Президентът оцени високо Бокова и Георгиева

Президентът Росен Плевнелиев оцени като изключително достойно представянето на двете български кандидатури за генерален секретар на ООН, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Президентът оцени високо Бокова и Георгиева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бокова е знаела, че САЩ и Англия са против нея и гласуваха с черве- на бюлетина и шанса и е НУЛА, но не се оттегли за да пречи на Кр. Георгиева, която създаде смут в Португалия, САЩ, Англия и е единствената, която предложи Реформи на загниващото ООН и това упраши 10 члена на СС... Всеки който злослови за друг без факти и съдебно решение в ЕС го смятат за подлост, а автора за Подлец, а за държавен глава за Предател на род и родина , а БОГ бави , но наказва предателите...

Дано и като тръгне да наказва предателите да не подмине и теб, соросоидно мекере такова.

Саде тоя трябваше да се изкаже и да покаже какви измекяри и лицемери са. Ден преди да направят мръсно на Бокова тоя се перчеше в оон че тя е българския представител а ден СЛЕ това започна да възхвалява кристалината...С такава помия заляхте България от както сте завзели властта че освен за изтривалка за друго не я възприемат вече от вън

Фактите : На всички 5 гласувания Антовио Гутериш печели с над 10 гласа, а от втори до 13 кандидат никой не е имал необходимия минимум от 9 гласа, а Бокова е имала 7 гласа от 15. Бокова е знаела, че САЩ и Англия са против, Но участва за да пречи на Кр. Георгиева единствен Реформатор от претендентите уплашил 10 члена на СС и вместо края на октомври мълниеносно бе избран А.Гутериш... Бог наказва предатели и лъжци...

НАМЕРИЛ СЕ КОЙ ДА ОЦЕНЯВА - ДАЙТЕ МУ ОГЛЕДАЛО БЕ

Той трябваше овреме да заяви официално,твърдо и категорично ,поне пред ЕС,че България настоява ООН да бъде оглавено от представител на страните от Източна Европа.Да посочи името на Бокова и да настоява за подкрепа от колегите си в ЕС.Не,че Бокова е кой знае какво цвете за мирисане,но трябваше да защити позицията на държавата ни!Това е достойната позиция, а не да се правят на изненадани,ми ние не знаехме,изненадаха ни , много бързо го решиха, и т.н......

Плюмчо плюмчов пак се плюмчи но какво да се прави комсомолски секретар издънка на БКП

Пълно с шоумени и бизнесмени в България бе...комици най-вече, а стана тъжно за народа....Терминал 2 ни зове. Да ги оставим тези алчни политици и бизнесмени с ромите и имигрантите да си живеят...и да създадем нова България другаде....

По-важна е нашата оценка за теб и началника ти, Мутрагеньо от Банкя, клоун нещастен, а тя е -2, долни, задръстени наглеци, вие за вечни ли се мислите, бе цървули!?

Да надграждаме приоритетите!

Ако ти не беше я оценил,всъщност ти я оцени като се съгласи с боко,че не се е справила,но други са я оценили както трябва.Ти си мисли как те оценяват болшинството от народа,чети форумите ,дори и в дневник!

ИЗРОДИИИИИ ГЕРБАВИ ВИДЯХТЕ ЛИ КАКВО ЯДАТ ДЕЦАТА В УЧИЛИЩЕ ..............ВСИЧКО ОТКРАДНАХТЕ БЕ УРОДИ , ЕТО ВИ ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ -МЪРШИ !

Писалият рецептата да стане главен готвач в парламента. И без това са станали такива наклани прасета там.

Добре, че скоро няма да си президент. След изборите се хванете за ръчички ти, Роска Плужеклиева, Картофин Георгиев, Цецо Цачката, Серьожа Станишева, Баба Боца, Цеца Пъпешова, Симона Саксолигофренска, Ваня Циганокостова и организирайте парад на транссексуалните.

Разсмя ме! Кой е баба Боца?

Е, кой да е? :)

Вотът не е повод, повод са идиотските решения на леля ви Боко.

