Правителството смени петима областни управители

Министерски съвет назначи нови областни управители на Благоевград, Пловдив, Русе, Монтана и Плевен.

Обратно в новината

Коментари - Правителството смени петима областни управители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Служебното правителство нарушава изцяло конституцията на Република България. Смяната на тези областни управители трябва да стане на новите избори през октомври. Идването на ГЕРБ на власт стана чрез служебното правителство. Сините се разпиляха, а червените се доунищожиха. И сега - какво - Борисани отново......отново и без това силно затегнатите колани с ниски заплати, високи цени на тока , болниците западат, няма пари.За Бога , къде живеем.дА ПОМИСЛИМ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА

Вече е сигурно,че седесарите са генетично увредени в кадрово отношение щом след 25 г. "демокрация" президента е комсомолски секретар,а премиера-комунист. Докога ще ви захранваме с кадри?

Министре,какво си се усмял?Още работа не си свършил,а поръчките на ГЕРБ вече изпълняваш.Явно добре ти платиха за стачките, а сега и за министерския пост.Но не забравяй,че човек където и да отиде, трябва да може да гледа хората в очите.Изглежда на теб за това не ти пука?

Новото ГЕРБЕРСКО / служебно / правителство връща старите партийни кадри на боко. Ей ПРОТЕСНА МРЕЖА защо мълчите и спите за завръщането на олигархията, за липсата на прозрачност и др. цености прокламирани от Вас. Защото тези Ви плащаха над година да говорите глупостите си.

С удовлетворение и оптимизъм гледам на решението на служебното правителство за смяна тези областни управители. Против тяхното назначенията от тандема "Станишев-Доган" протестираха всички патриотични българи. Нека поне за тази промяна приветстваме новото правителство.

а защо всички са от герб? не трябва ли да са независими?

Незабавно смяна на областния и в Шумен ! Не може корумпиран журналист да се прави на важен и недостижим !

Който дойде на власт,даже и за месец два ,започва с голямата метла да размита все едни и същи боклуци! Това ли са приоритетите на служебния премиер или просто да помогне на Борисов да са му готови по места за изборите?

.... едни напълно безсмислени уволнение и назначение... че нали след изборите новото правителство ще си ги назначи областните управители и без друго... за два месеца областен управител - няма да научи имената на служителите си, да не говорим че няма да върши и никаква работа ....това са неоправдани размествания в администрациите....

И Областния в Пазарджик е от ДПС-то!?!???? ЗАЩО още НЕ Е СМЕНЕН??? Ние НЕ ЖЕЛАЕМ турски подлоги да се разпореждат в града ни!! М А Х Н Е Т Е го!! Благодарим ви предварително!!!

Интересно колко много хора реват тук в коментарите за Муса Палев и другите кадри на ДПС. Значи са готови да продължава "турчин да бесней над бащино му огнище" само и само да няма реваншизъм. Интересни хора.

Назначените от комунягите и турците - марш по дупките, откъдето изпълзяхте!

ТОЗИ Е МЕЛЕЗ МЕЖДУ ТУРЧИН И БЪЛГАРСКИТУРСКИ ЦИГАНИН!!!! НАЗНАЧЕН Е ДА СЪСИПЕ СТРАНАТА ЗАРАДИ ЗАДОКЕАНСКИ ИНТЕРЕСИ!!! ИМА ДОСИЕ ЗА НЕГО,НО ВЕЧЕ ГО РАЗКАЗА СИДЕРОВ!!!

Щом си се подписал със "СССР", ясно е и за тебе, каквоти е "досието"-маймунско!

Добро начало, браво! ДПС е проклятието на България!

Докато има такива националисти винаги ще има ДПС и ще диктува положение,харесва ни или не.

да хапне резен лимонче и стрък магданоз

Слава Богу!

БРЦК

"Правителството смени петима областни управители" Аз му викам на това , "едно добро начало" . Сега разкарайте и другите боклуци от ДПС ...

