Обмислят вечерен час за ресторанти и кафенета след отворени дискотеки в Студентски град

Кметът Фандъкова сподели за новата мярка, след като откри нов стенопис на бул. "Мария Луиза"

Обратно в новината

Коментари - Обмислят вечерен час за ресторанти и кафенета след отворени дискотеки в Студентски град | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е дневен, не нощен - не разбрахте ли?

Данби да се готват да ги заливат с боя или сами са ги изтепосали? И кво толкоз се хилат тие джофри ами не одат да копат у дупката за Пеуник да връжат? Сите си праиме редовно ПСР-тестое сека вечер - предястие, ракийка, салатка....Досега нема никви протиопоказаниа да ви каем!

Трябваше да нарисуват жена с маска държи лале

На мен индианката ми харесва. Аз съм в смесен брак и си падам по индианките от южна Америка. Често слизаме на юг. Има много красиви места в южна америка, да не говорим за храна и напитки. Имаме и гости от там в щтатите. Тази ми напомня познати които съм водил на ски в Колорадо, да се учат. Сега когато съм в БГ, ще се чуствам "у дома " с този мюрал.

ха хаааа творили извън България, къде бе? Някъде в района на Мачу Пикчу ще да е било

Ст.град е пълен с боклуци, пласьори, наркомани, проститутки и сутеньори. И селяндури на килограм.

Това отдавна не е студентски град, университетите не са университети, а приют за чиновници, и така - нищо академично, затова пък претенциозно

Не спазвахте мерките, сега виете, че ви затварят. Кой ми сра в гащите...

какъв е тоя негър, бе? BLM?

Важното е, че Синята и Зелената зона няма да затворят и след края на света....

Госпожо Фандъкова затвори УЧИЛИЩАТА да минат онлайн обучение и ще разберете че ще намалее заразата. Нека учениците от5 до 12клас да бъдат онлайн обучение.

Това на творбата мяза на ромка...а с този вечерен час да не се приема че вирусът е деен само през вечерта?

Това е вечерен вирус, активира се в 20:00 часа по гринуич - 22:00 местно време(астронимическо), 23:00 (лятно часово време) и се деактивира в 04:00 по Гринуич - 06:00 местно време(астрономическо), 07:00(лятно часово време). За това е вечерния час. ПП: По метрото и трамваите не ходи, за това можем спокойно да ползваме градския транспорт в интервала 22:00-06:00.

skromna35

Не се правете на дебили! А може би сте? Вечерният час е за да НАМАЛИ броя на заразените: 1. като НАМАЛИ броята на посещаващите тези места. 2. защото алкохолът изпит ОСОБЕНО след този час НАМАЛЯВА способносттие за нормални мислене и следователно спазване на дистанция и други мерки!

Позор!

Не позор, а по-зор за оная паплач, която посещава такива заведения

Абе, ние в България или в Англия сме? Не разбирам как се казва тази рисунка, защото е на чужд език!

Красиво женско лице, къде го видяха? Лале - боже, как?

Това е което искат да покажат нидерландците на посетителите на България. Това е тяхното усещане за българката. Млада перуанка-травестит и до него надпис на кирилица - това е България.

от Факуллтето или от 100липиново е:):):)

Това е пълна откаченост с тоя вирус,обричане на робство! Вируси е имало и винаги ще има,пандемии е имало и ще има,какво,за всяка епидемия л;и ще затварят света тия изроди? Я да се махат,на изборите ГЕРБ е минало,отиват сди,като НДСВ! Борисов в затвора! ОТИВАТЕ СИ! Какви са тия ограничения бе,за всеки вирус ограничения,затваряне на света и да не се живе,това е тотално робство!

Тъпотии, тъпотии !!! Вечерен час , че вируса броди нощем. Който се страхува -да си стои в къщи. Болните и рисковите - също в къщи. Защо трябва да се тероризират здравите хора?? Намирисва на фашизъм. АААА, забравих . Здравите са всъщност безсимптомно болни. Най-голямата тъпотия, която се приказва от месеци. Явно човечеството е много глупаво.

