Въоръжени обраха банка в Айтос пред клиенти

Двама въоръжени мъже с каски обраха банков клон в Айтос пред очите на клиенти. В банката е стреляно, няма пострадали. Открадната е незначителна сума.

Обратно в новината

Коментари - Въоръжени обраха банка в Айтос пред клиенти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....МАФИЯТА У НАС ОГОЛЯ...И ЗАПОЧНА С ОТКРОВЕНИ ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖИ, ХОТРА СПАСЯВАЙТЕ ПАРИТЕ СИ ОФФ-ШОРРРРР!!!!!!БГ ПРАВИТЕЛСТВОТО НЯМА ВЕЧЕ ОТКЪДЕ ДА КРАДЕ....ТА ПРИБЯГНА ДО МАФИЯТА ОТ НАЙ-ДОЛЕН ТИП!

А някой от служителите на Банката да не е чакал само изстрела - и да хвърли торбата с парите??! ... Незначителни загуби??!!.. Що не ида аз да обирам банка? Ба ,отде да знам колко пари има касиерката в чекмеджето?

Спокойно, земляни! Били са извънземни. Нямали са пари за автобус до Бургас ,.. а каските- да не ни плашат, защото са с едно око!!?

Бе , какво става с междупланетната информация??! Тези май са налетели на клон на КТБ?

Мизерията си казва думата и нейни синоними са: Обири,Кражби,Изнудвания,Убийства,Проституция,Трафик на хора

Пак постановчица.

Дет се вика на всяка банка по толкова. Да не е като КТБ

То пак добре, че не са извадили някоя базука или полево противотанково оръдие. Страхотен засилен контрол над огнестрелните оръжия и контрабантада, види се.

Ето това са евроатлантическите ценности! Ето това е псевдодемокрацията! Ето това е капиталът! През периода 1944-1989-та е станал всичко на всичко един обир, и то не на банка, ана инкасо! Задигнати са 190 хиляди лева. За два месеца обирджиите са разкрити, арестувани, осъдени на по 20 години лишаване от свобода, но после - за назидание за застреляни като кучета!!!! По време на псевдодемокрацията са станали стотици банкови и инкасо обири, от които са разкрити едва няклоко! Да не говорим, че през 96-97-ма парите на баламите бяха обрани от НЕМАСКИРАНИ мутри чрез Популярни каси и Популярни банки и банки Моллов... Сега- парите на будалите бяха обрани легално от Немаскирани мутри и политици чрез пирамидата КТБ!!!!

васо ма ! от 1944 до 1989година комунягите обираха един цел народ всекидневно !

Да живеят евроатлантическите ценности! Да живее псевдодемокрацията! Да живее капиталът! от 1945-та до 1989-та е имало всичко на всичко един банков обир за 190 хиляди лева!!!! Обирждиите са осъдени на 20 години лишаване от свобода, но после - за назидание са разстреляни като кучета! Разкрити са за 77 дни!!!! За 25 години демокарция са станали стотици банкови обири и едва няколко от тях са разкрити. Айде после пак ми говорете за евроатлантически ценности. да не говорим за легалните пирамиди и Популярни каси , които иозточиха парите на баламите, както и за пирамидата КТБ, която източиха немаскирани , известни политици и мутри!!!!!

" Клиентите могат да са сигурни, че няма да понесат финансова загуба" Че защо клиентите ще понесат някаква финансова загуба след като парите са на банката. Мен като ме оберат държавата ли поема загубата? Да не са вкарали някой закон в който вложителите да поемат загубите на банките при обири :) и още един въпрос,защо продължава да се премълчава забавянето на закона за фалита на физически лица който действа във всички страни от ЕС?

А двама не-въоръжени мъже обраха МНОГО от друга банка - КТБ. )))

Според различни источници има различни данни, но средно между 4 и 9% от парите движещи се по света са хартиени, останалото са битове, байтове, килобайти, еденици и нули. Шанса да ограбиш нещо от някаква банка отдавна умря. Банките имат в кеш това което е внесено през деня и някакви оборотни хилядарки, но нищо особено... хеле пък в малките градчета. Парите са инструмент а не богатство... бе казал някой

в България съществува без законност благодарение на управляващите - така ще бъде. Ако при такава обективна обстановка - извършителите бяха разстреляни на място - ефекта щеше да бъде доста поучителен.

100 000 ЛЕВА МАЛКА СУМА ????

100 000 ЛЕВА САМО .

Малко, малко ама 55 000 лева не са нищо. Да се готви Бургас (сумата ша е пропорционална на жителите)

Банката: Клиентите ни няма да понесат загуби ....остваме на старото подсригване

Щом са с мотор със софийскарегистрация или са супер аматьори или просто са сменили номера.Представяте ли си да дотътриш мотор от София до Айтос колко камери са го снимали.Скоро ще ги хванат.

Той мотора беше в бус. Купихме го краден. ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ СЕГА КОЛКО КАМЕРИ НЕ СА НИ ХВАНАЛИ.

