Обраха къщата на Юлия Берберян в ”Драгалевци”

Крадци обраха къщата на известната треньорка по тенис Юлия Берберян в "Драгалевци", съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Обраха къщата на Юлия Берберян в ”Драгалевци” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

крадците от тази крадла, то е хиляди пъти по-малко, отколкото тази седерастка открадна от София, софиянци и всички българи. Нейните закрити голф-игрища са построени на няколко декара площ в един от парковете на София, като за целта бяха изсечени стотици дървета. А тази площ беше заменена за няколко десетки скапани панелни жилища, когато крадливите седерасти "управляваха" столична община. Тогава партиите, които бяха в СДС, си бяха разпределили 24-те общински кметства на София, но естествено имаше недоволни. Мозер например дълго време се сърдеше, че на нея са дали 1 кметско място, а на Демократическата банда на Праматарски - 2 кметски места, въпреки че заслугите на партията на Мозер били по-големи. Но за да напълнят по-добре гушите, тези крадци си бяха разпределили и всички общински фирми, които за няколко години бяха разграбени, фалирани и приватизирани от техни хора, естествено без никакви последствия за крадците-седерасти. Та един от многобройните седерастки кърлежи, които едва не се спукаха от пиене на кръвчицата на българите, е и г-жа Берберян, която сега е най-големият радетел за нов морал и справедливост.

Няма държава, няма полиция, има един лъжец и интригант за Министър на МВР, който изпълнява само поръчки на мафията. Има само полиция за да пази престъпниците в парламента.

ПРеди време я чух да говори против комунистите, ето това е резултата. Не прощават на никого примитивните злобни същества. И на Валя Балканска и се случи същото.

Защо се оплаквате? Питайте Ореха, питайте Великия везир-вътрешен министър, те ще Ви обяснят - няма страх, няма престъпност, няма бежанци. Всичко е О.К., всичко върви по плана за ликвидирането на прекрасното ни (без комунистите) Отечество. Длъжни сме да се борим против продажното правителство и заради дедите ни дали живота и здравето си през войните, за да я има България (без комунисти и агентите им в ДПС).

Излезе нова плоча "ХИМНА НА ГЮБРЕТАТА" Уни-кално ! А припева кърти мифки, дърти мильоцйонери настъхват: НАПРЕЕТ, КРАДЛИВО ПЛЕЕМЕ, КАТО ИБАН КОСТОВ, ДА КРАДЕМЕ Издателство бТТВ "Трътите" БЕ3ПЛАТНО за "Коленки"до 20 г.

Докато не се разстрелят на място по няколко екземпляра(като тези по-горе) във всяка категория изброена по-долу, нещата няма да се оправят!А категориите са подредени по заслуги за обществото: 1.Политици 2.Олигарси 3.Съдии 4.Убиици и изнасилвачи 5.Крадци 6.Шофьори убийци 7.Арогантни шофьори 8.Хулигани на обществено място Списъкът е отворен за допълнения.Всички мнения ще будат взети в предвид

9.Лутащи по нощИте "Студенти"-окупатори

Да се разреши на хората да застрелват престъпниците, ако са влезли в дома им както е в Америка!

Питам се: тази така активно протестираща демократка (обиколила белия свят преди 1989 г.) защо поне един път не показа несъгласие с тогава управляващите? Хич не ги мислете тези от горния край на разтегнатата ножица на богатството!

когато управлява БСП, престъпността се покачва ан всички нива. Обири имахме до към края на 2009 г. След това нямахме нито един, докато управляваха ГЕРБ. Ето отново интензивността нараства. Комунизмът винаги е водил до мизерия и престъпност. Винаги! Статистиката и историята го показват ясно. Болезнено ясно. Само за лудите остава неясно.

