите им веднага паднаха бариерите пред новото презастрояване!

Живея в Младост, тия тъпизми ги пробутвай на някой друг.

Нали непрекъснато ни дърдорят за някакъв дедеткор на лъжата.Може би първият,който трябва да се подложи на него е Ваклина след него и Петко.Да не се окаже,че Петко го е премятал,като топчица и всъщност е измамник,който го е будалкал за някакви договорки с кметицата. За седем месеца поне една от двете трябваше да се пропука и да признае нещичко под напора на неоспоримите доказателства.

казва се полиграф и г-н Марковски вече твърдо заяви чи клиентката му няма да се подложи на тест с полиграф нито в България нито в чужбина

Ще видим в Хага резултатът от това съшито с бели конци античевешко дело

кога ще го приберете? И не забравейте да пу напишете пак едно листче, което да чете когото го разспитват съдийте и адвокатите! Явно е на път да променят НПК и там да може вече легално боклуците от село Кошарево легално да "свидетелстват" четейки листчета като тази измет!

Това което пишеш за аденома на хипофизата не е вярно!!! Тя го има незнайно от кога, и ще си го има цял живот. Не се оперира, а само се наблюдава, ако не дава странични ефекти!!! А тя ги няма!!! Така че не подвеждай хората с фалшиви новини!

Казуса е безпощадно ясен! Далавераджията Петко, оформил се като такъв,докато е бил кмет, е набарал Ваклин- рибка с много кинти,будалкал го е,че ще му уреди нещата срещу някой лев / това не е проблем,Ваклин знае,че навсякъде и нас искат кинти под масата/ и работата е потръгнала.Петко е будалкал компи и прокуратурата, работата е потръгнала и са ги арестували.За награда Петко го пуснали от кауша, а ония ги държат за да кажат онова,което не знаят. Сега жената на Петко го изгонила от къщи и не могат да го намерят. Задачка за първокурсници в Академия-МВР!

Когато съпругата го изгони- ясно.Но какво правим ако любовницата му го изгони ?

ебаси сапунката стана и тука...

Правилно е да напишеш казусът,а не казуса.В първото изречение е подлог,следователно трябва да е с пълен член.

И на всичкото отгоре в кенефа вместо тоалетна хартия са поставили изрезки от в.Работническо дело,нанизани върху шиш! Както беше в тоалетните на повечето семейства по времето на бай Тошо.

гошо ще ми видиш големия член

тая грозна коза кво ми я показват като мечка на панаир ,няма ли да я вкарват в затвора че ми се повръща като и видя

баси кукумявката пъпчива марш в затвора

Толкова силно си влюбен в чаровната и прелестна Иванчева,че заради нея си готов да зарежеш и жена си,и сестра й,а дори и твоята любовница!

Може, но може и да не е подбудител и цялата схема на схемаджиите да се провали. Цялата тази дивотия към Иванчева я превръща в мъченик на демокрацията и борбата за справедливост. Всички виждат какъв тормоз има към Иванчева и ви уверявам, че към убийци и изнасилвачи няма такова нещо. Мисля, че насилието към тези две жени трябва да спре. държавната машина премина всички граници на нормалното и законното. Циркът беззаконие и тормоз вече е потресаващ публичен трилър.

ако тази корумпирана чиновничка е жертва на демокрацията, то ти явно си жертва на комунистическата диктатура

А ти си жертва на такава глупост която е по-голяма от вселената!

Повърни повърни върху сурата си бе тъпак!

твоите съображения на прокурорския мошеник Гешев.Най-много обаче и тебе да те тикнат в ареста.

Dobre, che ne go e izgonila napravo v Dubai...

... a Bankyanska pravda...