E няма как да стане,просто няма как има конституция и харта за защита на човешките права,чети.чети...

ГЕРБ уверено си възвръща властта в страната! След няколко месеца ще имаме и наше правителство!

И нови протести.

Правилно! Само така!! Всички да се сменят ! А не може ли народа да спести някой и друг лев и вместо избори да "назначи" и народните представители!? Ако не знае каква да бъде конфигурацията- да пита Светиня Му /ББ/ или поне Президента. Трябва обаче да има консултаци между експерти и доколкото виждам в страната такива има само на две места- в президентската институция и ИНСТИТУЦИТА ГЕРБ!!!!

Правителството смени петима областни управители Да изрива боклука.Няма лошо.

...за да дойде следващия...

таратор ли ? Не те знам но щом ти е мъчно за муса палев - значи си на копаня там . * за незнаещите , копаня е дървено корито в което хранят прасетата .

"Муса Палев" - най-накрая !!!

Освен замени на куци ченгили със сакати ченгили, правителствата не могат да правят нищо друго за гражданите.

А областния на София област? Прословутия със създаването на Първа Частна община Емил Иванов? Че и осъден на 2,5 години... него кога ще го приветствате?

Година след протестите срещу назначението на Муса Палев като областен управител на Благоевград, правителството на Близнашки назначи Димитър Димитров на неговото място. Муса Джемал Палев е роден на 11 февруари 1971 година. Участва като народен представител в 40-то и 41-то Народно събрание като член на парламентарната група на Парламентарна група на Движение за права и свободи (ДПС) .

Единствено областните от БСП и ДПС, които всъщност бяха част от едно безпартийно експертно управление могат да гарантират честните избори!

Критерии?! "Стани да седна!" Сега лапаме ние -всичкйи нови са били зам. областни при тиквата.

тъпотии говориш пак!Пред Муса Палев и други подобни, всички са чисти ,като майска роса !

Наши хора отново са настанени на топлите местенца! Работа?! Какво за нея?! Ааааа- работа?! Има време!

Що за наглост , що за безочие в тази България.По стичане на обстоятелствата има служебен кабинет с ясната мисия да подготви и проведе избори. Що е нужно да се сменят и назначават хора за колко време , когато след изборите не се знае кои идва . Ако не се премахне политическите назначавания а се гледа професионализъм май няма излизане от батака

Вън на ДПС и БСП от властта. Крайно време беше. БРАВО на премиера. Здрава ръка трябва. Естествено, че боклука трябва да се изчисти час по-скоро.

Вън на ДПС и БСП от властта. Крайно време беше. БРАВО на премиера. Здрава ръка трябва

Розалин Петков... как ще си кръстиш сина "Розалин"... несериозно е...

ъъ..нова опорна точка ли оформи току-що ?! Щом някой се казва Розалин, не може да е областен ?! А Муса ти харесваше повече така ли

Вън на ДПС и БСП от властта. Крайно време беше.

Чакайте, бе другари, нали нямаше да има реваншизъм . . . ???

Сега ще видите вие , кон боб яде ли и магаре в джамия пърди ли ?

Важното е да се продължи до пълната ликвидация на носителите и последствията на комунизма !!!

не одобрявам защото това е един вид чистка преди изборите!

муса аладин илитамкъвфто -областен не къде да е, а в македонски благоевград. каймаканов от дпс-областен не къде да е, а във втория български град, пловдив. депесарин-не къде и да е, а областен във възрожденско габрово. поредния муса илитамкъфто-не къде да е, а шеф на общинския съвет...в Батак! ей, така-за безнаказана гавра! безнаказана ли? и т.н. и т.н. и после се чудят защо след всяка крадлива коалиция с догановците губят област след област и град след град, че дори и червените бабички не гласуват вече за тях. впрочем, няма лошо. поне 4 процента засега са им в кърпа вързани. а сладващите да си опичат акъла за следващия муса аллах акбар, назначен ...в македонския регион, например.