Между всичките тези " умни" приказки се крие истината ! Виновни за тази излагация - изпълнена типично по бай ганьовски- си е нашия бай Ганьо -пожарникарчето заедно с господина по извън българските въпроси и най големия - председател на държавата ни ! Дамите които участвуваха в надпреварата за най високото кресло в света са си болни от болест наречена властолюбие която е нелечима приживе ! От всичките тези телодвижения загуби имидж България - То такъв май в последните години вече и не и остана !

Няма какво да го увърташ , кажи им да си дават ОСТАВКАТА !

Сега след като ги е оценил , да вземе и да им връчи по един орден за достойното представяне ! То че се орезили България пред целия свят изобщо не му пука! Искат им оставката , а те като че ли са слепи и глухи... Тая болест се нарича ДЕБЕЛООЧИЕ !

Сега става пределно ясно - Бойко Борисов и бандата му се постлаха под ЕНП. Напълно се компрометираха. И догодина, АКО допуснат България до управлението на ЕС, Бойко и сие ще са абсолютни марионетки в ръцете на консерваторите от ЕНП. Горко на съюза! Роско, обаче, ще си е на някое топло местенце с парички и без скрупули и ще се подсмихва под мустак каква кора е подложил на България. Отврати са всичките!

Ако спреш да се показваш ще е най добре и за хората и за теб самия. Няма да ни дразниш, а Вие самия няма да се излагате и говорите небивалици.

Това е една много добра оценка от страна на Плевнелиев. Жалко, че той не се придържаше към този тон през по-голямата част от управлението си.

За нея през септември е станало ясно, че португалецът Антонио Гутереш получава по-добри оценки и има по-добри шансове за успех. "И тогава изведнъж, на толкова късен етап, да се обърнеш срещу собствената си кандидатка и да изпратиш на нейно място нова - какво е това? Независимо, че Георгиева се ползваше с подкрепата на Меркел, беше ясно, че след като Германия няма постоянно място в Съвета за сигурност на ООН, подкрепата на Франция за Гутереш е многократно по-важна от германската позиция", заяви немският политолог.

Според Даймел е недостатъчно да се залага на консерваторите от ЕНП. "Именно Бокова се оказа най-добрата жена-кандидатка. И имаше шансове да стане онази желана от всички кандидатка от Източна Европа, която да заеме този висок пост", каза Йохана Даймел пред Дойче веле.

Запитана дали подкрепата на българското правителство играе някаква роля при такъв международен въпрос, тя отговори: "Разбира се, че играе роля, когато става дума за кандидатура за един толкова висок пост. Бих казала дори за най-високия пост в света изобщо. И когато тази кандидатура не получава подкрепа дори от собствената си страна, това е просто катастрофално", обясни Даймел.

"Във външнополитическо отношение беше нанесена голяма вреда - както за самата България, така и за ЕС и за еврокомисарката Кристалина Георгиева. А единствената, която може да се радва - независимо, че в крайна сметка отпадна, е г-жа Бокова, защото тя се представи най-добре от всички кандидатки", е мнението на германският политолог Йохана Даймел за Дойче веле.

Чехльо и боко тъпото много се наакаха

Бойко да подава оставка сега. Че до година България поема ръководството на ЕС за 6 месеца. Тогава ще бъдем във фокуса на цял свят. И това не е добре за Бойко. Нито пък за нацията ни.

Повод е за оставки. Тези хора, продължават да говорят, за : "Трябваше да дадем още един шанс". Може ли да си с един два езика и едно две висше образование да не можеш да сметнеш, че 1+1 в случая прави 0? Щом е възможно , оставките са задължителни. Кристалина ни изложи и то непростимо.

Вземи и прочети статията в Дойче веле за вредата, която е нанесло правителството с тази смяна на политическия имидж на България. Публикувана е още и от Нюз бг, на български.

