Тръмп преди да отпътува: Приключихме историческа седмица

Американският президент Доналд Тръмп отпътува от италианския остров Сицилия, отправяйки се към дома след първата си чуждестранна обиколка.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп преди да отпътува: Приключихме историческа седмица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гламавия оранжев клоун, креатура на опг от олигарси-мизантропи.

Русия също е богата държава, тотален капитализъм и садисти олигарси ...чудно ми е защо не почнат и те да подкупват смилиони меркел и юнкер, тогава сорос ще трябва да почне да наддава в подкупите и ще се разрази едно замерване с милиони в европата на ценностите....

винаги е бил най-големият спонсор на терористични организации.

втори мандат тоя няма да види, ако изкара докрая и първия въобще...

Чул Ви Господ.

Аз съм част от България, а не от САЩ. Така, че продажно копиле заминавай при фъшкиите.Тук сме българи

Изчезвай Тъпунгероф ! Щатите пазят само себе си и никой друг. Бегом да те опъват неграта в Сарафово и да се успокоиш калтак въшлиф

Между другото приличат си много и като визия а и като изяви със Борката Джонсън от Лондон.Кефят яко и двамата.

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ И0ЗНОСИТЕЛ НА НАСИЛИЕ В СВЕТА Е МОЯТА ДЪРЖАВА.АЗ НЕ МОГА ДА МЪЛЧА

Твърде вероятно е да изпрати самолетоносач в Черно море като за начало.По нататък ще видим.

Той може и да изпрати самолетоносач, но няма как да мине под мостовете на Босфора.

Няма ли кой да върже това бясно прерийно псе?!

Да бе оакване За една седмица сключи договори за 1 трилион долара.В Брюксел ясно показа на всички все още кой командва парада.Човек ясен и точен без излишни движения.И обичащ родината си.

когато човек, пък бил той и американският Президент сам се "поставя" в историята!

Лека полека се оформя консенсус, че този клоун е пълен неадекватник. Това наистина е нещо ново. А колко хвалби се изписаха за него преди време. Първо русофилите. Поосле русофобите. Управлението му е пълен провал. Оака се в корея. Окака се в близкя изток. Оака и отношенията с европа. Мени си мнението на ден по няколко пъти. Същински борисов. Дрънчи от простащина.

Изключително"историческа". Пари потекли към НАТО..... Мелания изпъкна с палтенце на Д и Г за 51 К./чиято стойност може да нахрани поне 5 африкански села за 3 години./ Дони избута когото можа,като верният черногорец,напр.Стисна едни ръце на "приятели"до посиняване.Откри,че германците са лоши,много лоши.Приеха се едни поредни,кухи декларации,за това,как ще борим тероризма,в частност,ИДИЛ.И докато всичко това се случваше,106 цивилни,загинаха от ЮС удар в Сирия. Дони не е луд.Той е много луд.

Оранжевият клоун е срам за Америка. Толкова слаб и никакъв президент САЩ не са имали в най-новата си история, визирам последните 40-50 години, за по назад нямам впечатления.

САЩ станаха световна сила след ВСВ.Продадоха оръжие за огромни суми на Европа.Изнесоха в САЩ немските учени които им създадоха ядрената бомба и веднага я хвърлиха върху мирно население в Япония. Реализираха Плана Маршал, като за гаранции взеха държавното злато на всички евространи и го закараха в САЩ.Създадоха ЕС и НАТО за по-лесен контрол над Европа.Само дьо Гол се усети, прибра златото на Франция и я извади от НАТО. Свалиха го с американски пари. След него няма независим от САЩ европейски ръководител. Сталин също не разреши в Русия този план и създаде в отговор руска ядрена бомба.Ако не беше СССР, още тогава САЩ щяха да започнат реализацията на плановете на братя Дълес, т.е. войни и кражби на петрол.От 1949 г. всеки канцлер на Германия се утвърждава в САЩ. Създадоха маса военни бази в Европа. Така, че не само ще избутва европейските васали Тръмп, но и ще ги рита, а те ще си траят

