Коментари - Областните управители на Габрово, Пазарджик и Пловдив са освободени от длъжност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е успешното и без алтернативно управление на ББ би поднесе поредния подарък. Честито !

антигерберите сте големи образи. На какво се радвате? Че ги освобождават за да отидат в парламента понеже са избрани за депутати!?

Разследване: Чий имот обитава Дани Каназирева и с какви пари. https://plovdiv-online.com/komentarni/konflikti/chij-imot-obitava-dani-kanazireva-i-s-kakvi-pari/

Абе ДИРници тъпи. Нашишете , че са избрани за депутати, затова напускат. Хората влязоха в хиляди сценарии.

Избрани за депутати. Докога? Този парламент я изкара три месеца, я не. То депутатството им ще бъде от сорта на Тя танцува само едно лято.

Плъховете почват да напускат потъващия ГЕРБ

Освобождават ги понеже са избрани за депутати. Всеки избран за депутат, ако иска да остане такъв, трябва да напусне длъжността, която заема.

Естествено е да ги освободят ще стават депотати!

Дани, Дани ( Каназирева ) ! Излъга ни с “Заедно за Пловдив” ! Предаде ни, тези които гласувахме за теб тогава !

Ти пък, не свикна ли вече.

Да си кажа право , повярвах и, наистина !

Хубаво ги освобождавате, ама ревизия на мандатите колкото са изкарали и някаква равносметка да съобщите??? Или се накрадохме и покриваме калинките??!?!?

Спокойно новото правителство 'орел рак и шука', ще направи ревизиа за да дири дедовия..

Каназирева за околовръстното, а другите за Парламата...

"Непознаването на новите законови изисквания предизвика разноречиви предположения за разместванията включително и слухове за дълбок разрив между напускащите активисти на ГЕРБ и избрания за трети мандат кмет Живко Тодоров, който е член на националната изпълнителна комисия. В тази връзка от стената си във ФБ Николай Диков заяви: „В напускането ми на Общинския съвет в Стара Загора няма никаква драма. Ще обясня, понеже чувам, че се пускат различни слухове: Няма раздор, няма нищо. Но влиза в сила нов закон за публичните предприятия. И съгласно разпоредбите на този закон не могат да се съвместяват длъжности като общински съветник, председател на борд и други такива, които са определени като висши публични…"

И тримата са депутати на ГЕРБ - Габрово - Невена Минева, Пазарджик - Стефан Мирев и Пловдив - Дани Каназирева. А защо ДИР-а не го казва - питайте тях. :)

хахаха... подозирам че Тулупа сложи свои хора - в последните дни ще правят последни далавери.

Е ще те светна да не тв мъчат съмнения. Освободените областни управители са избрани за народни представители.

хахахаха

си естествено тъп и много неимформиран. Защо се мъчиш да пишеш. Провери дали не са депутати.

Започна се...хайде сега един по един и останалите...

си пример какви първосигнални примати сте хората на Бажкав. вярно, че журналиста ви ебава, но поне събери информация, защо вече не заемат тези постове. Не си виновен. Да си групав не е престъпление, то е съдба.

че Каназирева напуска, защото ще се кълне за депутат. И с другите така. Ама горния си мисли, че си стяга багажа за Сливен. Прав си - тъпаци.

А кметът на Благоевград е отстранен предсрочно от поста по решение на съда. Ей, все хубави новини!

Стават дупетати затова...не се радвайте, че ги е стигнало божието наказание... изписаха им веждите, специално на нашето Дани Каназирева.

Вашата Дана е една абсолютна некадърница.

Не става за Областен управител, но си има своите скрити таланти

А защо не пише защо, депутати ли са, по собствено желание ли, или отиват на служби от които трудно ще ги бутнат. Новина с много и сложни въпросителни.

Само ти и дир не знаете защо! Н и ти, и дир пишете по нещо....

Ами като знаеш напиши, какво ти пречи.

Днес в Пазарджик ,скоро във всички градове,села и квартали

Може, но надали....Но ти си се надявай!

СКоро никой няма да иска да бъде част от тази партия! За последните 10г. не знам колко човека са останали от първоначалните, но вероятно се броят на пръстите на едната ръка на дърводелец, което е показателно за кадровата политика и кадровия потенциал на партията!

Каза ли нещо?

С тях без тях все тая - само заплати