това отрицателно явление наприрода се смее над вас "умни и деяспособни" българи - вас трябва да ви имат всеки ден за да се осъзнаете

Специалиста по комунистически фамилии Бойко Борисов каза ,че тази Бокова от комунистическата фамилия е проявила нахалство и наглост защото не се е отеглила сама след като той Бойко Борисов е отеглил подкрепата си за нея и умишлено е провалила Кристалина Георгиева , която е имала сериозни шансове.

Ти забрави ли, че правителството на България оттегли поддръжката си от Бокова? Даже я подтикваше да се откаже за сметка на Кристалина. Именно това е позорът - да се нарича "нахално" участието на един по-успешен българин в изборите. Не го увъртай! Бойко носи отговорност за този гаф и да си го признае. Но той не е мъж. За съжаление е само мъжкар.

Как да си призна и какъв мъж е питайте Кмета на Симитли !

Е хайде глупости сега! Тук става въпрос за сериозна политическа грешка, а ти се сриваш до жълти "изгъзици".

Боко, знае кои е от комунистическа фамилия и кой не е. Да си правят сметката. Той знае как да се справя с комунистическите фамилии. Браво Бойко , ти знаеш как да се оправяш с тия. А и тоя Първанов ,дето ти даде генералски звездички и той да си помисли , с кого си има работа.

Очакваше се след провалът с 2 кандидатки виновните Бойко и слугата му Плювню да си траят. Но Недоразумението отново не знае кога да си мълчи.

баш кат Левски. падати първипредварителен от марибор и ламти за титла, купа, ШЛ.....

От коневръза ли се обажда Магарето на онзи от Банкя !

Вотът за ОО Нееееее е повод за похвали! И ти не стана и ти не стана браво, браво! Тоя път 2, другия път 3-4 дори 5 кандидатки!

Малко хора в БГ се заслушват в онова,което казва президента? Постоянно ни се насажда ,че той е най-слабия президент/благодарение на денонощното плюене/?Аз мисля ,че той е най-добрият от всички президенти.Хора с очи ,а не виждат,с уши,а не чуват това са БГ хората!

Прочетох го два пъти. Не става ясно защо българското правителство не носи никаква отговорност за дипломатическия и политически гаф, който направи в услуга на чужди интереси. Или в състояние на пълно умопомрачение. Предупреждаваха ги - и български и чужди политици, че това е грешка. Но не! Направиха я. И сега да хвърляме вината на ООН, че не са избрали някоя от двете компроментирани български кандидатури?! Защото Бокова беше компроментирана от собственото си правителство. А Георгиева се компроментира сама.

Основната роля на президента е да е бъде обединител на нацията. Това, че вие психодесните идиоти го боготвoрите е ясно, но никой друг не го харесва. Че дори и много от вас го харесват по задължение - все едно целуват сестра си. Не е редно, ама нали така казват шефовете... Дай сега пак - кой е най-добрият президент?

Ноември месец предоставя уникален шанс пред българските избиратели! За първи път имаме възможност да изхвърлим на боклука два екстремента едновременно - пудела Офшорко и неговия водач Бочко Тиквата! И да ги забравим завинаги!

Ето това е елитът на нацията. Прост до безумие. А оня дебелият, няма чест и достойнство. Ако я няха избрали, щеше да ходи като петел сред кокошки, наперем, ама сега мълчи като насрам

Срам за тебе българска царице, срам за целий български народ, Не ми трябва твоята десница По добре е да загина като роб.

Явно толкова му е акъла. Не разбира какво чудовищно нещо направи Бойко Борисов. Да, Бойко, защото Бойко е правителството.

Опитът за единство трябва да бъде насърчаван, а не критикуван. Само единната позиция и трезвата оценка на един процес върши работа. В този смисъл Плевнелиев е точен. Е, малко незаслужено ги хвали, но и той трябва да каже нещо. Факт е, че Бокова има прилично представяне на фона на масовото политическо и дипломатическо мислене в България. Циничната подигравка с нея беше" Любимката на Москва" имаше друга проваляща цел, а Бокова всъщност не беше любимка, което се доказа на дело. Направо я изпързаляха. Първо наводниха с конкуренти от Балканите, после убедиха Премиера да демотивира кандидата си и да го разстрои, накрая да пусне втори кандидат и да оттегли заявената позиция. Това е унищожение на характера на един човек. Дали премиер, дали кандидат или просто на нацията чрез лошия пример все е унищожение. Зад това стоят немците и руснаците.