Абсолютно сте прав колега, ще ги рита Тръмп и още как !Обективният икономически закон гласи, че е абсурд, държави с различно развитие на производителните сили да членуват в общ съюз.Т.е. ЕС е обречен на разпад.Защото по-силните икономически държави изсмукват по-слабите. Те това го знаеха преди приемането ни. Ние станахме пазар за техните боклуци. Понеже сме малки ни приеха заедно с Румъния за да сме техен пазар за около 28 млн. души. Резултатът е виден от всички. Сега сме на над 80% внос отвън. На икономически език това означава фалирала държава.Затова се удивлявам как подскачаме като гуджуци срещу Путин, а загубихме огромен Руски и огромен Арабски пазари. Така в 2 световни войни скочихме срещу Русия и в резултат 2 национални катастрофи. Сега влязохме в Третата.

Орце,Президентите им се сменят-генералната им политика-никога. Ракетите на Вернер фон Браун са убили хиляди англичани.Но си го взеха в САЩ за да им спретне програмата "Аполо".Взеха още много национал-социалисти,военно-престъпници със знания и умения.Морал?Да бе,да! САЩ в лицето на Дони,упорито не подписват споразумението от Париж.Защо ли? Но пък,"историческата"среща на Г 7 е готова да приеме нови санкции против Русия.....

Гладните перукаи само за пари говорят.

иначе и проститутка нямаше да му пусне, ако нямаше пари и той си го знае тоя дедка...

Какъвто и да го наричате той защитава американските интереси-всички да им плащат:за НАТО,стената с Мексико,Обама кеър...списъкът ще се увуличава.Техните заводи ще работят,ще имат много работни места и високи заплати...Де го нашия Тръмп да се застъпи за нашите интереси-да има заводи,да има добри заплати като тях?Всичко друго са празни приказки.Саудитска Арабия плаща да не я закачат за демокрацията.Малко по-различно е с Израел-на тях ще плащаме пак ние чрез еврейските банки в Америка!Така,че Тръмп добре работи за своята страна,което е съвсем нормално!А къде сме ние-изгубени в...политиката,жалки подмазвачи и слуги!Така е!

А дали действително е така? Само времето ще покаже...

Драги,времето и сега показва!Милиарди текат към САЩ!Какво повече е нужно?Затова винаги ще водят хорото-ще са най-богати,ще обират най-умните ни деца,ще имат най-много нобелисти...Продължете!

Защо ли имам усещането че Тръмп е американската версия на Бай Ганьо? Като в случая се подвизава под заглавието "До Европа и назад"

Тръмп има IQ 156 и за това примати като тебе не вдяват какво им хортува ...твоя любимец кениеца ислямист Хюсеин обама има 130

простият цървул си ти. Няма значение какво IQ има Тръмп, ако изобщо са верни данните, които си привел. Важното е, че е абсолютно некомпетентен да управлява САЩ и това е вече доказано от десетките глупости, които натвори само за 3 месеца. Съвсем е отделен е въпросът, че е пълен простак, което се видя ясно на срещата на върха на държавите - участнички в НАТО. В това отношение, човекът по-горе е абсолютно прав - Тръмп се държа като парвеню, типичен Бай Ганьо, може би в Америка имат идентичен образ известен под друго име.

На Путин ще му става все по-трудно да прави провокации.Руснаците ще живеят все по-зле,ще се напиват все по-безпаметно,продължителността на живота им ще намалява пропорционално на изпития одеколон.

Стоилчо,не познаваш ситуацията в днешна Русия.Руснаците живеят по-добре от нас и имат силна армия,която единствена респектира САЩ.Путин изправи Русия на крака!

стоилчо си стои на едно място

Президента Доналд Дък е най смехотворното създание обитавало земите зад океана в последните 250 години. Най историческото е танца му със саби, блъскането на оня другия и това че женка му най- накрая го хвана за ръката......