Аз работя в заведение и да ти кажа .хора няма така,че с вечерен час или не ..народа просто не излиза толкова.. Кръчмите още малко и сами ще си затворят...въпросът е ,че тука никой не взе 1 стинка за предишното затваряне за разлика от нормалните държави в Европа.. Тиквата ни е занулил отдава и тва няма нищо общо с ковид..

skromna35

Не се правете на дебили! А може би сте? Вечерният час е за да НАМАЛИ броя на заразените: 1. като НАМАЛИ броята на посещаващите тези места. 2. защото алкохолът изпит ОСОБЕНО след този час НАМАЛЯВА способносттие за нормални мислене и следователно спазване на дистанция и други мерки!

Таз па...открила стенопис. Попадия да стане

Лелки, радвайте се! Подкупили с малко пари и малко потупване по рамото самотни жени над 60 години с голяма и арогантна уста, зависими от властта, щото са сами жени, и гледай кво става!!!! Плямпат ли, плямпат с тънките си, злобни уста! Заблудени женоря!

Толкова грозна е българката?Тая прилича на Фандъкова.

и защо е с шапка с индиански мотиви??

авторите на стенописа, явно са до толкова ограничени в творческото си мислене, че да считат , че образът на младата българка е стеснен до стереопита на определена градска суб култура, на която те симпатизират или принадлежат. Пак се радвайте, че е изрисувана с индиански етно мотиви, а не да хвърля салфетки по сутиен и лачени ботуши , изсипвайки в пазвата си бутилка MOET.

Това ли е "красивото женско лице"?!?!

а метрото защо не затворят! То е най - рисковото! трябва да лапат , забравих.

Честито, а кога ще го "ремонтираме"? Защо ли си мисля, че цената на това "произведение на изкуството" ще надхвърли цената на новия тунел под Алпите в Щвейцария /или поне ще я изравни/. Все пак авторите, "творят" в чужбина.

И още нещо. На първата снимка, между двете госпожи с "кофите", авторите трябваше да "инсталират" и една трета - истински "тежък" професионалист по темата с кофите.

Нямам нищо против етюда, но може ли да допуснете таква груба грешка? Там вместо Tenochtitlan пише "Сердика"! Все едно да нарисувате Сахара и да напишете - "Блазилска джунгла"

Е, какъв е проблемът? Пенсионерите и т.нар. рискови групи не ходят по дискотеки... На младите не им пука за вируса, защото така и така си мислят, че са безсмъртни, а хората, за които Ковид е опасен трябва просто да се пазят... В крайна сметка, личната сигурност и мерките свързани със заразата, би следвало да са въпрос на личен избор. Важното е, ти да се пазиш, а не да налагаш на другите да те пазят!

Рангеле, не е така. Вероятно, ще го изкараш леко, но си вектор ( преносител) на болестта, а друг с по - компрометирана имунна система може да умре, т.е. отговорността е към всички, нали сме общество в крайна сметка

И какво точно трябва да изразява тази ъгловата физиономия държаща нещо като божуролале. Не схванах посланието, но то е защото може би ни съм достатъчно арт

не си достатъчно.

Радвам се, че тази грозна картина клони към извращение ха хаааа

Тая каква е на стенописа?Мяза ми на перуанка, или полинезийска? Нямаше ли нещо наше? И светло и по- мургаво, всичко ни е по-хубаво, и българско!

Студентски град, няма какво да го коментираме - там си е планетата на маймуните... и няма оправия... Но друго прави впечатление - всякакви малоумни калинки, по долните етажи на властта, в момента се изживяват, като господари и с някакво извратено садистично удоволствие се упражняват, как да направят животеца на плебса още по-неприятен!... И това не е само у нас... И това вече започва да ме вбесява! А вас?

Изгонете престъпните банди, които паразитират над децата ви и ще се оправи.

Майко мила! И това ако е шедьовъра... Амиии..... като поръчителя... Много точно Ви изобразяват мислите, г-жо кмет.

"Шедьовъра" изразява какво не мисли фъндъка. Т,е, че въобще не мисли. Затова и я крепят на власт толквоа дълго. Викайте и Фънфък - Удобното.