А може ли пет дена преди президентския вот, да изтеглят подкрепата си за леля Цецка, и да вкарат Кристалинка?

тоест Бойко с перука и рокля ще играе президентка, а без перуката ще е министър председател, за 2 заплати разбира се.

ПРЕМИЕРА СЕ НАСРА ПЛЕВНЬО БЪРШЕ МУ ГЪЗА .... .. А БИЛ ВЪРХОВНИЯ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ :))

Вън бе,гоцеделчевски цървул!!!!!!!!! Ти ли, муйковец продажен ще даваш оценки?

РЕЗИЛА Е ИСТОРИЧЕСКИ .... ПЛЕВЕНЛИЕВ РАДВАЙ СЕ - ВЛЕЗЕ В ИСТОРИЯТА - ВЕКОВЕ ЩЕ СЕ ГОВОРИ А ИЗПРАЖНЕНИЕТО В ООН-ТО :)))

"достойното представяне на двете български кандидатури" - имаше достойно представяне на една българка. Другата изпълняваше партийна поръчка, а не представляваше България

Уточни, моля, коя от двете!

западът показа че източна европа са боклуци, роби и че те - големите империи винаги са решавали, решават и ще решават, а другите или изпълняват или смърт - садам, слободан, чаушевско, кадафи и т.н. и т.н. западът ни каза: ние отвлякохме 2 милиона ние осакатихме и убихме 2 милиона и ще продължим в същото направление!!! а португалците са ужасът на европа!!! скоро шре го видитрв джствие!!!

"Всички очаквахме да бъде жена, всички очаквахме да бъде от Източна Европа, но не се случи нито едното, нито другото. Нека си даваме сметка, че изборът на генерален секретар на ООН не е натоварен само с прозрачност и принципност. Има нещо много повече", поясни Плевнелиев." Не се очайвайте има време! Направете спешна смяна! Боко да пита Меркелката и да ги нареди поне още 3-ма мъже да са, уж де!

Прав си, чехъл, един път и ти да си прав. Не е време за обиди - за оставки е време. Ако не друг - като първа оставка поне на Къдравата Сю. Някоя трябва да поеме отговорността, а не само семенната течност.

Очаквано изказване на г-н Прецедента! И както обикновенно, глупости и клишета! А това, че станахме за смях пред света, ни дума! И как да спомене? Та нали и той самият е замесен в най-голямата простотия, която е сътворявана в последните поне 100 години. Не ми го побира акълът как някой хора нямат смелостта да се погледнат в огледалото и да се видят какво представляват! Това в пълна сила важи и за "любимия" ми МП. Толкова дебелокожи и тъпи наглеци България не е имала в цялата си 1300 - годишна история! И вероятно ние сме най-големите тъпанари, че ги избираме и се захласваме от глупостите, които ни сервират всеки божи ден! Е, питам, до кога така? До кога ще търпим и позволяваме на природни идиоти да ни управляват? Не е ли обидно за всички нас да ни се смее светът заради няколко глупака? Хайде изберете ги пак...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ! ... ТО НАШАТА ПОМАШКА УФЧАРКА НЯМА ДА ТЕ ПОЗДРАВИ , НО ПОНЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДА ГО НАПРАВИМ :))

Този не знае на кой свят се намира.Ха се изказал по някакъв въпрос, ха е сгафил както в случая.Те кандидатките се представили достойно....Абе алааеанколу, пак станахме за смях пред света, други нямат и една кандидатура ние две. Гаф на всички управляващи, гаф и на Баце, гаф и на тия които му прошепнаха в ушенцето за стрина Кристалина !!!!

Когато едната кандидатка е от България, а другата - OF BULGARIA- резултатът е такъв какъвто го видяхме. А, защо този не стои от страната на българското знаме- ТОЙ ПРОСТО НЕ СМЕЕ.