След глупавата реч на Тръмп пред лидерите на страните-членки на НАТО - тук въртят кадрите с лицата им по време на речта, Тръмп ОСТАВА ИЗОЛИРАН И ВСИЧКИ СЕ СПОГЛЕЖДАТ И ГО КОМЕНТИРАТ СЪС ЗЛЕ ПРИКРИТ ПРИСМЕХ, или както американските медии тук го наричат - Laughingstock Of NATO! И коментират просташкото му и неадекватно поведение, като изблъскването на техен колега или много сексуалното:) ръкостискане с новоизбрания френски лидер, което за малко Тръмп не превърна с канадска борба... Този наистина е голяма комедия, пълен цирк - където и да иде и каквото и да издрънка:)

Като става въпрос за НАТО и Тръмп, знаете ли колко е забавна простотията инневежеството и тук на Тръмп? Понеже на този само пари, и то много пари му се въртят в главата и се чуди от кого да изврънка повече - а е и болен грандоман, вижте той как си представя нещата. Той много пъти е заявявал публично и убедено например, че страни-членки на НАТО (МУ) ДЪЛЖАЛИ НА САЩ МНОГО ПАРИ, ДЕСЕТКИ И СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ЗАРАДИ НАТО!!! Това - след парите за стената от Мексико, стотиците милиарди, които Германия само дължала - и никога няма да забравя погледа на Меркел, как го гледаше...:) След това - та и днес промени припева си, типично в негов стил, и вече говори за задължения не към САЩ, а към НАТО - явно някой му е обяснил накрая някои неща, та да не продължава да ръси простотии! И този чукундур демонстрира невежеството си за това КАКВА ТОЧНО ОРГАНИЗАЦИЯ Е НАТО И НА КАКВИ ПРИНЦИПИ Е ЧЛЕНСТВОТО В НЕЯ!!! НИКОЯ ОТ СТРАНИТЕ ЧЛЕНКИ НЕ ДЪЛЖИ АБСОЛЮТНО НИЩО НА НИКОЙ - нито на него, нито на САЩ, нито дори на НАТО!!! Принципите, на които е създадено и оперира НАТО се базират НА ДОБРОВОЛНО УЧАСТИЕ И АНГАЖИНЕНТИ!!! И ПАРИТЕ, КОЯТО ВСЯКА СТРАНА-ЧЛЕНКА ЗАДЕЛЯ НЕ СА ЗА НАТО, ОЩЕ ПО-МАЛКО ЗА САЩ или друга държава, А ЗА СОБСТВЕНАТА СИ АРМИЯ И СИГУРНОСТ!!!!! ПРИ ОПРЕДЕЛЕНИТЕ ДОГОВОРЕНОСТИ! И ТАКА, ПОВИШАВАЙКИ СОБСТВЕНАТА СИ БОЕСПОСОБНОСТ И ВЪОРЪЖЕНИ СИЛИ СЕ ПОВИШАВА И БОРСПИСОБНОСТТА НА НАТО!!! Ама иди го обяснявай това на този, дето е най-великият експерт по всичко поне на планетата Земя! След Борисов, разбира се.

Доналд Тръмп е и забавно, и досадно афиширащ непрекъснато невежеството си дори по най-важни и основни въприси, вижте например това: "Пред военнослужещите Тръмп заяви, че страните членки на НАТО вече започват да увеличават финансовия си принос за алианса, което прави света по-безопасен, предаде ТАСС. "Има голяма разлика спрямо миналата година. ПАРИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА ТЕКАТ към НАТО!?!?!?!,заяви държавният глава, подчертавайки, че финансирането са увеличили страни, които "по-рано не правеха това, което правят сега". Това е справедливо към САЩ. Искаме справедливо отношение към нас. Всички ще бъдем в по-голяма безопасност, ако всички изпълнят задълженията си ДА ПЛАТЯТ ТОВА, КОЕТО СА ДЛЪЖНИ!!!, допълни той. (на този само пари са му в главата и явно си е представял работата на президента да притиска и събира пари от позоцията на президент на САЩ, на силата, но прилича повече на цветарка, която разнася първо заплахи, а след това молби за пари - спомнете си парите за прословутата стена, която Мексико щяло да плати и какво му каза мексиканският президент, който само дето не го напсува фиректно) Той пропусна традиционната пресконференция в края на пътуването, избягвайки неудобни въпроси за проблемите, които го чакат у дома, допълва Ройтерс."

