Облечен в черно изстреля 11 куршума по собственик на заложна къща

Потърпевшият е криминално проявен и осъждан, подозира конкурент в бизнеса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Битовата престъпност в България, Расте, а Рашков се занимава с каскети. Пряката работа на МВР не го интересува!

Извън темата,сетих се за е онази супа дето струва 30 кинта в Банско....ако некой иска ще му подавам сурав шпек салам по евтино....ай ай ай до къде я докарахме,извадихте на кьоравия и другото око пасмина не наяла се...

Браво давайте,смело сами ще се прочистите,кредити ли,альооооо не само ще те стрелят Ами добре е преди това да те обладават содомити нон стоп около седмица и после ако ти хареса продължавай да изнудваш и да раздаваш кредити

Ало, полиция, съдии и сие, защо тези не сте ги пратили досега на каменарната , а ги принуждавате да ходят на фитнес?? Като резултат и пътищата щяха да са ни по-добри.. Пък вземете и напишете имената на вашите 'униформени', които (ще) ги пазят.... Да не се страхува 'човека'... Егати помията създадохте....

Този бизнесмен е новият Нео, The One, а стрелецът трябва да е бил Стиви Уондър.

Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

Това да работиш като милиони други и да си изкарваш с честен труд на село ,,пълна безизходица,, ли му викат?

Така както го обяснява е сплашване. Разминали са се, а оня е стрелял по автомобила, очевидно чак, след като е влязал в него. Още след разминаването е можел да го надупчи. По-скоро е препикал чужда територия и му се съобщава най-културно. 11 патрона са колко? 20 лева? По-евтино и за куриера, и за получателя на съобщението от няколко кирки в автомобила. А мисля, че действа по-убедително и от кирките!

Този "безнесмен" и да го убият лошо няма да направят... Заложните къщи трябва да се профилактират ежеседмично като с АК47 е най-резултатно. Проверка, крадена вещ, затваряне с конфискация на всичко и затвор за останалите живи.

Само едно изречение ще цитирам: "Двамата имат общ бизнес и са конкуренция." Значи я пак: хем имат общ бизнес, ама хем са конкуренция ?!? Последно КОЕ от двете ??? От рубриката: "Ко?-Не!"

Тези на принципа на Дон Корлеоне "Дръж приятелите си близо, а враговете още по-близо".

Отоде си Боце и приятелчетата му изпълзяха от мрака и започнаха да се стрелят, за да разпределят пазара :D

Щом е белязан ще мре скоро.Явно доста хора е завлякъл.За такива не жалете.

"Набелязан за убиване"

"Надява се униформените да си свършат работата." Еми те не могат, че ще се размерише и са оставили работата на некъф недодялан аматьор... ама явно и той не е успял да си свърши работата. Махнаха казармата и глей ко стаа.

Тоя вързан ли е бил, кьорав ли е бил... 11 куршума и ни един да не го уцели?!?!

Нали знаеш-каквато дължавата, такива и стрелците

Ще си остане само с надеждата. Начинът на живот който си е избрал, и държавата, са предостатъчна причина да започне да работи по завещанието си. На кой какво ще оставя. И наследниците да се надяват да не онаследят само ‘дамоклевият меч’.

когато не се учи от „ветераните“ в занаята! Ако беше взел пример от „колегата“ си, банкяския примат, как разрешава такива случаи (с гранатомет), нямаше да пропусне!

е искал само „вежливо“ да му напомни, че има „пропуснати задължения“ или е влязъл в „чужда градинка“. Да не писка! Той си знае за какво е!

Връщат се мутренските времена от времената на Рашков като шеф на следствието

Мутренските времена не са свършвали изобщо! По времето на тиквата бяха в апогея си! Но както стана ясно началниците та тиквата и Кирчо са едни и същи, та затова и сега престъпността процъфтява!!!

Държавата на бързите кредите, игралните зали и колекторските фирми.

Как не сте се уцелили, утайки, на никого нямаше да липсвате!

Отново се прочухте бравос Лечков бравос български орли

I az sam tzantzar ot 1993 go. Zhalko .... Mene me paliha 2 pati Dashtiriata mi otvliakoha none platih... varnaha miga i bez otkop da plata.

Ко ко каза ...

90те години мутрите в умален мащаб - град Сливен - перът пари от простетутки в Европа - отварят си заложни къщи и щавят здраво койт се обърка да изтегли хиляда две хил лв от тях разнасят разни дроги купуват продават гласове помизбори абе вички долни кални неща и що годе доходни в тоз град се организирват от 2ма 3ма човека и полицията ги знае много добре . еми няма дс се оправи тая държава . нЕ!

