Американският Сенат отхвърли частичната отмяна на „Обамакеър

Американският Сенат днес отхвърли частичната отмяна на здравната реформа на предишния президент, известна като „Обамакеър“, предаде АФП, цитирана от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Американският Сенат отхвърли частичната отмяна на „Обамакеър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комисията Дръндрън,пардон Уорън,е главният разпространител на лъжата,че Осуалд е убил Кенеди.Осуалд е фалшива патица,а гланият стрелец се нарича Боначеа /Гойкоечеа/Леон,кубинец по произход,феноменален стрелец по подвижни цели.В заговора са намесени много хора,като се почне от Карлос Марчело от Коза Ностра,шеф на Ню Орлеанската фамилия,лекари от Паркленд Хоспитъл,Джак Руби/Рубинщайн/,цял отдел от ЦРУ и се стигне до Едгар Хувър,шефа на ФВР,който е направил така ,че ФБР да не разследва нищо!Така поне твърдят няколко големи специалисти!?Има много материал по въпроса...

Санкции за Българиоя - Маккейн Санкции за Сирия - Маккейн Санкции за Иран - Маккейн Санкьии за Северна Корея - Маккейн Санкции за Русия - Маккейн Южен поток - Маккейн АЕЦ Белене - Маккейн Необходим е един смел тексасец като Осуалд.

Не бива да бъдем като Маккейн -изпълнен със злъч,пещерна злоба и омраза към всичко което не отговаря на неговите виждания.Освен това е екстремно отмъстителен.За такива хора решава съдбата.А както виждаме тя вече го е наказала.Апропо ,някои казват ,че като отворили черепа на Маккейн за да отстранят тумора,открили ,че той няма главен мозък!?

но още от виетнамската война е такъв след 7 годишен плен. Като че сега си отмъщава на целия свят.

Макейн гледа американския интерес (така както той го вижда). Това е. След като има толкоз дупедавци, що да не им го набива, ако това е изгодно на САЩ?

И В НАЙ БОГАТАТА ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕ ПЛЕБЕЙСКО-ПРОЛЕТАРСКИЯ ПРОНЦИП НА СОЛИДАРНОСТА ДА ПРАВИ МОДЕРНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ. НЯМА КАК КАКТО ТУК РАБОТЛИВИТЕ СПОСОБНИТЕ И КАДЪРНИТЕ ДА ПЛАЩАТ ЗА МЪРЗЕЛИВИТЕ НЕКЪДЪРНИТЕ И НЕУСИГОРЕНИТЕ