В ДЪРЖАВАТА БГ ВИНОВНИ СА ЗА ВСИЧКО ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ МАЛЦИНСТВА :/НО НИКОГА НЕ ГИ ПОЯСНЯВАТ КОИ/ НА ПЪРВО МЯСТО-ЕВРЕИ,АРМЕНЦИ,ЦИГАНИ И ДА НЕ ПРОДЪЛЖА ДА ИЗРЕЖДАМ, ЧЕ МАЙ ЩЕ ОБХВАНА ВСИЧКИ

Е КАК ДА ЗАЩИТИМ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ % ОТ НАСЕЛ. В Е.С. ПОЛУЧАВАЩИ ПАРИ ОТ ДЪРЖ. БЮДЖЕТ ЗА "ПОЛИЦИЯ" /МИЛИ ЦИЯ/ И 50% ДОНОСНИЦИ ОТ НАС., Е ТЕ ТОВА СИ Е "ЦИВИЛИЗОВАНА ДЪРЖАВА"

Като не им харесва на арменците в БГ да си заминават в Азия.

Остана ли у нас нещо човешко????? Без значение е името на потърпевшия. Днес - един, утре - друг! Този друг може ние да сме! Вместо да се впрегнем в обща борба срещу сполетелите ни ужаси и да изискваме и да се борим за нормални човешки условия - да живеем без страх, ние се плюем и нагрубяваме. До кога ще ни показват по телевизията пребити, за смешните им спестявания, възрастни хора, които са делили левчета от недохранването си и скотския си живот и ние равнодушно ще отминаваме, че, за сега не се е случило с нас. Опомнете се хора!!!!!!!!!!

Битовата престъпност става непоносима. За крадците трябват сурови драконови мерки.Безжалостно отношение трябва към всички крадци, но най-напред трябва да бъдат ударени тези, които обират най-бедните и нещастни стари хора по селата.

Обраха и къщата на баба Юлия Бедносян в с. Другоселци, ама БНР не съобщи.

Браво на това правителство. Създава работни места и то навсякъде - и по градове и села, за цигани и за българи.Опорната точка да опазим парламента създаде работни места за повече крадци. Така хем работа за полицията, хем и за крадците. Ами покрай тях - охранителни фирми, охранителна техника, следователи, прокурори, дела срещу неизвестни извършители. А да не забравя журналистите - всеки ден новини. И колкото по-известен обират, толково повече работа. И повече коментари в "дира". После и една анкета, социологическо проучване. И да не пропусна - европейската комисия - доклади, предписания. И ето колелото се завъртя. Пак стигаме до правителството - обещание, мерки и ... пак отначало. И винаги резултати - намаляване на престъпността с еди колко си %. И после избори - гръмки обещания. А пък ние - "Дий, воле, дий".

ДА НЕ БИ ДА КАЗВАШ НЕЩО НОВО?????? ПРЕОБЛЕКЪЛ СЕ ИЛИЯ И ПАК В ТИЯ /ДА ЖИВЕЯТ ПРОТЕСТИ И КОНТРАПРОТЕСТИ, А "ПЕРСОНАЛА Е СЪЩИЯТ", СМЕНИХА ЛЕГЛАТА

Г-н Светлин Йовчев, имате ли коментар? грешката е вярна и съвпада с анонса на т.нар. "Премиер". Ако не вярвате, моля попитайте Зинаина, нали е министър на правосъдието, тя ще направи така, че да ги хванат и осъдят.

През 90-те години живеех в Швейцария. По това време дъщерята на Ю. Берберян- "известната по света българка, (както я е нарекъл някой по-долу) М. Малеева се отказа от активна спортна дейност. Спомням си, че прочетох интервю с нея в един вестник. В него нямаше(!?) една добра дума за България като нейна родина, като страна, в която е израснала и е започнала кариерата си. Само оплаквания как са им пречели, как не са им давали пари, как не са ги подкрепяли, колко лошо е било в България. Семейство Берберян са върли "борци " за демокрация - от 23 години доказват това. Питам ги аз - щом социализмът е бил толкова лош - защо не излязохте и не го казахте тогава, преди 1990 година? Вие ходехте по света, вие виждахте какво е там - защо си мълчахте като пукъли? Ние не можехме да влезем дори в гранична зона без разрешение. Защо сега се "нагушихте" за сметка на България?

Г-жа Берберян да каже колко пъти е обирана преди 1990 год.