Бе още не е станало като през 90-те ... министър председатели и банкери като почнат да стрелят ... ама не само да гърмят ами и да уцелват тогава може а кажеш че добрите стари времена на Бойко Рашков са се върнали.

ей тз минуси ... щото не беше така ли? кривите си душите и лъжете без да ви мигне окото ...

"Двамата имат общ бизнес и са конкуренция." Тоя, който го е писал да не е завършил "онлайн"??? Хахаха.

И мен ме потресе този бисер на изящната словестност. Баси неграмотните редактори, едно изречение не могат да съставят.

Не бях забелязал…..

11 куршума и тоя е жив?! Тва младо поколение не само не може да пише, но му куца и стрелбата....С 11 куршума, на тоя щях да съм му разкарал мозъка на 50 метра, пред главата. Онлайн образование бля....

Къде 11, макс 2 ми трябват :)

11 не стигат, сигурно се е учил да стреля само онлайн ... :)

Спомних си една сцена от "Мера според мера": "От десет крачки Дилбер Танас со камене че го утепа бе!" И турския полицай повярва, че не е Танас, защото Танас не може да пропусне от десет крачки, а онзи беше само ранен в ръката. Та толкова за този "стрелец"...

На 50 Метра с пистолет! Ти си моят герои :)

и трябва да ми е жал ли за тоя...мръсник

Проблем наистина няма ако един от тия 11 куршума не спре, в някой който означава нещо за вас ... или вас самите.

"Двамата имат общ бизнес и са конкуренция"

Защо на криминално проявени и осъждани се разрешава да развиват стопанска дейност във финансовата сфера?

Щото така е записано в закона. Другия вариант според теб какъв е ... тоя да прегладнее да влезе в къщата ти и да те затрие за един салам щото си го оставил в пълна безизходица? За това тия закони не се пишат по форумите.

Редно е да не се пишат по форумите, вЕрно! Но нещо да изокаш за модната и актуална практика в НС от последните няколко години за внасяне на промени в проектозаконите на второ четене и то през преходните и заключителни разпоредби?!! Че опцията я има в закона, има я, но не беше ли само за едни много, ама много конкретни случаи, не ли?

Тия прекалено общи пък ограничения ... всеки осъден да няма право на нищо са още по вредни. Има си хора които са натопени има си хора които се реабилитират има си и хора които са престъпници с достатъчно връзки за да не влезнат никога в съда. Съда затова пише присъда там пише какво е наказанието конкретно. Общи ограничения че осъждан не може да е министър примерно са глупост. Левски с подобен закон щеше да може да заема само длъжности извън държавната администрация щото убил чирака и по закона си е виновен и българския и турския.

О ти друго имаш предвид .. не съм запознат. Ако има проблем пак правилния начин е да се реши с промяна на закона. Дали да се добави трето четене или нещо друго е необходимо не знам. Не съм компетентен.

да работиш ,,пълна безизходица,, ли му викате на село?

навремето имаше оказионни магазини. и никой не стреляше по тях... доколкото знам, според сега действащото "законодателство" индивид с присъди или "регистриран" няма право да упражнява тази дейност. но в Бантустана всичко е възможно!

Не би мирно седяло, не би чудо видяло.

Да би мирно седяло....

Ако полицията си вършеше работата, ти от 10 години щеше да си затворник, а не бизнесмен. Така че нидей рива!

"Криминално проявен и осъждан" - засега толкова. Като го гръмнат, осведомителната агенция МВР ще ни рзкаже всичко за него, за да не ни е много мъчно. Всички знаят какво се продава в заложните къщи - 90% крадени вещи и злато, но си трайкат, щото пък се осведомяват от време на време кой е занесъл там вещите и златото, за да си го регистрират като "криминално проявен". Толкоз - МВР е регистрационна и статистическо-осведомителна агенция.

100 % ще има послание във фейсбук от "жената до него", която ще се жалва какъв прекрасен човек е бил и ще недоумява защо някой би искал да му навреди.

Като гледам става дума за криминално приявен лихвар, който иска да се вземат мерки. Той трябва да вземе мерки - да стане добър човек.

Всичката тази гад "бизнесмени" требва да бъде избивсна веднага!!!!

Бандюгата ревнал полицията да го опази да не стане жертва. Ах каква ирония. Ма ако не го опазят аз няма да го жаля де.

Благодарение на хунтата на Радев се подмладихме с 30 години и се върнахме в 90-те години!

Като се стреляха за паркомясто пак ли беше при хунтата?

