Обозначават вариантите на коронавируса с букви от гръцката азбука

Пандемията далеч не е приключила, предупреждават от Световната здравна организация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е приключила - разработват се усилено нови тревожни мутации

Той е алфата и омегата ви .

Мдам, кви ли не магарии ще измислите за да изкарате познатото семейство вируси, нови. Вече няма да се плашим само от щамовете, ами и от вариантите. Изроди алчни.

РОГАТИЯ ДА ГИ ЗАКРИВАТ....... А СОМАЛИЙСКИЯ ПИРАТ ДА ЯХА ЛОДКАТА, РПГ-то НА РАМО И ДА ОДИ ДА ЗИМА КОРАБИ НА АБОРДАЖ........ НАГЛОТО КОПЕЛЕ ОЩЕ НЕ СИ Е ПОДАЛО ОСТАВКАТА НАД 3.5 милиона ЖЕРТВИ! СЗО Е НПО С ПРЕТЕНЦИИ ЗА ЗА ПОЕМАНЕ НА КОНТРОЛ НА ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ КВИ СТЕ ВИЕ БЕ ИЗРОДИ НАД ЗАКОНА И БОГ ЛИ!?? МАМА ВИ ЧАСТНИЦИ ИЗРОДИИИИИИ ПОВЕЧЕ ОТ 4 МЕСЕЦА ПРИКРИВАХТЕ ЕПИДЕМИЯТА В УХАН........ КОИ СА СПОНСОРИТЕ НА ЛАБОРАТОРИЯТА В УХАН......... АААА????? ЧИЯ Е ПРОГРАМАТА ЗА РАЗРАБОТВАНЕ НА БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ?? ИЗРОДИИИИИИ В АДА ДА ГОРИТЕ ДОКАТО РОГАТИЯ ВИ НАСИЛВА С ДЕМОНИТЕ СИ ВОВЕКИ.

Сутринта го гледах това по телевизията и се спуках да се хиля. Заседавали, видиш ли, ама много яко заседавали тия от СЗО за имената на щамовете. Цяла работна група били направили. И най-накрая след много върховни усилия на експерти от тази работна група (сигурно получаващи годишни възнаграждения от порядъка на 200000-300000 евро), излезнала с бляскавото откритие, че трябва да се кръстят с първите букви от гръцката азбука, за да не се накърняват имената на държавите. Ами, че то със същия успех това нещо можеше да го предложи и някое дете в 6-7-ми клас. Ама, друго си е тия "експерти" да го кажат това нещо, ей. Само дето населението им плаща заплатите на тия клатик.рци, които само гледат да стане 17:00 часа и се отдават на юнашки ласки из лъскавите им, айде да го кажем клубчета.

ползвайте математически например X(хикс) Y (игрек) Й (и-кратко) ДИПМ крадлива

Ще трябва да ги комбинират - засега имало откритимоколо 8000 щама. Ще стане поредица като на РНК :)

Можели да ви обознача с комбинация от три пръста - преобладаващ среден!!!!

А , няма скоро да приключи , а ако стане - ще намерят нов вирус . Важното е населението да се редуцира , а богатите да стават по-богати.

ГЛАВОРЕЗ-КАНИБАЛ И ЗАМЕСТНИКЪТ МУ ЕКЗЕКУТОР......

работи в тясно сътрудничество с фармацевтичните концерни и мулти национални компании и на практика е PR на тяхната продукция! Те създават вируси и други болестотворни агенти и лекарствата срещу тях, а СЗО одобрява и препоръчва на цял свят тези лекарства! Факт!