Инфо стига със тая Телеграфна агенция на Съветския съюз.Същата агенция само що не се насра от кеф когато избраха Тръмп за президент.Сега вият като проститутки.

"Беше страшно продуктивна среща, на която засилих американските връзки. Имаме отлични връзки с други страни и, с някои от най-близките ни съюзници, приключихме наистина историческа седмица", каза Тръмп. СНН и Евронюз - Тръмп изолиран на Г-7. Цял ден го даваха самотен докато другите обсъждат и си подмятат закачки в кулоарите. Тоя тъпак живее в своя реалност

Че импийчмънтът му може би вече е решен.

имали в своята история. Това е категорично доказателство , че света оглупява и процентът на смислените хора пада под 20% !!! Тревога, образователен и и интелектуален ценз за правото да избираш, и да бъдеш избиран !!!

ТОВА КОЕТО ТИ ГОВОРИШ СА СЕБЕ СИ Е ЧИСЛИТЕЛЯ .... А ТОВА КОЕТО ДРУГИТЕ ГОВОРЯТ ЗА ТЕБ ... В ЗНАМЕНАТЕЛЯ НА ПРОСТАТА ДРОБ :)) .. А БАЙ ТРЪМП Е ТЕПЕГЬОЗ КАТО МУЦИ АГА БАНКЯНЛИЯТА:))

вие за това не можете да го разберете защото бай Тръмп е с IQ 156 много повече от мошениците адвокати Клинтън със 140 а кениеца Хюсеин обама с фалшивата диплома от Харвард подарена му от господаря му Сорос има само 130 IQ

Джордж Буш младши и Обама имат еднакво IQ = 128 което е най ниско за всички президенти до сега и не случайно нанесоха най големи щети на Америка както и на Света като цяло

Това е пълна лъжа, да не споменавам, че самият Тръмп е толкова прост и с такова просташконповедение и демонстриране на крещящо невежество по такива основни въпроси, като НАТО, войната в Сирия, географията... Така например той при срещата си с премира на Израел, изтърси глупостта, че ... БИЛ ПРИСТИГНАЛ ОТ ... БЛИЗКИЯ ИЗТОК и всички на срещата се спогледнаха втрещено, но НИКОЙ НЕ ГО ПОПИТА КАКВОТО ВСИЧКИ СЕ ПИТАХА: И КЪДЕ СИ МИСЛИ ЧЕ Е ЧЕ СЕ НАМИРА ТОЗИ КРЕТЕН!?! Да не говорим за този с "високото Ай Кю" когато заяви открито, че "НЕ ОБИЧАЛ ОБРАЗОВАНИТЕ И ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА (АМЕРИКАНЦИ)!?!?!

Парите започват да текат към НАТО КЪМ КОЕ НАТО? Към това начело на което стои САЩ или към това което сега подготвя тихо зад гърба им от ГЕРМАНИЯ ? По стар обичай ние сме пак с ДОЙЧЛАНД. Последното ни участие на страната на Германия ни се размина, не толкова болезнено. Не съм убеден , че това ще се случи и сега.

"Той посети Саудитска Арабия, Израел, Италия и БРЮКСЕЛ"

Даа и изпуснаха Ватикана...

Но Той не пропусна да се изпусне навсякъде хаха

четейки коментарите е поредното доказтелство защо българите са най-бедни не само в Европа ....Тръмп не е лицемер и директно каза че Германия е много зле с бабата комсомолка Меркел , подкрепи Макрон и изказа респект към гърците защото имат топки а вие го духайте

И защо Германия е зле? Защото на г-н Тръмп не се харесва, че неговите приятели продават по-малко в САЩ от немските автомобилни концерни.. Хахах нищо ново, амитата искат навсякъде да са номер едно. Но с този лумпен президент, ако направят грешката да направят война някъде , където Русия има интереси, ще ги свалят най-накрая на земята.