този в Плевен (назначен сега) подари общинска земя на съдия или прокурор в село на 5км от града. земята е цяла поляна на която има 4 парцела. човека си я застрои и вдигна палат. изкопа една огромна дупка и изля бетон нужен за цял блок. просто стана бомбоубежище. явно новият областен на Плевен е "наш" човек и ще продължат простотиите. браво на това служебно правителство. добре си върши работата в услуга на олигарсите.

аха..това в Близ ли го прочете или в Телеграф ? Истина ще да е, със сигурност

Метла за ДПС, свобода за българския народ. Нека троловете завият от злоба,...сега.

Каква метла ?! Оня смешник в Габрово , дето вее турско знаме в кабинета си , не са го пипнали . Също турчина в Смолян . Да не говорим , че трябваше да почнат от София ......

близнашкиииии обичам те

Подготвят терена за ГЕРБ. Но май котките ще им минат път, защото народът не е толкова прост и наивен, колкото те си мислят.

Така е, народът не е толкова прост и наивен, колкото си мислят. МНОГО ПО-ПРОСТ Е! И не е наивен, а направо си е глупав. Виж само червените чугунени глави и ще се увериш! ;-)

Я да видим дали има хора на ДПС, коИто ще кажат нещо по въпроса. Браво на премиера, метла за ДПС.

Муса Джемал, гордостта на "Дедомразово", и другите- върхът на пирамидата, която БСП ни натресе, давайки държавата под аренда на фесоглавците. Прочистването ще е дълго и трудно и няма да е по силите на служебното правителство.

Да уволниш Мехмед Аллах Акбар е удар върху българщината!

АМА За какъв "политически кабинет" говори другарят Близашки? ТА ТОЙ СИ КАЗА "ще уволнява всеки с политически пристрастия?" Та, преди година, когато Орешарски отправи подобна закана спрямо участващите в работно време в жълтопаветните ВИ атракции, Близашки, РЕАНИМИРАНИ и ХУИ-тата ревнаха в хор, колко недемократично е това... А сега сам ренегатът заплаши и ЗАПОЧНА ДА УВОЛНЯВА за политически пристрастия - макар Конституцията да защитава И тези права на гражданите...Та - какъв политически кабинет в неполитическо служебно правителство? ЗА ТУЙ ЩО МЪЛЧИТЕ ПРОСТИТУИРАЩИ С МРЕЖЕСТИ ЧОРАПКИ... Що не почвате да ПИКАЕТЕ ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА... БЛЮДОЛИЗЦИ ХРАБРИ... ХАРЕ КРИШНА, ХАРЕ...

еба си гадните мазни мутри на лапачи

Близ(н)ашки със замах започна да подготвя изпълнението на основната задача на служебното правителство= пълна изборна победа на Герб и сбъдване на мечтата на вожд Винету. Активните млади и интелигентните протестъри също мълчат и няма вувузели, няма викове " Кой, кой".

това го иска балгарският народ ма моме

Ах nonkeeee ма , ограмоти се и тогава пиши мнения на бЪлгарски език. То какъвто е вождът , такива са и феновете му. Това ще да е от яденето на филиите с мас и ритането на топка по поляните. Нямали са време да се ОГРАМОТЯТ.

Сега остава да излезете старите и прости антипротестъри. Ама няма пари май.

Най важното е етническата незаконна антибългарска,процинагска и про турска дпс да бъде завинаги изкоренена от властта.И да бъде забранена защото по конституция е незаконна !!!

на двама от тези хубавци работният им стаж е или като зам.кмет или зам.областе. е как така от университета се става зам.кмет ?? скоро няма да станем нормална държава. всичко е шуробаджанащина и разпределяне на баницата на гърба на хората

Бой само по комунистическите крадлясали боклуци

Точно така пешев, само бой - но не само по крадливите комунисти, ами и по крадливите седасари, крадливите дпсари, крадливите гербери и атакисти. Щото инъче излиза че едни ще биеш , а на други баница ще подаваш