Като не ти харесва , що не си одиш на село. Явно те влече селенията.

Кое е селяния бе "Гоус"? Явно според теб да се държиш като безгласна мутреса е много "градско". Я ходи се скрий!

Това "изхитряне" за работа през деня на дискотеки и нощни заведения е отвратително и престъпно. ВЕДНАГА ги затваряйте!Смисъла на тези мерки е ИЗОЛАЦИЯ.За да няма вируса къде да се разпространява е живее Китай, Китай, Китай Тъпи ли сме, слепи ли сме та не можем да приложим същото за месец-два и да се кортулисаме(отървем) най- накрая!!!

Ей, лалугер, ти не разбра ли, че вирусът ще си отиде, когато измрем всички! Всички малоумни ограничения само продължават агонията във времето, а краят е неизбежен! Така, че направо си тегли куршума, за да не се мъчиш! :-D

Сердика Толуп? Колко емблематично!

Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, вируса нощем ли излиза?!

Само по нощята броди. През другото време няма проблем - бутайте се всички в трамвая и дерзайте.

Не. Но обикновено нощните клубове и дискотеки са тези, където не се спазва никаква дистанция и е почти невъзможно да се въведат противоепидемични мерки.

Пише ресторанти и кафенета.... Иначе то и в детската градина не виждам как въвеждаш мерки. Даже незнам, нека психолозите да кажат до колко е добре да тренираш децата да стоят на разстояние....

А в трамвая една дистанция...... В калсните стаи - също. Дистанция та дрънка!

Класните стаи вече са празни и се учи дистанционно. Градския транспорт няма как да се спре, понеже стотици хиляди хора зависят от него.

Кое е празно бе?! Само гимназиите не бачкат, основното и детските градини са отворени..... Е то това е тъпотията, че за едни мерки, за други може щото нямало как. Това дразни хората, че мерките са необмислени половинчати и няма да имат ефект, а само що доведат до икономически освен вирусни проблеми.... Щото СЕДЕМ месеца няма кой да помисли, че в София сигурно има няколко десетки линейки, а болните сигурно вече са 200 000... Еми Тулупи брат, цяло лято вместо да свършат нещо се криха по села и паланки с джипката....

skromna35

Не се правете на дебили! А може би сте? Вечерният час е за да НАМАЛИ броя на заразените: 1. като НАМАЛИ броята на посещаващите тези места. 2. защото алкохолът изпит ОСОБЕНО след този час НАМАЛЯВА способносттие за нормални мислене и следователно спазване на дистанция и други мерки!

Боже, опази ни! МАЙСТОРА сигурно се е обърнал в гроба си. Този травестит ми напомня за Майкъл Джексън. Може би името "толуп" е точно. Скиорска шапка, палави къдрици, уродлива ръка, божур вместо лале, и знак върху шапката, който не искам да коментирам. Фандъкова трябваше да държи поцинкована кофа. Ужас!!! Българката е красива!! Не ми се гледа тази......

Етюда до изфъндъчената предполагам изразява темата: "Българска роза" в ръката на "бугарка-татарка"? Този графит да не го е рисивал някой македонски култоровед? Пък и под надпис "Сердика" още по-малко пасва. Тракийците са рисувани като червенокоси и руси мъже, заобиколени от в пъти повече девойки с чаши вино в ръце. Не са ги рисували като ескимоси в иглу през хилядолетията.

Тоя студентски град не е никакъв студентски, а вертеп от наркопласьори, крадци и чалготеки. Да го затворят целия. Два пъти съм паркирал там. Единия път ми бяха източили бензина, а втория ми откраднаха тасовете.

На запад студентие бягат от кампуса, за да си поживеят. У нас "кампуса" е Содом и Гомор....

Не повтаряхте мерките на МАкрон в София! Във Франция може да имат просъствено училище, ама вижбдали ли сте френска класна стая? 6-7 деца на 50 квм площ пред огромен екран. Всяко на отделен чин с компютър. Нищо общо няма със софийските училище - 20-30 деца набутани на 20-30 кв. м. Седнали едно до друго без маски. Омръзна му простия мутрафон да прави не това, което трябва, а само онова по което прилича на Макрон или Меркел! Аман от имитатори на политици! Имаме нужда опт хора с ум и характер. Всички деца от шести калс нагоре за 2 седмици в къщи! Другите разделени в групи от по максимум 10 души!