Криминално проявените у нас трябва да бъдат поощрявани заради активната си трудова дейност.Не паразитират, а активно се включват в общественоикономическия живот. Този е със заложни къщи, други имат хотели, ресторанти, барове, някои имат и цели комплекси по летните и зимни курорти.Правят хубав оборот и раздвижват пазара с придобиването на жипки и скъпарски жилища ,както за себе си така и за неофициалните си половинки, имат външно търговска дейност ,като инвестират в добри жилища по Европа и света...... изобщо всичко е на шест.Да им благодарим и да продължаваме да ги поощряваме.Да благодарим и на правоприлагащите органи и органчета за защита на национална сигурност и борба с организираната и неорганизирана престъпност.

В Нашата мила Татковина, най- после няколко министрества и сериозни администрации, трябва да се произнесат онтосно Заложните къщи, Фирмите които отпускат "бързи кредити", никнещите като гъби зали за Хазартни игри и т.н. Не може на всяко кьоше да ти се предлага "кредит" за 10 000 лева, само срещу лична карта и за 5 минутки, и под обявата само един гол телефонен номер. Явно е на някоя мутра или колекторска фирма, а може и на някое ЧСИ... Отива малограмотния ИДИОТ в тази "финансова институция" и за нула време взема парите, без да поглежда и за секунда клаузите в "договора" на тези "много доронамерени и искащи за помагат хора". И с парите в първото Казино или Зала за Хазартни игри. Там го зарибяват отвсякъде...и след няколко часа "тъпия гольо" вече няма пукната пара. Нали знаете, че най - голямата зависимост на човек е не към наркотиците, а е към хазарта....Това е научно доказано !!! И "тъпия гольо", който е бил господин за един ден, влиза в един омагьосан кръг, от който излизане няма. Държавата го знае това много добре, но продължава да толерира и "бързите кредити" и Хазарта.... Хей ХОРА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ !!!! Една шепа ГАДНИ ИЗРОДИ УБИА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД !!!!

Войната започна. първата пушка пукна.

Я не знаеш, някой от стотиците които си прецакалл, жалко че не са успели да те приключат, всички от този род знаем с какви пари работят, наркотици оръжие проституция крадени коли!!!

И двамата са криминално проявени и са в криминално изявения бизнес.

В тази държава даже един опитен наемен убиец не може да се намери, камо ли високо квалифицирани компютърни специалисти! Бизнесът с основание се оплаква, че не може да намерят служители и безработицата е рекордно ниска!

Имаше ама го застреляха - онзи ботевадчанина Владо Пелов имаше само един пропуск - не че не го беше уцелил както трябва, просто човека не умря. Ама втория път си го уцели както трябва.

Ако полицията не се престарае в търсенето,скоро ще имаме още един хубав ден за България и поне още една мутра по-малко!

От статията става ясно че: Една мутра искала да стресне друга мутра ( няма начин при 11 изстрела да не улучи) . В резултат имаме една наакана мутра в колата си , който подпалил гумите на колата при изнасяне:)) Извод: И живота на мутрите им е скъп , нищо че се правят на бабанки :))

ми и те са хора ... и те имат страхове не само ние клавиатурните всезнайковци , а колко страхливи мноого страхливи гадове съм виждал дето правят на хората мръсотии а накрая като ги догони възмздието и бегат като тоя и ревът в полиции телевизии а те самите са разплаквали толкоз майки

Само в такава сбъркана държава можеш да викаш на мутрите- бизнесмени и обратно! Пълен колхоз, ама от най- първите аграри, с голи ръце и мотики...., няма измъкване от селташките комплекси, манията ни за величие и безнаказаност! Закърмени с "тарикатлък", цивилизованите държави ни изглеждат просташки, няма оправия....! Да се гърмят, от такива добавена стойност няма!

Щом разполагат с такава ясна снимка на човека в черно, скоро ще го хванат.

Само се успокойте. Ей сега Рашков, само да удари едно на крак и до два часа ще го хване с голи ръце.

Лошото е, че ГешеФТ няма да сметне, че има нещо нередно.

Абе верно ли е, че във Великобритания СА ОТМЕНИЛИ ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ:)))) Много нашите не го коментират туй:))))) Страх ги е от някой, май:)))))

Отменят ги от 1 февруари. Пикът на Омикрона мина. Тук предстои. Затова тичай в Англия и не им казвай, че си антиваксър.

Ей Джибре ти ли си бе:) Абе Джибра е при нас вече няколко пъти минавахме пика, пабне ги махат тез зелените!? Май ЗЕЛЕНИТЕ сертификати носят ВКО ЗЕЛЕНО, напр. за лаборатории, дезинфекционни фирми, ваксини..., Ей Джибра опасен си. Много обичаш да се правиш на луд:))) Ама журнал..лята страх ли ги бе????

Абе кой ти гледа зелените сертификати, ами и похода на канадските тираджии им е забранено да коментират.

Пенсионираха Главната Мутра на Републиката и надолу по веригата мутрите взеха да се изпотрепват едни други.