А далаверите със заменките по времето на усмихнатия кмет СТЕФЧО, днешен новобогаташ и дядо на сина на олигарса Васил Божков? Защо забравяте далаверажийката Юлия с панелките и какво стана с делото за укрити доходи и невнесени данаци? Като депутат от групата на СДС какво полезно допринесе за избирателите си?

А далаверите със заменките по времето на усмихнатия кмет СТЕФЧО, днешен новобогаташ и дядо на сина на олигарса Васил Божков? Защо забравяте далаверажийката Юлия с панелките и какво стана с делото за укрити доходи и невнесени данаци? Като депутат от групата на СДС какво полезно допринесе за избирателите си?

Защото комунисти убийци дебнеха кой не е доволен, за да го убият. Ето защо. Аз и моите роднини мълчахме именно поради тази причина. И именно поради тази причина мразя комунизма. защото убива онези, които казват истината. И помага на тези, които лъжат и крадат. Вклчително и от бъдещето на наццията си. 42 комунистически държави са най-бедните в света, като са по-добре само от Централна Африка. ако това не показва чсно какво е комунизъм, не знам кое би могло!!!! Той пречи на кадърните. Това е Истината.

Вече не е само село Мечка. Дано апашите се преместят изцяло в Драгалевци.

Като под турско робство! Върнаха ни 200 г. назад.

по леко е все пак като крадат крадци от крадци

POWOD ZA NOWA FONDACIA

Пълна анархия в Бантустан. По селата хората се въоръжават, в градовете вършеят хайдици а СегГейЧо ми приказва за евро избори. На избори братя по оръжие !

Напълно съм съгласен само с оръжие ще се оправи тази държава. Въоръжавам се за близките години а може би и дни

абе изроди берберян създаде най-известните българки по света! айде да не почвам да кълня :)))

Ти луд ли си бе , Става въпрос за управляващите че са подложили на българския народ на геноцит и унищожение : от 8 500 000 на 6 700 000

Лошо , Ама Тя Берберан ще се оправи , но комшийката от "Овча купел" дето й взеха всичко и е с 200 пенсия ! Направо е за релите за Перник , Но иначе битовата престъпност намалява . Проклети да сте !

ЩЕ БЪДЕ,др.Овчев,когато по селата,беззащитни старци биват убивани, изнасилвани,окрадени, а полицията охранява, теб и лентяите в парламента!!!Кажи колко полицаи има,командировани от провинцията, кажи защо престъпността се увеличава драстично, а ти говориш само лъжи, докарахте държавата до разграден двор лакоми властници!!!!!

и мен ме обраха на бистриско шосе, спяхме в кустата! добря я продадох и сега далеч от булгаристан :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Светлин Йовчев твърди, че е преборил битовата престъпност ... Направо бил я изкоренил.

Светлин=Цветелин

Хората ще си върнат вярата,само когато се справят с битовата престъност.Нагоре колко се краде:било е, е,ще бъде

Малко опорни точки: 1/ Станишев и неговото ехо Орешарски ни освободиха от страха. 2/ Според вътрешния министър Йовчев гражданите трябва да внимават на не бъдат обрани, така както внимава да не бъдат подслушани. 3/ Пък и в крайна сметка народната милиция /бивша полиция/ е заета за пази властта от "народната любов". 4/ Създадените 200 000 работни места обезсмислят кражбите като начин на препитание. Пък и токът е вече почти без пари. Така че по-ведро, граждани :)

Полицията ни пази! Дори и заплатите им увеличават! А крадците са на свобода!!! Браво на Овчев и на секретаря му, които се гордеят с успехите си!

Каква новина е това като всеки ден се обират десетки апартаменти и къщи даже и бой ядат стопаните им по някога. Нищо информативно родна българска действителност.

Куче влачи диря няма г-н вицепрезидент ЦВ ЙОВЧЕВ.

Питам се...защо е необходимо да плащаме данъци при липса на работеща администрация!Полицията не върши нищо,а заплати високи,крадат те в магазина,крадат те на плажа,крадат те в къщи докато спиш,а държавата ни чула ни видаля,в болницата плащаш само за труд,а консуматива за твоя сметка,а по конституция здравеопазването било безплатно,данъците уж най ниски в Европа,пък като си получиш сметките се чудиш коя първо да платиш,да не отварям думата за приватизацията,от която никой не потърси сметка на крадците...

