17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям успех за демокрацията е този интерконектор, промълвили присъстващите арменци, преди Пелоси да започне за плаче.

Тия пък какво общо имат с този проект пак се опитват да лъжат и маниполират. Егати платената подвеждаща реклама!!!Егати наглостта!!!

- Ало, това ГЕРБ ли е? - Не, имате грешка! ПП е! - Аааа, така ли! Ами тогава и на вас да ви таковам мамата!

На 01 юли,после на 01 октомври,а сега до началото на отоплителния сезон.И защо Продължаваме промяната ни информират за газопровод който е проект на ГЕРБ и трябваше да бъде довършен преди 1 година,но докато Кирчо и Асенчо бяха на власт нехаеха по този въпрос.

Аз пък ще гласувам за ПП, защото са в пъти по добри от от Борисов, Доган, Слави, БСП.

Мдааа, по-добри са в малоумието си! Старите и те не са китка за мирисане, ма тези са харвардски малоумници!

Само ти ли не разбра, че като гласуваш за Пълен. Провал получаваш БСП?’

Още само няколко дни ще ви чета наглите и неадекватни тъпотии..

Строител на годината.Кики е прероденият Хан Омуртаг.... 800 милиона за Хемус къде отидоха бе мошеник??? От Април миналата година до сега камък върху камък не са сложили.... Добре че ползва газопровода за реклама, иначе щеше заедно с Рашков да ни разказват каква ЧУДОВИЩНА КОРУПЦИЯ имаме отново и как Гешев е виновен.....

Нито вие я построихте, нито вие я пуснахте. Лайнар гаден

Браво на ПП.

А Пълен Провал какво общо имат с този проект изобщо??? Отиде да се снима накрая... на татко Петко златото..... Сопол.

Общото е, че направиха всичко възможно да се изгради тоя пусти тръбопровод. А ГЕРБ отказваше по-евтиния азерски газ защото не бил построен, но в същото време не правеше нищо да го построи колкото се може по-скоро.

Тия лъжци не я ли откриха тази връзка преди четири месеца? Въртяха един кран тогава.

дето ще е по евтина, защо не се рекламира? Да ни зарадват преждевременно ли не искат?

Брей, адашът бил голям строител!? ....Захващам и аз мистрията.

Не, това дето ще го хващаш е мастурбация, а не мистирия!

Има ли още мръссссни ГЕРБ-ерастиии ??? Можело значи да има газова връзка, можело даже и газа да се получава по друго трасе предварително..! Ама банкянската зависима мутра и всичките му гъзолизци, още мислят, че са част от бъдещето... Крааайй бре, свърши се с вас, най-после..!!! След три дни ще се разбере че и тъпите ви социологически агенции пак са допуснали грешка, в рамките на "допустимите" +/- 10%... Мррръъъъсссссна сган !!!

Въннннн! Веднъж за винаги!

Психично болното Просто няма абсолютно никаква заслуга за т.н газова връзка.За пореден път шизофреника си присвоява чужди заслуги.Единствената заслуга на Простото и мошеника е чутовната газова криза в която ни вкараха.Съд и присъда за Киро,Асен ,Гуглена.

Евала на Промяната ! Само така !

Хубаво е да се охранява Че Рушките шпиони тръгнаха да взривяват тръби

ако по нея потече газ, то половината от него е от ,,Газпром,,.

Е нали ревете, че не искат газ от Газпром, а сега що бил от Газпром!?

Как не ги е срам да си присвояват чужди заслуги!!! За този интерконектор работеха няколко правителства - и това на ГЕРБ, и три служебни правителства на президента Радев, и разбира се и правителството на ПП. Да си присвояваш чужди заслуги е нагло, долно и невъзпитано. На такава постъпка е способен само професионалния лъжец и измамник Кирил Петков.

Особено ГЕРБ-ерастките правителства се покъсаха от работа. Ама от работа, да се забави колкото е възможно, както изграждането на трасето, така и да се забави повече получаването на азерския газ.- за който друго тряае нямало... Мръъъсна ГРОБ-арска сссганннн !!!!!

Слуги на САЩ и предатели на БЪЛГАРИЯ !

Това е очевидно рекламно съдържание, в което текста е писан от прес-центъра на ПП, снимките са предоставени от ПП. Не беше ли редно да се отбележи с малко повече от просто по-различен фон на новината? Рекламното съдържание не е точно част от дефиницията за свободна преса, защото се прави от възложителят. Не е проблем да публикувате мозъчните диарии на партиите, но поне го маркирайте като хората, иначе е некоректно към читателите.

Маркирано е вече недвусмислено като предизборен материал. Най-долу с "Купуването и продаването..."

Как не ги е срам да си присвояват заслуги??

И какво - дойде Просто Киро и рече - нека бъде тръбопровод и тръбите извднъж се появиха за да завърти крана?!? Толкова нищо не са свършили, освен говорене, че няма с какво да се похвалят в предизборната кампания

Има ли какво да тече по тази връзка ?!

Уж има, но ако няма гърците ще пуснат Метакса

И аз искам!

Тия 7 месеца мотаха документите само, ако трябваше да строят в условията на всички византийски номера, на гърците все пак не им е нужен такъв газопрвод, нямаше и 70 години да стигнат.

Да бе, някои го мотаха повече от 10 години изграждането, ама това няма проблем. Мотаха даже и получаването на договорената за получаване газ. Щото друго възможно трасе - нямало... Мръъъъсна сганннн ГЕРБ-ерастка..!

9 стъпки, в които не е положен нито метър тръби.

Русоробите ревът и се пукат от злоба при такива новини !!

много знаеш какво ще,,пуска,, Падишахът в едната или другата тръба.

Муха хахахах мухахахаха

Да е жив и здрав Киро, че срита задниците на гробарските лоени калинки да се раздвижат.

Киро рита само че с голия си гъз пуделе въшлив