Не знам дали е малка сумата или голяма,но въоръжението на бандитите е впечатляващо.Никаква охрана не може да се противопостави на това.Най-много касапницата да стане още по-голяма.Единствен изход/и то частичен/ е да се ожесточи законодателството за въоръжен грабеж. Иначе всичко е нормално.То си е от системата.Честита ви демокрация!

Забравих вече точно в кой град беше....но в този регион....началото на 80-те две момчета изчакаха инкасото и откраднаха около 180 000 лв....след седмица ги заловиха и по бързата процедура ги осъдиха на смърт.Присъдата я изпълнили след дни.

Хасково беше града...

а хич?!

каква трагедия си викам, да ограбят горката банка. Само дето трагедията е в новината за 170 000 младежи напрактика без никакво бъдеще, от което и ще има новини като оная, че се стопяваме с по 220 души на ден.

сега Хампурцумян няма да може да си поръча ново волво.

А пък КТБ-то я обраха без да се маскират и без да стрелят. Извършителите на обира са известни , но залавянето им не предстои.

40736

Така е като разбойниците са по улиците срещу парично гаранция и даже без такава

КИЛО ЗЛАТО Е КЪМ 40 000 ДОЛАРА ... ... РАЗМЕРИТЕ НА ЗЛАТНОТО КЮЛЧЕ СА 10 СМ Х 5 СМ Х 1 СМ :)) ... В БАНКИТЕ ПАРИТЕ ВИ ХРАНЯТ САМО МУТРИТЕ И БАНКСТЕРИТЕ - АКО СЛОЖИШ ИНФЛАЦИЯТА ВСИЧКИ ДЕПОЗИТИ ПО СВЕТА СА С ОТРИЦАТЕЛНИ ЛИХВИ :))

Малко малко .. колко да е малко :)

добре,че е отпаднало златото преди време ....

НЕ ЗНАМ КОЛКО ОТ ВАС ИМАТ ПРЕДСТАВА , ЧЕ : 1 КИЛО ЗЛАТО ИМА ПРИБЛИЗИТЕЛНИ РАЗМЕРИ 10 СМ х 5 СМ х 1 СМ ... ТОВА СА КЪМ 40 000 ДОЛАРА :))) .... САМО ЧЕ АКО ВСЕКИ СИ ДЪРЖИ ПАРИТЕ В ЗЛАТО , БАНКИТЕ ЩЕ ФАЛИРАТ - ЗАТОВА ЛЪЖАТ БАЛЪЦИТЕ ДА СИ ДЪРЖАР ПАРИТЕ В ТЯХ :))

DIDA

В повечето банки охранителите дремят на някой стол вътре в салона или си лафят с някой от персонала. Иначе как двама с КАСКИ, КОЖЕНИ ДРЕХИ и АВТОМАТИ ще нахлуят в салона без НИКОЙ да ги спре на входа и ще изтарашат банката!

ми ти какво предлагаш да направи охраната с едно патлаче срещу два автомата?!

как може да правят такива неща......Европейски съюз все пак......................

ПРИ НАС В АМЕРИКА СЕ СБИХА 2 БАНДИ МОТОРИСТИ -- 9 УБИТИ , 25 РАНЕНИ , 182 АРЕСТУВАНИ:))) ... ТАКА Е ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА И КАПИТАЛИЗМА :))

И ПОНЕ ПОЛИЦИЯТ ВЪВ ВАКО ТЕКСАС ЗАСТРЕЛЯЛА ПОНЕ 5 ОТ БАЙКЪРИТЕ , БАЙКЪРИТЕ ПЪК ВЗЕЛИ ЧЕ ОБЯВИЛИ НАГРАДА ЗА ВСЕКИ УБИТ ПОЛИЦАЙ :)) ... СТРАШНО Е КАТО ГО ГЛЕДАМ ПО СИ-ЕН-ЕН

ти ако си в америка... аз съм във северна корея!

В такъв случай имам алиби - нямам каска. Както впрочем и нищо друго нямам, освен каска.

След като казваш ,че охраната нищо няма да промени - да си влизаме в банките като в Кауфланд!Какво да кажа на тези ,които искат узаконяване на оръжие за всеки -ами ще се изпозастреляме на посоки - сами

Националната служба охрана допусна пробив в охранaта на премиера Бойко Борисов, предаде репортер на БГНЕС. Вътрешната министърка още ли е в Катар, та тука така се поотпуснаха.

Ма то така е модерно , ако няма аплодисменти значи представлението не струва .

Aмпарцуцян си е прибрал заплата за два дни, просто е забравил да си свали каската и не са го познали....

Не всеки може да играе за големия шлем, трябват и каски

От банката увериха, че сумата е незначителна. По-малка е от седмичната заплата на Нацупян.

Обиржиите ,явно са гледали полицейският сериен филм "Adanali"="Мъжът от Адана".гледайте го да видите за какво иде реч.има го Ютюб с бг.субтитри.