неграмотните осрани ганйовци наизскачаха от кенефите си да ръсят пак простотии ....Тръмп бил прост ама милиардер за такива прости говеда трябваше куклата на сорос килъри Хитлер да е президент

неграмотен чалгар. Ама те тръмпанарите сте си такива.

ТАТО ТРЪМП трябва да го раздава по-скромно! Щото ,,Тръмп тауър,, и той е висок ...като ,,Близнаците,, !?

Все-повече изненадва факта, че личности заемащи такива постове! Може да се каже най-висшите в днешния свят. Са толкова елементарни и посредствени. В самите САЩ има нарицателно за подобни хора: Red neck (буквално-червен врат или по нашему селяндур) Това вече трябва да бъде камбана за всичко читаво в този пропадащ свят! Явно кукловодите вече не им пука кой ще турят на показ, стига да е послушен. Дори аз имах надежди по отношение на Тръмп... Напразно.

За съжаление Доналд е само наглата пионка. Джаред и ортаците са тези които вършат мръсната работа наредена от страната основана не през далечната 1948 г. и по-точно 14 Май и техните тайни служби, които предизвикват всички гадости по целия свят.

реднек е нарицателно - жаргон и се пише заедно ...личи ти колко си елементарeн и посредствен ...за сведение на простите ганйовци като тебе Тръмп има 156 IQ което е по-високо от на Кенеди и на Бил Клинтън 148 вие селяците за това и не го разбирате

Ти си типичен реднек сельо. Арогантен, нахален и тъп. А това че някой си имал високо айкю, което в случая е съмнително, не означава че не е простак.

Не знам колко му е IQ-то, ама е пълен простак и патологичен лъжец с голямо его. Шут, живеещ в алтернативната реалност на алтернативните му истини. Позор за САЩ, пълна излагация.

Вече е модерно да се говори за EQ льольо. Да познаваш фактите в днешно време е излишно, поради лекотата с която може да се запознае всеки, за сметка на това обаче емоционалната интелигентност е тази, която прави личностите велики. Доналд е просто бизнес пърсон въртящ $$$$$$$ наследени от баща му, който по стечение на обстоятелствата се оказва първи приятел с бащата на Джаред, да не коментираме и това че цялата им сурия работят в една и съща имотна схема. Това са фактите с които твоя велик Доналд Дък си спечелва високото IQ. Иначе си е същата селска мутра, типична за зеделските работници и животновъдите. А приказката за завъртяния първи милион донесъл му сериозения успех, нека не бъдете наивни.

Вярно е, че класификацията реднек в смисъл на селянин и прост човек, например КАТО ТЕБ, американците го използват и изписват И като една дума, НО ДЕ ФАКТО СЕ СЪСТОИ ОТ ДВЕ ДУМИ, следователно КОЛЕГАТА БЕ Е СБЪРКАЛ, като го е изписал така, за да се нахвърляш веднага върху него, ИДИОТ и ХЕЙТЪР!

Трябва да му се признае на бай Дончо, че се опитва да дигне краварника на крака. Със сигурност донякъде ще успее, но НО дългосрочната прогноза е лоша. Краварника е обзет от "луда крава" и отърване - няма.

Не-лоша метафора

Американския Бойку - тъп, но самочувствие и ненадминат в простотията си.

Сега само остава да изчакаме да достигнем хамерика, не по море или въздух, а по стандарт хаха

Тръмпа кефи с простотията си. само не разбрах Мелания и Иванка защо се бяха докарали като черни монахини на погребение във филм за възрастни при визитата при папата.

се изакал наш ганчо и отива да върти геврека ...ногу проз милиардер бил Тръмп ей и жена му грозна не кат нашта другарка дърева или поне курнелия...булгар

Ало дневалния на пост, много си докачливо мекеренце, май? Е като милиардер да не е много интелигентен и фин в обноските?

защото се правят на християнки като комунистите от бсп