негърска пропаганда?

Но в България няма да мине номера с пропагандата.

Ескимоси

Лицето на графита вероятно е от индоромейски произход. Не що не се връзва с надписа Сердика..

СТУДЕНТИ ПО МЕДИЦИНА С АПЕЛ: ДВУЛИЧИЕ ДА КАРАМЕ ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ, А ДА НИ КАРАТЕ ДА ПОМАГАМЕ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЯТА!!!

Ама на чувалотрупестия боклук толкова му е акъла.

Колко студенти са отишли в ковид отделенията? И правите ли разлика между необходимост - инфекциозните отделения и липса на необходимост - аулите на унито? Освен това тези студнечета, дал иса готови да ходят на лекции екипирани по същия начин, по който са екипирани в инфекциозното??? Хайде не си ги вадете от носа вече. Да бъдем обективни.

Проблемът е в контрола на мерките. Може ли някой да обясни как има работещи дискотеки въпреки закона за затваряне? Вместо новите мерки трябва да се увеличат наказанията при неспазване на закона. Не спазването на закона трябва да води до окончателно затваряне на заведенията(дискотеките).

и понеже някой си нарушил уж нещо дай да накажем други.... абе тая съвсем изпростя и ни мисли и нас за гламави.

"Дискотека град". И без това т.н. "студенти" не са се затиали към университетите.

заразените да ги изолираме в концлагер, тъкмо ще извършват общественополоезен труд - примерно могат да помагат в сроежа на магистралите и метрото на Тивата! ТАка я, няма да ни тежат на бюджета!

Тофе не е ли графит??Нищо общо с лицата на младите българки!!!Асоциациите са свързани с момиче от Перу Красива, но принадлежаща на друг географски регион

чакайте, ощше нищо не сте видели... Абе бъзикаха се тук, че това за чипирането била конспиративна теория.... Повате ли да стопляте?

Какво мрънкате, въшки?!? "Артистите" са членове на герп и просто си крадем парички отново! Шибаната рая с преклонената главица да мълчи или да мре!

ГЛЕДАТ КВО ПРАВИ ГОЛЕМИЯ БРАТ И ПРИЛАГАТ. В ПАРИЖ ВЕЧЕ ИСКАТ ДЕКЛАРАЦИЯ ДА ОПСЕТИШ БЛИЗЪК!!! СЛЕДЯТ ТЕ ЧРЕЗ СМАРТФОНА И АКО СИ БЛИЗО ДО ЗАРАЗЕН, ТИ ПРАЩАТ СМС, ЧЕ СИ ПРОКАЖЕН! ОРУЕЛ ИЗОБЩО НЕ Е ИМАЛ ВЪОБРАЖЕНИЕ КОЛКОТО ТИЯ ФАШИСТИ!!! САМО ЧЕ ЗА РАЗЛИКА Т ФРАНЦУЗИТЕ ОЯДЕНИ, НИЕ НЯМАМЕ ИЗОБЩО НИКАКВО ТЪРПИЛО! НЕРВИТЕ НИ СА ИЗПИЛЕНИ ВЕЧЕ! ДА ГО ИМА ПРЕДВИД ТИКВАТА ТОВА!

ЗАТВАРЯЙ, ЗАКРИВАЙ, ФАЛИРВАЙ! ПОСЛЕ ГИ СПАСЯВАЙ! ДЕА ВАЩА МАМА! МА ТАКА БИЛО И НА ЗАПАД.... И ВЕЧЕРЕН ЧАС КАТО ПРЕЗ ФАШИСТКО! ТОЙ И ХИТЛЕР Е БИЛ ЗАПАДЕН ПРИМЕР ЗА СЛЕДВАНЕ...

Нерде- божур, нерде- лале.....

Чак пък "красиво". А къде е сертификатът за самопределянето-всеки според фантазиите си може го приеме като женско лице или такова на травестит, или на джендър.