Маскирани ограбиха със стрелба търговци край Хасково Нападателите са спрели микробуса, в който пътували ограбените, между две хасковски села, единият от нападателите е стрелял, а после търговците били откарани и изоставени в гробищен парк!Всеки ден в новините бъка от престъпления,а Йовчев се бие в гърдите,че се справял успешно с битовата престъпност! Да не говорим,пък нагоре по етажите на властта,какво е,там е ужас,корупция,безнаказаност,грабене с кофите,пълна кочина!!!!

Това е долна лъжа!!!Къде се е чуло и видяло в българия да се извършват кражби?!!!

тия бербериян като окрадоха половин София ,някой нещо да е казал --не ??Справка кортовете

ТАКА Е ПРИ КАПИТАЛИЗМА.... SURVIVAL OF THE FITTEST ... КВО МИ РЕВЕТЕ ?

Така ще да е,след ,като по новия устав направен от Йовчев и Станишев,полицаят е длъжен: Случайно,ако завари крадец на работното му място,да му подари цвете,да го цуне отзад и да го попита,дали не нарушава работния му процес! Така също,при заповед за арест, да попита престъпника,дали може да го покани на разговор по на едно питие в полицията! И ако евентуално престъпникът се съгласи,да му поръча такси,като му заплати разноските за път,а може и едно кафе да го почерпи! Ако обаче престъпникът не се съгласи,да му помогне с каквото може,за да си свърши работата по качествено и да не остави следи! Важното е,престъпниците да не бъдат обезпокоявани и страхът в очите им да изчезне напълно! Те трябва да разберат,че държавата мисли за тях! Сега махат доживотната присъда,а по натам ще премахнат,каквато и да била присъда!

Беше у Костов, и със нож нахълта, сега у Берберян, пак от Седесето Не знам кво става, но си каза на съдя-мъдята момчето: - Ааа не! При Бойко само пирушина ша ми фърка от дупето ! За ваше сведение, Момчето е Гадинко Гадинаров от Плевен, а Съдята е Топол Тополов зам- пред.на СОС-а

Тази е капиталистка, да я кардът. Само Станишев и Доган да не пипат, че няма кой да ни плаща после.

Само че Стани Шеф и До Гън също са капиталисти. Такава е системата -демонокрация.

Това са гнусни соросоидни инсинуации. Няма го СТРАХЪТ вече. Пък и битовата престъпност намаля с 1%.

Кога ще откраднат бея, гея и злодея, че май само при тях крадците не пипат, ама като ги откраднат тея тримцата, със сигурност България ще почне да се оправя.

България няма нужда от "оправяне", но ти определено имаш такава.

Е така ще да е,до,като полицията варди най големите крадци в държавата около парламента,останалите крадци необезпокоявани ще си крадат на воля!!!!

Да се махнат крадците "около парламента" и полицията ще има повече време да дебне апашите.

Не съзнаваш,колко си прост!!!!!!!!

ОТВРАТИТЕЛНА ЖЕНА И НЕ МИ Е ЖАЛ ЧЕ СА Я ОБРАЛИ

И на нас няма да ни е жал като те оберат теб!

страхът изчезна, но у бендитите!

Моят 4 пъти го обират, но по вестниците не пишат ... Прекрасна страна е България.

Малко се краде в тази държава - малко се краде и малко са ни престъпленията! Поне така казаха МВР на последното съвещание, а и статистиката им го сочи. А те, както и политиците ни работят ли работят, и все много работа ги чакало. Ние все мрънкаме, че резултати нямало. Сетете се за онзи усмихнат работар Софиански, за общинаря Антоан Николов, за министър Масларова. Работа, работа... много работа

Червените ДОГАНОВИ ТРУТИНЕТКИ ореваха форума и го вмирисаха

Ха, ти още ли си на свобода! марш в Курило!

Като броя май сметката не излиза. "Догановски трутунетки" 0:3 "Митковски профанизми"